Razmislicu,dok vidim kako mi prodje nova Haplikacija sto je postavih!mišica wrote: uh izvini pito....nisam znala da se ti hoš uhljebit.........reko ko pored pite traži hljeba........
![]()
ne kvari mi temu pls
![]()
Idealan muz ili papucar?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#26 Re: Idealan muz ili papucar?
-
zelenashica
#27 Re: Idealan muz ili papucar?
pa dji si metno haplikaciju........da ja malo preko pp žemske ti naćerujemburek_in_space wrote:Razmislicu,dok vidim kako mi prodje nova Haplikacija sto je postavih!mišica wrote: uh izvini pito....nisam znala da se ti hoš uhljebit.........reko ko pored pite traži hljeba........
![]()
ne kvari mi temu pls
![]()
![]()
![]()
- burek_in_space
#28 Re: Idealan muz ili papucar?
Prepusti to naćerivanje menimišica wrote:
pa dji si metno haplikaciju........da ja malo preko pp žemske ti naćerujem
-
zelenashica
#29 Re: Idealan muz ili papucar?
a tebe pito...........pa đe da ih presumerimburek_in_space wrote:Prepusti to naćerivanje menimišica wrote:
pa dji si metno haplikaciju........da ja malo preko pp žemske ti naćerujem,a ti ih samo usmjeri prema meni!
- burek_in_space
#30 Re: Idealan muz ili papucar?
Chek' chek' malo..izgleda da postadoh nechija sreca u medjuvremenu..mozhda ti tema i prezhivi!mišica wrote: a tebe pito...........pa đe da ih presumerimnisam ja palicajka da napamet usmjeravam
- otherside
#31 Re: Idealan muz ili papucar?
burek_in_space wrote:Chek' chek' malo..izgleda da postadoh nechija sreca u medjuvremenu..mozhda ti tema i prezhivi!mišica wrote: a tebe pito...........pa đe da ih presumerimnisam ja palicajka da napamet usmjeravam
![]()
-
zelenashica
#32 Re: Idealan muz ili papucar?
mah za moju temu se ne kačajburek_in_space wrote:Chek' chek' malo..izgleda da postadoh nechija sreca u medjuvremenu..mozhda ti tema i prezhivi!mišica wrote: a tebe pito...........pa đe da ih presumerimnisam ja palicajka da napamet usmjeravam
![]()
- Macho^2
#33 Re: Idealan muz ili papucar?
mišica wrote:hm....ja se već jednom izjasnila......muško iz moje kuhinje mr'š![]()
......ako mu je do igre s djecom eno mu meraja
Jel to da ne skonta šta stavljaš u jelo?
-
zelenashica
#34 Re: Idealan muz ili papucar?
hm.........Macho^2 wrote:mišica wrote:hm....ja se već jednom izjasnila......muško iz moje kuhinje mr'š![]()
Jel to da ne skonta šta stavljaš u jelo?
- Macho^2
#35 Re: Idealan muz ili papucar?
Šta to znači da mu treba lobotomiju napraviti kako ne bi znao kuhati i bio pravo muško?mišica wrote:hm.........Macho^2 wrote:mišica wrote:hm....ja se već jednom izjasnila......muško iz moje kuhinje mr'š![]()
Jel to da ne skonta šta stavljaš u jelo?ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima
jednostavno ako je muško nek bude muško
![]()
-
zelenashica
#36 Re: Idealan muz ili papucar?
ma jok ba.............bukvalno shvataš.......al ja fkt tip žene koja od muška niti očekuje niti se nadam da nosi kecelju..............osim sad ono baš igrica reda radiMacho^2 wrote:Šta to znači da mu treba lobotomiju napraviti kako ne bi znao kuhati i bio pravo muško?mišica wrote:hm.........Macho^2 wrote:
Jel to da ne skonta šta stavljaš u jelo?ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima
![]()
- otherside
#37 Re: Idealan muz ili papucar?
mišica wrote: hm.........ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima
........mislima samo da pored svega o ravnopravniosti u braku ikući to fkt nije baš tako.....ma daj.znači li to ako on meni pomaže u kuhinji da ja njemu trebam oko cijepanja drva
-
zelenashica
#38 Re: Idealan muz ili papucar?
