Foci vraceno prijeratno ime.

Cpncku

Post by Cpncku »

horoz wrote:
...Pederacija BiH, zatim Bosa i Hercegovna, pa zatim Konjic-grbonjić, pa Guzla (Tuzla), pa Testis (Jajce)...
:-?
Moraš priznati, ipak, da su smrdinje i šumska definitivno smješniji ...
A priznaj da je ovo još smiješnije:

Znaš li kako se zovu izbjeglice iz Jajca?
Spermatozoidi ! :lol:
horoz

Post by horoz »

Spermatozoidi !
Dobar! :-)

A ko je ono zadnji izbjeg'o iz Jajca? :lol: :lol: :lol:

[/quote]
Harmonika

Post by Harmonika »

Cpncku wrote:
horoz wrote:
...Pederacija BiH, zatim Bosa i Hercegovna, pa zatim Konjic-grbonjić, pa Guzla (Tuzla), pa Testis (Jajce)...
:-?
Moraš priznati, ipak, da su smrdinje i šumska definitivno smješniji ...
A priznaj da je ovo još smiješnije:

Spermatozoidi ! :lol:
Zato su ostali evnusi.
Cpncku

Post by Cpncku »

horoz wrote:
Spermatozoidi !

[/quote]

Znaš da su najbolji (najplodniji) spermatozoidi oni koji štrcnu zadnji - prirodna selekcija :D
horoz

Post by horoz »

Ne mogu više ove dječije zajebancije... :-?

Sjeti se naslova ove teme...

I plači :lol: :lol: :lol:
Harmonika

Post by Harmonika »

Cpncku wrote:
horoz wrote:
Spermatozoidi !

Znaš da su najbolji (najplodniji) spermatozoidi oni koji štrcnu zadnji - prirodna selekcija :D[/quote]

Malo previse si fokusiran na hrvatse prazne mosnice. Zadnje ostavi sebi ako ih ima.
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Cirilo tvoji geni su Turski :D
Cpncku

Post by Cpncku »

Sarajevska Princeza wrote:Cirilo tvoji geni su Turski :D
А твоји српски :D
Last edited by Cpncku on 27/09/2004 12:31, edited 1 time in total.
Cpncku

Post by Cpncku »

Harmonika wrote:
Cpncku wrote:
horoz wrote: Dobar! :-)

Znaš da su najbolji (najplodniji) spermatozoidi oni koji štrcnu zadnji - prirodna selekcija :D
Malo previse si fokusiran na hrvatse prazne mosnice. Zadnje ostavi sebi ako ih ima.[/quote]

Srbi su posljednji napustili Jajce.
Harmonika

Post by Harmonika »

Harmonika wrote:
Cpncku wrote:
horoz wrote: Dobar! :-)

Malo previse si fokusiran na hrvatse prazne mosnice. Zadnje ostavi sebi ako ih ima.[/quote]

Evo ti original moji rijeci.Jeste vi ste geneticki Turski narod.
Cpncku

Post by Cpncku »

Чуј Хармонике, Србенде исламске вјере што лупета :D

Хоћеш ли знати прочитати ову босанчицу, Бошњо?
Harmonika

Post by Harmonika »

Nisam Bosnjo nego Bosnjakinja po nacionalnosti.
Drzavljanka BiH.
Tvoj vokabular je cista cirilica.
Sarajevska Princeza

Cpncku wrote:
Moj genetski test je pokazao da u meni nema ni 1% Srpskih gena. :D Ja sam germanskog porijekla. Inace radjeno je neko genetsko istrazivanje u SAD u kome se ispostavilo da su Srbima dominiraju Turski geni- sa vrlo malim procentima ostalih naroda.
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Velite, Foči vraćeno prijeratno ime???

MAŠALLAH!!! :D :D :D
Sarajevska Princeza

vodolija_33 wrote:Velite, Foèi vraæeno prijeratno ime???

