sarajevo63 wrote:OK. TRG OSLOBOĐENJA-ALIJA IZETBEGOVIĆ!vlast wrote:NIJE PARK KOD SVJETLOSTI NEGO:
TRG OSLOBODJENJA - ALIJA IZETBEGOVIC
On ce za nas uvijek biti Park kod Svjetlosti, drukcije je nemoguce
sarajevo63 wrote:OK. TRG OSLOBOĐENJA-ALIJA IZETBEGOVIĆ!vlast wrote:NIJE PARK KOD SVJETLOSTI NEGO:
Ljubite se ... vjerujem da je ovo ta nedorecena, skrivena rijec ?terapija wrote:j..te se, ako je TO ovdje najbitnije, onda ne treba ni da se desi. Niti smo bolje zasluzili.
No, no Terapija...no sikiriki...to ti je vazda tako, što ne znači da ljudi nisu ozbiljni, ali eto...homo_sapiens wrote:Ljubite se ... vjerujem da je ovo ta nedorecena, skrivena rijec ?terapija wrote:j..te se, ako je TO ovdje najbitnije, onda ne treba ni da se desi. Niti smo bolje zasluzili.
Boga ti miloga, gdje si ti danas?terapija wrote:j..te se, ako je TO ovdje najbitnije, onda ne treba ni da se desi. Niti smo bolje zasluzili.
@terapija,terapija wrote:Da se prebrojimo.
FYI: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=57347
Molim administratore ako je moguce da ovom threadu dodijele sticky status.
Haj Boga ti, nema veze sto se smrzosmo, makar se istorokasmosarajevo63 wrote:Đe je ba zapelo?
Sve je to rock 'n' roll.
Ko zapeti za slijedeći putmIRCerka wrote:Haj Boga ti, nema veze sto se smrzosmo, makar se istorokasmosarajevo63 wrote:Đe je ba zapelo?
Sve je to rock 'n' roll.
sarajevo63 wrote:Ko zapeti za slijedeći putmIRCerka wrote:Haj Boga ti, nema veze sto se smrzosmo, makar se istorokasmosarajevo63 wrote:Đe je ba zapelo?
Sve je to rock 'n' roll.
jos bolje, nadjemo se kod multikultija i pravac svedska ambasada po vize i bjezimo u hladne krajevesarajevo63 wrote:Ukidanje kantona? Jao sinena šta se ti ložiš... Pa mislim da trebamo pričekat još malčice
, dok profunkcioniše nabolji kanton, a zna se koji je to. Al ta vijest neće biti objavljena ovdje jer nas mnogo ljudi čita te zašto bi podizali čitanost? Nađemo se mi kod multikultija i krenemo. U osvajanje prostranstava.
Jok, ba. Iako je Švedska za me na rang listi namah poslije drage moje BiH. Idemo u planine. Na Bjelašnicu za parali pučanstvo. Pa se čujemo. Zahvaljujući terapiji, svjetlosti i multikultiju posta ti priraslina na srcetu.mIRCerka wrote:jos bolje, nadjemo se kod multikultija i pravac svedska ambasada po vize i bjezimo u hladne krajevesarajevo63 wrote:Ukidanje kantona? Jao sinena šta se ti ložiš... Pa mislim da trebamo pričekat još malčice
, dok profunkcioniše nabolji kanton, a zna se koji je to. Al ta vijest neće biti objavljena ovdje jer nas mnogo ljudi čita te zašto bi podizali čitanost? Nađemo se mi kod multikultija i krenemo. U osvajanje prostranstava.
Hvala terapiji sto nas upoznasarajevo63 wrote:Jok, ba. Iako je Švedska za me na rang listi namah poslije drage moje BiH. Idemo u planine. Na Bjelašnicu za parali pučanstvo. Pa se čujemo. Zahvaljujući terapiji, svjetlosti i multikultiju posta ti priraslina na srcetu.mIRCerka wrote:jos bolje, nadjemo se kod multikultija i pravac svedska ambasada po vize i bjezimo u hladne krajevesarajevo63 wrote:Ukidanje kantona? Jao sinena šta se ti ložiš... Pa mislim da trebamo pričekat još malčice
homo_sapiens wrote:sarajevo63 wrote:OK. TRG OSLOBOĐENJA-ALIJA IZETBEGOVIĆ!vlast wrote:NIJE PARK KOD SVJETLOSTI NEGO: