M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
-
ibizza
#26 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
e volio bih i to vidjeti da isamara Bajramovica 
- texel
#27 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
ovo sa presnimavanjem mi je prejako! DNO DNA!mIRCerka wrote:Da li tebi palo na pamet da su mozda sklonili ovu trojicu da ne bi doslo do obracuna? Jer nije Bakir prisluskivao i snimao, vec neko policijsko tijelo. I ovo je izaslo u javnost kao snimak zadnjeg razgovora Cele Delalica (drot presnimio sinu svom na mob, a ovaj svima proslijedio po drzavi).texel wrote:@mima
Pa jel ti misliš da je normalno da policija reaguje tek kad nešto procuri u javnost, iako raspolaže sa informacijama ali ne čini ništa??
-
*mima*
#28 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
texel wrote:@mima
Pa jel ti misliš da je normalno da policija reaguje tek kad nešto procuri u javnost, iako raspolaže sa informacijama ali ne čini ništa??
Jaooooooooo......ti kao dijete.......nasa policija.....Da je Bakir imao prije taj snimak....pustio bi ga sigurno.......A kako mi se cini ...policija je ipak pocela da reaguje.....za nas sporo...ali ipak reaguje....
- texel
#29 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Druže, valja policiji sad udarit i na najjače ljude u Sarajevu i BiH! Nije to jednostavno. Nadam se da će policija i ostali organi biti dovoljno jakiHer Flick wrote:texeltexel wrote:@mima
mislim da sadasnja gasijeva optuznica obuhvaca i celino ubistvo
a gasi je davno uhapsen, sto znaci da su snimci davno iskoristeni u istrazi i tek su sada nakon nekoliko mjeseci "procurili" u javnost
a ta hapsenja sto su izvedena na osnvu tih snimaka su samo uvod u nesta vece, ja mislim da nas vlast priprema za nesta veliko,
prvo sajin snimak pa sad ovaj gasijev
nesta mi tu smrdi, da se ti snimci tek tako pustaju u javnost
msilim da se nesta kuha, ili ja to samo sebe tjesim
,neovisni i profesionalni da pohapse sve one koji su u kriminalnim vodama, pa taman to bio premijer, predsjednik ili ko god.. Tako
je to kad se klupko počne odmotavati..
Za Sarajevo mi je lako, haman pa se svako može bez plaho otpora uhapsit, ali mi je pitanje za laktaškog Al Caponea, jer njemu ni SIPA nemože ništa,
a i vrapci znaju koliko je miliona pokupio!
- texel
#30 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
ma naravno, kao dijete na ljuljašci..mima wrote:texel wrote:@mima
Jaooooooooo......ti kao dijete.......nasa policija.....Da je Bakir imao prije taj snimak....pustio bi ga sigurno.......A kako mi se cini ...policija je ipak pocela da reaguje.....za nas sporo...ali ipak reaguje....
- zlatiborka
#31 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Mozda policija nije smjela da reaguje prije jer nije imala odobrenje od politickog vrha.....mima wrote:texel wrote:@mima
ko zna, i meni se cini da se nesto zakuhava, vidjecemo sta slijedi.....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#32 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
samo vi gledajte dragi moji...ja u podrum odoh...sljem i pancir...i vrece pijeska na prozor podruma...zovite me kad zavrsi rokachina...
- zlatiborka
#33 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
@Mirci, a mace tvoje, idu li i one u podrum?mIRCerka wrote:samo vi gledajte dragi moji...ja u podrum odoh...sljem i pancir...i vrece pijeska na prozor podruma...zovite me kad zavrsi rokachina...
Sada ozbiljno, kazi sto mozda ti znas a mi ne znamo. Jel' se to nesto stvarno zakuhava, ne znam sta da mislim....
-
mIRCerka
#34 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ne znam nista, ne znam sto se furate na teorije zavjere.zlatiborka wrote:@Mirci, a mace tvoje, idu li i one u podrum?mIRCerka wrote:samo vi gledajte dragi moji...ja u podrum odoh...sljem i pancir...i vrece pijeska na prozor podruma...zovite me kad zavrsi rokachina...
