Ja sam prvi rekao da je to ocito politicka, a ne stvar prava ili pravde... ali je ON SAM izabrao da bude politicka figura... ja ne nudim nista, zato sto mi nije cilj da nudim protudokaze, vec ti jednostavno kazem sto i jeste: njemu je oduzeto drzavljanstvo, nelegalno boravi na teritoriji BiH i stoga moze biti izrucen... mozda je yebeno, ali je tako... ti i ja tu ne mozemo nista...ISKO wrote:Slavko, stvarno ne znam zasto se pravis blesav. I malo djete zna da je izrucenje Abu Hamze iskljucivo politicki cin, i da nema nikakve veze sa "nasilnickim" ponasanjem. Isto tako svi znamo da je oduzimanje pasosa pokrice nalagodavcima i izvrsiocima za protivzakonito izrucenje drzavljanina BiH.
Ja kao argument nudim misljenja i zakljucke relevantnih i kompetentnih institucija koja su zaduzena za ljudska prava, a koja imaju kompletan slucaj pred sobom. Isto tako odgovorno tvrdim da ne postoje dokazi koji upucuju na to da Abu Hamza ugrozava sigurnost BiH.
Ti si taj koji ne nudi ama bas nista , nego ponavljanjem jeftine, idiotsko-imbecilne propagande, generalizovanjem i banaliziranjem stvari, pokusavas prikazati Abu Hamzu kao nasilnika, teroristu opasnom po drzavu i nasu sigurnost. Ma hajde, navedi molim te konkretan primjer...
Puno su posteniji oni koji kazu da mozda i jeste nepravda ali da ga ne zale.
Ti izgleda uopste ne citas sta drugi pisu... ja sam napisao da su se nasilnicki ponasali oni cije si ponasanje onako fino upakovao u recenicu s masnicama i cvijecem... shvati, yebe se meni sa Abu Hamzu, kao sto se i Abu Hamzi yebe za mene... life sucks and then you die... to ti je tako...
Moral i pravo nemaju nista s tim...
Prestani ono sto ja mislim nazivati idiotsko-imbecilnim, generalizirajucim i tako dalje jer ja tvoja razmisljanja tako ne nazivam, valjda imas toliko kulture... a sad da ja tebe pitam za primjer... daj mi primjer gdje sam JA rekao da je on terorista, opasan po drzavu i sugurnost?