jadnik..srce mu je slomilagreen man wrote:Te veze preko neta me podsjetiše na jednog jarana koji se virtuelno "zabavljao" sa jednom holanđankom od koje je dobio jednu u najmanju ruku neobičnu ponudu.Naime,ponudila mu je brak(odnoso mogućnost dobijanja holandskog državljanstva) ako joj on zauzvrat pomogne u pokušaju samoubistva.Od tog momenta se više nikad nisu čuli...Pitam se zašto?
![]()
Zato sam vrlo skeptičan po pitanju cyber ljubavi...
Veza preko interneta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Tesnim
- Daphna
Nema, tuga i jad...abondanzieri wrote:Deder ti nama pokazi te svoje atribute,mozda se nesto i bude dalo sreditiDaphna wrote:
Zakazali mi atributi
Mogu te pridobiti jedino brzim prstićima (za kucanje naravno) i visprenim umom
-
luciferino
Znam i ja za slucaj gdje su se vjencali i super im je, ali ih sredina ubi u mozak jer sredina neće da prihvati takve veze.
Biće internet ljubavi sve više i više. Što da ne? Rizik ionako uvijek postoji, a onaj koji ne rizikuje, neće ni profitirati.

Biće internet ljubavi sve više i više. Što da ne? Rizik ionako uvijek postoji, a onaj koji ne rizikuje, neće ni profitirati.
-
O.o
1920: upoznali smo se na plesnoj veceri, bio je tako romantican
1950: upoznali smo se na radnoj akciji, bio je tako romantican
1970: upoznali smo se na hippy happeningu,bio je tako romantican
1992: upoznali smo se nosajuci kanistere sa vodom, bio je tako romantican
2008: upoznali smo se on line, bio je tako romantican
Things change huh
1950: upoznali smo se na radnoj akciji, bio je tako romantican
1970: upoznali smo se na hippy happeningu,bio je tako romantican
1992: upoznali smo se nosajuci kanistere sa vodom, bio je tako romantican
2008: upoznali smo se on line, bio je tako romantican
Things change huh
- Lace
luciferino wrote:Znam i ja za slucaj gdje su se vjencali i super im je, ali ih sredina ubi u mozak jer sredina neće da prihvati takve veze.
Biće internet ljubavi sve više i više. Što da ne? Rizik ionako uvijek postoji, a onaj koji ne rizikuje, neće ni profitirati.![]()
-
luciferino
Možda sam se krivo izrazila, nije sredina, nego familija.Lace wrote:luciferino wrote:Znam i ja za slucaj gdje su se vjencali i super im je, ali ih sredina ubi u mozak jer sredina neće da prihvati takve veze.
Biće internet ljubavi sve više i više. Što da ne? Rizik ionako uvijek postoji, a onaj koji ne rizikuje, neće ni profitirati.![]()
kakve to ima veze? sta sredina ima s nacinom na koji se par upoznao i (ne)prihvatanjem istog?
Pa sredina ne bi trebala igrati nikakvu ulogu, jer je svako krojač svoje sreće, ali i kod normalnih veza postoji običaj da se roditeljska najviše pika. E hajde sada zamisli njihovog šoka kada šćer pozove nekoga da dođe s drugog kraja svijeta da se upoznaju, pa onda zavole, pa on ostane ovdje, pa se uzmu. Vjeruj mi da postoji dosta elemenata za jednu dobru TV sapunicu.
Ovaj slučaj je inače ekstreman, ali dokazuje da se može ako obje strane imaju volju i ako su iskrene, naravno.
- Lace
sto manje znaju, to boljeluciferino wrote:Možda sam se krivo izrazila, nije sredina, nego familija.Lace wrote:luciferino wrote:Znam i ja za slucaj gdje su se vjencali i super im je, ali ih sredina ubi u mozak jer sredina neće da prihvati takve veze.
kakve to ima veze? sta sredina ima s nacinom na koji se par upoznao i (ne)prihvatanjem istog?
![]()
Pa sredina ne bi trebala igrati nikakvu ulogu, jer je svako krojač svoje sreće, ali i kod normalnih veza postoji običaj da se roditeljska najviše pika. E hajde sada zamisli njihovog šoka kada šćer pozove nekoga da dođe s drugog kraja svijeta da se upoznaju, pa onda zavole, pa on ostane ovdje, pa se uzmu. Vjeruj mi da postoji dosta elemenata za jednu dobru TV sapunicu.
