HŠK Zrinjski Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bato99

#26 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

Posušje-Zrinjski 2-2 KRAJ :x :x
bato99

#27 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

Slavija-Čelik 2-0 KRAJ
izgleda da se slavija nameće kao jedini konkurent nam ove godine za titulu

1. ZRINJSKI 10 8 1 1 22:14 25
2. Slavija 10 6 3 1 16:8 21
kirby

#28 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by kirby »

Josip wrote:Nisam niti skontao ovu temu do sada.
Molim vas nemojte je pretvarati u besmislene diskusije i politizirati.

on topic:
vidim neki su već proglasili ZriNJski prvakom. Iako sam vatreni navijač istoga mislim da je to prerano. Znam da nam sa ovakvom igrom nitko ne može parirati. čak što više nije nam nitko niti do koljena. Ali polako, neka ide utakmica za utakmicom, doći će i titula, nemoj mo se izuvati prije gaza. vidite da je ove godine liga čudna. počeli gosti odnositi bodove sa terena domaćih. to je nešto čudno. ta nije niti čudo što se klima promjenila, što je ovako toplo....
ili je se napokon počelo raditi kako treba pa tko bolji neka pobjedi.

uglavnom da sažmem. Zrinjski će biti prvak jer to i zaslužuje. najbolji je i najbolje igra. Ali ne smiju se opustiti sezona je teko počela.

Image

jozo nadam se da nije politicko pitanje(mada naginje),ali mi nesto nije jasno.ne znam koje si godiste ali ako si stariji garant si navijao za velez.e sad kako je moguce postati vatreni navijac nekog kluba koji je recimo obnovljen 92(ne znam tacno).ili je razlog sto je zrinjski HSK?
Josip

#29 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Josip »

kirby wrote:jozo nadam se da nije politicko pitanje(mada naginje),ali mi nesto nije jasno.ne znam koje si godiste ali ako si stariji garant si navijao za velez.e sad kako je moguce postati vatreni navijac nekog kluba koji je recimo obnovljen 92(ne znam tacno).ili je razlog sto je zrinjski HSK?
kirby care neću kvariti temu.
ako te zanima otvori temu tamo gdje joj je mjesto.
Živio.
bato99

#30 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

Evo malo atmosfere sa jučerašnje utakmice Posušje-ZRINJSKI. oko 2000 ULTRASA jučer u posušju
zoka213

#31 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by zoka213 »

Ljubomora je čudo. Kad cipelarite vlastite navijače kad na gostovanja uopće ne odete, kad vam tim vode mafijaši kalibra otprilike pola manje ulice itt itd. Činjenica je jasna ko god dođe u Mostar protivnički igrači imaju samo riječi hvale i poruke dabogda svugdje ovako bilo.
bato99

#32 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

U Sarajevu je obavljen ždrijeb četvrtzavršnice nogometnog Kupa BiH. Branitelji naslova pobjednika, nogometaši Zrinjskog, za protivnika su dobili momčad Radnika iz Bijeljine, trenutačno četvrtoplasirane momčadi 1. lige Republike Srpske.
Prvi susreti na rasporedu su 29. listopada, uzvratni 12. studenog.
Laganini prema polufinalu kupa , ove godine "DUPLA KRUNA"
bato99

#33 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

Kako Zrinjski ima sreće u ovom kupu
uvijek igra protiv nekih bezze klubova
a uzvratna vazda u Mostaru.hehehe

Kup je naš!!! :D :D :D :D
Josip

#34 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Josip »

ne tražimo ništa od naših ljubimaca samo neka osvoje kup i prvenstvo :D :D :D :D :D :D
Frane-x

#35 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Frane-x »

bato99 wrote:Kako Zrinjski ima sreće u ovom kupu
uvijek igra protiv nekih bezze klubova
a uzvratna vazda u Mostaru.hehehe

Kup je naš!!! :D :D :D :D
hehehe :D

Image
bato99

#36 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

MokeQc

#37 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by MokeQc »

Drugovi, bit cu kratak... Perhane, daj mi C-dur :

RODJENI RODJENI
NA NERETVI RODJENI
CRVENI CRVENI
VELEZ ZIVI U MENI

Velez je bio i ostace, bez obzira na sve : PRAZNIK ZA OCI RADOST ZA DUSU (i to sa petokrakom :)

