Tajo na kantonalnoj TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

sheilak

#26 Re: Tajo na kantonalnoj TV - gledajte jer jos traje

Post by sheilak »

To je sasvim moguce ( i vjerujem da jeste, kao i svi politicari, funkcioneri,... ), ali malo mi bilo neugodno kad je naglasio kako on sada ostaje bez kakvog zaposlenja i kako se nada da ce mu SZBiH ipak ponuditi neku funkciju ili barem neko zaposlenje. Ako je to i tacno, onda se takve stvari raspravljaju interno, u stranci i sa relevantnim ljudima, a ne javno. :roll:
ljubilac

#27 Re: Tajo na kantonalnoj TV

Post by ljubilac »

Eto sutra pogledajte jutarnji program i pogledajte kontakt broj. Šest je gostiju bilo, od toga tri zadnja su negativno komentarisali. (ako niste skontali ironiju kod onog zadnjeg...)
Ne znam za vaše slučajeve, ne isključujem mogućnost da se to desilo, ali broj je stalni kontakt broj TVSA i komentari nisu bili jednolični. Tačnije jesu. Prvi dio emisije jedni, drugi dio drugi. Nadalje, selekcija komentara se ne vrši time što zovu odabrani ljudi, nego režija bira od ljudi koji zovu ljude koji će se uključiti u program... Dobro sam upoznat sa time, i zato mi to nema logike.
suncica24

#28 Re: Tajo na kantonalnoj TV

Post by suncica24 »

ljubilac wrote:Eto sutra pogledajte jutarnji program i pogledajte kontakt broj. Šest je gostiju bilo, od toga tri zadnja su negativno komentarisali. (ako niste skontali ironiju kod onog zadnjeg...)
Ne znam za vaše slučajeve, ne isključujem mogućnost da se to desilo, ali broj je stalni kontakt broj TVSA i komentari nisu bili jednolični. Tačnije jesu. Prvi dio emisije jedni, drugi dio drugi. Nadalje, selekcija komentara se ne vrši time što zovu odabrani ljudi, nego režija bira od ljudi koji zovu ljude koji će se uključiti u program... Dobro sam upoznat sa time, i zato mi to nema logike.
Koju si ti emisiju gledao? :shock:
0.7.1.

#29 Re: Tajo na kantonalnoj TV

Post by 0.7.1. »

ljubilac wrote:Eto sutra pogledajte jutarnji program i pogledajte kontakt broj. Šest je gostiju bilo, od toga tri zadnja su negativno komentarisali. (ako niste skontali ironiju kod onog zadnjeg...)
ti ko da imaš nekog interesa da ih braniš... samo da znaš, ljudi ovdje nisu budale niti rulja, već onako dobro pismeni i načitani... teško ti je njima maglu prodavati...

sam si rekao da si dobro upoznat i da režija bira ko ide u program... I rest my case...
ljubilac

#30 Re: Tajo na kantonalnoj TV

Post by ljubilac »

Jesam. I to ne na TVSA. Ali se to ne radi na način koji ste opisali. To što svako gleda subjektivno, iz svog ugla, druga je stvar. Ne volite Samira ni tu TV stanicu, ne volim ni ja, ali budimo malo objektivni i iskreni.
Post Reply