PREVARA

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

_mallena_

#26 Re: PREVARA

Post by _mallena_ »

neprilagodjena wrote:
saale wrote:ZA ONE KOJI SE ZABAVLJAJU I SPAVAJU SA SVOJIM PARTNERIMA
Da li vam je dosadilo spavati s jednom te istom osobom, da li ponekad pozelite uhvatiti krivinu, ja imam djevojku i zajedno smo nekih pola godine, sve je super imamo odlican sex ali....

Da je tebi sve super ne bi ti mislio na tu krivinu :-) :-)
Ja sam istog misljenja, prevara je samo "varanje samog sebe" .... Mislim ako do toga vec dodje, svako treba da se zapita sta radi s osobom s kojom je u vezi !!!
otherside

#27 Re: PREVARA

Post by otherside »

_mallena_ wrote:Pa dobro....17 ili 24 ....svejedno, mlad je naucice :).....Bila sam se zabrinula da je u 30 tim, i nalazi se u takvoj situaciji. Mada moram priznati, da 70 % raje koju ja znam, mislim na muski dio, vara svoje djevojke, ne znam sta rade u vezama po 10 godina, kazu "to je komplikovano za objasniti", djevojke im sjede kuci a oni non stop u kafanama trazeci nesto "novo" !!!
oni misle da im djevojke sjede u kući...pa s kim oni hvataju krivine nego sa nečijim djevojkama.
_mallena_

#28 Re: PREVARA

Post by _mallena_ »

saale wrote:
amalia wrote:Ja mislim da Sale ima 17 godina (odoka) i da mu je ovo prva cura, i on njoj prvi momak. :D
Jer u prvoj recenici kaze "koji se zabavljaju i spavaju s partnerom (ili tako nesto)". U mom svijetu te dvije stvari uvijek idu zajedno u malo zrelijim godinama.
OKI IDU I U MOM ALI NE UVIJEK, PA JEBOTE NEZAVRSIM SA SVAKOM CUROM U KREVETU, A KOJE SU TO TVOJE GODINE 40-TE :lol: :lol: :lol:

Kad neko kaze zabavljaju se, tada se ne misli izasli jednom na pice ili otisli pogledati film u kino, mislim da je to malo kompleksniji pojam. Pa ne zabavljas se sa svakom djevojkom s kojom si jednom ili dva puta izasao na pice !!!
Aurora Borealis

#29 Re: PREVARA

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 23/11/2010 00:20, edited 2 times in total.
vjesticanametli

#30 Re: PREVARA

Post by vjesticanametli »

sale tornjaj odavde dosle zene da te pokvare :run: :lol: :lol: :lol: i vici 34 :D
_mallena_

#31 Re: PREVARA

Post by _mallena_ »

otherside wrote:
_mallena_ wrote:Pa dobro....17 ili 24 ....svejedno, mlad je naucice :).....Bila sam se zabrinula da je u 30 tim, i nalazi se u takvoj situaciji. Mada moram priznati, da 70 % raje koju ja znam, mislim na muski dio, vara svoje djevojke, ne znam sta rade u vezama po 10 godina, kazu "to je komplikovano za objasniti", djevojke im sjede kuci a oni non stop u kafanama trazeci nesto "novo" !!!
oni misle da im djevojke sjede u kući...pa s kim oni hvataju krivine nego sa nečijim djevojkama.
Pa nije uvijek tako, cak je cudno kako neke djevojke za koje nikada ne bi rekao da bi pristale na takvo nesto, ipak pristanu!!! Ali ne znam zasto muskarci ili bar tih 70 % misli da su oni "frajeri" ??? To mi nikako nije i nikada mi nece biti jasno....
saale

#32 Re: PREVARA

Post by saale »

vjesticanametli wrote:sale tornjaj odavde dosle zene da te pokvare :run: :lol: :lol: :lol: i vici 34 :D
posudis mi svoju metlu hehe
otherside

#33 Re: PREVARA

Post by otherside »

_mallena_ wrote:
otherside wrote:
Pa nije uvijek tako, cak je cudno kako neke djevojke za koje nikada ne bi rekao da bi pristale na takvo nesto, ipak pristanu!!! Ali ne znam zasto muskarci ili bar tih 70 % misli da su oni "frajeri" ??? To mi nikako nije i nikada mi nece biti jasno....
nije uvijek ali je većinom...ne hvataju muškarci krivine s drugim muškarcima već sa djevojkama...većinom su to zauzete djevojke, valjda su afere u ovakvim kombinacijama lakše... dakle, varaju svoje djevojke sa tudjim djevojkama a prema zakonima logike i njihova djevojka ima svog para :D
cure o tome šute...znaju da je tako pametnije.....i namazanije :D
Dioda

#34 Re: PREVARA

Post by Dioda »

otherside wrote:
Carice :thumbup: ha ha ha :lol: :lol: :lol:
zelenashica

#35 Re: PREVARA

Post by zelenashica »

e gdje si ti našo trašit pomoć :lol: kako je krenulo prije ćeš se i ovdje s nekom spariti :lol: :evil:
amalia

#36 Re: PREVARA

Post by amalia »

saale wrote:
amalia wrote:Ja mislim da Sale ima 17 godina (odoka) i da mu je ovo prva cura, i on njoj prvi momak. :D
Jer u prvoj recenici kaze "koji se zabavljaju i spavaju s partnerom (ili tako nesto)". U mom svijetu te dvije stvari uvijek idu zajedno u malo zrelijim godinama.
OKI IDU I U MOM ALI NE UVIJEK, PA JEBOTE NEZAVRSIM SA SVAKOM CUROM U KREVETU, A KOJE SU TO TVOJE GODINE 40-TE :lol: :lol: :lol:

Nisu jos 40-te, ali nije ni daleko. I nisam rekla u mojim godinama, vec u moj svjetu.
Ja sam sretno udata majka 3 djece koja vec 10 godina nema potrebe da hvata krivine.

