KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ISKO

#26 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by ISKO »

-LIBERO- wrote:@ISKO,prijetelju,prestani moralisati..momci su navijacka skupina,imaju svoj nacin ponasanja,nacin furanja navijacke subkulture sto ti ocigledno nije jasno.

Momci imaju i nacin borbe protiv glavesina i mafije u savezu,imaju nacin borbe nametanjem novcanih kazni savezu,niko ti ne trazi da se moras ukljuciti u njihove redove,u nihov nacin borbe..ali prestani moralisati.

Ako se ne slazes sa nacinom ponasanja,nacinom njihove furke,nacinom navijanja za BIH,distanciraj se na tribini,imas neku drugu tribinu.

Ja licno dajem podrsku skoro pa svemu sto su momci iz BHFa uradili na utakmici. :thumbup:
Kakva je subkultura lomljenje stolica i bacanja u teren, i to u zemljama gdje gostujemo?

Nikakvo ovo nije moralisanje nego iznosenje cinjenica jasnih kao dan. Gdje god se oni pojave, obrukaju nas i prikazu ko zadnje primitivce. Uvijek isprovociraju neki belaj, batinanje od strane policajaca, prekide utakmica itd. Jebi ga, ako je to jedina borba protiv saveza (i neki izraz kulture), onda neka rade to sto rade, samo nemogu racunati na podrsku svih onih kojima je stalo do te iste reprezentacije i do smjene kriminalaca u savezu.

Ti si vjerovatno jedan od njih pa si se nasao uvrjedjen, i ja te razumijem, jer smatras to kao nekim kulturnim izrazajem. Samo vam dobronamjerno porucujem da gubite podrsku raje, urbane, neurbane, starije, mladje...RAJE! I svima pocinjete ici na k.... Ti to pokusaj shvatiti, a ako ne shvatas, ti nastavi divljati gdje stignes i dalje. Ja tu ne mogu nista.
bato99

#27 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by bato99 »

ti @ISKO ko da si pao s marsa oca mi...pa ljudima je samo stalo(bhf) da savez istjeraju...i što više UEFA kazni savez oni zadovoljniji...boli njih qurac za rezultat...hebiga takvi su i hoće da ustraju na tome
ISKO

#28 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by ISKO »

ne sehide, vec pojam sehid...jasno? :wink:

a ako imas sta argumentovano osporiti sto sam naveo za gurovica, turke i nasoj silnoj braci sto nas spasise od cetnika kojeg sada stite...samo bujrum ;)

okupator do okupator...poturice, posrbice, pohrvatici itd.

p.s. pogledaj svoj avatar pa se zapitaj koja je veza turske koju branis sa tvojim avatorom...nikakva..cak stavise vrlo neprijateljska veza :wink:
Nemam ja sta tebi osporavati. Niti sam komentariosao turske zastave na stadionu niti me to interesuje. al kad smo vec tu, Iste te zastave nosaju i Fanatikosi, kad ih vec toliko branis.

Nego htjedoh samo da znam s kim imam posla, pa zato pitam jesil ti onaj isti NOKIA kome smetaju Sehidi BiH, i uz to kaze "jebeni termin sehid" i osta ziv, i jos ne htjede da se izvine.

Sram te bilo...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#29 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by -LIBERO- »

ISKO wrote:
-LIBERO- wrote:@ISKO,prijetelju,prestani moralisati..momci su navijacka skupina,imaju svoj nacin ponasanja,nacin furanja navijacke subkulture sto ti ocigledno nije jasno.

Momci imaju i nacin borbe protiv glavesina i mafije u savezu,imaju nacin borbe nametanjem novcanih kazni savezu,niko ti ne trazi da se moras ukljuciti u njihove redove,u nihov nacin borbe..ali prestani moralisati.

Ako se ne slazes sa nacinom ponasanja,nacinom njihove furke,nacinom navijanja za BIH,distanciraj se na tribini,imas neku drugu tribinu.

Ja licno dajem podrsku skoro pa svemu sto su momci iz BHFa uradili na utakmici. :thumbup:
Kakva je subkultura lomljenje stolica i bacanja u teren, i to u zemljama gdje gostujemo?

