Wolfheart wrote:ima li ih po Danskim autoputevima? ja se neki dan vratio, a vozio 180 na auto putu.![]()
po gradu sam bio pristojan.
Ima, doduse alabo, ali ih ima. Puuunnnnooo vise ih je u Svedskoj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Wolfheart wrote:ima li ih po Danskim autoputevima? ja se neki dan vratio, a vozio 180 na auto putu.![]()
Ako si vozio sa BH tablama, mogu te slikati do sutra, nista ti nece doci iz Evropske unijeja1977 wrote:Wolfheart wrote:ima li ih po Danskim autoputevima? ja se neki dan vratio, a vozio 180 na auto putu.![]()
u Svedsku iso vozom. bjezi ba, onaj most Kopenhagen-Malmo sto maraka tamo vamoja1977 wrote:Wolfheart wrote:ima li ih po Danskim autoputevima? ja se neki dan vratio, a vozio 180 na auto putu.![]()
a ti si ovo biaza_sada_bez_dobrog_nicka wrote:![]()
Mene, kad sam ono vozio 275 na sat nisu stigli ni uslikat'
![]()
![]()
ocam'
Haha, genijalno
amrica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj' ga ne pusti![]()
![]()
![]()
Trabao je izaci na cestu sa tablicom stop![]()
![]()
Ma kakva sluzbena informacija, jos neznamo tacno ni na koliko slikaju ove po Sarajevu, a ne nesto visepun_mjesec wrote:ima li kakav sluzbeni info o ovome?
Kamere su na početku zavoja gdje se ulazi u okuku i ogranićenje od 110 km, kad se ide iz pravca Jošanice, odnosno na kraju okuke i ogranićenja od 110 km, kad se ide iz pravca Podlugova.VR6 wrote:Oko kilometar nakon naplatnih kucicamadnessa wrote:otkad to? gdje tacno?
Pazljivo next time dok ne skuzis gdje su, a onda kao i do sada
Naravno, a onda, jednog dana ti hladno podjes u Makarsku, i pogleda ti na granici licnu i vidi da je auto na tebi i da imas neplacenu kaznu u HR. Sve je to povezano preko CIPS-a, razmjenjuju se podatci, tako da nije nikakav problem uganjati te za neplacenu kaznu.Wolfheart wrote:haha znam. u amsterdamu dva puta dobio kaznu za parkiranje prije par godina...uzas, moro molit drotove da mi ne stave one klipove na tockove. kaznu nikad platio nisam i nikom nista.takodjer, ako ti daju kaznu za parkiranje u Hr, slobodno je bacis u smece - nista ti ne mogu, na tebi je da platis.
20 prekod2 wrote:kako se ne zna, pa bilo je po novinama, 10 na sat preko ogranicenja i 2 sekunde nakon paljenja crvenog
Eto koliko se sluzbeno ista znadimu wrote:20 prekod2 wrote:kako se ne zna, pa bilo je po novinama, 10 na sat preko ogranicenja i 2 sekunde nakon paljenja crvenog
ne bih se kladio u todimu wrote:20 prekod2 wrote:kako se ne zna, pa bilo je po novinama, 10 na sat preko ogranicenja i 2 sekunde nakon paljenja crvenog
a zasto bi se uzoran vozac prepao, ha?Bakir1 wrote:iz federalnog mupa provjerena informacija to na autoputu su brojila prometa kakve crne kamere mene ste vec bili prepali
pa neko jutro sam prosao malo brze pored te "kamere" fala Bogu kad imamo ove pasose pa eto onako idemo pred ove nam mile ambasade u gluha doba ko pascad da ketimo i cekamo da se neko smiluje i kaze sad neka udje 5 vas.potpuni stranac wrote:a zasto bi se uzoran vozac prepao, ha?Bakir1 wrote:iz federalnog mupa provjerena informacija to na autoputu su brojila prometa kakve crne kamere mene ste vec bili prepali
pa normalno je da ti nece svirati jer ove kamere rade na principu elektro magnetne indukcije, sto hoce reci da ne odasilju nikakve talase koje bi tvoj uredjaj registrovao. sto, na kraju, hoce reci da ce stati u kraj dobrom dijelu trkaca. nek me neko ispravi ako grijesim.Bakir1 wrote:pa neko jutro sam prosao malo brze pored te "kamere" fala Bogu kad imamo ove pasose pa eto onako idemo pred ove nam mile ambasade u gluha doba ko pascad da ketimo i cekamo da se neko smiluje i kaze sad neka udje 5 vas.potpuni stranac wrote:a zasto bi se uzoran vozac prepao, ha?Bakir1 wrote:iz federalnog mupa provjerena informacija to na autoputu su brojila prometa kakve crne kamere mene ste vec bili prepali![]()
nisam ja rekao da sam uzoran vozac ali mi cobra nije svirala a kao sto rekoh prosao sam "malo" brze pored te "kamere"