Veza preko interneta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tesnim

Post by Tesnim »

green man wrote:Te veze preko neta me podsjetiše na jednog jarana koji se virtuelno "zabavljao" sa jednom holanđankom od koje je dobio jednu u najmanju ruku neobičnu ponudu.Naime,ponudila mu je brak(odnoso mogućnost dobijanja holandskog državljanstva) ako joj on zauzvrat pomogne u pokušaju samoubistva.Od tog momenta se više nikad nisu čuli :) ...Pitam se zašto? :D

Zato sam vrlo skeptičan po pitanju cyber ljubavi... :-D
jadnik..srce mu je slomila :))
Tesnim

Post by Tesnim »

anais_nin wrote:
irfan2 wrote:bilo je slucajeva cak i na sax-u :) ...
:)

al' meni je interesantnija postavka ove teme :D "happy end" je znaci samo ako je prica svrsila brakom? :D
cuj happy end...ma ko ti kaze da je brak kraj..ccccc :D
Daphna

Post by Daphna »

abondanzieri wrote:
Daphna wrote:
Zakazali mi atributi :roll:
Deder ti nama pokazi te svoje atribute,mozda se nesto i bude dalo srediti :D
Nema, tuga i jad...

Mogu te pridobiti jedino brzim prstićima (za kucanje naravno) i visprenim umom :lol: :lol:
Saian

Post by Saian »

Daphna wrote:
Zakazali mi atributi :roll:
probaj s apozicijama :D :D :D
Tesnim

Post by Tesnim »

aaa ja znam slucaj osobe koja je bila u vezi preko neta vise od 6 godina, a nikad se nisu vidjeli face to face za to vrijeme i onda su se vjencali...

wooooow :-)
zena21

Post by zena21 »

hm... ja licno nesto ne vjerujem u takve veze, ali eto citam da se desavaju :-) :-) :-)
luciferino

Post by luciferino »

Znam i ja za slucaj gdje su se vjencali i super im je, ali ih sredina ubi u mozak jer sredina neće da prihvati takve veze.

Biće internet ljubavi sve više i više. Što da ne? Rizik ionako uvijek postoji, a onaj koji ne rizikuje, neće ni profitirati. :P :D
O.o

Post by O.o »

1920: upoznali smo se na plesnoj veceri, bio je tako romantican
1950: upoznali smo se na radnoj akciji, bio je tako romantican
1970: upoznali smo se na hippy happeningu,bio je tako romantican
1992: upoznali smo se nosajuci kanistere sa vodom, bio je tako romantican
2008: upoznali smo se on line, bio je tako romantican

Things change huh :D
Lace

Post by Lace »

luciferino wrote:Znam i ja za slucaj gdje su se vjencali i super im je, ali ih sredina ubi u mozak jer sredina neće da prihvati takve veze.

Biće internet ljubavi sve više i više. Što da ne? Rizik ionako uvijek postoji, a onaj koji ne rizikuje, neće ni profitirati. :P :D
:shock: kakve to ima veze? sta sredina ima s nacinom na koji se par upoznao i (ne)prihvatanjem istog? :?
luciferino

Post by luciferino »

Lace wrote:
luciferino wrote:Znam i ja za slucaj gdje su se vjencali i super im je, ali ih sredina ubi u mozak jer sredina neće da prihvati takve veze.

:shock: kakve to ima veze? sta sredina ima s nacinom na koji se par upoznao i (ne)prihvatanjem istog? :?
Možda sam se krivo izrazila, nije sredina, nego familija. :D

Pa sredina ne bi trebala igrati nikakvu ulogu, jer je svako krojač svoje sreće, ali i kod normalnih veza postoji običaj da se roditeljska najviše pika. E hajde sada zamisli njihovog šoka kada šćer pozove nekoga da dođe s drugog kraja svijeta da se upoznaju, pa onda zavole, pa on ostane ovdje, pa se uzmu. Vjeruj mi da postoji dosta elemenata za jednu dobru TV sapunicu. ;-)

Ovaj slučaj je inače ekstreman, ali dokazuje da se može ako obje strane imaju volju i ako su iskrene, naravno. :)
Lace

Post by Lace »

luciferino wrote:
Lace wrote:

Pa sredina ne bi trebala igrati nikakvu ulogu, jer je svako krojač svoje sreće, ali i kod normalnih veza postoji običaj da se roditeljska najviše pika. E hajde sada zamisli njihovog šoka kada šćer pozove nekoga da dođe s drugog kraja svijeta da se upoznaju, pa onda zavole, pa on ostane ovdje, pa se uzmu. Vjeruj mi da postoji dosta elemenata za jednu dobru TV sapunicu. ;-)

