Pravilno primjeceno. Ispravljeno.vratnik wrote:(zao mi je zbog OT: mozda bi trebalo u naslovu napisati: Internet Stranica: Put vjernika, posto ovako naslovljena tema implicira da se radi o vjernicima, a ovo nisu vjernici vec fanatici)
Internet stranica: ---NO LINKS---
-
ponosna_manjina
#26 Re: Put vjernika
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#27 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Skup zatucanih primitivaca najgore vrste. Fuj!!!
- Compact
#28 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Pošalji im avatar kao prijedlog za logo stranice-LIBERO- wrote:Skup zatucanih primitivaca najgore vrste. Fuj!!!
- amrica
#29 Re: Put vjernika
Jednom da i ti napises nesto sto popravlja raspolozenje
Itekako sajt miriše na pomenutog lika koji je sebe proglasio nevjernikom, pa ponovo se okupao, izgovorio šehadet i opet obavio hadždž jer kako kaže onaj prvi mu nije primljen jer je bio nevjernik! međutim ovaj sajt je medijsko glasilo Nusreta Imamovića lika iz Maoče, koji je sličan Ebu Muhamedu! Hvala Bogu da broj njihovih sljedbenika nikad ne prelazi deset, jer kako vrijeme prolazi njihovi sljedbenici uviđaju da se radi o vjerskom sunovratu, kojeg kako kažu vode dva hodajuća besmisla! Međutim uvijek se nađu neki novi, i tako u krug uvijek se vrti njih deset! Uglavnom ovaj sajt je odličan instrument u rukama Zlatka Miletića uz koji pjeva pjesme o selefizmu, ali hvala Bogu pa ima i ovakvih da možemo ljudima pokazati kakav ne trebaš biti![/quote]Compact wrote: Prije bih rekao da iza ovoga sajta stoji Nedzad Balkan ili Ebu Muhammed poznati tekfirija koji zivi u Austriji i propagira tekfirijsko ucenje. Oni koji poznaju dvojicu prethodno spomenutih predavaca tj. Nusreta Imamovica i Jusufa Barcica i koji su preslusali njihova predavanja znaju da su rijetko govorili o tim stvarima i da im je stav oprecan ovome.
-
sarajevo63
#30 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
U ovim fuj vremenima ima jedan svijetli lik Sulejman Bugari. Alternativa. Put vjernika i nevjernika, o svemu se može pričat. Vjera je jednostavna. A mi smo mali da bi pričali o tom, il suviše opterećeni onim što nam se stavlja na leđa.
- Compact
#31 Re: Put vjernika
Ne kontamamrica wrote:Jednom da i ti napises nesto sto popravlja raspolozenje![]()
Itekako sajt miriše na pomenutog lika koji je sebe proglasio nevjernikom, pa ponovo se okupao, izgovorio šehadet i opet obavio hadždž jer kako kaže onaj prvi mu nije primljen jer je bio nevjernik! međutim ovaj sajt je medijsko glasilo Nusreta Imamovića lika iz Maoče, koji je sličan Ebu Muhamedu! Hvala Bogu da broj njihovih sljedbenika nikad ne prelazi deset, jer kako vrijeme prolazi njihovi sljedbenici uviđaju da se radi o vjerskom sunovratu, kojeg kako kažu vode dva hodajuća besmisla! Međutim uvijek se nađu neki novi, i tako u krug uvijek se vrti njih deset! Uglavnom ovaj sajt je odličan instrument u rukama Zlatka Miletića uz koji pjeva pjesme o selefizmu, ali hvala Bogu pa ima i ovakvih da možemo ljudima pokazati kakav ne trebaš biti!Compact wrote: Prije bih rekao da iza ovoga sajta stoji Nedzad Balkan ili Ebu Muhammed poznati tekfirija koji zivi u Austriji i propagira tekfirijsko ucenje. Oni koji poznaju dvojicu prethodno spomenutih predavaca tj. Nusreta Imamovica i Jusufa Barcica i koji su preslusali njihova predavanja znaju da su rijetko govorili o tim stvarima i da im je stav oprecan ovome.
-
VjecitiStudent
#32 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Nije dugo trebalo da stranica dospije na naslovnu
http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vije ... ilike.html
Koji su jad ovi nasi novinari, dzone forume kad god stignu.
