Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PeshtA wrote:kakve potvrde manite skeNJiranja imate vaznijeg posla ne gubite vrijeme
Cuvaj se Mashinka
pisace na potvrdi Bobin Peshta
ma skeniracu ti je ja i poslat mailom, cika Velja me neki dan iznapado sto sam ostavila pare u granapu kod SOSa jer NISI UZELA POTVRDU MORAS UZET POTVRDU lalala...ne znas ti njega...Ters od cike
PeshtA wrote:veljo cuj se sa mashinkom ... pa nek ti proslijedi ...
Rudarski, sretno!
Hvala ti.
Kontaktirao sam veterinara u najblizem okruzenju gdje sam saznao da se moze uraditi operacija. Sutra iza 12 sati cu imati vise informacija.
A ovako se ljudi u civiliziranim zemljama zahvaljuju svojim najvjernijim pomagacima: http://news.aol.com/article/walter-reed ... -up/220705
PeshtA wrote:veljo cuj se sa mashinkom ... pa nek ti proslijedi ...
Rudarski, sretno!
Hvala ti.
Kontaktirao sam veterinara u najblizem okruzenju gdje sam saznao da se moze uraditi operacija. Sutra iza 12 sati cu imati vise informacija.
A ovako se ljudi u civiliziranim zemljama zahvaljuju svojim najvjernijim pomagacima: http://news.aol.com/article/walter-reed ... -up/220705
SAN ANTONIO (Oct. 22) - A new $15 million veterinary hospital for four-legged military personnel opened Tuesday at Lackland Air Force Base, offering a long overdue facility that gives advanced medical treatment for combat-wounded dogs.
PeshtA wrote:kakve potvrde manite skeNJiranja imate vaznijeg posla ne gubite vrijeme
Cuvaj se Mashinka
pisace na potvrdi Bobin Peshta
ma skeniracu ti je ja i poslat mailom, cika Velja me neki dan iznapado sto sam ostavila pare u granapu kod SOSa jer NISI UZELA POTVRDU MORAS UZET POTVRDU lalala...ne znas ti njega...Ters od cike
Reko ti je Bobo "sada odmah sada"
Zbog svih onih gadosti i laži oko rada SOS-a u stilu trošenja novca na kojima se polemisalo na ovom forumu molim vas da obavezno uzimate sve potvrde jer na taj način pomažete radu SOS-a tj. onima kojima ste taj novac prvobitno namijenili a to su ovi napaćeni psi. To Velja najbolje zna zato ga poslušajte jer i time znatno doprinosite. Važnijeg posla ima pre-previše ali je ovo na žalost neophodno da se ne bi dozvolile gadosti i podmetanja "humanitaraca" koji bi rado preuzeli to skupljanje novca u ime "pomoći", a ne sumnjam da bi tu bili mnogo mnogo kvalitetniji od SOS-a. Vjerovatno bi se i znatno kvalitetnije prezentirali jer bi tome posvetili većinu i vremena i aktivnosti, samo bi zato ostali uskraćeni svi oni kojima je to zaista namijenjeno..
danasnji zdravstveni bilten:
-zestoko je boli.........sto je lose
-imala je prvi put vodenastu stolicu sa sukrvicom...........sto je dobro za prvi puta
-rentgen snimci dati jucer na uvid privatnoj klinici u inostranstvu. danas su sa dr. Mariom obavljene konsultacije i dogovoreno je da se za sada ne pomjera, ali treba izuzetnu njegu. Naisli smo na razumijevanje i imamo mogucnost konsultacije i ubuduce, o cemu ce te biti blagovremeno informirani.
Sreca je da trenutno imamo za nju potrebnu terapiju dobrog kvaliteta.
Velja wrote:danasnji zdravstveni bilten:
-zestoko je boli.........sto je lose
-imala je prvi put vodenastu stolicu sa sukrvicom...........sto je dobro za prvi puta
-rentgen snimci dati jucer na uvid privatnoj klinici u inostranstvu. danas su sa dr. Mariom obavljene konsultacije i dogovoreno je da se za sada ne pomjera, ali treba izuzetnu njegu. Naisli smo na razumijevanje i imamo mogucnost konsultacije i ubuduce, o cemu ce te biti blagovremeno informirani.
Sreca je da trenutno imamo za nju potrebnu terapiju dobrog kvaliteta.
Citizen-X wrote:Rado bih donir'o jedno 50tak eura WU-om - pa nek mi neko Velja ili Mirci da podatke na PP. Ja bankama ne vjerujem.
Peshta je isto poslao WUom, samo cu ja otic do Benk da podignem ...
Citizen-X odrzao rijec. Sredstva preuzeta. Hvala mu od srca.
Da im u znak zahvalnosti posaljemo po jednu sarajevsku mahalusu?
Kad vidim ovo kuce snimljeno ovako usamljeno u ovom prostoru. jer smo uspjeli nekako zdrinuti ostalih 7 brace i sestara, nekakva tuga me obuzme i izgubim snagu.
Velja wrote:POJEEEEELLLAAAAAAAAAAAA pola pastete za kuce.
Danas je blago sedirana jer smo je morali oprati. Imala je stolicu, mada joj je bilo izuzetno bolno jer ima rane i oko analnog otvora.
Dobila je potrebnu terapiju i trenutno prima infuziju.
Mladenka se osovila na prednje nogice. Napredujemo lagano.
Ja se u posljednje vrijeme bavim nekim drugim humanitarnim aktivnostima i to mi oduzima jako puno vremena, pa vise ne stizem ni citati ovaj forum ni SOS-ov forum, a ni pokloniti svoje vrijeme volontirajuci. Ali molim vas da mi posaljete pp, e-mail ili evo mirci ti me mozes i nazvat posto imas broj, kad budu neki slicni slucajevi gdje mogu donirati novac. To je najmanje sto mogu uciniti. I naravno, ako budu kakve peticije, protesti il tako sta, zovite.
Ovoga puta cu poslati po kolegi, on ce se javiti nekome od vas.
atko wrote:Napravih mini akciju u firmi i prikupih 50 KM pa bih ih dobacio nekome nekad veceras iza 17h
ili prije 17 h moze neko pred moju firmu doletiti
atko wrote:Napravih mini akciju u firmi i prikupih 50 KM pa bih ih dobacio nekome nekad veceras iza 17h
ili prije 17 h moze neko pred moju firmu doletiti
Evo javio se ja
P.S. Mladenkin pogled topi kamen
Ima li koga ?! Kome da dobacim 50 KM ?!
mozes uplatiti na transakcioni racun SOSa, ne na donatorski (problem je sto se pare sa donatorskog prebacuju na trans, i onda banka uzme proviziju iako su oba racuna u istoj banci).
danas smo joj skinuli sistem za infuziju, otok na butini se osjetno smanjio i pridize se povremeno na prednje nogice.
vet. joj svakodnevno daje potrebnu terapiju i kaze da se izvukla.
za dva mjeseca bi mogla hodati. u ovom sanduku u birou nece moci jos dugo.