Nikakvo ovo nije moralisanje nego iznosenje cinjenica jasnih kao dan. Gdje god se oni pojave, obrukaju nas i prikazu ko zadnje primitivce. Uvijek isprovociraju neki belaj, batinanje od strane policajaca, prekide utakmica itd. Jebi ga, ako je to jedina borba protiv saveza (i neki izraz kulture), onda neka rade to sto rade, samo nemogu racunati na podrsku svih onih kojima je stalo do te iste reprezentacije i do smjene kriminalaca u savezu.

Ti si vjerovatno jedan od njih pa si se nasao uvrjedjen, i ja te razumijem, jer smatras to kao nekim kulturnim izrazajem. Samo vam dobronamjerno porucujem da gubite podrsku raje, urbane, neurbane, starije, mladje...RAJE! I svima pocinjete ici na k.... Ti to pokusaj shvatiti, a ako ne shvatas, ti nastavi divljati gdje stignes i dalje. Ja tu ne mogu nista.
Nisam dio BHF-a niti cu ikada biti,cisto da znas.

Momke podrzavam jer rade dobar posao u tom navijackom pogledu.

Nisam za lomljavu stolica,ali isto tako ne mozes biti siguran da su one 3 stolice koje su zumirali da su bacene sa nase tribine,djelo BHFa,tribina je bila prepuna ,bilo je oko 4hiljade ljudi.

Niko ti i ne trazi da budes njihov clan,niti ti neko trazi da im dajes neku podrsku ili slicno.

Momci i djevojke :D ,imaju svoj stil,svoj nacin furanja te navijacke subkulture,i kao sto sma ti vec reka,ako se ne slazes bujrum se distanciraj,svaki stadiona na ovoj planeti ima 4 tribine,izbor je tvoj.
ISKO

#30 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by ISKO »

-LIBERO- wrote:
ISKO wrote:

Nisam za lomljavu stolica,ali isto tako ne mozes biti siguran da su one 3 stolice koje su zumirali da su bacene sa nase tribine,djelo BHFa,tribina je bila prepuna ,bilo je oko 4hiljade ljudi.

Niko ti i ne trazi da budes njihov clan,niti ti neko trazi da im dajes neku podrsku ili slicno.

Momci i djevojke :D ,imaju svoj stil,svoj nacin furanja te navijacke subkulture,i kao sto sma ti vec reka,ako se ne slazes bujrum se distanciraj,svaki stadiona na ovoj planeti ima 4 tribine,izbor je tvoj.
Pa ako nisi i nikad neces biti, ne znam sta onda pricas. Reklo bi se da nikad nisi bila na utakmici, kamoli sta drugo.

Problem je sto se covjek nemoze distancirati od njih, jer oni svojim divljanjem predstavljaju navijace BiH, to jest svih nas. Mislis da UEFA'u i drzave u kojim gostujemo zanimaju nasi interni problemi i Fanatikosi, oni nas kolektivno kaznjavaju. I sta kada reprezentacija za kaznu bude morala igrati pred praznim tribinama? Sta onda? A tim su nam vec prijetili.

I taj novac od kazni ne izlazi iz dzepa kriminalaca u savezu nego iz dzepova SAVEZA, od kojih se finansira reprezentacija i sami igraci. Pa ti vidi kome te novcane kazne, izazvane "subkulturnim" divljanjem, najvise stete.
simonese

#31 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by simonese »

-LIBERO- wrote:
ISKO wrote:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

ja sam BHF i ponosnan sam na rad nase navijacke skupine(jedna od najaktivnih u Eu(v)ropi)
sto se tice papaka koji lome stolice nemeres ti kontrolisati kompletnu masu(ima nas,mashala)
i pojedince koji bacaju baklje na teren
sad kad su dobri rezultati trebamo da zaboravimo one lopove iz saveza i Cirini prijasnje izjave,nikad
mi ce mo pokusat da istrajemo u nasoj borbi protiv kriminalnog saveza

pozdrav svim iskrenim navijacima

savez napolje
tazmaniaBAN

#32 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by tazmaniaBAN »

dobro je neko iznad reko, pa nije pozoriste

luuuuuuuuuuuuuudilooooooooooooooooo

Image
ISKO

#33 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by ISKO »

