CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

StupskaBitanga

#26 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by StupskaBitanga »

lolita_xx wrote:...
pa vidi sve tv su jako smeće i nisu niti približno blizu EU standardima.
Međutim
JRTV kanale (FTV,RTRS BHT) neću niti spominjati jer geeneralno ne zaslužuju niti jednu pozitivnu riječ
Ja biram OBN jer mi je muka od mahalskog Hayata od papanskog PinkBiH sa emisijama tipa Vilagrande i kursadžije a još goreg ATV-BL koji je miks Hayata na srpski način i Pinka

OBN ne valja mislim program im je očajan naspram ino TV-a ali je daleko bolji od ostalih
Iako repriziraju stvari po 1000000 put
volim gledati svoje favorite serije
Bitange, Zločinačke umove te Hope i Faith
još ako budu reprizzirali Šaptačicu extraa
lolita_xx

#27 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by lolita_xx »

hayat obn, alfa.. to je meni sve isto
Jazz_Junkie

#28 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by Jazz_Junkie »

ella_sa wrote:Koji je ovo k... Prebacim ja na OBN, prvo onaj Emerik trabunja nesto ( al to je druga tema), a ondaaa spektakl. Najavljuju goscu, popularnu ( ja nikad cula) u BiH i Srbiji, kad isfura PEVALJKA i PEVA " Bice nam dobro s vremena na vreme"!!!!!!
:x
PA zar ne postoji neki mehanizam da ovim idiotima zabrani ove goste?!?!?! ili da mi njih zabranimo..
OBN- BLJAK!
Jel´ makar bila sisata? :D
ella_sa

#29 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by ella_sa »

mIRCerka wrote:
ella_sa wrote:Koji je ovo k... Prebacim ja na OBN, prvo onaj Emerik trabunja nesto ( al to je druga tema), a ondaaa spektakl. Najavljuju goscu, popularnu ( ja nikad cula) u BiH i Srbiji, kad isfura PEVALJKA i PEVA " Bice nam dobro s vremena na vreme"!!!!!!
:x
PA zar ne postoji neki mehanizam da ovim idiotima zabrani ove goste?!?!?! ili da mi njih zabranimo..
OBN- BLJAK!
Hmmm...da li si ikada cula za DALJINSKI UPRAVLJAC?
Jedno je reci BLJAK FUJ drugo je PRIVATNOJ televiziji POMISLITI zabraniti nesto...

Sve ima svoju publiku, pa cak i "udji mi duboko, tu u srce moje" stih...
Draga Mircerka, crkle mi baterije, izdao me daljinski, tako sam se i nasla na tom kanalu..
nisam mislila ZABRANITI u smislu cenzure.. nego sam jednostavno bila shokirana..jakooooo.Sva sreca pa skoro da ne podnosim TV, mozda je to i ranije bila praksa na raznima kanalima, pa jednostavno kasnim..

Nekom je zasmetalo sto nisam koristila knjizevni jezik u objasnjavanju ovoga,, pa sam posudila CAJKE. VIdim svi su razumjeli ;-)
Kao da je vazno kako se kaze u HR , u BiH ili bilo gdje na svjetu, vazno je da smo se razumjeli. Malo nam granica, pa sam moramo i rjeci ograniciti. :-P

Cajke.. to im bas stoji, CAJKE.. i asocira...
Fozgen

#30 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by Fozgen »

Ma neki dan na BHT1 "Romale romali".
nisam mogao "bilivit".
Od toliko mogucih i nemogucih svjetskih a i domacih izvodjaca oni lupe to. Mislim odakle im hrabrost, smjelost i uopste cija dozvola da se nesto tak emituje.
StupskaBitanga

#31 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by StupskaBitanga »

Fozgen wrote:Ma neki dan na BHT1 "Romale romali".
nisam mogao "bilivit".
Od toliko mogucih i nemogucih svjetskih a i domacih izvodjaca oni lupe to. Mislim odakle im hrabrost, smjelost i uopste cija dozvola da se nesto tak emituje.
pa pjeva i lepa brena na FTV
Wolfheart

#32 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by Wolfheart »

OBN je pao na niske grane.
Fozgen

#33 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by Fozgen »

StupskaBitanga wrote:
nisam mogao "bilivit".
Sve to skupa treba fino po otkazima. Dosta mi Trijumfa a mora se i to trpiti.
Za OBN, Hayat, Pink i ostale TV kuce iskreno nemam pravo pricati oni mogu emitovati sta god zele ali ovi ovamo jednostavno ne smiju.
StupskaBitanga

