jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Moderator: anex
- seln
#26 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Mi imamo, kao i sve normalne zemlje, vladu i opoziciju.
Vlada bi valjda trebala vladati, opozicija bi trebala kritikovati.
Kod nas vlada mrsi damu i kritikuje opoziciju za sve sto ne stima u zemlji ( po sistemu "sjooo, divi mu glave").
Opozicija se ibreti sta ih je snaslo a gradjani kazu "sve su to ista govna, nanu li im je..."
...i opet na izborima bira iste ljude.
Dakle, gospodo: cemu se vi, zapravo, ibretite?
Kod nas vlada mrsi damu i kritikuje opoziciju za sve sto ne stima u zemlji ( po sistemu "sjooo, divi mu glave").
Opozicija se ibreti sta ih je snaslo a gradjani kazu "sve su to ista govna, nanu li im je..."
- Citizen-X
#27 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Vidi kapitalistickog demokrate. Rodila te majka. Pa evo - da ti kazem da je USA prva smislila "rezervat" kao koncentracioni logor.jefferson wrote:Pa cek sta bi sa koncetracionim logorima u SAD?_veleposlanik wrote:nece biti krize, niti civilnog nereda, niti najgore opcije poput koncentracionih logora...
narod ce samo biti gladan, nista vise...(ovo ide za cijeli svijet, ne samo Bosnu)
Zlocin i zastarijeva, je l da? Pa postaje legalan. Masala - bas nesto grebe nacifasisticki po usima.
Doduse ima onih koji smiju da ga prave i to nazivaju demokratijom i ima onih koji manje smiju. K'o Sloba - da se bori protiv islamskih fundamentalista.
USA je nastala na istim temeljima i istim arsinima kao i RS. Imali su "indijanci" svoje cetnike - na njima je "gatalinka" pretvorena u M-134. Jah, donijeli su civilizacijska "dostignuca", filozofije, knjige i ostale picke materine.
Prihvatam sva dostignuca na svim poljima i priznajem uspjeh USA kao drzave - a to se postiglo svakako i na svaki nacin ne pitajuci za cijenu, sto je druga prica. Prihvatam da mnogo ljudi prihvata da ide u USA nadajuci se koliko toliko kvalitetnijem zivotu i dostojanstvenijem (ma sta god to znacilo).
Sta je to lose covjek rek'o? Sto su svi prirodni resursi na izdisaju - a privilegije potrosnje istih su samo onih koji su bogati? Je l' ti to mislis da nije tako? Jesi l' to ti neko vece, pametnije, naprednije bice od ostalih komentatora i forumasa - pa si dao si za pravo da si pametan u svemu zato sto si fakultetski, magistarski, doktorski obrazovan, sto imas platu 100-200-500 hiljada dolara godisnje? I stvarno ne znam koji je smisao tvoj dolazenja na forum i preseravanja o SAD-u, sta je poenta svih tvojih - promocija SAD-a i njihovih vrijednosti, a blacenja onih odakle si dos'o? Pa daj pomozi, savjetuj ljudima konacno rjesenje zivota i uspjeha pa postiraj ovdje na forumu uz novi topic uz uputstva kako stici do USA i kako uspjeti u USA.
Pa dos'o si iz istog prkna k'o i ja.
Poklopi se, suti, uzivaj u USA, poslu kojeg si dobio, pasosu - al' mi ne seri vise praveci se pametan filozofijom o USA kao vrhuncu zivota ziv bio matere ti.
Dobro te je vise i sa SAD-om i sa njihovim naslijedjem.
- zeleno volim te
#28 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Izdrzo je Mujo i gore,pa ce i ovo!starii wrote:narod u bih samo pjeva .. Ja hocu zivot, bolji zivot,sve il' nista,hocu glavni zgoditak,to moj je moto, ali ipak,nesto ipak tu ne stima,zivot nije loto....
al ipak je to samo pjevanje...