Zanima me kako postajes clan te renomirane i svjetski priznate navijacke skupine? Jel ima neki specijalan obred, formular ispuniti za uclanjenje ili samo onako kazes ja sam od sada BHF?
Altsa

#34 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by Altsa »

ISKO wrote:Zanima me kako postajes clan te renomirane i svjetski priznate navijacke skupine? Jel ima neki specijalan obred, formular ispuniti za uclanjenje ili samo onako kazes ja sam od sada BHF?
ma jok brate. kada polomis 10 stolica po utakmici i kada razbijes minimalno dvije glave od protivnickih navijaca e onda ce se tek razmotriti tvoje uclanjenje.
ISKO

#35 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by ISKO »

Altsa wrote:
ISKO wrote:Zanima me kako postajes clan te renomirane i svjetski priznate navijacke skupine? Jel ima neki specijalan obred, formular ispuniti za uclanjenje ili samo onako kazes ja sam od sada BHF?
ma jok brate. kada polomis 10 stolica po utakmici i kada razbijes minimalno dvije glave od protivnickih navijaca e onda ce se tek razmotriti tvoje uclanjenje.
Moze li umjesto stolica par baklji na travu? 8)
simonese

#36 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by simonese »

http://www.bhfanaticos.com/
armin00

#37 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by armin00 »

Fino vam je covjek reko, otkud vam pravo optuzivat BHF za sve, kad utakmici sinoc niste ni prismrdili, vec preko interneta pratili rezultat.. Fanatikosi sinoc nit su lomili stolice, nit bacali baklje u teren. Kako ono kaze "bolje sutjeti i ostaviti dojam gluposti, nego progovoriti i otkriti sve sumnje".. dakle ako niste informisani, nemojte ni pisat, samo se bezze provaljujete.. mislim na pojedince koji konstatno pljuju BHF i kojim je BHF vjerovatno kriv i za ovu ekonomsku krizu..

Sto put vise nas sramote raznorazni sabani sa tim stranim zastavama i tekbirima na stadionu.. budite sretni da ima uvijek pristunih pravih navijaca koji naprave paklenu atmosferu.. inace bi tribine skroz licile na cirkus
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#38 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by Dado dijasporitus »

Nemam nista protiv baklji jer stvore haos atmosferu. Problem je jedino sto naprave dosta dima. Ipak onaj kreten koji istu baklju baci na teren treba biti kastritran. Ako ces je vec paliti budi faca pa je drzi u okvirima tribina. Kad je bacis ona postaje oruzje i ne samo da prijeti prekidu utakmice vec moze ozbiljno povrijediti igrace ili redare.

Arapske i turske zastave na stadionima su klasicni baliluk i takvo sto se nemoze lako iskorijeniti na stadionu. Ako te kod kuce ne nauce da si prije svega i iznad svega prvo Bosanac i da taj identitet ima svoju identifikaciju tesko ce se iko na stadionu prevaspitati.
Dado dijasporitus

#39 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

simonese wrote:
-LIBERO- wrote:
ISKO wrote: Kakva je subkultura lomljenje stolica i bacanja u teren, i to u zemljama gdje gostujemo?

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

ja sam BHF i ponosnan sam na rad nase navijacke skupine(jedna od najaktivnih u Eu(v)ropi)
sto se tice papaka koji lome stolice nemeres ti kontrolisati kompletnu masu(ima nas,mashala)
i pojedince koji bacaju baklje na teren
sad kad su dobri rezultati trebamo da zaboravimo one lopove iz saveza i Cirini prijasnje izjave,nikad
mi ce mo pokusat da istrajemo u nasoj borbi protiv kriminalnog saveza

pozdrav svim iskrenim navijacima

savez napolje
Cestitam BHF-u ali ako vec organizujes masu onda moras da znas kako i da je kontrolises. Da li je u pitanju liderstvo ili sta ali nemozes se izvlaciti na furku "to su bili samo pojedinci"
nokia6170

#40 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by nokia6170 »

ISKO wrote:
ne sehide, vec pojam sehid...jasno? :wink:

a ako imas sta argumentovano osporiti sto sam naveo za gurovica, turke i nasoj silnoj braci sto nas spasise od cetnika kojeg sada stite...samo bujrum ;)

okupator do okupator...poturice, posrbice, pohrvatici itd.

p.s. pogledaj svoj avatar pa se zapitaj koja je veza turske koju branis sa tvojim avatorom...nikakva..cak stavise vrlo neprijateljska veza :wink:
Nemam ja sta tebi osporavati. Niti sam komentariosao turske zastave na stadionu niti me to interesuje. al kad smo vec tu, Iste te zastave nosaju i Fanatikosi, kad ih vec toliko branis.

