Vikend za dvoje
Moderator: anex
- karanana
#26 Re: Vikend za dvoje
Sa imenom kao sto je Taslacana, relax i anti-stress vikend je zagarantovan.
-
jasminasab
#27 Re: Vikend za dvoje
Na Blidinjem sam ja bila u proljece i puuuuhhhaaaaallllooooo jeeeeee
, zato ga ne preporucujem za ovakvo nesto. Iako, ima skijaski centar Risovac, u okviru kojeg su napravili neke super bungalove, vjerovatno se moze naci da se iznajmi. Priroda je prelijepa, ima i stecaka. Jedino je malo put zeznut, jer je pola puta makadam i uzbrdo, ali kazu da se zimi solidno cisti. Preporucujem svakako za obici.
Hajducke vrleti sam vidjela izvana i neka hvala.
Okacim mozda slike dok nadjem, ako nekog zanima...
Ovo za Fojnicu nije losa ideja stvarno, a mozda i Termag (iako jos nisam isla na Jahorinu poslije rata, pa sam malo skepticna).
Hajducke vrleti sam vidjela izvana i neka hvala.
Ovo za Fojnicu nije losa ideja stvarno, a mozda i Termag (iako jos nisam isla na Jahorinu poslije rata, pa sam malo skepticna).
- Ekspanzi
#28 Re: Vikend za dvoje
blidinje sam obisao, al brate u ljeto, gotiva, slabo raje ima, sve dostupno i kuliras, ko nece bas skijanje, a jahorina.. eh jaha je titovskajasminasab wrote:Na Blidinjem sam ja bila u proljece i puuuuhhhaaaaallllooooo jeeeeee, zato ga ne preporucujem za ovakvo nesto. Iako, ima skijaski centar Risovac, u okviru kojeg su napravili neke super bungalove, vjerovatno se moze naci da se iznajmi. Priroda je prelijepa, ima i stecaka. Jedino je malo put zeznut, jer je pola puta makadam i uzbrdo, ali kazu da se zimi solidno cisti. Preporucujem svakako za obici.
Hajducke vrleti sam vidjela izvana i neka hvala.![]()
-
silence_is_sexy
#29 Re: Vikend za dvoje
Na sajtu vidim da visi portret Gojka Šuška na zidu pored ostalih hajduka sa brkovima...van Basten wrote:čuj? bio unutra? šta znači tačno ikonografija u ovom slučaju? Vise slike Tuđmana, Pavelića i inih? Nešto gore?
sada sam se malo razočarao, priznajem
Možda su ostali velikani okaceni po sobama?
-
♥ Julianna ♥
#30 Re: Vikend za dvoje
Sorry za off topic, ne mogu odolitiabidsakalas wrote:Potpisujem Brusnicu !!!
http://www.brusnica.ba/fotogalerija/thu ... p?album=33
- kockica_kockica
- spanc777
#32 Re: Vikend za dvoje
ja ti preporucujem bijele vode, sve je na nivou, neces se pokajati
http://www.bijelevode.co.ba/ba/index.html
http://www.bijelevode.co.ba/ba/index.html
-
debela
#33 Re: Vikend za dvoje
ne sjecam se takvih momenata. samo gomile starina kojima su zatrpani zidovi i police.abidsakalas wrote:Ovo mozes.....ako ti nije problem da uzivas u enterijeru ustaske ikonografijedebela wrote:znam jedino za motel hajducke vrleti na blidinju http://www.hajduckevrleti-blidinje.com/default.asp
lijepo je blidinje i nije daleko.
- karanana
#34 Re: Vikend za dvoje
ali eno fakat na sajtu u galieriji imaju sliku gdje se na zidovima vide slike brkatih hajduka i .....gojka sushka.debela wrote:ne sjecam se takvih momenata. samo gomile starina kojima su zatrpani zidovi i police.abidsakalas wrote:Ovo mozes.....ako ti nije problem da uzivas u enterijeru ustaske ikonografijedebela wrote:znam jedino za motel hajducke vrleti na blidinju http://www.hajduckevrleti-blidinje.com/default.asp
- alcho
#35 Re: Vikend za dvoje
Kako se ne sjecas kad na svakom zidu stoji po 5 slika najmanje???debela wrote:ne sjecam se takvih momenata. samo gomile starina kojima su zatrpani zidovi i police.abidsakalas wrote:Ovo mozes.....ako ti nije problem da uzivas u enterijeru ustaske ikonografijedebela wrote:znam jedino za motel hajducke vrleti na blidinju http://www.hajduckevrleti-blidinje.com/default.asp
-
debela
#36 Re: Vikend za dvoje
de ba smanji dozivljaj
ne sjecam se, ne trazim takve stvari, ne interesuju me. neko je pitao za smjestaj i to je ono sto se nudi. ne tjera te niko da ides, je li tako.
- van Basten
#37 Re: Vikend za dvoje
hm... ne bih da skrenemo previše sa diskusije... ok, Gojko visi kažu, meni nije upalo u oči, ali svakako onda te vrleti prekrižiti. Nisu one valjda jedine za smještaj gore? Neko spomenu nekakve kućice?
-
jasminasab
#38 Re: Vikend za dvoje
Evo slika (neke slikane iz auta), proljece 2008.
Centar Risovac, kazu da se tu zimi skija...