- amrica
#33 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
@compact
Napisao si da je njih cca 10 komada, sto je super informacija, jer bi bilo porazno da ima vise ljudi koji nemaju mozga da sami opstanu, a onda ide dalje zakljucak da oni sami sebi pisu pitanja i odgovaraju na njih.
Mislim, neko ko je toliko glup da sam ne zna, napr. obuci cipele vjerovatno ne zna koristiti internet, a pitanja i odgovori su napisani u, otprilike, istom nacinu izrazavanja.
Napisao si da je njih cca 10 komada, sto je super informacija, jer bi bilo porazno da ima vise ljudi koji nemaju mozga da sami opstanu, a onda ide dalje zakljucak da oni sami sebi pisu pitanja i odgovaraju na njih.
Mislim, neko ko je toliko glup da sam ne zna, napr. obuci cipele vjerovatno ne zna koristiti internet, a pitanja i odgovori su napisani u, otprilike, istom nacinu izrazavanja.
- Compact
#34 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Danas ih je bilo devet, jedan otp'o! Ok, ali što bona da i ja jednom napišem nešto veselo, pa zar sam toliko truh'o?amrica wrote:@compact
- amrica
#35 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Mozda i bude jednog dana nesto od tebe
- Compact
#36 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Ništa onda od večeras ih je ponovo deset!amrica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda i bude jednog dana nesto od tebe![]()
![]()
- Hunkar
#37 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
amrica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda i bude jednog dana nesto od tebe![]()
![]()
- Compact
#38 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Extra! Neka sada stane iza svojih riječi! Baš me intersuje kako će postupiti, svakako su u ratu čuvali linije kod Linca!VjecitiStudent wrote:Nije dugo trebalo da stranica dospije na naslovnu
- amrica
#39 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
To treba zatvoriti, ali ne u zatvor, nego u ludaru.
- Compact
#40 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Maloprije se radujem što će dotični imati priliku da pred zakonom kaže da li stoji iza svojih riječi! Međutim, nije dobro jer će opet BiH doći u fokus, a onda će zlikovci kojih sigurno još ima u Hrvatskoj i Srbiji reći kako su Evropu 92ge branili od terorističkog islama. Užas! Možda je ovaj "vaiz" neki plaćenik, jer sumnjam da bi neko pametan ovako javno kazao da je u nekim situacijama ok se roknuti u zrak!amrica wrote:To treba zatvoriti, ali ne u zatvor, nego u ludaru.
- amrica
#41 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Ako lik zavrsi u ludari, bar ce normalan svijet ovdje ostati postedjen takvih konotacija.
A i Jusuf B. iako je mrtav, tesko mi s postovanjem govoriti o njemu, jer covjek nije bio sav svoj, sto je za suosjecanje, ali posto je bio opasan i za okolinu i za samog sebe (srecom, cistom srecom nikog drugog nije ubio kad je vozio kao ludak, bez vozacke, kroz crveno...) to bolje zatvoriti odmah, prije nego naprave konkretnu stetu.
A i Jusuf B. iako je mrtav, tesko mi s postovanjem govoriti o njemu, jer covjek nije bio sav svoj, sto je za suosjecanje, ali posto je bio opasan i za okolinu i za samog sebe (srecom, cistom srecom nikog drugog nije ubio kad je vozio kao ludak, bez vozacke, kroz crveno...) to bolje zatvoriti odmah, prije nego naprave konkretnu stetu.
- Compact
#42 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Barčić nije imao ovakav stav po pitanju samoubistva, tj da se opašeš explozivom i zviz! Međutim dozvoljavao je drugačiji način koji ga je u grob i smjestio, a to je da furaš kroz crvenoamrica wrote:Ako lik zavrsi u ludari, bar ce normalan svijet ovdje ostati postedjen takvih konotacija.
-
donBeton
#43 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Čovjek je bio najobrazovaniji u čitavoj BiH iz svoje struke.amrica wrote:Ako lik zavrsi u ludari, bar ce normalan svijet ovdje ostati postedjen takvih konotacija.
- amrica
#44 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
@donbeton
sta si cekao gotovo 2 godine da napises par postova?
I koja je to njegova struka??????
