Pa eto, ja ih mogu kritikovat. Jednom kad smo ostali u Becu, sa mnom masa starih ljudi u avionu, ne znaju engleski, oni u Austrianu drcni i ogavni, pomoc skoro pa nula. samo jedan od dozivljaja, nase ljude tretiraju ko stoku (skroz drukciji odnos prema englezima, svabama itd), da ti dalje ne nabrajam, nije tema ovdje.karanana wrote:znaci da ocigledno ovi instrumenti opet ne zadovoljavaju austrijske sigurnosne standarde pri slijetanju. nemam ja sta austrian kritikovat, ljudi imaju stroge standarde sigurnosti i to cijenim. radje busom iz zagreba nego da me skupljaju u kesu oko kule i vojkovica. u tom biznisu nema pokazivanja hrabrosti ili kukavicluka.edvin wrote:
Ah joj, Austrian je opet prica za sebe. Kolko puta i prije, svi ostali slete i polete, samo oni ne mogu.
Ono sto ti mogu reci je da veliki dio Austriana leti sa avionima tipa Fokker (veoma stare letjelice) sa kojima skoro pa niko vise ne leti u Evropi a oni imaju kategoriju I sto se tice navigacije. A ne boj se nece te skupljati oko kule i vojkovica, ne skupljaju ni ljude oko Heatrowa gdje magle znaju biti zesce nego u Sarajevu.