Idealan muz ili papucar?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
burek_in_space

#26 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by burek_in_space »

mišica wrote: uh izvini pito....nisam znala da se ti hoš uhljebit.........reko ko pored pite traži hljeba :D ........ :run: :run: ne kvari mi temu pls :oops: :skoljka:
Razmislicu,dok vidim kako mi prodje nova Haplikacija sto je postavih! :oops: :D :lol:
zelenashica

#27 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

burek_in_space wrote:
mišica wrote: uh izvini pito....nisam znala da se ti hoš uhljebit.........reko ko pored pite traži hljeba :D ........ :run: :run: ne kvari mi temu pls :oops: :skoljka:
Razmislicu,dok vidim kako mi prodje nova Haplikacija sto je postavih! :oops: :D :lol:
pa dji si metno haplikaciju........da ja malo preko pp žemske ti naćerujem :lol:
burek_in_space

#28 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by burek_in_space »

mišica wrote:
pa dji si metno haplikaciju........da ja malo preko pp žemske ti naćerujem :lol:
Prepusti to naćerivanje meni :mrgreen: ,a ti ih samo usmjeri prema meni! :lol:
zelenashica

#29 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

burek_in_space wrote:
mišica wrote:
Prepusti to naćerivanje meni :mrgreen: ,a ti ih samo usmjeri prema meni! :lol:
a tebe pito...........pa đe da ih presumerim :roll: nisam ja palicajka da napamet usmjeravam :D
burek_in_space

#30 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by burek_in_space »

mišica wrote: a tebe pito...........pa đe da ih presumerim :roll: nisam ja palicajka da napamet usmjeravam :D
Chek' chek' malo..izgleda da postadoh nechija sreca u medjuvremenu..mozhda ti tema i prezhivi! :D :lol:
otherside

#31 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

burek_in_space wrote:
mišica wrote: a tebe pito...........pa đe da ih presumerim :roll: nisam ja palicajka da napamet usmjeravam :D
Chek' chek' malo..izgleda da postadoh nechija sreca u medjuvremenu..mozhda ti tema i prezhivi! :D :lol:
:lol: :lol: :lol:
zelenashica

#32 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

burek_in_space wrote:
mah za moju temu se ne kačaj :x u nju barakti ne dam............ :D a inaj moj znaš da je plah kad je tema u pitanju :oops:
Macho^2

#33 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Macho^2 »

mišica wrote:hm....ja se već jednom izjasnila......muško iz moje kuhinje mr'š :roll: :D ......ako mu je do igre s djecom eno mu meraja :D

Jel to da ne skonta šta stavljaš u jelo?
zelenashica

#34 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

Macho^2 wrote:
mišica wrote:hm....ja se već jednom izjasnila......muško iz moje kuhinje mr'š :roll: :D ......ako mu je do igre s djecom eno mu meraja :D

hm......... :roll: ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima :D jednostavno ako je muško nek bude muško :-D ........mislima samo da pored svega o ravnopravniosti u braku ikući to fkt nije baš tako.....ma daj.znači li to ako on meni pomaže u kuhinji da ja njemu trebam oko cijepanja drva :D
Macho^2

#35 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Macho^2 »

mišica wrote:
Macho^2 wrote:

hm......... :roll: ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima :D jednostavno ako je muško nek bude muško :-D
Šta to znači da mu treba lobotomiju napraviti kako ne bi znao kuhati i bio pravo muško?
zelenashica

#36 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

Macho^2 wrote:
mišica wrote:
Macho^2 wrote:

hm......... :roll: ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima :D jednostavno ako je muško nek bude muško :-D
Šta to znači da mu treba lobotomiju napraviti kako ne bi znao kuhati i bio pravo muško?
ma jok ba.............bukvalno shvataš.......al ja fkt tip žene koja od muška niti očekuje niti se nadam da nosi kecelju..............osim sad ono baš igrica reda radi :lol: ...........
otherside

#37 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

mišica wrote: hm......... :roll: ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima :D jednostavno ako je muško nek bude muško :-D ........mislima samo da pored svega o ravnopravniosti u braku ikući to fkt nije baš tako.....ma daj.znači li to ako on meni pomaže u kuhinji da ja njemu trebam oko cijepanja drva :D
:shock: misice, bjez' odavLe, kvaris nam koncepciju :D
zelenashica