Budalasanje, on ne priznaje zemaljske zakone, samo Bozije, on moze da vozi bez vozacke, crveno svjetlo na semaforu njemu nista ne znaci... Usput, zaboravio nas jezik pa poceo frfljati a la abu ovaj onaj... Cijenim svakoga ko je naucio nas jezik, jer je tezak, ali ne cijenim onoga kome je nas jezik maternji, a zamijenio ga tom nakaradnom varijantom, da bi bio blizi "izvoru"...
Navescu samo jedan primjer, jedan uposlenik IZ Hrvatske javno na tv rekao da je studirao sa pomenutim likom i da je J.B zavrsio teologiju ovdje i bio prosjecan, normalan, dok nije otisao u Saudiju (?) i totalno prolupao.
A slicne price sam cula i ovdje.
sta si cekao gotovo 2 godine da napises par postova?
I koja je to njegova struka??????
Budalasanje, on ne priznaje zemaljske zakone, samo Bozije, on moze da vozi bez vozacke, crveno svjetlo na semaforu njemu nista ne znaci... Usput, zaboravio nas jezik pa poceo frfljati a la abu ovaj onaj... Cijenim svakoga ko je naucio nas jezik, jer je tezak, ali ne cijenim onoga kome je nas jezik maternji, a zamijenio ga tom nakaradnom varijantom, da bi bio blizi "izvoru"...
Navescu samo jedan primjer, jedan uposlenik IZ Hrvatske javno na tv rekao da je studirao sa pomenutim likom i da je J.B zavrsio teologiju ovdje i bio prosjecan, normalan, dok nije otisao u Saudiju (?) i totalno prolupao.
A slicne price sam cula i ovdje.
-
ponosna_manjina
#45 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Mozda im ne sluzi na cast sto se profesije tice, ali vazno je da prate sto se pise po forumima, narocito ukoliko ce to dospjeti dalje do onih koji s tim mogu uraditi i nesto konkretno. Super ako se i na ovaj nacin doprinosi da se policija pozabavi islamskim terorizmom ili da facebook zatvori stranicu grupe srpskih fasista ili da do svjetskih medija i evropskog parlamenta stigne vijest o napadima na queer festival ili da organizujemo neke proteste itd. Internet je mocno oruzje.VjecitiStudent wrote:Nije dugo trebalo da stranica dospije na naslovnu
- vjesticanametli
#46 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
jedino sto ova nasa bagra ne moze kupiti je internet 
-
ponosna_manjina
#47 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
I ne mogu nas usutkati, mislim mogu i to ako hoce, ali bilo bi previse.. Probali su u Hrvatskoj nedavno pa im se razbilo od glavu 
- vjesticanametli
#48 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
pa htjeli su kad su bili protesti da nas usutkaju ali EUPM ih drzao na oku 
-
VjecitiStudent
#49 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Nazalost, vrlo mali procenat stanovnistva BiH je na kvalitetnom internetu, a ni drzavnih birokrata nije puno prikljuceno, tako da ne treba pretjerivati sa utjecajem unutar BiH.ponosna_manjina wrote:Mozda im ne sluzi na cast sto se profesije tice, ali vazno je da prate sto se pise po forumima, narocito ukoliko ce to dospjeti dalje do onih koji s tim mogu uraditi i nesto konkretno. Super ako se i na ovaj nacin doprinosi da se policija pozabavi islamskim terorizmom ili da facebook zatvori stranicu grupe srpskih fasista ili da do svjetskih medija i evropskog parlamenta stigne vijest o napadima na queer festival ili da organizujemo neke proteste itd. Internet je mocno oruzje.VjecitiStudent wrote:Nije dugo trebalo da stranica dospije na naslovnu
-
ponosna_manjina
#50 Re: Internet stranica: ---NO LINKS---
Utjecaj je cak i predobar uzme li se u obzir procenat korisnika interneta. Meni je bila fenomenalna situacija s pocetka ove godine kada su ljudi s ovog foruma uspjeli okupiti oko 7 000 ljudi, ili koliko ih je vec bilo, na protestima. Mislim da se time ne mogu pohvaliti ni neke informaticki puno razvijenije zemlje.VjecitiStudent wrote: Nazalost, vrlo mali procenat stanovnistva BiH je na kvalitetnom internetu, a ni drzavnih birokrata nije puno prikljuceno, tako da ne treba pretjerivati sa utjecajem unutar BiH.