Tottenham zeli Ibisevica!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ja.neron
#26 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
ma neka ide u Englesku Premier ligu jer tamo fenomenalno plačaju pa čak i drugoj ligi sigurno bolje nego u večini klubova lige petice...

-
Autobus
#27 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Kad se sve oduzme i sabere, nije to bas tako sjajno kako zvuci u novinama. ( sto se novca tice ) 
- Šibicar
#28 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Ma kad se sve oduzme i sabere Tottanham je "Real" za Hoffenheim i ako sad ne ode u tako velik klub neće nikad,jer sam siguran da ako ove sezone i ostanu u bundes ligi slijedeće sigurno ispadaju,pa će svi ovdje reći,poznajući naš mentalitet "pa trebao je otići u Tottenham jebo ga Hoffenheim" 
- Luke Perry
#29 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Ne znam zasto ne bi presao u Nottingham Forest.
-
klixober
#30 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Hoffenheim je jedan od najbogatijih klubova u Evropi...vlasnik Hoffenheim-a je njemacki milijarder.Na polusezoni sele na novi moderni stadion.Ne vidim razlog zasto bi isao iz kluba.
-
papacja
#31 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Gdje ga nađeLuke Perry wrote:Ne znam zasto ne bi presao u Nottingham Forest.
- Van Halen
#32 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Ibišević u dvostrukom prvaku europe Nottingham forestu! S obzirom na njihovo sadašnje stanje,bio bi glavna zvijezda 
-
papacja
#33 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Svakako je naučio da bude glavniVan Halen wrote:Ibišević u dvostrukom prvaku europe Nottingham forestu! S obzirom na njihovo sadašnje stanje,bio bi glavna zvijezda
- Luke Perry
#34 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Pomislih samo ako je Tottenham veliki klub pa eto ima i vecih klubova od Tottenhama.papacja wrote:Gdje ga nađeLuke Perry wrote:Ne znam zasto ne bi presao u Nottingham Forest.
-
papacja
#35 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Nekada se igralo za velike klubove, danas se igra za bogate!Luke Perry wrote:Pomislih samo ako je Tottenham veliki klub pa eto ima i vecih klubova od Tottenhama.papacja wrote:Gdje ga nađeLuke Perry wrote:Ne znam zasto ne bi presao u Nottingham Forest.
- Van Halen
#36 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Prvi je na listi strijela Bundeslige, bravo majstore.
-
Fudbaler
#37 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
evo sta ja mislim Tottenham je pravo jak klub i ako se nije dokazao u dosadasnjem dijelu sezone zapravo nikako
On ima jakih igraca (ali mnogo stranih).E sad cu se na to malo fokusirat.Evo uzmimo za primjer Modrica.On dok je igrao u Dinamu sve pohvale.I sve dok...ahm.Modric je imao jako dobre ponude od evropskih velikana kao npr. (Chelsea,Barcelona...).I onda je Mamic odlucio da za Luku je najbolje da ode fol u totenhem (ali svi znamo da je to radi novca).Evo to je sam dokaz da su lige razlicite.Sad kad je Luka dosao u totenhem on se nije dokazao radi nacina igre u toj lizi (postigao 1 pogodak).Ta je liga malo cu se djetinasto izrazit pregruba.Sad poredite Hrvatsku i Englesku ligu.Takoder poredite englesku i njemacku ligu (u kojoj igra ibisevic).I moja konacna odluka je da bi dolazak ibisevica u totenhem bio potpuni promasaj!!

