Rasim zvani Pupan...
Mene je uvijek podsjecao neodljivo na Shimshirpasic Savudina, isti lik, drugi film.
Rasim Delić ljude u Hagu prevodi na islam
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
- krivorijek
#27 Re: Rasim Delić ljude u Hagu prevodi na islam
Ako je ovaj tip normalan ...Presretan sam što smo imali čast da budemo prvi muzičari koji su ikad kročili u ovaj holandski zatvor.
-
in33sa
#28 Re: Rasim Delić ljude u Hagu prevodi na islam
Jedva cekam knjigu, da vidim kako je opisao svoje zarobljavanje na JNA polozajima na Trebevicu i kako su ga niz Sirokacu sutali nogom i bacali nizbrdo, a djeca uz graju vikala "eno cetnika".
Zao mi sto nebi fotoaparata pri ruci.
Zao mi sto nebi fotoaparata pri ruci.
-
popajic
#29 Re: Rasim Delić ljude u Hagu prevodi na islam
Ja koja cast- prosetati zatvorom u kojem cami najveci sljam nakon drugog sv. rata !!!Inače, naši sugrađani su prvi u povijesti koji su uspjeli ući u najpoznatiji zatvor u Ševeningenu.
- bijelo_dugme
#30 Re: Rasim Delić ljude u Hagu prevodi na islam
Efendija Dr. Dadicseka wrote:sta ako dr. dabic predje
-
shalaedin
#31 Re: Rasim Delić ljude u Hagu prevodi na islam
Da vi znate kako je tesko promjeniti navike ili vjeru, nebi ste podcjenjivali tudje pravo na pokajanje... nek svak ko se ovdje pravi pametan pokusa da nagovori nekoga pravoslavca, katolika ili jevreja da samo procita Kur`an...pa ce vidjeti na koliko ce problema naici.
Zamislite nekoga narkomana koji se okrenuo vjeri , odbacio citav jedan zivot i prekinuo sa mnogim porocima i koji kada se sjeti kakav je bio, mrzi to stanje koje je dio njegove proslosti i mrzi da se rvati tome. Pa i oni koji su se borili protiv prvih generacija muslimana, su bili cak i gori i ostriji prema muslimanima nego neki dzelati danas, pa kad ih je Allah voljom svojom ucinio vjernicima, bili si najbolji zastitnici Islama. Takvih osoba je bilo dosta od Omera ibn Hattaba r.a. , Halida ibn Velida r.a. , Ebu Sufjan, pa do mnogih drugih... do dana danasnjeg. Zamislite blam koji bi bio za Srbe kada bi njihovi veliki srbi postali muslimani i to javno obznanili... To bi bio dobar slom velikosrpskoj ideji... koga bi onda velicali. Al bi to bila sminka... HAHAHAHA... medjutim slabo moguce.
Zamislite nekoga narkomana koji se okrenuo vjeri , odbacio citav jedan zivot i prekinuo sa mnogim porocima i koji kada se sjeti kakav je bio, mrzi to stanje koje je dio njegove proslosti i mrzi da se rvati tome. Pa i oni koji su se borili protiv prvih generacija muslimana, su bili cak i gori i ostriji prema muslimanima nego neki dzelati danas, pa kad ih je Allah voljom svojom ucinio vjernicima, bili si najbolji zastitnici Islama. Takvih osoba je bilo dosta od Omera ibn Hattaba r.a. , Halida ibn Velida r.a. , Ebu Sufjan, pa do mnogih drugih... do dana danasnjeg. Zamislite blam koji bi bio za Srbe kada bi njihovi veliki srbi postali muslimani i to javno obznanili... To bi bio dobar slom velikosrpskoj ideji... koga bi onda velicali. Al bi to bila sminka... HAHAHAHA... medjutim slabo moguce.