brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Neelix

#26 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by Neelix »

uh, izgovori . mirza vilic :D :D :D

LBJ - el bi dži
KG - kei džei
Brian Colangelo - Brajan Kolonjelo
LeBron James - Lebron Džons
Shane Battier - Šejn/Šon Batir/Batie/Batier/Bati (ovo kako koji napad, lik mijenja ime :D )
Cuttino Mobley - Katino/Kutino/Ktino Moubli/Mobli/Mubli :lol:
Chris Duhon - Kris Duhan :lol:
Pau Gasol - Po Gasol :shock:
Josh Childress - Džoš Čajldres ....
rado_vidjen

#27 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by rado_vidjen »

Vila je neprikosnoven sto jest jest :D ...Tracy McGrady - Trejsi MekVejdi :lol: :D mozda je i govorna mana da dusu ne grijesim :roll: (ko u Seselja :D )
cico x

#28 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by cico x »

pa sta ces ocekivati od komentatora koji ne poznaju engleski jezik?

sad se sjetih jedne stvari,upratite milan kad igra ,kako Seedorf-a prozivaju,jednu tekmu sidorf,drugu zedorf,trecu zidorf...fakat nema smisla,ako neznas,pitaj jebem mu misa!
foucault

#29 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by foucault »

Mirza Vilić: Juta je smrtonosna iz sekundarnog kontranapada!
tonto

#30 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by tonto »

foucault wrote:Mirza Vilić: Juta je smrtonosna iz sekundarnog kontranapada!
Izgovor imena mu je užasan ali šta je "provala" u ovoj izjavi?
skojotovski

#31 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by skojotovski »

nikad_izvini wrote:
d2 wrote:
nikad_izvini wrote:Rečenica se ne počinje sa ja, za početak :wink:

A što se tiče BiH sportskih komentatora, men se čini da griješiš ili ne pratiš fudbal il ih ne slušaš.Što će reći, da se ne trpaš gdje ti nije mjesto :skoljka:

u pravu si, sport mi je dalje od zadnje rupe na svirali, ipak poznam mase sportskih komentatora i pricao sam zadnjih 10 godina cesto sa njima upravo o ovomei ocjena je zajednicka - kod nas je svako komentator i najbolji poznavalac necega.

ako budes izdavao knjigu pocni stavljati space izmedju tacke i prvog slova sljedece recenice, u protivnom ces imati grdne probleme sa prelomom
:dance: Nije ti čudno da zareze odvajam a da tačku nisam odvojio :dance: S druge strane, "ja" nije brzopletost nego neznanje ;-) Nejse, kad smo nešto naučili :run:

Ovi naši jadnici, VEZE NEMAJU sa svojim poslom.Ne pripremaju se, provaljuju se.Ko će normalan priznati da dođe pola sata ili sat prije utakmice na RTV, popije kafu u donjem sneku i ide da prenosi utakmicu.Radio sam na FTV-u 4 godine :dance: pa znam kako to ide.Vozdra priprema.
Predobro su plaćeni a preloše rade.

etid:PS što onda komentarišeš nije mi jasno.likovi su zaista KATASTROFALNI.Neki lični animoziteti 8-)

'aj ba ne rise vise. imao si 4 godine da napravis nesto, da promijenis. i jesi li? nisi. i ovdje sad prosipas frustracije
arze

#32 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by arze »

Euroleague na Bht1 je vrhunac...
Shumpert je Šampert..isto neki kolac..Šampita
Drobnjak je konstantno Gonlum (tesko prepoznat Drobnjaka)
Lyn Greer je vjerovali ili ne znao bit i Schortsanitis( :-D :-D :-D )..malo cesce je zamijenjivan sa Woodsom!!!
Sutevi za poludistance su uvijek za 3 poena, ovo se da primijetiti jedno metar od trice ali valjda vizija mocna!!
---Nista da se ubaci nekakva statistika,zanimljivosti, nigdje dinamicnosti u prenosu utakmica..konstantno u jednom tonu..pa dajte..cija vi sredstva uzimate
nikad_izvini

#33 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by nikad_izvini »

skojotovski wrote:
'aj ba ne rise vise. imao si 4 godine da napravis nesto, da promijenis. i jesi li? nisi. i ovdje sad prosipas frustracije
Čovjek se ponekad iznenadi kakvih likova ima. Konta da ste skupa ovce čuvali pa misli da može tako da se obraća.Ne znam za tebe papak, al mislim da se ne poznajemo.Usput si baš faca što koristiš šatro ;-)