MA©ALLAH!!! :D :D :D
Image
Cpncku

Post by Cpncku »

Sarajevska Princeza wrote:
Cpncku wrote:
Moj genetski test je pokazao da u meni nema ni 1% Srpskih gena. :D Ja sam germanskog porijekla. Inace radjeno je neko genetsko istrazivanje u SAD u kome se ispostavilo da su Srbima dominiraju Turski geni- sa vrlo malim procentima ostalih naroda.
Čitao sam to tvoje tzv. istraživanje. Vrlo neutemeljeno i nepriznato, zato šuti.
Pa čak i da si u pravu, opet sam ja originalniji: ja originalni Turčin, a ti poturica :D

A ako ćemo ozbiljno razgovarati, pročitaj ovo dole, možda doživiš prosvjetljenje:

Što se tiče aluzija na pravo prve bračne noći, evo objašnjenja da griješite (mada nemam ništa protiv Turaka, moćan je to narod, ali jebi ga, ipak nismo od njih):

SPC je bila proglasila da Srpkinje koje se namjeravaju udati imaju pravo spavati sa momkom prije braka, iako se to kosilo sa tradicijom SPC. Dakle, Srpkinja spava, vidi da joj ofalila menstruacija, zaključi da je trudna pa ode kod bega na prvu bračnu noć. Rezultat: beg gusla na prazno a ipak ona rodi Srbina jer ga je začela sa svojim momkom Srbinom ranije! Plus, pravo prve bračne noći je bilo prisutno jedva 60-tak godina i to ne u svim krajevima Bosne. Oduzmimo tu i Srbe i Srpkinje hajduke koji su bili nedostupni begovima, i steći ćemo pravu sliku o tom periodu. Pa ako hoćete, dodajmo tome i činjenicu da su begovi spavali samo sa lijepim Srpkinjama, pa to još umanjuje brojku eventualnih Srba-poluturaka. He, he, ala je pametna ova naša Srpska pravoslavna crkva! Te podatke možete naći u starim knjigama manastira Žitomislići i drugim manastirima po BiH.
Cpncku

Post by Cpncku »

vodolija_33 wrote:Velite, Foči vraćeno prijeratno ime???

MAŠALLAH!!! :D :D :D
Image
Šta to bješe Foča?
horoz

Post by horoz »

SPC je bila proglasila da Srpkinje koje se namjeravaju udati imaju pravo spavati sa momkom prije braka, iako se to kosilo sa tradicijom SPC. Dakle, Srpkinja spava, vidi da joj ofalila menstruacija, zaključi da je trudna pa ode kod bega na prvu bračnu noć. Rezultat: beg gusla na prazno a ipak ona rodi Srbina jer ga je začela sa svojim momkom Srbinom ranije! Plus, pravo prve bračne noći je bilo prisutno jedva 60-tak godina i to ne u svim krajevima Bosne. Oduzmimo tu i Srbe i Srpkinje hajduke koji su bili nedostupni begovima, i steći ćemo pravu sliku o tom periodu. Pa ako hoćete, dodajmo tome i činjenicu da su begovi spavali samo sa lijepim Srpkinjama, pa to još umanjuje brojku eventualnih Srba-poluturaka.
Koja bajka... :lol: :lol: :lol:

I gdje je tu vuk i crvenkapica? :lol: :lol: :lol: :lol:
...beg gusla na prazno a ipak ona rodi Srbina
Ovo mi je najbolji dio! :D
...Oduzmimo tu i Srbe i Srpkinje hajduke koji su bili nedostupni begovima
Još jedan dokaz da su srbi imali mobilnu telefoniju, još u srednjem vijeku :lol: :lol: :lol:
Sarajevska Princeza

Ma Cirilio ti imas Turske gene :D
Istrazivanje je tacno :D a i cula sam da su se u BG kad su saznali pravo
uspanicili jer nisu znali kako da se suprostave genetici. :lol:

IMA LI IKO DA NADJE NA NETU OVAJ 'RESEARCH'? ILI OPET JA DA TRAZIM. :lol: http://www.google.com
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Cpncku wrote:
Cpncku wrote: А твоји српски :D
Čitao sam to tvoje tzv. istraživanje. Vrlo neutemeljeno i nepriznato, zato šuti.
Pa čak i da si u pravu, opet sam ja originalniji: ja originalni Turčin, a ti poturica :D

A ako ćemo ozbiljno razgovarati, pročitaj ovo dole, možda doživiš prosvjetljenje:

Što se tiče aluzija na pravo prve bračne noći, evo objašnjenja da griješite (mada nemam ništa protiv Turaka, moćan je to narod, ali jebi ga, ipak nismo od njih):

SPC je bila proglasila da Srpkinje koje se namjeravaju udati imaju pravo spavati sa momkom prije braka, iako se to kosilo sa tradicijom SPC. Dakle, Srpkinja spava, vidi da joj ofalila menstruacija, zaključi da je trudna pa ode kod bega na prvu bračnu noć. Rezultat: beg gusla na prazno a ipak ona rodi Srbina jer ga je začela sa svojim momkom Srbinom ranije! Plus, pravo prve bračne noći je bilo prisutno jedva 60-tak godina i to ne u svim krajevima Bosne. Oduzmimo tu i Srbe i Srpkinje hajduke koji su bili nedostupni begovima, i steći ćemo pravu sliku o tom periodu. Pa ako hoćete, dodajmo tome i činjenicu da su begovi spavali samo sa lijepim Srpkinjama, pa to još umanjuje brojku eventualnih Srba-poluturaka. He, he, ala je pametna ova naša Srpska pravoslavna crkva! Te podatke možete naći u starim knjigama manastira Žitomislići i drugim manastirima po BiH.
Jao, jao... jope srpska mitologija :lol:

What's the moral of the story?

Sve su srpkinje kurave :? ili nešto drugo :?
Pravda30

Post by Pravda30 »

Cpncku wrote:
Šta to bješe Foča?
http://www.focaci.com/index.php
Harmonika

Post by Harmonika »

Suti vidis kako su srbi napredna nacioza.Bili su mobilisani mobilnim telefonima jos u srednjem vijeku.
Cirilicu su kasnije izumili. Ko im ote monopol?
Cpncku

Post by Cpncku »

Harmonika wrote:Suti vidis kako su srbi napredna nacioza.Bili su mobilisani mobilnim telefonima jos u srednjem vijeku.
Cirilicu su kasnije izumili. Ko im ote monopol?
Stepen inteligencije ti je kao i nick name: koliko dirki, toliki i IQ.
Kad sam kazao da su Srbi i Srpkinje bili uglavnom Turcima nedostupni, mislio sam na hajdučiju po planinama Bosne, gdje su Srbi izbjegli od Turaka da ne bi morali mijenjati vjeru za večeru, kao npr. tvoj predak.

Bio pravoslavac ili bogumil, ipak ti je predak promijenio vjeru iz osnova, dakle prešao iz hrišćanstva (i pravoslavci i bogumili su bili hričćani :) ) u islam. Tako da komplekse prevjerstva liječi na nekome drugome :D
Cpncku

Post by Cpncku »

Sarajevska Princeza wrote:Ma Cirilio ti imas Turske gene :D
Istrazivanje je tacno :D a i cula sam da su se u BG kad su saznali pravo
uspanicili jer nisu znali kako da se suprostave genetici. :lol:

IMA LI IKO DA NADJE NA NETU OVAJ 'RESEARCH'? ILI OPET JA DA TRAZIM. :lol: http://www.google.com
Čak i da si u pravu (a nisi), ja sam onda pravi Turčin,a ti opet samo poturica :D

A original je vazda bolji od kopije :-D
Harmonika

Post by Harmonika »

nisi pravi nego krivi Turcin. Kriv.
Post Reply