osjecas kao svoju? imas kakvih dionica?Mahalac wrote:Sta god da je nije mjesto ni vrijeme za sale i posalice.
Meni je iskreno zao iz vise razloga prvo sto ntvHayat osjecam kao svoju, uvijek je uz nas bila i ja to ne zaboravljam a drugo sto nam ovaj slucaj zorno pokazuje gdje zivimo.
BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Moderator: anex
-
sasa_t
#26 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#27 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
dakle, ako nam se ne svidja medij ili novinar, mi cemo podrzati nasilje nad istima?sasa_t wrote:osjecas kao svoju? imas kakvih dionica?Mahalac wrote:Sta god da je nije mjesto ni vrijeme za sale i posalice.
Meni je iskreno zao iz vise razloga prvo sto ntvHayat osjecam kao svoju, uvijek je uz nas bila i ja to ne zaboravljam a drugo sto nam ovaj slucaj zorno pokazuje gdje zivimo.
NE!Iskreno se nadam da ce pocionice uhvatiti i objelodaniti sve.
-
VjecitiStudent
#28 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
A gdje to zivimo?Mahalac wrote:Sta god da je nije mjesto ni vrijeme za sale i posalice.
Jos 1996. je ubijen novinar lokalne radio stanice u Zavidovicima i to na kucnom pragu.
Cijeli slucaj je potpuno prekrio zaborav.
-
mIRCerka
#29 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
1996.godine nije bilo ni volje ni dovoljno medija da se digne buka oko necega.VjecitiStudent wrote:A gdje to zivimo?Mahalac wrote:Sta god da je nije mjesto ni vrijeme za sale i posalice.
Jos 1996. je ubijen novinar lokalne radio stanice u Zavidovicima i to na kucnom pragu.
Cijeli slucaj je potpuno prekrio zaborav.
Sinoc je duska imala emisiju o deda mrazu i paketicima jer se u par novinskih clanaka ali vise po forumima o tome pricalo...
a mislim da nije kasno da se i taj slucaj aktuelizira...
-
*mima*
#30 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
mIRCerka wrote:
1996.godine nije bilo ni volje ni dovoljno medija da se digne buka oko necega.
Sinoc je duska imala emisiju o deda mrazu i paketicima jer se u par novinskih clanaka ali vise po forumima o tome pricalo...
Sat da se aktuelizira?
-
mIRCerka
#31 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
zaboravljena istraga oko ubistva novinara u zavidovicima...mima wrote:mIRCerka wrote:
Sat da se aktuelizira?
-
in33sa
#32 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Mislite na onog Zvonku (kako vec prezime, ne sjecam se) sto su ga u Zavidovicima ubili mudjahedini u njegovom stanu?
Pa to se ne smije procesuirati, moje misljenje, s obzirom na pocinitelje i njihove zastitnike.
A bilo bi zanimljivo nekada i negdje procitati malo vise o tome, zasto je ubijen, i zasto su pocinitelji zasticeni.
Pa to se ne smije procesuirati, moje misljenje, s obzirom na pocinitelje i njihove zastitnike.
A bilo bi zanimljivo nekada i negdje procitati malo vise o tome, zasto je ubijen, i zasto su pocinitelji zasticeni.
-
*mima*
#33 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
mIRCerka wrote:zaboravljena istraga oko ubistva novinara u zavidovicima...mima wrote:mIRCerka wrote:
Sat da se aktuelizira?
Sorry....nisam skontala na sta mislis.
- Mahalac
#34 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Vjerovao ili ne nikad nisam usao u tu kucu niti bilo koga iz Hayata poznam (osim s malih ekrana)ali su oni svojim radom i trudom dugi niz godina postali moji. U velikom broju situacija su ispunili moja ocekivanja i sasvim besplatno svojim trudom i radom osvojili moje simpatije.sasa_t wrote:osjecas kao svoju? imas kakvih dionica?Mahalac wrote:Sta god da je nije mjesto ni vrijeme za sale i posalice.
Zalosno je to ako mislis da se samo dionicama postaje dio necega.
-
FaceOff
#35 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Gdje se nalazi ova zgrada na koju su bačene bombe, jer koliko vidim na snimcima ovo nije njihova zgrada u Starom gradu u ul. Avdage Šahinagića?