-
DJ Babo
#29 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
samo ti pisi jefferson, nije nam svima u bosni i na ovom forumu smece od "zeitgeista" intelektualni vrhunacCitizen-X wrote:Vidi kapitalistickog demokrate. Rodila te majka. Pa evo - da ti kazem da je USA prva smislila "rezervat" kao koncentracioni logor.jefferson wrote:Pa cek sta bi sa koncetracionim logorima u SAD?_veleposlanik wrote:nece biti krize, niti civilnog nereda, niti najgore opcije poput koncentracionih logora...
narod ce samo biti gladan, nista vise...(ovo ide za cijeli svijet, ne samo Bosnu)
Zlocin i zastarijeva, je l da? Pa postaje legalan. Masala - bas nesto grebe nacifasisticki po usima.
Doduse ima onih koji smiju da ga prave i to nazivaju demokratijom i ima onih koji manje smiju. K'o Sloba - da se bori protiv islamskih fundamentalista.
USA je nastala na istim temeljima i istim arsinima kao i RS. Imali su "indijanci" svoje cetnike - na njima je "gatalinka" pretvorena u M-134. Jah, donijeli su civilizacijska "dostignuca", filozofije, knjige i ostale picke materine.
Prihvatam sva dostignuca na svim poljima i priznajem uspjeh USA kao drzave - a to se postiglo svakako i na svaki nacin ne pitajuci za cijenu, sto je druga prica. Prihvatam da mnogo ljudi prihvata da ide u USA nadajuci se koliko toliko kvalitetnijem zivotu i dostojanstvenijem (ma sta god to znacilo).
Sta je to lose covjek rek'o? Sto su svi prirodni resursi na izdisaju - a privilegije potrosnje istih su samo onih koji su bogati? Je l' ti to mislis da nije tako? Jesi l' to ti neko vece, pametnije, naprednije bice od ostalih komentatora i forumasa - pa si dao si za pravo da si pametan u svemu zato sto si fakultetski, magistarski, doktorski obrazovan, sto imas platu 100-200-500 hiljada dolara godisnje? I stvarno ne znam koji je smisao tvoj dolazenja na forum i preseravanja o SAD-u, sta je poenta svih tvojih - promocija SAD-a i njihovih vrijednosti, a blacenja onih odakle si dos'o? Pa daj pomozi, savjetuj ljudima konacno rjesenje zivota i uspjeha pa postiraj ovdje na forumu uz novi topic uz uputstva kako stici do USA i kako uspjeti u USA.
Poklopi se, suti, uzivaj u USA, poslu kojeg si dobio, pasosu - al' mi ne seri vise praveci se pametan filozofijom o USA kao vrhuncu zivota ziv bio matere ti.
- terapija
#30 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Ma izgleda da nam je najbitnije da je neko drugi kriv. Koji smo mi pacenici...
- chuchumbamayumbe
#31 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Ja neJmam para u banci, iz prostog razloga sto sve sto zaradim pootrosim do slijedece plate.
Ebote, imamo milijarde maraka stednje gradjana, pa stvarno mi nije jasno odakle tolike pare narodu?
Uostalom, kada se jos malo bolje prokonta, 90% ljudi nema stednje, a ovih preotalih 10% posto su ti koji imaju te milijarde.
Nazdravlje!
Ebote, imamo milijarde maraka stednje gradjana, pa stvarno mi nije jasno odakle tolike pare narodu?
Uostalom, kada se jos malo bolje prokonta, 90% ljudi nema stednje, a ovih preotalih 10% posto su ti koji imaju te milijarde.
Nazdravlje!
- _veleposlanik
#32 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
ovo ja zovem "covjeku puko film"Citizen-X wrote: Vidi kapitalistickog demokrate. Rodila te majka. Pa evo - da ti kazem da je USA prva smislila "rezervat" kao koncentracioni logor.