Ovaj slučaj je inače ekstreman, ali dokazuje da se može ako obje strane imaju volju i ako su iskrene, naravno.
moze i ovako...scer pozove tog nekog significant other
ako se svide jedno drugom...ostvari se veza a mozda i brak
roditelji ne moraju sve znati...bar ne odmah...to im se moze kasnije ispricati...
-
Tesnim
Lace wrote:luciferino wrote:Možda sam se krivo izrazila, nije sredina, nego familija.Lace wrote:kakve to ima veze? sta sredina ima s nacinom na koji se par upoznao i (ne)prihvatanjem istog?
![]()
Pa sredina ne bi trebala igrati nikakvu ulogu, jer je svako krojač svoje sreće, ali i kod normalnih veza postoji običaj da se roditeljska najviše pika. E hajde sada zamisli njihovog šoka kada šćer pozove nekoga da dođe s drugog kraja svijeta da se upoznaju, pa onda zavole, pa on ostane ovdje, pa se uzmu. Vjeruj mi da postoji dosta elemenata za jednu dobru TV sapunicu.![]()
moze i ovako...scer pozove tog nekog significant other![]()
eh onda cu ja na svojoj sapunici pomasno zaraditi,
-
luciferino
Hoćeš samo ako od mene prvo otkupiš autorska prava.Tesnim wrote:Lace wrote:luciferino wrote: Možda sam se krivo izrazila, nije sredina, nego familija.![]()
moze i ovako...scer pozove tog nekog significant other![]()
eh onda cu ja na svojoj sapunici pomasno zaraditi,
-
luciferino
A mozda sam ja nekoga upecala?Tesnim wrote:hehehehheh aaa znaci tako i ti si se upecala
E hajde ti sada nama reci ko je tebe i šta si ti to upecao?
-
orange
Tuspas jos jedne koja se upecala preko neta 
Chatali 3 mjeseca nako ko raja al ko i malo vise od raje, on privremeno bio vani a ja ovdje u Sarajevu, onda se on vratio u svoj grad (isto u Bosni, pardon u Hercegovini), dosao, vidjeli se, zaljubili i evo nazdravlje vec 5 godina sve super funkcionise...
"Hepi end" planiran za prvomajske praznike insallah
Chatali 3 mjeseca nako ko raja al ko i malo vise od raje, on privremeno bio vani a ja ovdje u Sarajevu, onda se on vratio u svoj grad (isto u Bosni, pardon u Hercegovini), dosao, vidjeli se, zaljubili i evo nazdravlje vec 5 godina sve super funkcionise...
-
Tesnim
ma ja sam ti u happy vezi evo sad ce 7 godina....on je stranac, a ja hercegovkaluciferino wrote:A mozda sam ja nekoga upecala?Tesnim wrote:hehehehheh aaa znaci tako i ti si se upecalaPravo da ti kazem, ne kajem se nimalo. Kulminiralo je brakom i to happy brakom.
E hajde ti sada nama reci ko je tebe i šta si ti to upecao?
ma sta ti mislis zasto sam ja postavila ovu temu,
drago mi je sto ti je lijepo i sto se nisi pokajala...
-
Tesnim
cestitamorange wrote:Tuspas jos jedne koja se upecala preko neta
-
luciferino
Auuu HercegovkaTesnim wrote:ma ja sam ti u happy vezi evo sad ce 7 godina....on je stranac, a ja hercegovkaluciferino wrote:A mozda sam ja nekoga upecala?Tesnim wrote:hehehehheh aaa znaci tako i ti si se upecalaPravo da ti kazem, ne kajem se nimalo. Kulminiralo je brakom i to happy brakom.
E hajde ti sada nama reci ko je tebe i šta si ti to upecao?... ako Bog da bit ce vjencanje uskoro samo dok diplomiram
..
ma sta ti mislis zasto sam ja postavila ovu temu,![]()
drago mi je sto ti je lijepo i sto se nisi pokajala...
Neka vam je sa srećom. Vidiš da niste jedini.
- pausenclown
sve je moguce
svijet je pun cuda
zasto ne bi mogla i veza preko zice
kad mislis pozitivno, otvorenog si
srca
spreman da primis
i das
ljubaF

magnifique!
:D
kad mislis pozitivno, otvorenog si
magnifique!
-
Leonid Breznjev
ich will nicht deine liebe, ich will nur dein wort..

-
Leonid Breznjev
wenn auch nur geborgt!

- pausenclown
ah da
zanimaju me ovi parovi koji su se nasli na forumu
:D
imena na sunce
sta krijete ako su se vec usrecili

imena na sunce