Jel misliš da tim likovima smetaju "provokacije" :?: Pa cijela televizija se i dalje smije Igoru zbog Danaca i darova.Kemi, Šuki.....Nema baš efekta.Jel misliš da neko ko nije bio novinar može to da promijeni :?: Đe si Če, nisam te prepoznao.Đe si revolucionar.Ti da si bio na RTV-u, garant bi promijenio stanje.Jel znaš koja vrsta je zaštićena na TV-u :?: Novinari vs produkcija :lol:

Ne obraćaj mi se više, glupost je prelazna ;-)
tonto

#34 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by tonto »

arze wrote:Euroleague na Bht1 je vrhunac...
Shumpert je Šampert..isto neki kolac..Šampita
Shumpert se upravo tako pravilno izgovara - Šampert. To samo u tvojoj glavi nije tačno.
skojotovski

#35 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by skojotovski »

nikad_izvini wrote:
skojotovski wrote:
Čovjek se ponekad iznenadi kakvih likova ima. Konta da ste skupa ovce čuvali pa misli da može tako da se obraća.Ne znam za tebe papak, al mislim da se ne poznajemo.Usput si baš faca što koristiš šatro ;-)

Jel misliš da tim likovima smetaju "provokacije" :?: Pa cijela televizija se i dalje smije Igoru zbog Danaca i darova.Kemi, Šuki.....Nema baš efekta.Jel misliš da neko ko nije bio novinar može to da promijeni :?: Đe si Če, nisam te prepoznao.Đe si revolucionar.Ti da si bio na RTV-u, garant bi promijenio stanje.Jel znaš koja vrsta je zaštićena na TV-u :?: Novinari vs produkcija :lol:

da, covijek se zaista iznenadi, koliko frustracija izbija iz pojedinaca koji rade ili koji su radili u Sivom domu. "genijalaca" koji u svojoj kratkoj "karijeri" nisu napravili nista, bas kao ni ti za 4 godine, koji svoje komplekse lijece na ovim stranicama. ako si radio u sportskoj redakciji 4 godine, onda si se za taj period mogao izdignuti iznad svih ovih likova koje prozivas (a da se razumijemo, ima tu svega, svakakvih nebuloza) i biti najbolji u toj garnituri. nemoj samo reci da nisi imao prilike. jer svako ko vrijedi dobije makar jednu prilliku i iskoristi je. samo jedna je dovoljna.
ja te opet pitam, sta si ti napravio?

p.s.
za tvoju informaciju, ni novinari ni produkcija u Sivom domu nisu zasticeni. nego pojedinci koji vire iz analnog otvora rukovodece garniture.
Last edited by skojotovski on 13/12/2008 12:47, edited 1 time in total.
cico x

#36 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by cico x »

haj nemojte nam sjebavati temu prepucavanjima,imate pp pa se koljite,pustite nas da se smijemo ovdje,dolazi vikend pun tekmi i provala!!
nikad_izvini

#37 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by nikad_izvini »

skojotovski wrote:
nikad_izvini wrote:
skojotovski wrote:

da, covijek se zaista iznenadi, koliko frustracija izbija iz pojedinaca koji rade ili koji su radili u Sivom domu. "genijalaca" koji u svojoj kratkoj "karijeri" nisu napravili nista, bas kao ni ti za 4 godine, koji svoje komplekse lijece na ovim stranicama. ako si radio u sportskoj redakciji 4 godine, onda si se za taj period mogao izdignuti iznad svih ovih likova koje prozivas (a da se razumijemo, ima tu svega, svakakvih nebuloza) i biti najbolji u toj garnituri. nemoj samo reci da nisi imao prilike. jer svako ko vrijedi dobije makar jednu prilliku i iskoristi je. samo jedna je dovoljna.
ja te opet pitam, sta si ti napravio?

p.s.
za tvoju informaciju, ni novinari ni produkcija u Sivom domu nisu zasticeni. nego pojedinci koji vire iz analnog otvora rukovodece garniture.
Pa jel treba da ti crtam :?: NISAM bio novinar i NISAM radio u sportskoj redakciji.Radio sam u produkciji koja je najslabije plaćena, koja realizuje program i koju niko ne benda.
Šta sam napravio, obezbjedio si egzistenciju, barem trenutno, kada sam pobjegao sa RTV-a ;-) I priliku sa iskoristio :D

Novinari su tamo ko jednorozi.Evo foruma, neka me neko ispravi.Naravno da pušači prolaze......kao i bilo gdje.....
abondanzieri

#38 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by abondanzieri »