otherside wrote:mišica wrote: hm.........ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima
........mislima samo da pored svega o ravnopravniosti u braku ikući to fkt nije baš tako.....ma daj.znači li to ako on meni pomaže u kuhinji da ja njemu trebam oko cijepanja drva
misice, bjez' odavLe, kvaris nam koncepciju
- otherside
#39 Re: Idealan muz ili papucar?
blago kuci u koju da dodjemmišica wrote:otherside wrote:mišica wrote: hm.........ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima
![]()
![]()
a što...........jeste mislile jel muške učit da kuhaju.......ma bona ne živi se od muškog kuhanja neg zakuhavanja,prekuhavanja,.............
jadno muško s vama
-
zelenashica
#40 Re: Idealan muz ili papucar?
otherside wrote:blago kuci u koju da dodjemmišica wrote:otherside wrote:misice, bjez' odavLe, kvaris nam koncepciju
![]()
![]()
a što...........jeste mislile jel muške učit da kuhaju.......ma bona ne živi se od muškog kuhanja neg zakuhavanja,prekuhavanja,.............
jadno muško s vama
![]()
- otherside
#41 Re: Idealan muz ili papucar?
mišica wrote:vidiš već napreduješ........to blago u prevodu je l znači daš ti kuhat
- Loulou
#42 Re: Idealan muz ili papucar?
Jednom rječju, lik je - kralj!
Respect!
Respect!
-
zelenashica
#43 Re: Idealan muz ili papucar?
ma znala sam da ti neš iznevjerit naš cijenjeni ženski rodotherside wrote:mišica wrote:vidiš već napreduješ........to blago u prevodu je l znači daš ti kuhat
![]()
- otherside
#44 Re: Idealan muz ili papucar?
odoh vjezbatimišica wrote:ma znala sam da ti neš iznevjerit naš cijenjeni ženski rodotherside wrote:mišica wrote:vidiš već napreduješ........to blago u prevodu je l znači daš ti kuhat
![]()
-
zelenashica
#45 Re: Idealan muz ili papucar?
kad zakuhaš...ostavi na toplom neko vrijeme.......bolje ćeš razvući.............otherside wrote:odoh vjezbatimišica wrote:ma znala sam da ti neš iznevjerit naš cijenjeni ženski rodotherside wrote:![]()
zakuhavanje
- Macho^2
#46 Re: Idealan muz ili papucar?
Nisam šovinista ali stvarno bi mi bilo neugodno da mi žena zapovijeda u kuhinjimišica wrote:otherside wrote:mišica wrote: hm.........ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima
![]()
![]()
jadno muško s vama
Last edited by Macho^2 on 01/12/2008 22:08, edited 1 time in total.
-
zelenashica
#47 Re: Idealan muz ili papucar?
e moj care ovdje nije riječ o zapovijedanju,ko spomenu zapovijedanjeMacho^2 wrote:Nisam šovinista ali stvarno bi mi bilo neugodno da mi ćena zapovijeda u kuhinjimišica wrote:otherside wrote:misice, bjez' odavLe, kvaris nam koncepciju
![]()
![]()
jadno muško s vama
-
walkabout
#48 Re: Idealan muz ili papucar?
najidealan muzh je onaj ko ima nosa papuche (ja kupijo nekidan) 
- Macho^2
#49 Re: Idealan muz ili papucar?
Doista ne razumijem na temelju čega si zaključila da muškarac kuhanjem želi pokazati svoju muškost???mišica wrote: e moj care ovdje nije riječ o zapovijedanju,ko spomenu zapovijedanje![]()
..............samo ti kuhaj kome hoš.....al fkt muškost se ne dokazuje u kuhinji.....a ja hoću da meni moj dragi samo to dokazuje,njegove kulinarske sposobnosti me ne zanimaju
![]()
Kuhanje je normalna potreba svakog negotovanskog ljudskog bića
- matea22
#50 Re: Idealan muz ili papucar?
Macho ako si ti ovo na slici ako jos uz to i kuhas onda je to to...ja nasla idealnogMacho^2 wrote:Doista ne razumijem na temelju čega si zaključila da muškarac kuhanjem želi pokazati svoju muškost???mišica wrote: e moj care ovdje nije riječ o zapovijedanju,ko spomenu zapovijedanje![]()
..............samo ti kuhaj kome hoš.....al fkt muškost se ne dokazuje u kuhinji.....a ja hoću da meni moj dragi samo to dokazuje,njegove kulinarske sposobnosti me ne zanimaju
![]()
Kuhanje je normalna potreba svakog negotovanskog ljudskog bića