#34 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by StupskaBitanga »

Fozgen wrote:
StupskaBitanga wrote:
nisam mogao "bilivit".
Sve to skupa treba fino po otkazima. Dosta mi Trijumfa a mora se i to trpiti.
Za OBN, Hayat, Pink i ostale TV kuce iskreno nemam pravo pricati oni mogu emitovati sta god zele ali ovi ovamo jednostavno ne smiju.
ok oni su kkomercijala TV i mogu sebi dozvoliti da puste brenu seku mecu vecu
ali kada vidim na FTV-u Lepu Brenu i Šadirliju nadam se da će nam doći u goste ja sam :shock:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#35 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by pici »

joj šo se sinoc proliva na onom kvizu.....gledam zbog one crnke uhhhhhhh :dance: :thumbup: i jadna se satra daj mi pobjednika i hajd ja da nazovem ....u startu me odraše marku i po,bolje da sam hot telefon zvao i eleneise,dobro priznam cugnulo se(vadiona) zvucni signal ostavi podatke i ja pricam da one dvije slike sa tri razlike koje su :shock: ....kad......javlja crnka mora se u studio doc i to u pola tri ujutro.......ja jesam macan ono :dance: :thumbup: :mrgreen: al sto previse je previse.........biti ce veceraske mozda im navrnem .....dobra gara ko ajfelov toranj :dance: :thumbup:
Topla voda

#36 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by Topla voda »

dje ba u studio doc?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#37 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by pici »

Topla voda wrote:dje ba u studio doc?
ma imaš svaku noć od pola jedan do pola tri na OBN-u crnka UH :dance: :thumbup: i kviz al moraš u studio otic i odgonetnut to neš i eto para i onda s voditeljicom u AQUA na pićence :dance: :thumbup:
Topla voda

#38 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by Topla voda »

pa upratio sam to...al cuj u studio doc :D
pa jebote ako su normalni,pisel to malim slovima gdje po ekranu? :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#39 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by ladyblue18 »

Nisam mogla nac temu o OBN-u a evo i ovdje ima pa cu ovdje da kazem :mrgreen:

Trazeci sada sta pametno za pogledati, dodje i OBN kad ono Ciro :shock: :?
Procitala sam negdje na forumu da je sinoc bio u onom big mama shitu, a sad na ovim zvjezdama :shock:
A da ne pricam kako je uporedo pjevao neki celavac cisti turbo folk a dvorana puna djecice sa njim uglas pjevaju :roll:
Necu ni da pricam o tome sta se desava sa djecom danas, to je apsolvirano.
Ali mi Ciro nije nikako jasan :?
Nije mogao otici prosle sedmice na utakmicu u Njemacku, a moze doci na ove cajke :x :x :x
Fuj!
I stvarno iduci put cu gadjati tv kada vidim Emerika :x :x :x :x
sinus

#40 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by sinus »

Ima li iko na ovom forumu da je pogledao išta od ovih emisija , a da to nije bilo kada je lafo "slučajno" šaltajući nježno kanale po svom daljinskom baš u vrijeme kada su ove emisije naletio na te iste odvratne emisije OBN ( Big Mama House i Zvijezde sa Zvijezdama ), Hayat ( Izgubljeni ) i sada FTV ( Operacija trijumf ) ? :D :D

Svi nešto slučajno, a sve znaju od A do Ž šta se dešava u istim :mrgreen:
Gandalf

#41 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by Gandalf »

Ćiro sa Zvijezdama :lol: A ja lika :lol: Reklamira čokolade , nagradne igre , smuca se po reality sr..... a ja starkelje što je aktivan , k'o da je na speedu , još samo da počne reklamirati Pampers pelene :mrgreen: a sav svoj markentinški talenat da iskaže na reklami za Vanish :mrgreen: naravno premijerno na OBN-u :-)
Chuck

#42 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by Chuck »

Gandalf wrote:Ćiro sa Zvijezdama :lol: A ja lika :lol: Reklamira čokolade , nagradne igre , smuca se po reality sr..... a ja starkelje što je aktivan , k'o da je na speedu
haha ćiro na speedu :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#43 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by ladyblue18 »

sinus wrote:Ima li iko na ovom forumu da je pogledao išta od ovih emisija , a da to nije bilo kada je lafo "slučajno" šaltajući nježno kanale po svom daljinskom baš u vrijeme kada su ove emisije naletio na te iste odvratne emisije OBN ( Big Mama House i Zvijezde sa Zvijezdama ), Hayat ( Izgubljeni ) i sada FTV ( Operacija trijumf ) ? :D :D

