Stele ima normalnoscooter21ba wrote:reci mi ima li svedska brankovice tihice dodike cavice covice amizde dajdze tetke tetka amidzice itd?
Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
-
malizeleni
#26 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
- scooter21ba
#27 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
ima stele ali se ne moze porediti kolicina stele u swe i u bih
- rumenige_brajtner
#28 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
ja uredno placam parking, a nikad nemam parking kartu! kako?! pa placam sms-om i zaboli me qrac jel nekome smeta sto na mom autu nema parking karte...
-
d2
#29 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
ti si u pravu i nemoj se obazirati na ove sto ti vicu da je glupost to sto kazes...kanton_1990 wrote:80% vozila parkiranih u U. Danijela Ozme nema parking kartu. Ni na jednom autu nema upozorenja!!! Ja placam svaki mjesec 40 KM...ZASTO???
Pomozite mi...ko je nadlezan, kome da se obratim... Zvao sam RAD, smijesno njima...
Da li MUPu? ili ministarstvu?
Pomoc...
stanje u drzavi i jeste ovakvo upravo radi onih kojima je svejedno, danas ti je svejedno sto je onaj sa parkinga uzeo marku a nije ti dao tiket, sutra ti je svejedno sto si morao zakititi na tehnickom da prodjes, prekosutra sto si zakitio drota dan poslije sto je neko zavrno milione...
da nije tako kako bi "po zakonu" jos bio na funkciji i mnogi slicni njemu...
svaka ti cast, da vise ljudi razmislja kao ti bilo bi svima bolje
- Troll_Happens
#30 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
scooter21ba wrote:ima stele ali se ne moze porediti kolicina stele u swe i u bih
stele ima u svakoj zemlji ili gradu samo sto se kod nas to na najofirniji i na najprljaviji nacin radi... zato i jest tolika zavist da komisiji umre krava
-
b_stulic
#31 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
JA mislim da su svi problemi ovog svijeta vezani za tog parkindžiju...Reci ga onom Žutom...
-
d2
#32 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
ako ne krenes rjesavati male probleme nikada neces doci ni do velikih.b_stulic wrote:JA mislim da su svi problemi ovog svijeta vezani za tog parkindžiju...Reci ga onom Žutom...
- amrica
#33 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
Koliko znam, samo ljudi koji stanuju u Centru imaju pravo mjesecnog parkinga za samo 40 KM, i to u svojoj ulici i par ulica pored, a ti pises da iz kancelarije gledas ljude koji se parkiraju?
Ili to radis i stanujes u istoj ulici? Onda ti ne treba auto, osim za privatne potrebe, shoppimg, izleti, godisnji odmor....

Ili to radis i stanujes u istoj ulici? Onda ti ne treba auto, osim za privatne potrebe, shoppimg, izleti, godisnji odmor....
- Vares City
#34 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
KAKO BOLA NIJE!!!!!!karanana wrote:40 KM mjesecno za mjesto u samom centru grada i nije tako losa cijena. ne znam sta se bunis
Poredenja radi,ja placam MOJ parking 20Sfr.u strogom centru Luzerna(CH) i do sada,za ovih desetak godina koliko sam na ovoj adresi ni jedna faca nije parkirala na moj parking!
Inace parkinga u ovom gradu stvarno fali.
Seher je seher ali malo je previse tih 40KM za ono sto je samo ponekad tvoje!
- Vares City
#35 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
Evo me opet zbog onog "N" kod BOLAN!!!!
- atko
#36 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
Zovi mu korumpiranu policiju pa neka mu sloze prijavu i daju ga na korumpirani sud gdje ce se suociti sa korumpiranim sudijom 
-
zonbirile
#37 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
u Envera Šehovića papak napravio šeljeznu prepreku sa ključem,kao to je samo za njega .Tragedija ,jer je uz kafe Italia,gdje sjede policajci i nikom ništa.Sranje od države najbolje vidiš,kada drot maltretira ljude oko burekđinice Nagib ,a ne kažnjava ljude koji su ušli u zabranu,zatvorili učaz u BH Telecom i serbez jedu pitu.Fuj.Valjda se i drto malo zamota vruće krompiruše,a komandiru bude i bureka.
-
mnnnmnn
#38 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
halo swicarac...Vares City wrote:KAKO BOLA NIJE!!!!!!karanana wrote:40 KM mjesecno za mjesto u samom centru grada i nije tako losa cijena. ne znam sta se bunis
Poredenja radi,ja placam MOJ parking 20Sfr.u strogom centru Luzerna(CH) i do sada,za ovih desetak godina koliko sam na ovoj adresi ni jedna faca nije parkirala na moj parking!
Inace parkinga u ovom gradu stvarno fali.
Seher je seher ali malo je previse tih 40KM za ono sto je samo ponekad tvoje!
to tvoje mjesto za 20 Sfr je samo jedno mjesto koje mozes samo ti da koristis... (ispravi me ako grijesim)
ovih 40 KM je za parkiranje bilo gdje u gradu (ispravite me ako grijesim)...
-
d2
#39 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
misim da moras biti u odredjenom rejonu, nije bilo gdje u gradu
- pun_mjesec
#40 Re: Kome da tuzim korumpiranog parkindžiju???
parkiraj auto nasred ozme i lakapo na pos'o... kad dodje pauk, sidjes s posla i kazes mu da digne nekog bez placenog parkinga... pa makar to bio i ja 
i molim vas bez nervoze... dan je tako lijep
i molim vas bez nervoze... dan je tako lijep