Nego htjedoh samo da znam s kim imam posla, pa zato pitam jesil ti onaj isti NOKIA kome smetaju Sehidi BiH, i uz to kaze "jebeni termin sehid" i osta ziv, i jos ne htjede da se izvine.

Sram te bilo...
kome da se izvinim..tebi il terminu koji se nasao uvrijedjenim? jel se to termin osjeca uvrijedjenim? a to da sam ostao ziv, pa kad sam predevero rat, ne znam sto ne bi prezivio internet :wink: pogotovo jos treba da se bojim takvih kao ti-hajat prodaksn bosnjaka tipa dino konakovic i njemu slicnima...vona bi multi-kulti, a ksenofobija, povrsnost i tor im izbijaju na oci i usi koji se vrte kako vjetar puhne.

hajd bogat ne skreci i drzi se teme, a komentare iz drugih tema ostavljaj na tim temama ili otvori novu temu pa baci slobodno fetvu na mene, oznaci me kao nepozeljnog medju bosnjacima :D

p.s. BHF su zdrava ideja koja srcem voli svoju domovinu i jedna su od najorganizovanijih navijackih skupina u evropi, gdje se malo koja repka u evropi moze pohvaliti da ima takvu podrsku.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#41 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by mIRCerka »

Dado dijasporitus wrote:

Arapske i turske zastave na stadionima su klasicni baliluk i takvo sto se nemoze lako iskorijeniti na stadionu. Ako te kod kuce ne nauce da si prije svega i iznad svega prvo Bosanac i da taj identitet ima svoju identifikaciju tesko ce se iko na stadionu prevaspitati.
Naravno da se i to moze iskorijeniti...
Kako medju silnim avatarima nema zastava drugih zemalja? Samo avatari sa zastavom BiH? Evo vidis, ISKO je isto staru zastavu BiH i ona ce mu biti sklonjena.
Zasto? Zato sto od svega pracite nacionalisticki picvajz. Mozda vas ne mogu kontrolisati na tribinama, ali ovdje koliko-toliko mogu. Turske sablje, dvoglavi orlovi,d avidove zvijezde...ZABORAVITE KAO AVATARE.

Eto dado kako se to moze kontrolisati.
nokia6170

#42 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by nokia6170 »

ne diraj mirci iskin avatar...dobar avatar, samo vlasnik ne korespondira sa avatarom :roll:
JThomas

#43 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by JThomas »

ćiro wrote:Meni su ovi BHF fuj, treba im zabraniti ulazak na stadion.
ma jelte, doc.dr.? nisam vas prepoznao :roll:
mIRCerka

#44 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by mIRCerka »

nokia6170 wrote:ne diraj mirci iskin avatar...dobar avatar, samo vlasnik ne korespondira sa avatarom :roll:
Zastava Bosne i Hercegovine
Image
Jedina dozvoljena zastava na ovom forumu.
i tu je kraj diskusije sto se avatara tice.
Sto se teme tice, nisu svi navijaci reprezentacije BiH Fanatikosi, niti BHF polaze neko iskljucivo pravo na navijanje za reprezentaciju. Koga god vidite da lomi stolice, slomite i vi njega. I kraj price.
mIRCerka

#45 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by mIRCerka »

evo mu mala za avatar
Image
mgogic

#46 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by mgogic »

Jebiga,mozda kretenski reaguju na utakmicama,nije mozda,vec sigurno.Ali postoji druga stvar,a to je:ONI REAGUJU!Mi kao i uvijek pustamo da nas svakakva stoka sodomizira godinama,trpimo i sutimo!Mislim da nemam prava da im kazem da su kreteni,ni BHFanaticosi,ni druge navijacke grupe koje prave sranja,zato sto znam da 90% toga sto rade,rade iz revolta prema bitangama koje nas godinama magarce!
and