Kenan Lipa:"Osma minuta,nula je nula" :D
jasko_ba

#39 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by jasko_ba »

Hadžić: Inter - Chievo
" ulazi LuiŠ Figo"
jedno 7-8 puta je to rekao :-)
arze

#40 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by arze »

Bahina udarna Joachim(nadam se da se vako pise), igrao u engleskoj prije nekoliko godina "Evo lopte do Đoićiča"
Eborg

#41 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by Eborg »

Sabahudin Sasha Vugdalic anyone? :D
abondanzieri

#42 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by abondanzieri »

jasko_ba wrote:Hadžić: Inter - Chievo
" ulazi LuiŠ Figo"
I nije pogrijesio,jer se tako i izgovara :wink:
red_djavo

#43 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by red_djavo »

Cesto nerviraju, i zasluzili su mnogo kritike, ali izgovaranje imena je nesto sto im se ne treba previse zamjeriti. OK, ima groznih gresaka :D , ali recimo portugalski, holandski pa i spanski mi i ne znamo izgovoriti kako treba... Pitajte Holandjanina da vam kaze kako se izgovara Kuyt, Seedorf ili kako se bjese zvao onaj plivac njihov zajebani? Ali, da je cirkus, cirkus je :mrgreen:
jasko_ba

#44 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by jasko_ba »

abondanzieri wrote:
" ulazi LuiŠ Figo"
prvi put to sam čuo...ama baš svaki mogući komentator kaže fino LUIS,,al ajd
abondanzieri

#45 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by abondanzieri »

jasko_ba wrote:
abondanzieri wrote:
" ulazi LuiŠ Figo"
prvi put to sam čuo...ama baš svaki mogući komentator kaže fino LUIS,,al ajd
Od svih nasih sportskih komentatora Adis ima daleko najvise znanja o fudbalu,te stoga i ne cudi da jedino on pravilno izgovara Portugalcevo ime :)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#46 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by Admir_1984 »

Danas na utakmici Mancester-Gamba Osaka. Pricaju Vugda i Adis oonom timu LDU Quito sto se prvi plasirao u finale. Kaze Vugda LDU je pravo ime tima, a ovo Quito je mozda sponzorsko, recimo kao da su quito cuveni ekvadorski makaroni :? :D Adis crce od smijeha i izgovara kroz smijeh "cuj makaroni" :D
burek_in_space

#47 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by burek_in_space »

Admir_1984 wrote:Danas na utakmici Mancester-Gamba Osaka. Pricaju Vugda i Adis oonom timu LDU Quito sto se prvi plasirao u finale. Kaze Vugda LDU je pravo ime tima, a ovo Quito je mozda sponzorsko, recimo kao da su quito cuveni ekvadorski makaroni :? :D Adis crce od smijeha i izgovara kroz smijeh "cuj makaroni" :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koji lik :D

Imao je danas josh jednu provalu,ali ne mogu da se sjetim,ne zamjerite! :D
AfromMann

#48 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by AfromMann »

Ajd malo pisite o provalama neponovljivog Suke,zbog njega vec dvije godine ne gledam Engleze na BHT1???!!!Kakav je to stil i elementarno nepoznavanje materije to je ubitacno ni sa MUTE ne mogu gledat kad on bilo sta prenosi!!!Srklet me neki uhvati!!!!
LongDong

#49 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by LongDong »

red_djavo wrote:Cesto nerviraju, i zasluzili su mnogo kritike, ali izgovaranje imena je nesto sto im se ne treba previse zamjeriti. OK, ima groznih gresaka :D , ali recimo portugalski, holandski pa i spanski mi i ne znamo izgovoriti kako treba... Pitajte Holandjanina da vam kaze kako se izgovara Kuyt, Seedorf ili kako se bjese zvao onaj plivac njihov zajebani? Ali, da je cirkus, cirkus je :mrgreen:
Ne treba zamjeriti izgovore ovih jezika koje si naveo, ali kad je engleski u pitanju tu nema oprosta. Ako ne znaš izgovoriti pravilno na No.1 jeziku, ma tornjaj se u pičku materinu, šta ćeš onda tu?
babo_Atif

#50 Re: brz i efektan način da se zarade pare:BiH sportski komentato

Post by babo_Atif »

Meni buraz rece da je Spaho komentarisuci neku tekmu Arsenala, zaurlao k´o lud na ponovljeni snimak. Lik valjda mislio jos jedan gol(potpuno identican prvom) pao.
Izvn´o se poslije doduse.. :razz:
Post Reply