-
sasa_t
#36 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Zalosno je ako mislis da su oni besplatno osvojili simpatije oni za to primaju platu...Mahalac wrote:Vjerovao ili ne nikad nisam usao u tu kucu niti bilo koga iz Hayata poznam (osim s malih ekrana)ali su oni svojim radom i trudom dugi niz godina postali moji. U velikom broju situacija su ispunili moja ocekivanja i sasvim besplatno svojim trudom i radom osvojili moje simpatije.sasa_t wrote:osjecas kao svoju? imas kakvih dionica?Mahalac wrote:Sta god da je nije mjesto ni vrijeme za sale i posalice.
Zalosno je to ako mislis da se samo dionicama postaje dio necega.
Nemam ja nista protiv simpatija ali slijepo vjerovanje odredjenom mediju i osjecanje pripadnosti odredjenoj medijskoj kuci je vise nego pogubno za savremeno drustvo...
Da i samo dionicama se postaje dio neke firme ili eventualno zaposlenjem u isto... a u sentimentalnom dijelu to je suplja prica...
-
Ponekad s'proljeca
#37 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Pa nisu u stanju u Sarajevu da uvedu red i zakon a kamoli u citavoj BiH, pa zato nam EU i neda naprijed jer su nam politicari karina!!!!
- Mahalac
#38 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
E sasha
znao je moj pokojni profesor Djurasovic dobro nekad reci za takve kao ti...
bolje sutjeti i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
end of story
end of story
-
sasa_t
#39 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Dobro ti je sad vec vrjedjanje..Mahalac wrote:E sashaznao je moj pokojni profesor Djurasovic dobro nekad reci za takve kao ti...
end of story
hajmo onda redom..
Bolje biti glup nego osjecat nesto prema TV stanici!
-
samvan
#40 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Gdje se zapravo desila ekspozija,u ulici Avdage Sahinagica il negdje drugdje?
- campa_xxx
#41 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Ona kuca na Bistriku...samvan wrote:Gdje se zapravo desila ekspozija,u ulici Avdage Sahinagica il negdje drugdje?
- black
#42 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
shto li nema demokrata, zagovornika razno-raznih sloboda itd. , na ovoj temi 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#43 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Sta ono opet su primili prijetnju rece sad Tomislav na dnevniku
Vidjelo se da je covjek ko na iglama...
Bas ih je neko na zub uzeo
Vidjelo se da je covjek ko na iglama...
Bas ih je neko na zub uzeo
- karanana
#44 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
sta i on kuka a u isto vrijeme se i pravi heroj. ako je neko nazvao bombu, pravilo je evakuacija cijele zgrade a on nesta ostao u studiju i poslije svakog priloga napominje kako je dosla dojava o bombi i kako je policija stigla. a da je bomba roknula i kojim slucajem ga ubila, bila bi kriva policija jer ga nije evakuirala.
-
suncandan
#45 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Sta se ovo desava, zna li ko?
- tech10
#46 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
Kako su mi Aida, Selma i Nadira? 
- karanana
#47 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
neko se ponado da ce prijetnjom o postavljenoj bombi obustaviti emitiranje izgubljenih. na zalost, nije uspjelo...izgubljeni furaju punom parom.
- Skyfox
#48 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
bas trebao je izac a ne glumit herojakaranana wrote:sta i on kuka a u isto vrijeme se i pravi heroj. ako je neko nazvao bombu, pravilo je evakuacija cijele zgrade a on nesta ostao u studiju i poslije svakog priloga napominje kako je dosla dojava o bombi i kako je policija stigla. a da je bomba roknula i kojim slucajem ga ubila, bila bi kriva policija jer ga nije evakuirala.
- portfast
-
skojotovski
#50 Re: BOMBASKI NAPAD NA TV HAYAT
ma, malo se prosere...Skyfox wrote:bas trebao je izac a ne glumit herojakaranana wrote:sta i on kuka a u isto vrijeme se i pravi heroj. ako je neko nazvao bombu, pravilo je evakuacija cijele zgrade a on nesta ostao u studiju i poslije svakog priloga napominje kako je dosla dojava o bombi i kako je policija stigla. a da je bomba roknula i kojim slucajem ga ubila, bila bi kriva policija jer ga nije evakuirala.