Malo okoline...

Jos malo...

Brdo sa steccima (mi nasli samo jedno od 11, ne znam gdje su ostale lokacije, bila je negdje na netu neka mapa...)

I evo tih Hajduckih vrleti, brr (mene podsjecaju na Od sumraka do zore)

Sto se mog vikenda tice, dumamo sutra gdje cemo i kad, ali svakako cete dobiti izvjestaj...
Centar Risovac, kazu da se tu zimi skija...

Malo okoline...

Jos malo...

Brdo sa steccima (mi nasli samo jedno od 11, ne znam gdje su ostale lokacije, bila je negdje na netu neka mapa...)

I evo tih Hajduckih vrleti, brr (mene podsjecaju na Od sumraka do zore)

Sto se mog vikenda tice, dumamo sutra gdje cemo i kad, ali svakako cete dobiti izvjestaj...
- jazz001
#39 Re: Vikend za dvoje
Ja bio ovaj wikend u etno selu stanišić - bijeljina,,,strogi gotivaž,,,sve cista desetka,,,klopa fantazija,,,usluga isto,,, uzeo apartman u etno kuci,,,,extra

- slavkoimamodilera
#40 Re: Vikend za dvoje
Malo optimisticno mozda, ali: ima li kakav website?jazz001 wrote:Ja bio ovaj wikend u etno selu stanišić - bijeljina,,,strogi gotivaž,,,sve cista desetka,,,klopa fantazija,,,usluga isto,,, uzeo apartman u etno kuci,,,,extra![]()
![]()
![]()
Isto tako, vrhunska stvar, Aquareumal u Fojnici, dakle apartmansko naselje pored hotela Reumal, ima sve zivo od wellnessa sto ti padne na pamet, imaju i te vikend pakete... bio vec 2 puta, extra!
- jazz001
#41 Re: Vikend za dvoje
izađi na google i ukucaj ETNO SELO STANIŠIĆ,,,javi mi impresije,,, 
-
jasminasab
#42 Re: Vikend za dvoje
Na kraju smo otisli u Aqua Reumal - vikend paket i definitivno preporucujem svima. 
- jazz001
#43 Re: Vikend za dvoje
pojasni malo za aquareumal,,,kakvi su apartmani,,,bungalovi ili...klopa,,,koliko je para apartman itd.
hvala
-
jasminasab
#45 Re: Vikend za dvoje
Cijene imas na netu - http://www.aquareumal.bajazz001 wrote:pojasni malo za aquareumal,,,kakvi su apartmani,,,bungalovi ili...klopa,,,koliko je para apartman itd.hvala
Apartmani su novi, sredjeni, udobni, topli, ima manje-vise sve potrebno. Klopa u restoranu ok - pansionski meni ima svako vece dva jela i biras koje ces, a sve sto smo probali bilo je za prste polizat, za dorucak ne znam (nismo isli na doruckove
Wellness je takodjer odlican, bili u sauni i na masazi (oboje prvi put) i bas smo se odusevili. Plus smo skoro zaspali u sobi za opustanje koliko smo se opustili.
U Reumalu (znaci velika zgrada, ne apartmani) ima i bilijar i stoni tenis, samo je radno vrijeme neko blesavo i malo ima stolova, pa nismo to probali. A kupanje u bazenu njihovom je dostupno 17-20h (to nam se nije uklopilo).
Prosetali Fojnicom, nema bas puno toga zanimljivog. Preporucujem obilazak samostana (3KM po osobi, svaki dan osim nedjelje u 15h) - ima se sta vidjet stvarno. Ljeti je vjerovatno bolje, jer se moze ici u setnje obiljezenim stazama.
Ono sto se meni posebno svidjelo je da ljudi stvarno dobro rade svoj posao.
- Loulou
#46 Re: Vikend za dvoje
potvrdjujemslavkoimamodilera wrote: Isto tako, vrhunska stvar, Aquareumal u Fojnici, dakle apartmansko naselje pored hotela Reumal, ima sve zivo od wellnessa sto ti padne na pamet, imaju i te vikend pakete...extra!
-
Alkos
#47 Re: Vikend za dvoje
Ima li ko preporuciti kakve apartmane u Mostaru da ste odsjeli tu, a da se niste pokajali?! Ne trazim nikakav luksuz, ali me zanimaju iskljucivo renovirani i cisti apartmani (da ukljucuje kuhinju i kupatilo
)?!
Pretrazio sam cijeli net i nisam nasao nesto toliko zanimljvio i toliko dobro!
Hvala puno
Pretrazio sam cijeli net i nisam nasao nesto toliko zanimljvio i toliko dobro!
Hvala puno
- Krigla_Sa
#48 Re: Vikend za dvoje
Haj da ne otvaram novu temu , preporucite neki fin planinarski dom, da odem s curom, na bukoviku sam bio tako da to nista... bitno mi je da ima lijepe prirode i da se ima gdje prohodat.
hvala
hvala
- vjesticanametli
#49 Re: Vikend za dvoje
loviste / bijele vode
jest da saja sjedi u restoranu al je ljubazan
ruiste
ruiste