Srđan Aleksić simbol istinskih ljudskih vrijednosti

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Prijepoljka

#26 Re: Srđan Aleksić simbol istinskih ljudskih vrijednosti

Post by Prijepoljka »

Sinoc je na Alternativnoj TV Banja Luka , u emisiji "Buka" gostovao Srdjanov otac, a prije toga je emitiran prilog o liku i djelu Srdjana Aleksica, zatim izjave njegovih prijatelja i covjeka kome je spasio zivot...Moram priznati, vrlo potresno... razgovor sa njegovim ocem, koji je osim Srdjana izgubio i mladjeg sina i suprugu (nisam gledala emisiju od pocetka, a zaustavila sam se slucajno saltajuci kanale i odgledala emisiju do kraja, i ne znam je li receno kako je Srdjanov mladji brat izgubio zivot, a zatim i majka!!!) je bilo vrlo mucno pratiti... On sada zivi sam i dobija pisma, poruke, telefonske pozive iz cijelog svijeta, od poznatih i nepoznatih ljudi i time ozivljava lik svog sina koji je dao svoj zivot braneci zivot covjeka koga je jedva poznavao...
Prozor

#27 Re: Srđan Aleksić simbol istinskih ljudskih vrijednosti

Post by Prozor »

mislim da bi ovo trebalo na "ne propusti"
macan prvi

#28 Re: Srđan Aleksić simbol istinskih ljudskih vrijednosti

Post by macan prvi »

bandit wrote:Srđan Aleksić

Kukavice umiru hiljade puta .... Hrabri umiru jednom .... a Najveci ne umiru nikada .... RIP
:thumbup: :)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#30 Re: Srđan Aleksić simbol istinskih ljudskih vrijednosti

Post by Admir_1984 »

Fenomenalan text :thumbup:

Covjek se nakon ovakvih textova zapita "koliko smo svi zajedno jadni". Kako su nas uspjeli napraviti toliko pasivnim, toliko "losim ljudima", cemu vrijedi ovaj zivot ovdje onda?? Kako ljudska glupost moze pobjediti dostojanstvo i ljudskost?

Malo nas je al smo gov** :x
Post Reply