Ovaj slučaj je inače ekstreman, ali dokazuje da se može ako obje strane imaju volju i ako su iskrene, naravno. :)
sto manje znaju, to bolje :D

moze i ovako...scer pozove tog nekog significant other :D
ako se svide jedno drugom...ostvari se veza a mozda i brak

roditelji ne moraju sve znati...bar ne odmah...to im se moze kasnije ispricati...:D tu i tamo natuknuti...o vezi, o tome kako je on divan i dobar, o njihovom upoznavanju, ...ono pomalo ih navikavati...ko zabu u hladnoj vodu koju postepeno zagrijavas :D
Tesnim

Post by Tesnim »

Lace wrote:
luciferino wrote:
Lace wrote: :shock: kakve to ima veze? sta sredina ima s nacinom na koji se par upoznao i (ne)prihvatanjem istog? :?

eh onda cu ja na svojoj sapunici pomasno zaraditi, :-D, a babo i mama ce dobiti infarkt...a tek dedo, :D
luciferino

Post by luciferino »

Tesnim wrote:
Lace wrote:
luciferino wrote: Možda sam se krivo izrazila, nije sredina, nego familija. :D

eh onda cu ja na svojoj sapunici pomasno zaraditi, :-D
Hoćeš samo ako od mene prvo otkupiš autorska prava. :skoljka:
Tesnim

Post by Tesnim »

hehehehheh aaa znaci tako i ti si se upecala :)
luciferino

Post by luciferino »

Tesnim wrote:hehehehheh aaa znaci tako i ti si se upecala :)
A mozda sam ja nekoga upecala? ;-) Pravo da ti kazem, ne kajem se nimalo. Kulminiralo je brakom i to happy brakom.

E hajde ti sada nama reci ko je tebe i šta si ti to upecao? :)
orange

Post by orange »

Tuspas jos jedne koja se upecala preko neta :)

Chatali 3 mjeseca nako ko raja al ko i malo vise od raje, on privremeno bio vani a ja ovdje u Sarajevu, onda se on vratio u svoj grad (isto u Bosni, pardon u Hercegovini), dosao, vidjeli se, zaljubili i evo nazdravlje vec 5 godina sve super funkcionise... :)

"Hepi end" planiran za prvomajske praznike insallah :)
Tesnim

Post by Tesnim »

luciferino wrote:
A mozda sam ja nekoga upecala? ;-) Pravo da ti kazem, ne kajem se nimalo. Kulminiralo je brakom i to happy brakom.

ma ja sam ti u happy vezi evo sad ce 7 godina....on je stranac, a ja hercegovka :)... ako Bog da bit ce vjencanje uskoro samo dok diplomiram :)..
ma sta ti mislis zasto sam ja postavila ovu temu, :-D

drago mi je sto ti je lijepo i sto se nisi pokajala...
Tesnim

Post by Tesnim »

orange wrote:Tuspas jos jedne koja se upecala preko neta :)

Chatali 3 mjeseca nako ko raja al ko i malo vise od raje, on privremeno bio vani a ja ovdje u Sarajevu, onda se on vratio u svoj grad (isto u Bosni, pardon u Hercegovini), dosao, vidjeli se, zaljubili i evo nazdravlje vec 5 godina sve super funkcionise... :)

"Hepi end" planiran za prvomajske praznike insallah :)
cestitam :) i puno srece ti zelim :-D
luciferino

Post by luciferino »

Tesnim wrote:
luciferino wrote:

ma ja sam ti u happy vezi evo sad ce 7 godina....on je stranac, a ja hercegovka :)... ako Bog da bit ce vjencanje uskoro samo dok diplomiram :)..
ma sta ti mislis zasto sam ja postavila ovu temu, :-D

drago mi je sto ti je lijepo i sto se nisi pokajala...
Auuu Hercegovka :kiss:
Neka vam je sa srećom. Vidiš da niste jedini. :)
pausenclown

Post by pausenclown »

sve je moguce :D svijet je pun cuda 8-) zasto ne bi mogla i veza preko zice :D :oops:
kad mislis pozitivno, otvorenog si :oops: srca :D spreman da primis :D i das :oops: ljubaF :oops: :D

magnifique! :D:D
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

ich will nicht deine liebe, ich will nur dein wort.. :D :D
pausenclown

Post by pausenclown »

bis dass der tod uns scheidet :D :evil: :-)
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

wenn auch nur geborgt! :D :D
pausenclown

Post by pausenclown »

ooooooooo es ist ok :D alles auf dem weg :D
pausenclown

Post by pausenclown »

ah da :D zanimaju me ovi parovi koji su se nasli na forumu :D:D
imena na sunce :D sta krijete ako su se vec usrecili :D :D :D :D
Post Reply