Sada ozbiljno, kazi sto mozda ti znas a mi ne znamo. Jel' se to nesto stvarno zakuhava, ne znam sta da mislim....![]()
Mene nije strah nijednog od ovih sto se vrte na ovoj temi. Strahujem od one djece koja se ugledaju na njih i koja ce bilo koga ubiti samo da udju u Veliku raju.
Vec juce je bilo komentarisanja u tramvajima vezano za ove snimke...koga treba istrjebit, kome treba j. mater i sve tako...
Najgore je sto kod ovakvih obracuna najvise nastradaju civli, obicni prolaznici...zato ja rekoh, odo ja na sigurno...radoznalost je ubila macku...mjau..
-
*mima*
#35 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
zlatiborka wrote:Mozda policija nije smjela da reaguje prije jer nije imala odobrenje od politickog vrha.....mima wrote:texel wrote:@mima
ko zna, i meni se cini da se nesto zakuhava, vidjecemo sta slijedi.....
A tesko ce policija dobiti odobrenje od politickog vrha.......na zalost.
- uvjek dobar gost
#36 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ljudi da ne pokrećem novu temu, a možda bi mogao ili čak i trebao...
Šta Vi mislite, čuli ste vokabular ljudi čije smo telefonske razgovore čuli, znamo ko je recimo Šaja , znamo kojim se metodama služe ti i takvi ljudi... šta mislite pod kakvim pritiskom je od ponedeljka Bakir Hadžiomerović... šta mjislite pod kolikim stresom mu je supruga...???
Lako je nama iza relativne anonimnosti palamuditi ... šta će čoek... ionako je pod policijskom zaštitom, ali kontam da od emisije u ponedeljak ... situacija je još gora... hoću da pitam kako podržati čovjeka.. kako ????
------ ****___?
Šta Vi mislite, čuli ste vokabular ljudi čije smo telefonske razgovore čuli, znamo ko je recimo Šaja , znamo kojim se metodama služe ti i takvi ljudi... šta mislite pod kakvim pritiskom je od ponedeljka Bakir Hadžiomerović... šta mjislite pod kolikim stresom mu je supruga...???
Lako je nama iza relativne anonimnosti palamuditi ... šta će čoek... ionako je pod policijskom zaštitom, ali kontam da od emisije u ponedeljak ... situacija je još gora... hoću da pitam kako podržati čovjeka.. kako ????
------ ****___?
-
*mima*
#37 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
uvjek dobar gost wrote:Ljudi da ne pokrećem novu temu, a možda bi mogao ili čak i trebao...
------ ****___?
Nikako. Ne mislis valjda da ce neko javno da izadje u javnost i da podrzi Bakira radi objavljivanja tel.razgovora? Svak se boji za svoju guzu.
- Air Ramiz
#38 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Jedino rješenje je tražit od OHR-a da koordinira ili pokrene operaciju ala sablja u srbiji (domaće vlasti to neće uradit, a svi znamo zašto), i da se ova gamad od ljudi pozatvara.
- xfacktor
#39 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Meni ovo lici na obicno njasre. Sto!?!
Mediji, fol kako ih vuku specijalci.. sminka sve. Za x filesa sa hayata. A jeste tacno da se sada mladi furaju na kriminalce. Fol psuju, prave se mangupi, sile. Pa mediji su krivi za tu sliku.. Debilizam ,ali koji moze biti katastrofalan.
A sta se zapravo desava. Hoce Gasija da opeljusaju i da ga nogiraju u Albaniju.. A i Gasi se malo previse pohasio sa uriniranjem po adresama itd.. DEBILCINA.
A ova trojica, kakve veze imaju sa ubistvom Ramiza!?! Prije bi reko da su i oni pozvani u sud da daju izjave da mogu Gasija sto vise shebati(i to pod nekom ucjenom), i oteti mu jadna majko i ono malo ferarija sto ih ima.
Mediji, fol kako ih vuku specijalci.. sminka sve. Za x filesa sa hayata. A jeste tacno da se sada mladi furaju na kriminalce. Fol psuju, prave se mangupi, sile. Pa mediji su krivi za tu sliku.. Debilizam ,ali koji moze biti katastrofalan.
