Zola
Del Pijero
Ronaldo (sa 10 Kg manje
Ronaldinjo
Zidan
Maldini
Eto
Kafu
Nesta(dok je bio u Laciu)
Batistuta
----------------
Ma ima ih barem jos 10,al' eto....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Izbaci Christinu, jednu godinu ljepo odigrala i odma top10, nemere tako. Njezino mjesto nek uzme Figo.rado_vidjen wrote:po vasem izboru.ozbiljno pratim fudbal otkako je struja dosla
pa zato otprilike obuhvatam period poslije rata do danasnjeg dana. na spisku mogu biti igraci koji danas i nisu u nekoj formi, ali su imali u kontinuitetu najmanje tri izvrsne sezone (to neka bude polazni kriterij svima, u licne ukuse ne ulazim)
poslije dugog razmisljanjaevo spiska :
Luis nazario de lima Ronaldo
T. Henry
Z. Zidane
Ronaldinho
Rivaldo
C. Ronaldo
F. Totti
F. Lampard
G. Batistuta
S. Gerrard
nema nekih iznenadjenja, mada su se neki prosvercali zbog mojih licnih simpatija..odbrambeni igraci mi nisu zanimljivi
Zwanziger wrote:Evo i mojih 10 igraca koji su obiljezili posljednju deceniju:
1. Kahn
2. Matthaeus
3. Zidane
4. BAtistuta (INSTITUCIJA)![]()
5. Ronaldo (stariji)
6.Seedorf
7. Roberto Carlos
8. Del Piero
9. Maldini
10.Raul
i Ottmar Hitzfeld
haha svaka čast Romanistascheph wrote:Totti
Montella
Delvecchio
Batistuta
Cassano
Vucinic
De Rossi
Aquilani
Panucci
Mexes
Ronaldinho- Nije ga niko uništio, nego ga je uništila slava, i njegov razuzdani nočni život.Babayaro wrote:Da i ja pokusam sastaviti top 10 sa par rijeci...
3. Ronaldinho -nevjerovatna lakoca igre i brzina driblinga,mrzim barselonu sto ga je unistila, mozda bi stigao Zizua
5. Henry-kakv je BIO igrac, tesko je opisati sve poteze i majstorije koje je radio, ponovo barsa unistava igraca,
10. Rivaldo -kad se sjetim makazica, asistencija i slobodnjaka, uzivanje bilo gledat, trebal rec ko ga je unistio, otresli ga ko
Uh ja reagovao na prvu, a zaboravih Zidana, evo on umjesto.... Ne mogu se odlučiti, ali je vrhunski igrač.papacja wrote:Khan, Salihamidžić, Ronaldo (original verzija), Del Piero, Batigool, Mesi, Ronaldinjo, Henry, Gerard, Maldini (bonus Ibišević). Mogao bih još desetoricu nabrojati bez po muke. Možda bi trebali napraviti anketu, najboljih jedanaest (po pozicijama) svih vremena. Izvinjavam se ako tema postoji.
Ronaldinho-barsa ga je nacela i vjerovatno skoro unistila, poslije par losih utakmica i pada forme stavljaju ga na klupu i stvaraju pritisak kakav sigurno nije zasluzio a sigurno nije ni ocekivao poslije svega sto im je donio i proslavio ime barse u zadnjih neokoliko godina.Baltazar_khan wrote:Ronaldinho- Nije ga niko uništio, nego ga je uništila slava, i njegov razuzdani nočni život.Babayaro wrote:Da i ja pokusam sastaviti top 10 sa par rijeci...
3. Ronaldinho -nevjerovatna lakoca igre i brzina driblinga,mrzim barselonu sto ga je unistila, mozda bi stigao Zizua
5. Henry-kakv je BIO igrac, tesko je opisati sve poteze i majstorije koje je radio, ponovo barsa unistava igraca,
10. Rivaldo -kad se sjetim makazica, asistencija i slobodnjaka, uzivanje bilo gledat, trebal rec ko ga je unistio, otresli ga ko
Henry- Spala mu je u zadnjoj sezoni forma u Arsenalu, i otisao je u Barcelonu. Godine čine svoje, ne može više igrati kao u Engleskoj...
Rivaldo... Otišao u Milan poslije Barcelone, i po tebi njega ga je uništila Barca?
Iz tvog posta se da zaključiti da mrziš Barcelonu iz dna duše... Zato ti ne uzimam za ozbiljno ovaj tvoj post, pun je komplexa prema Barceloni