Olive Oil i Popeye, nice couple, ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Furby wrote:Imam Gizmo
but its buttersFurby wrote:
Olive Oil i Popeye, nice couple, ne?
po meni, ovdje svako donosi zaključke na osnovu svojih iskustava. tačno se vidi ko je nekad ispao levat, bez uvredemetal_rules_cura wrote:Po meni, ni blizu...
jeee hahah evo pik ja nisam nikad!otherside wrote:po meni, ovdje svako donosi zaključke na osnovu svojih iskustava. tačno se vidi ko je nekad ispao levat, bez uvredemetal_rules_cura wrote:Po meni, ni blizu...
istinu zboriš madnerumadner wrote:Ko ne zna sebi ugodit, ne zna ni drugom.
Naravno, najmudriji sam od mudrih, skroman ali iskren, inteligentan ali ne napastiv, nikad ne provociram...otherside wrote:istinu zboriš madnerumadner wrote:Ko ne zna sebi ugodit, ne zna ni drugom.kad sam ja sretna i on je sretan
ali dosta o tebi...pričajmo malo o meniiiiiimadner wrote:Naravno, najmudriji sam od mudrih, skroman ali iskren, inteligentan ali ne napastiv, nikad ne provociram...otherside wrote:istinu zboriš madnerumadner wrote:Ko ne zna sebi ugodit, ne zna ni drugom.kad sam ja sretna i on je sretan
Ovaj malo me prenjelo ovo sebe u recenici, to mi je omiljenja tema inace
Nadasve dosadna temaotherside wrote:ali dosta o tebi...pričajmo malo o meniiiiiimadner wrote:
Naravno, najmudriji sam od mudrih, skroman ali iskren, inteligentan ali ne napastiv, nikad ne provociram...
Ovaj malo me prenjelo ovo sebe u recenici, to mi je omiljenja tema inace
hm...nešto me ova tvoja tema podsjeti na jednog forumasha koga oboje poštujemo i volimomadner wrote: Nadasve dosadna temau usporedbi sa cistom poezijom koju bi predstavljala tema o meni, no dobro.
![]()
Dakle, ti sretna on sretan, svi sretni, sta je tajna tvog uspjeha i kako ti ne dosadi biti cijelo vrijeme sretna?
Joj da mi je biftek, sa gljivama i prepeceno sirom...otherside wrote:hm...nešto me ova tvoja tema podsjeti na jednog forumasha koga oboje poštujemo i volimomadner wrote: Nadasve dosadna temau usporedbi sa cistom poezijom koju bi predstavljala tema o meni, no dobro.
![]()
Dakle, ti sretna on sretan, svi sretni, sta je tajna tvog uspjeha i kako ti ne dosadi biti cijelo vrijeme sretna?nejse
![]()
otkrila sam tajnu...s muškarcima pričam samo o hranitako me zaljubljeno gledaju a pojma nemaju da volim samo jesti i ne znam ništa skuhati
trep, trepmadner wrote: Joj da mi je biftek, sa gljivama i prepeceno sirom...
Nista, jos sam gladan.otherside wrote:trep, trepmadner wrote: Joj da mi je biftek, sa gljivama i prepeceno sirom...vidiš...pali
eh sad...ovo je samo demonstracija a kad je zaoprave onda se ode na klopu negdje i svi sretnimadner wrote:Nista, jos sam gladan.otherside wrote:trep, trepmadner wrote: Joj da mi je biftek, sa gljivama i prepeceno sirom...vidiš...pali
![]()