Her Flick wrote:evo vam jedna teroija
svi znamo da mile ronhil pljacka rs pa i drzavu
svi znamo da se taj narod u rs-u a i nas u federaciji zaviti u crno, ali anamo njih vise
e sad posto je vecinski narod u rs srpski, znao da je taj narod kros hitroji pljackao i ubijao (potvrda je i zadnji rat), da bi se domogao zemlj i materijalnih dobara, a to sve radio u ime velikosrpstva i njihove ugrozenosti
znaci mile pljacka svoj narod, kad ga opljacka one se ispari, nedje se neka njegova budala koja ce rec da smo mi ostali krivi sto oni nemaju para i sto je mile pobjegao, jer da je on tu bio bi svega, i naravno pocne pozivati na rat, iz gore navedenih razloga srbi odma krecu u boj, i eeto nam rata
naravno ovo je samo jedna teorija
Dobro, samo teorija. Jedino sto mi smeta: zar ti mislis da sad svi Srbi jedva cekaju da ih neko nalozi, pa da krenu? Gdje ce u p. m.?! Pa i njih muce iste stvari kao i ljude u federaciji, 92. je bila sala poceti rat, sad bi se mozda zapucalo sto su ljudi kivni na tajkune, (ista stvar u federaciji). Ljudi, ovo je samo podizanje tenzija, mozda se mile ronhil stvarno sada s pravom boji posto mu je nestala vadiona, (100% hare), tako da gleda da stvori novog hareta, ili makar da pokaze da smo svi takvi. Eh, pa nismo.. A ja znam da oni ljudi koji su najvise u zadnjem ratu najebali mogu iskopati oruzje samo ako im neko dodje do vrata (sto je toliko apsurdna teorija da necu ni da razmisljam o istoj) ili da odu do brankovica. (da je uvesti par dana pravnog vakuma, vidio bi cistki).
I mojne sad neke pokazatelje (jebote, ispasce da pad na berzi u njujorku ima veze sa BiH

). U svijetu je kriza, ista nema veze sa nama, rusi se sad zabavljaju konkretnim stvarima (novcem, naftom, plinom).. Sto bi i mi trebali, a ne 'vako pravit ZABIH-u opravdanje za postojanje..
mile je samo pola opasnosti bez hareta, sacekajte sest mjeseci..