Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- madner
#26 Re: Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
Meni izgleda dosta ruznije, kao da su mu malo izoblicili haubu da bude u "Seat" fazonu.
Sigurno jedan od boljih izbora kad bi gledali omjer cijene / dobijenog.
Sigurno jedan od boljih izbora kad bi gledali omjer cijene / dobijenog.
-
malizeleni
#27 Re: Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
Cega ba 22000€ ? Dat 22k eura za seatasinus wrote:Ja koliko sam pročitao kaže se da će početna cijena biti 22.000 € , a biće tri nivoa opreme Reference, Stylance i sportdjulba wrote:Meni se sviđa baš me zanima koliko će koštati mislim da će biti oko 30.000.
- xfacktor
#28 Re: Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
Ne kontam i vas sto toliko gledate na izgled auta. Zar nije bitnija mehanika, motor ,mjenjac itd.. Licno mislim da je kod novih vozila previse sranja sa elektronikom i siframa. Pocne svjetlo blicati i ti nemeres to zaustaviti, mores ali samo u audijevim centrima koji racunarima to rijese. Ako su motori i mehanika slicni, sa manje fancy elektronike i Sra*a, uzo bi prije tog seata neg novog audija..
-
malizeleni
#29 Re: Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
Neces ni ovoga seata popravljat u avliji vjeruj mi. Prije sam se zaklinjao u starije auto, gdje mozes barem neke stvari uraditi sam.
Sad kad gledam da promjenim ulje u volvu, prvo moras auto dici na dizalicu, pa onda skinuti plocu koja stiti motor odozdo, pa tek onda pristupiti onom chepu i filteru za ulje. 1. neda mi se, 2. nashao sam dobru ovlastenu automehanicarsku radnju gdje komplet servis urade za sasvim pristojne pare. JBG, pomirio sam se s tim kad sam kupio novije auto.
Auto kupujes po velicini dzepa, ne po izgledu, mada je i to vazno, specijalno boja.
Sad kad gledam da promjenim ulje u volvu, prvo moras auto dici na dizalicu, pa onda skinuti plocu koja stiti motor odozdo, pa tek onda pristupiti onom chepu i filteru za ulje. 1. neda mi se, 2. nashao sam dobru ovlastenu automehanicarsku radnju gdje komplet servis urade za sasvim pristojne pare. JBG, pomirio sam se s tim kad sam kupio novije auto.
Auto kupujes po velicini dzepa, ne po izgledu, mada je i to vazno, specijalno boja.
-
dimu
#30 Re: Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
a volan ?drsrle wrote:Sve je to ok
Kupim se bi ovog seata
i odem na autopijacu i kupim 2 loga od audija
skinem seatov logo s gepeka i haube i naljepim sekundarnim AUDI
i vozim se u Novom AUDIJU A4 S line
-
malizeleni
#31 Re: Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
I kad otvorish haubu, ona plastika velko S mjesto 4 kruga 
- Bullet Tooth Tony
-
benjo_505
#33 Re: Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
ma nije tesko skinut nekom tu plastiku pa zamijenit, a i volan se da lako zamijenit za 30 min, tako da je i taj problem rijesenmalizeleni wrote:I kad otvorish haubu, ona plastika velko S mjesto 4 kruga
ima li jos kakvih primjedbi
- VR6
#34 Re: Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
Pa kako su krenuli, sljedeca je saobracajna.benjo_505 wrote:ma nije tesko skinut nekom tu plastiku pa zamijenit, a i volan se da lako zamijenit za 30 min, tako da je i taj problem rijesen
ima li jos kakvih primjedbi![]()
![]()
![]()
Kako da i tamo pise da je Audi, prekucati brojeve sasije?
Koje cjepidlake, svi bi da voze Audi, a nemaju pare ni za Fabiju.
-
benjo_505
#35 Re: Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
sta cesVR6 wrote:Pa kako su krenuli, sljedeca je saobracajna.benjo_505 wrote:ma nije tesko skinut nekom tu plastiku pa zamijenit, a i volan se da lako zamijenit za 30 min, tako da je i taj problem rijesen
ima li jos kakvih primjedbi![]()
![]()
![]()
Kako da i tamo pise da je Audi, prekucati brojeve sasije?![]()
Koje cjepidlake, svi bi da voze Audi, a nemaju pare ni za Fabiju.
i dalje vrijedi parola: snadji se
-
zebih
#36 Re: Novi Seat Exeo (kopija Audi A4)
Ne kontam u cemu je problem?
Isti je koncern, a kao niko drugi ne radi slicne stvari.
Halo, pa sve je danas samo konfekcija, a na kraju krajeva ja ne vidim nista lose u ovom Seat-u ( bar prema slikama)
Provjerite sami :
http://www.seat.com/com/beapps/minisite ... #/the-exeo
Isti je koncern, a kao niko drugi ne radi slicne stvari.
Halo, pa sve je danas samo konfekcija, a na kraju krajeva ja ne vidim nista lose u ovom Seat-u ( bar prema slikama)
Provjerite sami :
http://www.seat.com/com/beapps/minisite ... #/the-exeo