On ima jakih igraca (ali mnogo stranih).E sad cu se na to malo fokusirat.Evo uzmimo za primjer Modrica.On dok je igrao u Dinamu sve pohvale.I sve dok...ahm.Modric je imao jako dobre ponude od evropskih velikana kao npr. (Chelsea,Barcelona...).I onda je Mamic odlucio da za Luku je najbolje da ode fol u totenhem (ali svi znamo da je to radi novca).Evo to je sam dokaz da su lige razlicite.Sad kad je Luka dosao u totenhem on se nije dokazao radi nacina igre u toj lizi (postigao 1 pogodak).Ta je liga malo cu se djetinasto izrazit pregruba.Sad poredite Hrvatsku i Englesku ligu.Takoder poredite englesku i njemacku ligu (u kojoj igra ibisevic).I moja konacna odluka je da bi dolazak ibisevica u totenhem bio potpuni promasaj!!
-
Autobus
#38 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Ma da, Modric je trebao u Real Madrid, ali eto, u zadnjem trenu nisu uspjeli.
Ne znam sta bi Ibisevic mogao u Tottenhamu, ali ne vjerujem da ga uopste zeli Tottenham.
Hoffenheim je nasao neku formu, igraju dobro kao tim i ostvaruju dobre rezultate, ali to nece dugo potrajati.
Koliko je Bosanaca do sada igralo u EPL?
Ne znam sta bi Ibisevic mogao u Tottenhamu, ali ne vjerujem da ga uopste zeli Tottenham.
Hoffenheim je nasao neku formu, igraju dobro kao tim i ostvaruju dobre rezultate, ali to nece dugo potrajati.
Koliko je Bosanaca do sada igralo u EPL?
-
retradicionaliziran
#39 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Muhamed Konjić.
- Luke Perry
#40 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Jedan. Muhamed Konjic. Big Mo 
- cyprus
#41 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Zar nije Coventry bio već drugoligaš kad su doveli Konjića il sam ja nešto pobrko?Luke Perry wrote:Jedan. Muhamed Konjic. Big Mo
- Luke Perry
#42 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Bili su prvoligas.
- bijelo_dugme
#43 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Cuj lige "petice"ja.neron wrote:ma neka ide u Englesku Premier ligu jer tamo fenomenalno plačaju pa čak i drugoj ligi sigurno bolje nego u večini klubova lige petice...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Engleska
2:Spanija
3. Italija/Njemacka
Nemoj se dzabe sramotit..
-
dr.dangerdoom
#44 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Pa dobro...ali jeste najvrijednija 2. liga (oko 510 Mio. €) i imaju 2 kluba koji su skuplji recimo od 1/3 klubova iz FRA ili GER.bijelo_dugme wrote:Cuj lige "petice"ja.neron wrote:ma neka ide u Englesku Premier ligu jer tamo fenomenalno plačaju pa čak i drugoj ligi sigurno bolje nego u večini klubova lige petice...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Engleska
2:Spanija
3. Italija/Njemacka
Nemoj se dzabe sramotit..
A lige petice idu slijedećim redoslijedom:
1. ENG - 3 milijarde €
2. ESP - 2,5 mil. €
3. ITA - 2,3 mil. €
4. GER - 1,5 mil. €
5. FRA - 1,3 mil €
-
Avdo Z.
#45 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Otkako je otisao iz Ameriku u P.S.Zermen, mislim da je ovo prva sezona i to zahvaljujuci spletu okolnosti, da je Ibisevic standardan u jednom timu i ako je dobio ponudu Totenhema, to bi bila za mene prava senzacija.
-
Fudbaler
#46 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
pa cujte lijepo kad se neko interesuje za nase internacionalce iz najacig svjetskih liga ali mislim sad kad bi ibisevic dosao u totenhem on nebi sad bio ko kristiano u man utd i ne vjerujem da bas on moze spasit totenhem

- rIder
#47 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Ma kakav tottenham, toni se vraća u italiju, podolski će ubijek biti talenat, neka zabije 22 gola ovesezone i eto ga u bayernu 
- tovarish
#48 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Igrao je i Enes Demirovic tamo nekad 1996 za Crystal Palace dok su igrali U PL, samo je to trajalo kratko jer nije mogao dobiti radnu doozvolu zbog nedovoljnog broja utakmica u reprezentaciji.Autobus wrote: Koliko je Bosanaca do sada igralo u EPL?
-
klixober
#49 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
Navodno i Manchester United zainteresovan za Ibisevica
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... sevic.html
Pise da je na zadnjoj utakmici koju je Hoffenheim pobijedio protiv Hannovera 5-2 bio skaut Manchestera i da su se zagrijali za Ibisevica.
Pise da je na zadnjoj utakmici koju je Hoffenheim pobijedio protiv Hannovera 5-2 bio skaut Manchestera i da su se zagrijali za Ibisevica.
- Topla voda
#50 Re: Tottenham zeli Ibisevica!
ma samo nek se prica...dva put nek izadje da je man utd zainteresovan....eto ti sitija,celzija,totenhema,juveta,intera...komeba wrote:Navodno i Manchester United zainteresovan za Ibisevica![]()
samo da nastavi zabijati,makar iz penala...