STRATOVARIUS - The Curtains Are Falling
PLACEBO - This Picture
PINK FLOYD - Julia Dream
QUEENS OF THE STONEAGE - Gonna Leave You
ROLLINS BAND - Illumination
TOP 5 mojih omiljenih pjesama su:
Moderator: _BataZiv_0809
- hsnf
-
elSaik
#27 Re: TOP 5 mojih omiljenih pjesama su:
Dvije najdraže Marchelo - Novi Vavilon i Nedođija BB... dalje ih je previše da bih izdvojio 3., 4. i 5. mjesto...
- Lauryn Hill
#28 Re: TOP 5 mojih omiljenih pjesama su:
Sam' 5....
ev' ja cu 6 
Donny Hathaway - A song for you
Prince - Purple Rain
Michael Jackson - Dirty Diana
India.Arie - The heart of the matter
Lauryn Hill - Mr. Intentional
Justin Timberlake - Losing my way

Donny Hathaway - A song for you
Prince - Purple Rain
Michael Jackson - Dirty Diana
India.Arie - The heart of the matter
Lauryn Hill - Mr. Intentional
Justin Timberlake - Losing my way
- sheilak
#29 Re: TOP 5 mojih omiljenih pjesama su:
Super tema!
Malo pet pjesama, zaista malo, ali evo, da pokusam:
1. Tunnel Of Love - Dire Straits
2. Don't Fear The Reaper - Blue Oyster Cult
3. Soldier Of Fortune - Deep Purple
4. Children Of the Revolution - T-Rex
5. With Or Without You i One - U2
( ja bih nastavila, ako mogu
)
Don't Stop Believing - Journey, kao i When You love A Woman, Amanda - Boston, More Than A Feeling - Boston, Another Brick In The Wall - Pink Floyd, Brown Eyed Girl - Van Morisson, November Rain i Don't Cry ( obje verzije ) _ Guns'n'Roses, Child In Time - Deep Purple, Paint it Black - The Rolling Stones, Rhiannon - Fleetwood Mac ( super mi je i njihova Seven Wonders ), Ziggy Stardust - Bauhaus, Pet Sematary - Ramones, Again - Alice in Chains, Diane - Therapy? , Street Spirits i Creep ( naravno )- Radiohead , Universal - Blur, Red Corvette - Prince, The House Of The Rising Sun - The Animals, ......
Ovo je samo vrh muzickog brijega. Ostale moram spomenuti kad dodjem sebi nakon slusanja ovih.!!!!!
I , @ d2 , NEMOJ VISE POSTAVLJATI OVAKVE MUCITELJSKE TEME, JEL' JASNO?
Malo pet pjesama, zaista malo, ali evo, da pokusam:
1. Tunnel Of Love - Dire Straits
2. Don't Fear The Reaper - Blue Oyster Cult
3. Soldier Of Fortune - Deep Purple
4. Children Of the Revolution - T-Rex
5. With Or Without You i One - U2
( ja bih nastavila, ako mogu
Don't Stop Believing - Journey, kao i When You love A Woman, Amanda - Boston, More Than A Feeling - Boston, Another Brick In The Wall - Pink Floyd, Brown Eyed Girl - Van Morisson, November Rain i Don't Cry ( obje verzije ) _ Guns'n'Roses, Child In Time - Deep Purple, Paint it Black - The Rolling Stones, Rhiannon - Fleetwood Mac ( super mi je i njihova Seven Wonders ), Ziggy Stardust - Bauhaus, Pet Sematary - Ramones, Again - Alice in Chains, Diane - Therapy? , Street Spirits i Creep ( naravno )- Radiohead , Universal - Blur, Red Corvette - Prince, The House Of The Rising Sun - The Animals, ......
Ovo je samo vrh muzickog brijega. Ostale moram spomenuti kad dodjem sebi nakon slusanja ovih.!!!!!
I , @ d2 , NEMOJ VISE POSTAVLJATI OVAKVE MUCITELJSKE TEME, JEL' JASNO?
-
d2
#30 Re: TOP 5 mojih omiljenih pjesama su:
sta mislis da je meni bilo lako odabrati 5 
- sheilak
#31 Re: TOP 5 mojih omiljenih pjesama su:
Aha, znaci, ciljno mucenje, gestapovske metode!
cccc
Sva sam se preznojila
, oplakala dok sam prosla kroz sve ovo. Pa, meni je svaka pjesma kao dijete, za svaku me vezu neke uspomene, znas li ti sta nam cinis , tjerajuci nas da izaberemo samo PET ? 
Sva sam se preznojila
- Lauryn Hill
#32 Re: TOP 5 mojih omiljenih pjesama su:
5 je fakat malo!
Sad se sjetih da sam izostavila Dust in the wind - Kansas, Africa - Toto, Marvin Gaye - Sexual healing, 2Pac - Changes, Dear mama, Letter to my unborn child (ma brate, sve njegove pjesme, jer je bio nevjerovatan liricar), Maxwell - This woman's work, Jon Secada - Just Another Day, Annie Lennox - Why, Bon Jovi - Always,Alanis Morissette - Sorry To Myself, George Michael - careless whisper, Madonna - erotica, justify my love, R.E.M - losing my religion, Boyz II Men - it's hard to say goodbye to yesterday,Skunk Anansie - hedonism, N.W.A - fuck the police, 2pac & Dre (himna west coast-a) California love. 
Aaah, sve su te neke meni drage pjesme uz koje sam odrastala,posebno ove starije! Ima ih jos, ali necemo sad pretjerivati
Aaah, sve su te neke meni drage pjesme uz koje sam odrastala,posebno ove starije! Ima ih jos, ali necemo sad pretjerivati

-
d2
#33 Re: TOP 5 mojih omiljenih pjesama su:
sve je to relativnosheilak wrote:Aha, znaci, ciljno mucenje, gestapovske metode!cccc
Sva sam se preznojila, oplakala dok sam prosla kroz sve ovo. Pa, meni je svaka pjesma kao dijete, za svaku me vezu neke uspomene, znas li ti sta nam cinis , tjerajuci nas da izaberemo samo PET ?