Citizen-X, nema fajde. pratim komentare iz potaje, nemam vise ni volju da repliciram. dovoljno je samo da krenes chitati makar 5 zadnjih ili random komentare forumasha poput jeffersona, jeza, ahuseina, paratroopera i kompanije (ima ih na bacanje
smijesno mi je kada kompletno moje shvatanje rezimiraju Zeitgeistom, to je i vrhunac njihove replike... smijesno mi je kada govore o postenim izborima gdje narod bira, kada su izbori 2000. i 2004. u Americi dokazano namjesteni... takodjer mi je smijesno da, predsjednik IRS-a (sluzba za porez na dohodak, ukoliko se ne varam), prijeti istrazivacu, nakon mnogo neodgovorenih pitanja, na hebrejskom "niko ti ne moze pomoci"... takodje mi je smijesno sto se Protokoli Zionskih Mudraca sprovode u stopu, rijec po rijec, a dokument pisan 1897., gdje je sporedna stvar da li je ili nije hoax... smijesno mi je sto, samo par primjera za Holokaust (a ima ih na desetine), dokazuju da je isti nemilosrdno i zlocinacki izmanipuliran, poput lazne knjige Anne Frank, ili historicar David Irwing, koji je zbog dokazivanja manipulacije oko Holokausta odlezao u zatvoru... smijesno mi je sto se desava veliki preokret u covjecanstvu, pracen do sada ne vidjenom pljackom, a narod se veseli zbog Obame... smijesno mi je sto smatraju, ovi sto misle da su duhoviti, da su u potpunosti u pravu, da su u potpunosti realni, da zive ono sto oni smatraju vrhuncem zivota...
shvaticemo mnoge stvari tek kada bude kasno, a za sada imamo samo ono sto zasluzujemo (kao kolektiv, svjetski).
zivi bili
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#33 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
To stoji, samo sto ce BiH u konkretnom primjeru biti samo kolateralna steta.seln wrote:Mi imamo, kao i sve normalne zemlje, vladu i opoziciju.
- Citizen-X
#34 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Posto si meni kvotir'o da ti kazem - da meni Zeitgeist nije ni vrhunac ni uputa uzivotu, samo dokumentarac. Za moje oci i za moj intelekt nije potreban medij i reklama da mi kreiraju misljenje nego iskustvo i fakti - a ne ublehe - koje tebi predstavljaju intelektualni vrhunac.DJ Babo wrote:samo ti pisi jefferson, nije nam svima u bosni i na ovom forumu smece od "zeitgeista" intelektualni vrhunac
Samo da te podsjetim - tebi u Bosni kolega - Richard Holbrook je uz bocu viskija sa Slobom nacrt'o Dejtonski sporazum, jest Amer je napis'o i deklaraciju o genocidu u Srebrenici - al' gdje to pije vode? Sta ti imas kao gradjanin koji zivi u BIH od toga? Nisam ti ja napis'o Dejtonski sporazum - Holbruk je - ne kaze to Cajtgajst nego oficijelni dokumenti i doticni koji se fali. Nisam ja jaruga im'o satelite koncentrisane nad eurobalkanskim podrucjem - nego Amer - on je u stanu da vidi broj tablica i izmjeri broj sisa treba na plazi iz svemira. Nisam ja jaruga Milosevicu rekao da je mirotvorac nego americko-zapadnoevropska gospoda.
Fakat je da mi hranu-smece uvozimo u milijardama dolara zbog lobija. Fakat je da je strogi centar Sarajeva kupio amer za potrebe americke "ambasade".
Mater mu jebem, vidjao sam ambasade USA po svijetu al' nigdje nejma prostora ko sto ce ga imat u Sarajevu - k'o da prave vojnu bazu. Prdim i smrdim, svoje zivce trgam da bi tebi kao jednom intelektualnom mediokritetu - nesto kao objasnio.
A ti i dalje smatraj da si intelektualni vrhunac onog sto BIH ima. Dokle god je takvih intelektualaca k'o ti - Bosna a i svijet ce i bit u kurcu.
Od tebe je vise za BIH uradio mis koji se hrani smecem pa ga kroz supak recikluje i zabrazdi u zemlju - jer i mis ima svoj neki cilj i smisao - a ti ni mozga.
-
pjega
#35 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
znam ja da je ovo ozbiljna tema i sasvim ozbiljna diskusija. ali posto sam ja rahat od pameti
moram samo reci kako me u vecini postova citizen uvijek nasmije svojim tvorevinama. poput ove...
"Od tebe je vise za BIH uradio mis koji se hrani smecem pa ga kroz supak recikluje i zabrazdi u zemlju - jer i mis ima svoj neki cilj i smisao - a ti ni mozga."

