necu da ga prodam pa makar morao da spavam u njemu............
alen_zenica
je si li razmisljao o soluciji da ga...poklonis
Moderators: _BataZiv_0809, anex
necu da ga prodam pa makar morao da spavam u njemu............
alen_zenica
E ovako buraz,...alen_zenica wrote:Nakon sto su mi ukrali golfa 4 dugo sam razmisljao trebam li opet kupiti auto i odlucio sam da ga kupim.. opet isto .
mozda nisam trebao isto ali eto...rob navika.
e sada ja to auto parkiram ispred zgrade gdje bas nije sjajna situacija...pa bi mi trebao neki inovator da mi smisli nacin kako da se to auto sprijeci od kradje....ili da nesto skontam u svom aranzmanu...
Nemam nekih ideja pa bi mi dobro dosla vasa pomoc....
I mene ovaj dio interesuje, Alene mozes li odgovoriti?valter.ba wrote: Alene ne rece ti jesi li zakljucao zeder ili ne kada su ti ukrali auto. Ovo bi bilo prvi put da iz prve ruke imamo informaciju da je auto sa zakljucanim zederom ukradeno!
da se to tako radi moja prosla dvojka sigurno ne bi bila 10 godina u mom vlasnistvu, brilijantno u svakom slucajuvalter.ba wrote:Ko ti rece da je multi lok najbolji. To je najgluplji i ujedno najbolje izreklamiran sistem za navodnu zastitu auta. Malo logike ukljucis i lako skontas da pritiskom na papucicu kvacila lopov jednostavno odgura tj otshlepa autotest01 wrote:multi-t-lock,navodno najbolji i skup.
zna li ko kako to provale?![]()
![]()
Mom drugu su ukrali dvojku. Kada je doslo jutro shvatili su da je auto tolika trulja da su je ostavili u sred Lukaviced2 wrote:da se to tako radi moja prosla dvojka sigurno ne bi bila 10 godina u mom vlasnistvu, brilijantno u svakom slucajuvalter.ba wrote:Ko ti rece da je multi lok najbolji. To je najgluplji i ujedno najbolje izreklamiran sistem za navodnu zastitu auta. Malo logike ukljucis i lako skontas da pritiskom na papucicu kvacila lopov jednostavno odgura tj otshlepa autotest01 wrote:multi-t-lock,navodno najbolji i skup.
![]()
Vozi se tramvajem pa ti neče ukrasti auto.alen_zenica wrote:Nakon sto su mi ukrali golfa 4 dugo sam razmisljao trebam li opet kupiti auto i odlucio sam da ga kupim.. opet isto .
mozda nisam trebao isto ali eto...rob navika.
e sada ja to auto parkiram ispred zgrade gdje bas nije sjajna situacija...pa bi mi trebao neki inovator da mi smisli nacin kako da se to auto sprijeci od kradje....ili da nesto skontam u svom aranzmanu...
Nemam nekih ideja pa bi mi dobro dosla vasa pomoc....
hocunecu wrote:sve ti nama isprica sem kako ti je ukradeno auto sa zederom
drekalica28 wrote:hocunecu wrote:sve ti nama isprica sem kako ti je ukradeno auto sa zederom
neće ni reći...vjerovatno je 4 već kasko osigurana
hocunecu wrote:drekalica28 wrote:hocunecu wrote:sve ti nama isprica sem kako ti je ukradeno auto sa zederom
vjerovatno ga nije zakljucao pa mu ofirno priznat
DE NEMOJTE DA PRICATE GLUPOSTI.hocunecu wrote:drekalica28 wrote:hocunecu wrote:sve ti nama isprica sem kako ti je ukradeno auto sa zederom
vjerovatno ga nije zakljucao pa mu ofirno priznat
DE NEMOJTE DA PRICATE GLUPOSTI.jazzer wrote:vjerovatno ga nije zakljucao pa mu ofirno priznat
taman hocu da pitam. pravilno zakljucan zeder, nikad ne cuh da je auto ukradeno... a ni policija koja se bavi kradjom auta...valter.ba wrote:Ko ti rece da je multi lok najbolji. To je najgluplji i ujedno najbolje izreklamiran sistem za navodnu zastitu auta. Malo logike ukljucis i lako skontas da pritiskom na papucicu kvacila lopov jednostavno odgura tj otshlepa autotest01 wrote:multi-t-lock,navodno najbolji i skup.
![]()
Alene ne rece ti jesi li zakljucao zeder ili ne kada su ti ukrali auto. Ovo bi bilo prvi put da iz prve ruke imamo informaciju da je auto sa zakljucanim zederom ukradeno!