A sta se zapravo desava. Hoce Gasija da opeljusaju i da ga nogiraju u Albaniju.. A i Gasi se malo previse pohasio sa uriniranjem po adresama itd.. DEBILCINA.
A ova trojica, kakve veze imaju sa ubistvom Ramiza!?! Prije bi reko da su i oni pozvani u sud da daju izjave da mogu Gasija sto vise shebati(i to pod nekom ucjenom), i oteti mu jadna majko i ono malo ferarija sto ih ima.
- uvjek dobar gost
#40 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
telefonski razgovor je vrh ledenog brijega... mislim (ja lično) da ukoliko recimo građani, ostali mediji i hrabri pojedinci sada ne podrže Bakira H. i rad tužilaštva i policije... nama svima je mrka kapa.. mislim mafija će nas sve poklopiti i ako se nedaj bože Bakiru H. nešto desi ili nekom iz njegove ekipe (redakcije) tada će biti prekasno... i sve ovo što pišem ja... ti.. bilo ko sa ovog foruma a što je neafirmativno prema političkoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj mafiji......mima wrote:uvjek dobar gost wrote:Ljudi da ne pokrećem novu temu, a možda bi mogao ili čak i trebao...
------ ****___?
Nikako. Ne mislis valjda da ce neko javno da izadje u javnost i da podrzi Bakira radi objavljivanja tel.razgovora? Svak se boji za svoju guzu.
- texel
#41 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Kako pokrenuti peticiju za ukidanje bolesne emisije "SLUČAJEVI X" na TV Hayat ? !
Po mom mišljenju, a vjerujem i mnogih drugih, navodna emisija podstiče širenje kriminala i pogoršava sigurnosnu situaciju,
pogotovo kod maloljetnika!
Po mom mišljenju, a vjerujem i mnogih drugih, navodna emisija podstiče širenje kriminala i pogoršava sigurnosnu situaciju,
-
mIRCerka
#42 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Nisam pametna sta bih ti rekla...znalo se cak ovdje na forumu desiti da neko nekoga olajava, i onda se nakon par dana ili sati javi nekome od modova sa moblom BRISI TEMU BRISI SVE...sjeti se samo lika iz zenice sto je sav ponosan okacio snimke borbe pasa...pa kad smo nadigli halabuku pravu, lik je zamolio da ga se obrise iz evidencije foruma...ja ne mogu ni zamisliti sta bi se moglo desiti i desavati Bakiru... Kako mu pomoci? Kako ga podrzati? Osim "moralno"???
-
mIRCerka
#43 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
To je ono sto ima gledanost. Nazalost.texel wrote:Kako pokrenuti peticiju za ukidanje bolesne emisije "SLUČAJEVI X" na TV Hayat ? !
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#44 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ovdje treba jedna sablja ali u bukvalnom smislu,samo silom na silu!Air Ramiz wrote:Jedino rješenje je tražit od OHR-a da koordinira ili pokrene operaciju ala sablja u srbiji (domaće vlasti to neće uradit, a svi znamo zašto), i da se ova gamad od ljudi pozatvara.
- uvjek dobar gost
#45 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Moralno i primjerom, moralno i ukoliko je moguće masovno... moralno iznad svega jer taj čovjek radi Sizifov posao.. i radi ga za sve nas ma koliko se nekom činilo da ga radi radi sopstvene promocije...... neko gore spomeu OHR i "sablju"...mIRCerka wrote:Nisam pametna sta bih ti rekla...znalo se cak ovdje na forumu desiti da neko nekoga olajava, i onda se nakon par dana ili sati javi nekome od modova sa moblom BRISI TEMU BRISI SVE...sjeti se samo lika iz zenice sto je sav ponosan okacio snimke borbe pasa...pa kad smo nadigli halabuku pravu, lik je zamolio da ga se obrise iz evidencije foruma...ja ne mogu ni zamisliti sta bi se moglo desiti i desavati Bakiru... Kako mu pomoci? Kako ga podrzati? Osim "moralno"???