"Od tebe je vise za BIH uradio mis koji se hrani smecem pa ga kroz supak recikluje i zabrazdi u zemlju - jer i mis ima svoj neki cilj i smisao - a ti ni mozga."
- JThomas
#36 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
e upravo to.klasična zamjena teza.seln wrote:Mi imamo, kao i sve normalne zemlje, vladu i opoziciju.
pazi tog paradoksa, vlasti i njihovim apologetima i medijskim pit bullovima je za sve što ne valja kriva opozicija, a ne sama ta vlast.
a narod i dalje guta tu priču k'o bombonu...
- ljubav_aha
#37 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
samo ti uzivaj gledajuci druge,tebi je dovoljan duhovna hranaRidjobrki wrote:Sve što mogu izgubiti u ovoj krizi niti nije ono što mi stvarno treba. Možda pređem s Milke na Dorinu i sa Heinekena na neko domaće pivo. Ustvari neću. Preći ću sa nekoliko Heinekena na jedan ili dva.ljubav_aha wrote:ocevidno nemas sto izgubitiRidjobrki wrote:BMK, kad u ratu nisam umro od gladi teško da ću i sad... Mislim da ću čak na neki perverzan način i uživati gledajući kako se narod odriče svega i svačega. Eto vam i Dodik i Hare i ovaj i onaj, ne crkli dabogda...bitno je da i drugi nemaju
- Ridjobrki
#38 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Pa ne baš... Ali ako tome pridodamo nešto seksa moglo bi se reći da me kriza neće puno pogoditi.ljubav_aha wrote:samo ti uzivaj gledajuci druge,tebi je dovoljan duhovna hranaRidjobrki wrote:
Sve što mogu izgubiti u ovoj krizi niti nije ono što mi stvarno treba. Možda pređem s Milke na Dorinu i sa Heinekena na neko domaće pivo. Ustvari neću. Preći ću sa nekoliko Heinekena na jedan ili dva.
Kruha i igara! (duhovnih i tjelesnih)
- Citizen-X
#39 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Ma ti si king buraz, bar si konkretan, decidan, iskren, praktican i pragmatican. Ne seres o filozofiji zivota - zivis ga onako kako mozes, znas i umijes, skromno i uzivas vise nego neki u dzipovima i hiljadama koje "dobiju na godinu".Ridjobrki wrote:Pa ne baš... Ali ako tome pridodamo nešto seksa moglo bi se reći da me kriza neće puno pogoditi.ljubav_aha wrote:samo ti uzivaj gledajuci druge,tebi je dovoljan duhovna hranaRidjobrki wrote:
Sve što mogu izgubiti u ovoj krizi niti nije ono što mi stvarno treba. Možda pređem s Milke na Dorinu i sa Heinekena na neko domaće pivo. Ustvari neću. Preći ću sa nekoliko Heinekena na jedan ili dva.![]()
![]()
![]()
Svaka cast.
-
DJ Babo
#40 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
da covjeku puno ne zacatavam temu...Citizen-X wrote:Posto si meni kvotir'o da ti kazem - da meni Zeitgeist nije ni vrhunac ni uputa uzivotu, samo dokumentarac. Za moje oci i za moj intelekt nije potreban medij i reklama da mi kreiraju misljenje nego iskustvo i fakti - a ne ublehe - koje tebi predstavljaju intelektualni vrhunac.DJ Babo wrote:samo ti pisi jefferson, nije nam svima u bosni i na ovom forumu smece od "zeitgeista" intelektualni vrhunac
Samo da te podsjetim - tebi u Bosni kolega - Richard Holbrook je uz bocu viskija sa Slobom nacrt'o Dejtonski sporazum, jest Amer je napis'o i deklaraciju o genocidu u Srebrenici - al' gdje to pije vode? Sta ti imas kao gradjanin koji zivi u BIH od toga? Nisam ti ja napis'o Dejtonski sporazum - Holbruk je - ne kaze to Cajtgajst nego oficijelni dokumenti i doticni koji se fali. Nisam ja jaruga im'o satelite koncentrisane nad eurobalkanskim podrucjem - nego Amer - on je u stanu da vidi broj tablica i izmjeri broj sisa treba na plazi iz svemira. Nisam ja jaruga Milosevicu rekao da je mirotvorac nego americko-zapadnoevropska gospoda.