Od mene toliko...
bato99

#38 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

Image
dr.dangerdoom

#39 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by dr.dangerdoom »

bato99 wrote:
Nešto mi je poznato ovo navijanje. Kao da sam to već negdje već čuo :lol: :D

Nemoj se ljutiti bato ali ne djelujete uvjerljivo kao navijačka skupina...blago rečeno - samo biljeda kopija :dance:

p.s. Grobari obradili pjesmu Paok-ovih navijača.
bato99

#40 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

evo još malo atmosfere "ULTRASA"sa utakmice prošlog kola Posušje-ZRINJSKI

bato99

#41 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

dr.dangerdoom wrote:
bato99 wrote:
Nešto mi je poznato ovo navijanje. Kao da sam to već negdje već čuo :lol: :D

Nemoj se ljutiti bato ali ne djelujete uvjerljivo kao navijačka skupina...blago rečeno - samo biljeda kopija :dance:

p.s. Grobari obradili pjesmu Paok-ovih navijača.
alooo ovo je navijanje orginalno navijača "RIVER PLATE" iz argentine...otiđi na njihove stranice pa ćeš vidjeti..kakav PAOK kakav PARTIZAN
dr.dangerdoom

#42 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by dr.dangerdoom »

@bato99

Ne bih rekao. Mislim da je pjesma izvorno od Paok-ovih ultrasa, zatim su preuzeli Grobari, pa navijači Liverpool-a itd. itd.
...možda i navijači River Plate-a, ma da to po prvi put čujem.
bato99

#43 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

evo još malo atmosfere iz posušja
MOSTAR GRADE PODNO VELEŽA..TU JE MENE MAJKA RODILA...
zoka213

#44 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by zoka213 »

M-16 wrote:
zoka213 wrote:Još kad se sjetim nekih naših timova koje na gostovanjima nije pratio slovima i brojem niti jedan navijač i kad isti drže predavanja to izaziva samo smiješak i poruku jedite se.
klub na koji vjerovatno mislis ne prate navijaci ni na domacim utakmicama.

ti navijaci su vazda isli, pa taman ih prijateljski docekivali saksijama sa okolnih zgradica. :wink:

zrinjski je ove godine karina, ali je konkurencija karina na kvadrat. taj isti zrinjksi je prodao bukvalno sve sto se moglo prodati (smajic, rajovic, matko, dzidic i td.) i onda se neko samozavarava da im uprava dobro radi i da lice na ozbiljan klub. :) na to se mnogo samo grohotom nasmijat.
o navijacima ne bih, jer su jos u povoju. 2500 manijaka ode u listicu, a ovi se kurce kad skoknu biciklom do prijateljskog posusja...da nije smjesno :-) bilo bi presmjesno
Znam je da ti je teško depresija i te stvari ali to je tvoj problem i riješiš ga samo ti. :D
bato99

#45 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

POGLEDAJTE TIPA KOJI JE POSLO SVOJE NOGOMETNO UMIJEĆE UPRAVI"HŠK ZRINJSKI"....ŠTA VI MISLITE DA LI TREBA DA GA ANGAŽUJEMO

****** cenzurisano ********

:roll: @bato, .... nemoj poslije pitati, ... zasto me banovashe. Link nije bio ni malo interesantan.
Molim te bez slicnih priloga.

pape
bato99

#46 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

sutra po nova tri boda protiv slavije i +7 bodova
bato99

#47 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

Zrinjski-Slavija 3-0 :D :D :D :D :D :D
Subota, 25 Listopad 2008
U utakmici protiv prvog pratitelja trener Zrinjskog neće moći računati na Antu Serdarušića, Mladena Žižovića i Igora Musu. Prvi je u Posušju dobio treći žuti karton, drugi se na Mokrom docu ozlijedio, dok je treći obnovio ozljedu zbog koje je i preskočio utakmicu posljednjeg kola.

Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kakav će sastav Jović suprotstaviti Zoranu Erbezu, jer Mostarci ove sezone još nisu bili ovako hendikepirani. Ne vjerujemo da će trener Mostaraca mijenjati zadnju liniju (Nikolić, Šunjić, Ivanković, Žuržinov) kako bi s nekim iz obrane krpio rupe u veznom redu gdje su sigurni Velibor Đurić, Danijel Stojanović i Vernes Selimović. Za očekivati je da se u početnom sastavu nađu Marin Aničić, koji je na poziciji zadnjeg veznog već počinjao protiv Borca i Laktaša, kao i Vlado Zadro, no ostaje da se vidi na koji način će Jović poslagati tih pet igrača koji bi trebali biti iza leđa jedinog napadača Krešimira Kordića.

- Slavija nije slučajno u vrhu. Ove sezone taj klub slavi sto godina postojanja i u prvenstvo je ušao s velikim ambicijama. Tijekom tjedna trebali su igrati četvrtfinale Kupa RS-a protiv Leotara, ali su tu utakmicu, za razliku od ostalih klubova, odgodili, sve kako bi što odmorniji dočekali gostovanje u Mostaru. Sve u svemu, naš protivnik zaslužuje respekt, ali naravno da mi idemo po nova tri boda, dodao je Perić.

Iako Slavija puše za vrat Plemićima, učinak Zrinjskog u prvoj trećini prvenstva puno je bolji od Slavijinog nego što otkriva trenutačna tabela. Naime, Slavija je već izgubila dva boda na domaćem terenu (Sloboda 0:0), dok je u gostima protiv Veleža (3:2), Travnika (1:1), Laktaša (1:1) i Posušja (1:2) osvojila pet bodova manje nego Zrinjski protiv istih protivnika. No, Slavija je imala utakmicu više na domaćem terenu i to je glavni razlog zbog čega je za sada na samo minus četiri.

- Navijači su se protiv Širokog Brijega i Posušja predstavili u odličnom svjetlu, a takva podrška, možda još i veća, našoj momčadi potrebna je i protiv Slavije, izjavio je direktor Zrinjskog Mladen Margeta.

Utakmica je počela u 17 sati

Za sada nema nikakvih uzbuđenja, obje ekipe u utakmicu su ušli sa velikim oprezom.

15. minuta bez velikih prilika, u igri Zrinjskog osjeti se izostanak Žižovića, Serdarušića, Muse i Melhera.

25. minuta prva prilika za Slaviju, udarac Sčepanovića odbranio Marušić.

33. minuta tragičar Zrinjskog sa prošle utakmice u Posušju Marušić brani udarac Šimića sa 10 metara.

37. minuta prva prilika za Zrinjski, imao Đurić, ali lopta odlazi visoko iznad vrata Slavije.

45. minuta sudac Parađik osvirao je kraj prvog poluvremena.

Počelo drugo poluvrijeme

46. minuta umjesto Sušića u igr je Bubalo.

48. minuta odličan šut Žuržinova sa 17 metara, i još bolja odbrana Lucića.

60. minuta Stanković izbija ispred gola Selimovićev udarac.

69. minuta Bubala koji je ušao na početku drugog poluvremena zamijenio Vuković.

72. minuta igrači Slavije udaraju i psuju suca Parađika zbog dosuđenog jedanesterca, utakmica je prekinuta...

76. minuta GOOOL sudac Parađik nakon svega, daje samo žuti karton Regoju, a Đurić pogađa za vodstvo Zrinjskog 1:0.

81. minuta GOOOL Krešimir Kordić pogađa za 2:0!

84. minuta umjesto Šunjića ušao Puljiz.

87. minuta GOOOL Vuković 3:0 nakon dodavanja Selimovića

88. minuta nakon još jednog oštrog starta na Đuriću potukli se nogometaši Zrinjskog i Slavije.

90. minuta četvrti sudac pokazuje 4 minute nadoknade.

KRAJ!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bato99

#48 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

ZRINJSKI-Slavija 3-0 :D :D :D
analiza utakmice
bato99

#49 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

ZRINJSKI-Slavija 3-0 :D :D :D :D
snimka prvog gola sa 11 metara
bato99

#50 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

sljedeća utakmica protiv Radnika u 1/4 kupa,u utorak u 14 sati,valja ih dobiti prvu utakmicu u bijeljini ,tako da u mostaru uzvrat bude čista formalnost
Last edited by bato99 on 28/10/2008 18:28, edited 1 time in total.
Post Reply