Nama bi trebala "sablja, jatagan i mač" u isto vrijeme... i to vrlo skoro. .. ako ne već sutra...
-
mIRCerka
#46 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
posto se ovdje ne mogu dogovoriti hoce li biti Sablja, Mac ili Handzar, ja predlazem da sve politicke emisije pocnu raditi svoj posao i da izvjestavaju kako je Obama znacajno potapsao Busha pred bijelom kucom, kako je Predsjedavajuci vijeca ministara 2 sjednice zaredom imao istu kravatu, kako je predstavnica stranke Selo na Celo nakon svadbe najstarije kcerke zgazila komsijinu ovcu...
niposto se baviti bilo cime ozbiljnim...
niposto se baviti bilo cime ozbiljnim...
-
shalaedin
#47 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ma covjek objavio razgovore Muhammeda Ali Gasija i pomogao mu ako ti razgovori nisu prvo pokazani pred sudom. vecina tih razgovora koje je dobio zbog toga ce biti na samome sudjenju osporeni ili nevalidni... kao sto je bio slucaj sa telefonskim snimkom razgovora rahmetli Delalica-Ćele i jednog od Albanaca koji su se vozali po njegovome kvartu par sedmica prije nego sto ce biti ubijen, koji je skoro pa dospio na svaciji telefon u gradu. U tom razgovoru rahmetli Delalić govori, da nece da puca po gradu i ako su toliki mangupi nek ga nazovu i odu na neku livadu da se popucaju... ali detalji su razgovora su nebitni.
Bakir ima petlju da iznese sve te dokaze... pitanje je kako opstaje u tome poslu i kako ga do sada niko nije pokusao ubiti, a obrusio se hiljadu puta na sve i svakoga. Ili je covjek nevjerovatno sretan ili ima dobru zastitu
Bakir ima petlju da iznese sve te dokaze... pitanje je kako opstaje u tome poslu i kako ga do sada niko nije pokusao ubiti, a obrusio se hiljadu puta na sve i svakoga. Ili je covjek nevjerovatno sretan ili ima dobru zastitu
- lopta
#48 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Zar ne postoji vec tema o ovome, prijedlog moderatorima da sve strpaju u jednu, ionako je sve povezano.
A sto se teme tice, sta reci, pojedinci su likovali zbog smrti Delalica, a nisu znali da time Sarajevu postaje siptarski grad, sto bi rekli trazili ste gledajte. A da je vlast povezana sa njima, naravno da jeste, kao i u svugdje.
A sto se teme tice, sta reci, pojedinci su likovali zbog smrti Delalica, a nisu znali da time Sarajevu postaje siptarski grad, sto bi rekli trazili ste gledajte. A da je vlast povezana sa njima, naravno da jeste, kao i u svugdje.
-
shalaedin
#49 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Tako sam i ja cuo mali od starog presnimio...Ja dobio snimak sedmicu dana nakon ubistva Delalica. Reko mi jaran mojne to prosljedjivati... evo ti preslusaj. Ali mene bas zanima kako ti razgovori dodju do javnosti. Ocito je da ih neko namjerno protura ...texel wrote:ovo sa presnimavanjem mi je prejako! DNO DNA!mIRCerka wrote:Da li tebi palo na pamet da su mozda sklonili ovu trojicu da ne bi doslo do obracuna? Jer nije Bakir prisluskivao i snimao, vec neko policijsko tijelo. I ovo je izaslo u javnost kao snimak zadnjeg razgovora Cele Delalica (drot presnimio sinu svom na mob, a ovaj svima proslijedio po drzavi).texel wrote:@mima
-
mIRCerka
#50 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
jedno je vrijeme bio i na mobango.com, a tamo raja uploaduje slike, teme i ringtonove...shalaedin wrote: Tako sam i ja cuo mali od starog presnimio...Ja dobio snimak sedmicu dana nakon ubistva Delalica. Reko mi jaran mojne to prosljedjivati... evo ti preslusaj. Ali mene bas zanima kako ti razgovori dodju do javnosti. Ocito je da ih neko namjerno protura ...
uzas...