Fakat je da mi hranu-smece uvozimo u milijardama dolara zbog lobija. Fakat je da je strogi centar Sarajeva kupio amer za potrebe americke "ambasade".
Mater mu jebem, vidjao sam ambasade USA po svijetu al' nigdje nejma prostora ko sto ce ga imat u Sarajevu - k'o da prave vojnu bazu. Prdim i smrdim, svoje zivce trgam da bi tebi kao jednom intelektualnom mediokritetu - nesto kao objasnio.
A ti i dalje smatraj da si intelektualni vrhunac onog sto BIH ima. Dokle god je takvih intelektualaca k'o ti - Bosna a i svijet ce i bit u kurcu.
Od tebe je vise za BIH uradio mis koji se hrani smecem pa ga kroz supak recikluje i zabrazdi u zemlju - jer i mis ima svoj neki cilj i smisao - a ti ni mozga.
prenosi te veceras opasno
- Citizen-X
#41 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Ne prenosi mene nista - ja svoj kratkopenisni kompleks ne l'jecim ni G2D-om, ni BMW-om, ni Mercedesom. Dobro jebem i bez love i bez auta i sa autom i sa lovom. Nemam kompleksa ko ti i tebi slicni da ih lijecim u "zvijerima" kojima ubiju neduzne ljude jer misle da ce im kita narast brze 0-100 ili da kazem 0-60?DJ Babo wrote: da covjeku puno ne zacatavam temu...
prenosi te veceras opasnoupali svog miljenika g2d i obidji par krugova po gradu, pa onda negdje sjedni i popij kafu i tako daj svoj doprinos ovom gradu i BiH
Ja malo dalje gledam od volana i kite buraz. Nije mi se sveo zivot na tvoj i slicnih kompleks.
Sta je G2D? Govno jedno limeno, koje je islo na procijedjeno staro motorno ulje i bilo sta uljano sto je islo, koristio ga je MUP, Armija, a kao sto vidis i na slici prenesen je mozda tvoj rodjak, prijatelj ili neciji rodjak i prijatelj i koristen je za to. Drito sam vidio na 200 metara vazdusne linije kad je roknulo ovdje a na licu mjesta bio 20tak minuta poslije.
Nije fer da se seres na dio istorije koju vidis na slici. A ja tebi nemam potrebu objasnjavat sta vozim, koliko konja i koliko vonja tvoja prica ima, nit imam potrebu da ti objasnjavam kakav sam i kakav nisam vozac - jer si ti obicno nista - bosansko prkno u bosanskom nistavilu. Kao i ja uostalom - ali ja se toga ne stidim - k'o ti.
-
DJ Babo
#42 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
tebe stvarno opasno prenosi... optuzujes me da omalovazavam rat i zrtve u BiH jer sam spomenuo g2d ?!?!?Citizen-X wrote:Nije fer da se seres na dio istorije koju vidis na slici. A ja tebi nemam potrebu objasnjavat sta vozim, koliko konja i koliko vonja tvoja prica ima, nit imam potrebu da ti objasnjavam kakav sam i kakav nisam vozac - jer si ti obicno nista - bosansko prkno u bosanskom nistavilu. Kao i ja uostalom - ali ja se toga ne stidim - k'o ti.DJ Babo wrote: da covjeku puno ne zacatavam temu...
prenosi te veceras opasnoupali svog miljenika g2d i obidji par krugova po gradu, pa onda negdje sjedni i popij kafu i tako daj svoj doprinos ovom gradu i BiH
za tvoju informaciju, to sto si ti gledao sa prozora od 1992-1995, to sam ja sam prezivljavao sa puskom u ruci...
oko ovog drugog se slazem, obojica smo prkna u bosanskom nistavilu... i ne daj boze da se bosne stidim
za mene je ovaj razgovor zavrsen...
- Ridjobrki
#43 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Hej, ljudi, lakše malo...
