Moze biti takva borba ali bez Silajdzica,Lagundzije,Dodika i Senada Hadzifejzovica.
BiH moze biti voljena od svih u BIH, ali to ne mogu da urade ljudi koji su i malo vezani za period 1992-1995 god i njihove stranke ili tv kuce.
Zar ne mozemo postic konsenzus oko zajednicke borbe za BiH
-
FLOCK
-
Abacija
#27 Re: Zar ne mozemo postic konsenzus oko zajednicke borbe za BiH
Svi smo mi vezani za taj period.FLOCK wrote:Moze biti takva borba ali bez Silajdzica,Lagundzije,Dodika i Senada Hadzifejzovica.
BiH moze biti voljena od svih u BIH, ali to ne mogu da urade ljudi koji su i malo vezani za period 1992-1995 god i njihove stranke ili tv kuce.
-
FLOCK
#28 Re: Zar ne mozemo postic konsenzus oko zajednicke borbe za BiH
Da, ali treba reci da rat u BIH nije bio agresija ili odbrana srpstva-nego rat para i interesa posle koga su se dogovorili u Dejtonu da postoji dvoentitetska BIH i da i u jednom i u drugom entitetu imamo i demobilisane borce i invalide i ucvjeljene majke.
Znaci ako ne smije Tihic ili Siladzic da skrene s puta ne smije ni Dodo a ni Ivanic...jer pada svaki dan mrak
Znaci ako ne smije Tihic ili Siladzic da skrene s puta ne smije ni Dodo a ni Ivanic...jer pada svaki dan mrak
- madner
#29 Re: Zar ne mozemo postic konsenzus oko zajednicke borbe za BiH
Treba rec da si ti jedan obicni provokator, uz to revizionista.
Rat u BiH je bio klasicna agresija, osmisljenja i financirana iz Beograda, sprovedena od vojske Beograda. Uz to sto je bio agresija, bio je i etnicko ciscenje i genocid.
To sto su neki iskoristili priliku da se obogate ne mijenja cinjenice.
Rat u BiH je bio klasicna agresija, osmisljenja i financirana iz Beograda, sprovedena od vojske Beograda. Uz to sto je bio agresija, bio je i etnicko ciscenje i genocid.
To sto su neki iskoristili priliku da se obogate ne mijenja cinjenice.
-
elSaik
#30 Re: Zar ne mozemo postic konsenzus oko zajednicke borbe za BiH
Protiv. Iz više razloga. Neki od njih su što su određene stranke od nabrojanih vladale ovom državom 18+ godina, a ne pokažaše baš da im je stalo do borbe za BiH. Također, nemaju sve te stranke istu viziju Bosne i Hercegovine. Treće, ne želim da moja stranka ima ikakve veze sa SDA osim što eventualno podrži neku dobru akciju ili pridjelog, ali broj takvih teži nuli.
- Air Ramiz
#31 Re: Zar ne mozemo postic konsenzus oko zajednicke borbe za BiH
Mene raduje anketa. Drago mi je da se pokazalo da su protiv ideje uvijek oni nezadovoljni tipovi kojima sve u svim prilikama smeta. Naci ce svemu zamjerku, i sve moguce i nemoguce ce kritikovati iz udobnih fotelja...