Cheers!
vratnik

#37 Re: PREVARA

Post by vratnik »

amalia wrote:
saale wrote:

Nisu jos 40-te, ali nije ni daleko. I nisam rekla u mojim godinama, vec u moj svjetu.
Ja sam sretno udata majka 3 djece koja vec 10 godina nema potrebe da hvata krivine.

Cheers!
a ni vremena.
:mrgreen:
zelenashica

#38 Re: PREVARA

Post by zelenashica »

vratnik wrote:
amalia wrote:

Cheers!
a ni vremena.
:mrgreen:
ako se želi vrijeme se uvijek ima to je samo glupi izgovor da nešto ne štima u vezi :skoljka: :thumbup:
saale

#39 Re: PREVARA

Post by saale »

mišica wrote:e gdje si ti našo trašit pomoć :lol: kako je krenulo prije ćeš se i ovdje s nekom spariti :lol: :evil:
Jest vala bas, odoh ja hvala cure na svjetima :thumbup:
homar

#40 Re: PREVARA

Post by homar »

Kad čovjek pročita naslov teme "prevara", ja pomislih radi se o prevari novca ili slično, kad ono prevara u krevetu. Što su ti godine :dance:
saale

#41 Re: PREVARA

Post by saale »

saale wrote:
mišica wrote: gdje si ti našo trašit pomoć :lol: kako je krenulo prije ćeš se i ovdje s nekom spariti :lol: :evil:
Jest vala bas, odoh ja hvala cure na savjetima :thumbup:
delightful

#42 Re: PREVARA

Post by delightful »

ne koristite crvenu boju za font. hvala.
dnaxy

#43 Re: PREVARA

Post by dnaxy »

amalia wrote: Jer u prvoj recenici kaze "koji se zabavljaju i spavaju s partnerom (ili tako nesto)". U mom svijetu te dvije stvari uvijek idu zajedno u malo zrelijim godinama.
Zrele godine.. hm..ja sam od saleta stariji..imam i djevojku koja je starija.u zrelim smo godinama sto bi se reklo,al nemamo seksa..jednostavno se njoj to ne radi prije braka..
a eto ja ko ja,cekam da dodje do braka pa da to praktikujemo.jesam hajvan.
delightful

#44 Re: PREVARA

Post by delightful »

pa sto se ne zenite?! :shock:
Aurora Borealis

#45 Re: PREVARA

.
Last edited by Aurora Borealis on 23/11/2010 00:20, edited 1 time in total.
dnaxy

#46 Re: PREVARA

Post by dnaxy »

cekamo bolja vremena :D
shipak

#47 Re: PREVARA

Post by shipak »

Aurora Borealis wrote:
dnaxy wrote:
amalia wrote: Jer u prvoj recenici kaze "koji se zabavljaju i spavaju s partnerom (ili tako nesto)". U mom svijetu te dvije stvari uvijek idu zajedno u malo zrelijim godinama.
Zrele godine.. hm..ja sam od saleta stariji..imam i djevojku koja je starija.u zrelim smo godinama sto bi se reklo,al nemamo seksa..jednostavno se njoj to ne radi prije braka..
Svaka ti chast na poshtivanju njene zhelje :thumbup:
A osvrt na temu: jezhim se od ovakvih pricha. Bash mi piche po ganglijama. Ne znam samo gdje se izgubila ljudskost, obazrivost prema drugim osobama koje su tu uz nas, i shta bi sa iskrenoscu.
Saale, tu smo negdje po godinama, ali ja ti iskreno zhelim da odrastesh.
šta hajvan??
tako i treba

@saale: nemoj se pre..ravati. vidi se da nisi ozbiljno postavio pitanje već se foliraš
dnaxy

#48 Re: PREVARA

Post by dnaxy »

Aurora Borealis wrote:
dnaxy wrote:
Svaka ti chast na poshtivanju njene zhelje :thumbup:
A osvrt na temu: jezhim se od ovakvih pricha. Bash mi piche po ganglijama. Ne znam samo gdje se izgubila ljudskost, obazrivost prema drugim osobama koje su tu uz nas, i shta bi sa iskrenoscu.
Saale, tu smo negdje po godinama, ali ja ti iskreno zhelim da odrastesh.
svaka mi cast..od toga sebi mogu puno da kupim. gdje je njena cast da postuje moje zelje?opet kazem hajvan.vjerujem da je prevarim da bi ja opet bio kriv sto sam to uradio,a ona bi bila cista jer to je njena zelja i to se treba postovat.mrzim tu licemjernost u svemu tome.PS:i da je prevarim,to nebi imalo nikakve veze sa tim da ja nju ne volim.
vjesticanametli

#49 Re: PREVARA

Post by vjesticanametli »

pa trazi drugu .................koliko godina treba da nekog vodas za rukicu :?
Aurora Borealis

#50 Re: PREVARA

.
Last edited by Aurora Borealis on 23/11/2010 00:21, edited 1 time in total.
Post Reply