Kad god sam u prilici da čujem rečenicu "Šta si ti uradio za BiH?" nevažno od koga i nevažno kome da je upućena u meni se budi onaj mali Chuck Norris koji čuči u svakom od nas i poželim mlatiti i onog ko pita i onog koji je pitan. Haj'mo sad nek mi neko objasni: KOJI Q JA IMAM RADITI NEŠTO ZA BIH???
"ČASNO JE ZA DOMOVINU MRIJETI..." Ma nataknem i nju i onoga koji je to napisao pa generacije sirotinje vikale "tako jeee" i skakale golih guzica u koprive!
Kad god sam u prilici da čujem rečenicu "Šta si ti uradio za BiH?" nevažno od koga i nevažno kome da je upućena u meni se budi onaj mali Chuck Norris koji čuči u svakom od nas i poželim mlatiti i onog ko pita i onog koji je pitan. Haj'mo sad nek mi neko objasni: KOJI Q JA IMAM RADITI NEŠTO ZA BIH???
"ČASNO JE ZA DOMOVINU MRIJETI..." Ma nataknem i nju i onoga koji je to napisao pa generacije sirotinje vikale "tako jeee" i skakale golih guzica u koprive!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#44 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
bio sam mentalno zdrav jer 40 dana nisam dolazio na ovaj forum
i opet iste teme... i za 40 godina će ovdje biti iste teme
i opet iste teme... i za 40 godina će ovdje biti iste teme
-
d2
#45 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
ja bogme postavih temu na ekonomiju cini mi se...
- ljubav_aha
#46 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
wow,pa ti si zvijer,a ne ljudsko biceRidjobrki wrote:Pa ne baš... Ali ako tome pridodamo nešto seksa moglo bi se reći da me kriza neće puno pogoditi.ljubav_aha wrote:samo ti uzivaj gledajuci druge,tebi je dovoljan duhovna hranaRidjobrki wrote:
Sve što mogu izgubiti u ovoj krizi niti nije ono što mi stvarno treba. Možda pređem s Milke na Dorinu i sa Heinekena na neko domaće pivo. Ustvari neću. Preći ću sa nekoliko Heinekena na jedan ili dva.![]()
![]()
![]()
Last edited by ljubav_aha on 19/11/2008 02:33, edited 1 time in total.
- ljubav_aha
#47 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
citizen-X,neka para,laze onaj ko kaze,pare nisu vazneCitizen-X wrote:Ma ti si king buraz, bar si konkretan, decidan, iskren, praktican i pragmatican. Ne seres o filozofiji zivota - zivis ga onako kako mozes, znas i umijes, skromno i uzivas vise nego neki u dzipovima i hiljadama koje "dobiju na godinu".Ridjobrki wrote:Pa ne baš... Ali ako tome pridodamo nešto seksa moglo bi se reći da me kriza neće puno pogoditi.ljubav_aha wrote: samo ti uzivaj gledajuci druge,tebi je dovoljan duhovna hrana![]()
![]()
![]()
Svaka cast.
- Ridjobrki
#48 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Dotad ćemo valjda j***t' i krizu...ljubav_aha wrote:
sve dok ti se dize,a sta ces kasnije
- ljubav_aha
#49 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Ridjobrki wrote:Dotad ćemo valjda j***t' i krizu...ljubav_aha wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
ili ce kriza sjb... tebe
-
zito23
#50 Re: jedite jer iduce godine u ovo vrijeme necete
Očekujemo da nas Bakir (60 min) razbudi i usmjeri!ljubav_aha wrote:Ridjobrki wrote:Dotad ćemo valjda j***t' i krizu...ljubav_aha wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
ili ce kriza sjb... tebe
Sam se sebi sad smijem,nešto sam se nagodio,pa razmišljam kako je život zanimljiv,kad sve radiš na vrijeme i s pravim ljudima.
Lijepo je Bebek pjevao :fakultet odabrati,pametno se ženiti i lagano stariti,u rahatluku.
E sad ovi što imaju 20-ak god neka se izbore za svoje mjesto pod suncem,inače će ih progutati vrijeme(osim pametnih)
Halalite,ali ja sam sve svoje sredio,pa ko dajem sebi oduška,bez namjere da koga povrijedim.
Pozz