Svi nešto slučajno, a sve znaju od A do Ž šta se dešava u istim :mrgreen:
ja kad kazem slucajno onda i mislim slucajno :wink: :mrgreen:
Nemam ja vremena generalno da pratim ovakve gluposti i ispiranje mozga.
Ali zaista se desi da kada god prebacim obn jer sam prije znala pogledati neke emisije na obnu, njih vise nema jer su ubacili ove "soue" pa onda vidim takve gluposti.
Svejedno, samo ne shvatam kako selektor jedne reprezentacije moze sebi dopustiti ovakvo sto, umjesto da krpi reprezentaciju on hoda po obnu :roll:
sinus

#44 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by sinus »

ladyblue18 wrote:Svejedno, samo ne shvatam kako selektor jedne reprezentacije moze sebi dopustiti ovakvo sto, umjesto da krpi reprezentaciju on hoda po obnu :roll:
Image
ProS

#45 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by ProS »

ovo je balkan!

mislim da samo alternativci buntovnici mogu pljuvati zanrovski,ljudi koji pominju umjetnost,a nisu nikada stvarali...

reci lagano da,'ne valja to' i 'zabraniti to',je smatrati se nadasve posebnim i dolikuje adolescentima...
pa,na drzavnoj televiziji imate folk sou,imate amelu zuvkovic u emisiji 'Svako dobro bih',a za mene turbo folk moze biti i tekstualno i produkcijski,produkcijski jer cesto kradu,i rezijski dosta ljepsi od 'naseg folka' i zdrao :evil:

ovo je balkan.
Neelix

#46 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by Neelix »

joj POVRATICU..

nekakva kucka pred stotinama djece koja dabogda da imaju 13 godina pjeva "kod tebe su moje gachice", onaj voditelj pederchina mashe tangicama, i citava sala pjeva :shock: :shock:
rado_vidjen

#47 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by rado_vidjen »

u sarajevu se ne govori "cajke"...

ebale vas cajke. govorite naski :dance:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#48 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by mIRCerka »

Neelix wrote:joj POVRATICU..

nekakva kucka pred stotinama djece koja dabogda da imaju 13 godina pjeva "kod tebe su moje gachice", onaj voditelj pederchina mashe tangicama, i citava sala pjeva :shock: :shock:
goga sekulic?
Neelix

#49 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by Neelix »

neka je goga, goca, tako nesto :roll: smuci mi se zivot :roll: pa kako je nije stid, sve osnovci (osnovke?) u sali, i ona o gacicama pjeva koje su ostale kod nekog :shock:

ustvari, kad bolje razmislim, nije do nje...citava sala je pjevala, ukljucujuci i voditelje :shock:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#50 Re: CAJKE NA OBN-u!!!!!!

Post by mIRCerka »

Neelix wrote:neka je goga, goca, tako nesto :roll: smuci mi se zivot :roll: pa kako je nije stid, sve osnovci (osnovke?) u sali, i ona o gacicama pjeva koje su ostale kod nekog :shock:

ustvari, kad bolje razmislim, nije do nje...citava sala je pjevala, ukljucujuci i voditelje :shock:
je je goga sekulic...i pjesma Gacice...moj vjeciti primjer licemjernosti RAKa... i drakonske kazne za radio 202 sto su u eter pustili "uber nemoralni LET3" a Goga i gacice i slicne pjesme dostupne svaki dan u svako doba...

S kim si sinoc bio, da li ona zna
ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja
devojka za jedno vece, misli, briga me
al' kod tebe su jos uvek moje gacice

Plave oci, taman ten
od onih sam sto padaju na to
i ko da se kontrolise
kada mi se desi ludilo

Goli do jutra, zvacu te sutra
svuda po meni miris tvoj
bilo je super, nikome ni reci
i telefona lazan broj

Ref.
devojka za jedno vece, misli, briga me
al' kod tebe su jos uvek moje gacice

znace ona, znace ona, reci ces joj ti
kad joj komad crne cipke oci otvori

Beli zubi, crna cud
za srce si me jako ujeo
i niko, niko, pa ni lud
preko toga ne bi presao

a moje 13godisnje Sunce redovno prepoznaje drugarice iz skole u publici...

:)

Eto Deda Mraza BU!!!
Post Reply