#38 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

otherside wrote:
mišica wrote: hm......... :roll: ne nego što ne volim da mi pravi kahvu s jajima :D jednostavno ako je muško nek bude muško :-D ........mislima samo da pored svega o ravnopravniosti u braku ikući to fkt nije baš tako.....ma daj.znači li to ako on meni pomaže u kuhinji da ja njemu trebam oko cijepanja drva :D
:lol: :lol: :lol: a što...........jeste mislile jel muške učit da kuhaju.......ma bona ne živi se od muškog kuhanja neg zakuhavanja,prekuhavanja,............. :lol: jadno muško s vama :oops:
otherside

#39 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

mišica wrote:
otherside wrote:
:lol: :lol: :lol: a što...........jeste mislile jel muške učit da kuhaju.......ma bona ne živi se od muškog kuhanja neg zakuhavanja,prekuhavanja,............. :lol: jadno muško s vama :oops:
blago kuci u koju da dodjem :oops: :D
zelenashica

#40 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

otherside wrote:
mišica wrote:
otherside wrote: :shock: misice, bjez' odavLe, kvaris nam koncepciju :D
blago kuci u koju da dodjem :oops: :D
:thumbup: vidiš već napreduješ........to blago u prevodu je l znači daš ti kuhat :oops:
otherside

#41 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

mišica wrote: :thumbup: vidiš već napreduješ........to blago u prevodu je l znači daš ti kuhat :oops:
:shock: :run:
Loulou

#42 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Loulou »

Jednom rječju, lik je - kralj!
Respect! :thumbup:
zelenashica

#43 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

otherside wrote:
mišica wrote: :thumbup: vidiš već napreduješ........to blago u prevodu je l znači daš ti kuhat :oops:
ma znala sam da ti neš iznevjerit naš cijenjeni ženski rod :kiss:
otherside

#44 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by otherside »

mišica wrote:
otherside wrote:
odoh vjezbati :D zakuhavanje :D
zelenashica

#45 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

otherside wrote:
mišica wrote:
otherside wrote: :shock: :run:
odoh vjezbati :D zakuhavanje :D
kad zakuhaš...ostavi na toplom neko vrijeme.......bolje ćeš razvući............. :D
Macho^2

#46 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Macho^2 »

mišica wrote:
otherside wrote:
Nisam šovinista ali stvarno bi mi bilo neugodno da mi žena zapovijeda u kuhinji :D
Last edited by Macho^2 on 01/12/2008 22:08, edited 1 time in total.
zelenashica

#47 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by zelenashica »

Macho^2 wrote:
mišica wrote:
otherside wrote: :shock: misice, bjez' odavLe, kvaris nam koncepciju :D
Nisam šovinista ali stvarno bi mi bilo neugodno da mi ćena zapovijeda u kuhinji :D
e moj care ovdje nije riječ o zapovijedanju,ko spomenu zapovijedanje :shock: :? ..............samo ti kuhaj kome hoš.....al fkt muškost se ne dokazuje u kuhinji.....a ja hoću da meni moj dragi samo to dokazuje,njegove kulinarske sposobnosti me ne zanimaju :oops: :run:
walkabout

#48 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by walkabout »

najidealan muzh je onaj ko ima nosa papuche (ja kupijo nekidan) :oops:
Macho^2

#49 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by Macho^2 »

mišica wrote: e moj care ovdje nije riječ o zapovijedanju,ko spomenu zapovijedanje :shock: :? ..............samo ti kuhaj kome hoš.....al fkt muškost se ne dokazuje u kuhinji.....a ja hoću da meni moj dragi samo to dokazuje,njegove kulinarske sposobnosti me ne zanimaju :oops: :run:
Doista ne razumijem na temelju čega si zaključila da muškarac kuhanjem želi pokazati svoju muškost???
Kuhanje je normalna potreba svakog negotovanskog ljudskog bića :)
matea22

#50 Re: Idealan muz ili papucar?

Post by matea22 »

Macho^2 wrote:
mišica wrote: e moj care ovdje nije riječ o zapovijedanju,ko spomenu zapovijedanje :shock: :? ..............samo ti kuhaj kome hoš.....al fkt muškost se ne dokazuje u kuhinji.....a ja hoću da meni moj dragi samo to dokazuje,njegove kulinarske sposobnosti me ne zanimaju :oops: :run:
Doista ne razumijem na temelju čega si zaključila da muškarac kuhanjem želi pokazati svoju muškost???
Kuhanje je normalna potreba svakog negotovanskog ljudskog bića :)
Macho ako si ti ovo na slici ako jos uz to i kuhas onda je to to...ja nasla idealnog :-)
Post Reply