#47 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by and »

mgogic wrote:Jebiga,mozda kretenski reaguju na utakmicama,nije mozda,vec sigurno.Ali postoji druga stvar,a to je:ONI REAGUJU!Mi kao i uvijek pustamo da nas svakakva stoka sodomizira godinama,trpimo i sutimo!Mislim da nemam prava da im kazem da su kreteni,ni BHFanaticosi,ni druge navijacke grupe koje prave sranja,zato sto znam da 90% toga sto rade,rade iz revolta prema bitangama koje nas godinama magarce!
pa ti ljudi svaki dan rade u prostorijama saveza i niko ih ne ometa.
na utakmici igraju naši najbolji fudbaleri i oni njih ometaju.
Dado dijasporitus

#48 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Sta BHF specificno radi za svoje clanove. Organizuju polaske na utakmice? Rezervisu karte? Pripremaju rekvizite? Prave zastave? Da li ista rade sto bi mogli da iskoriste da disciplinuju one koji se ogrijese o dogovorene postulate te navijacke grupe. Ili je BHF samo gomila koja se samoinicijativno pojavljuje na utakmicama sa nezavisnim I spontanim idejama kako bodriti repku.

Takodjer moze li mi neko objasniti jer neznam sta je prepoznatljivi image BHF-a. U nedostatku istog prepoznatljivog vizuelnog ili nekog drugog image-a BHF postaje samo dio gomile I drugih navijackih skupina pa onda kad se desi frka, kad se pale I bacaju baklje onda I oni zajedno sa ostalima najeb… jer se nemogu distancirati niti odvojiti od gomile.
Point.

#49 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by Point. »

ISKO

Necu reci da si glup, al neznas ili neces da citas napisano jarane. Fino ti se kaze BHF NIJE palio baklje, NISU bacali stolice nego neki iz neke druge skupine a ti i dalje ko maksim po diviziji. Tebi je veca sramota za drzavu ubacena baklja nego krkanske religiozne i turske zastave na nasim tribinama? Jebe mi se kako nas Evropa dozivljava, da smo im dragi nebih danas imali ovakvo drzavno uredjenje nego bi se uzdigli protiv znas vec koga tamo davne 1992 godine. Za njih smo divljaci, stoka balkanska, a oni za nas uobrazena, bezobrazna takozvana gospoda koja soli pamet svima a nemaju muda ni za sta konkretno.

belissima

Odavno pratim tvoje postove i primjecujem da si nabrijan na dijasporu. Zasto, sine (kako to ciro pompozno kaze)? To neko diro? Ma, neda. Tvoji postovi kontra dijaspore mirise na petokolonasko djelovanje i takvi samo stete drzavi. Savjetujem ti da malo se bolje prikrijes jer si procitan odavno. Tvoji mahalski stavovi samo tebi skode, jer nikom, osim mozda tebi i tebi slicnima, nije stalo do Bosne od Bascarsije pa do Cengic Vile. Ljubomora je opasna stvar. Prijavi se pa to lijeci pod hitno.
Point.

#50 Re: KRETENLUCI NAVIJACA BIH REPREZENTACIJE

Post by Point. »

Dado dijasporitus wrote:Sta BHF specificno radi za svoje clanove. Organizuju polaske na utakmice? Rezervisu karte? Pripremaju rekvizite? Prave zastave? Da li ista rade sto bi mogli da iskoriste da disciplinuju one koji se ogrijese o dogovorene postulate te navijacke grupe. Ili je BHF samo gomila koja se samoinicijativno pojavljuje na utakmicama sa nezavisnim I spontanim idejama kako bodriti repku.

Takodjer moze li mi neko objasniti jer neznam sta je prepoznatljivi image BHF-a. U nedostatku istog prepoznatljivog vizuelnog ili nekog drugog image-a BHF postaje samo dio gomile I drugih navijackih skupina pa onda kad se desi frka, kad se pale I bacaju baklje onda I oni zajedno sa ostalima najeb… jer se nemogu distancirati niti odvojiti od gomile.
http://www.bhfanaticos. com

Pa tamo pitaj.
Post Reply