Nasi stari znanci iz Vecernjeg Lista about GO WEST ...

Prince

Post by Prince »

kame wrote:Prince, ti izgleda ne kontas o cemu ja pricam.

Disertacija koju je radila Bosnjakinja na FPN isla je u korist Bosnjacima.

Isto vazi i za disertaciju na DIF-u.
Onda se nismo razumjeli, sorry...
Kod kojeg profesora je je odbijena disertacija?
bosniaque

Post by bosniaque »

da je slucajno neko snimo film o MASAKRIRANJU SREBRENICANA nebi sigurno dobio oskara, ali ako snimi nest kao fol svi bili svi ratovali svi ubijali svi su isti na kraju e za to se dobiva oskar ili nest o pederima ma i za to oskar ide odmah jer to je jako popularno danas ovde na zapadu, biti peder, pa treba i bosnu zaraziti stim i bosnjacima homosexualizam prikazati kao nest sasvim normalno....fuuuuuuuuuuuuuuj gore nego chetnichki turbo-folk! :x
kame

Post by kame »

Prince wrote:
kame wrote:Prince, ti izgleda ne kontas o cemu ja pricam.

Disertacija koju je radila Bosnjakinja na FPN isla je u korist Bosnjacima.

Isto vazi i za disertaciju na DIF-u.
Onda se nismo razumjeli, sorry...
Kod kojeg profesora je je odbijena disertacija?
Idemo u domen tracibabske price.

A to ne volim.
kame

Post by kame »

Uglavnom, radi se o grupi profesora.
Prenj

Post by Prenj »

bosniaque wrote:da je slucajno neko snimo film o MASAKRIRANJU SREBRENICANA nebi sigurno dobio oskara, ali ako snimi nest kao fol svi bili svi ratovali svi ubijali svi su isti na kraju e za to se dobiva oskar ili nest o pederima ma i za to oskar ide odmah jer to je jako popularno danas ovde na zapadu, biti peder, pa treba i bosnu zaraziti stim i bosnjacima homosexualizam prikazati kao nest sasvim normalno....fuuuuuuuuuuuuuuj gore nego chetnichki turbo-folk! :x
Bosniaque,

tvoja SDA je krenula snimati 'istiniti' film o opsadi Sarajeva. Kao sto i sam znas, sve se zavrsilo tako sto su pare za film po dobrom SDA obicaju POKRADENE.
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

"Cijela hajka na Imamovića krenula je s privatne televizijske kuće NTV Hayat u emisiji o homoseksualizmu. Očito i sama nesklona gayevima, voditeljica Arduana Pribinja-Kurić goste je stalno pitala zašto bi heteroseksualna većina trebala prihvatiti homoseksualnu manjinu, pri čemu se uglavnom pljuvalo po Imamovićevu filmu. "

Glupaca!
Prenj

Post by Prenj »

A wrote:Prenj, ne pokusavaj shvatiti.... Ovdje su vec proglasiti Danisovog Oscara nezasluzenim, jer ne prikazuje jasno ko je kriv i ko je poceo. Neko mrtav ozbiljan rece da mu je "Zlatin dnevnik" los, jer ne govori jasno ko je agresor a ko zrtva ... Napominjem, radi se o dnevniku 11-togodisnje djevojcice!

Podsjeca me na ona vremena kad su se morale koristiti fraze "neprijatelj i domaci izdajnici" i "ostati dosljedan Titovom putu". Tako treba napraviti, onako demokratski, spisak tema na koje se moze snimati film, pa ako hoce da se bave tom rabotom, ima samo da odaberu jednu od tema i svi sretni.
Ma ni za Tite nije tako bilo vec od sezdesetih. Kada gledam danas filmove Zivojina Pavlovica i ostalih iz 'crnog vala', fakat mi nije jasno kako ih je masila robija.

Koji bi Fatmir dobar komesar bio, samo je masio vrijeme!

Fatmir&Co - bosnjak-boljsevici, valja li ova?
Prenj

Post by Prenj »

A wrote:Eh, da je Fatmir sam...
Zato sam i dodao &Co
tempora

Post by tempora »

Ahmed.ibn.Fahalan wrote:Ja mislim da većina heterosexualaca ne gotivi pretjerano homosexualce..ali isto tako mislim da im niko nema pravo određivati kako da žive svoj život. Postoji veliki broj muškaraca koji zbog zgražavanja sredine nikad sebi ne priznaju svoje prave sexualne sklonosti i onda, usljed nemogućnosti da ispoljavaju svoje sexualne potrebe, jednostavno puknu..i postanu skloni raznim sexualnim devijacijama kao što su silovanja, pedofilija i sl.Znači imao ovaj film veze sa pederima ili ne, mislim da ljude treba pustiti da žive svoj život jer nije nimalo zdravo da se kriju ko miševi pa da kasnije zbog toga prolupaju.
O zbogom pameti. Oprastam se od tebe svaki dan al' se ipak potajno nadam da cu te jednom sresti ako ne u svom ogledalu onda u tudjem.
Sujetna jesi no ipak ti oprastam manjkavosti jer valjda je ljudski prastati a monstruozno smatrati da si prisutna tamo gdje te se najvise ocekuje.
Fair Life

Post by Fair Life »

fritfrut wrote:... (ja jos nisam cuo ni vidio da je zenska zenskoj napravila dijete ili da je frajer rodio- osim Shwarzenegger u 'Junioru')...
Moze, moze... carskim rezom, posto nije bio moguc vaginalni porod iz opravdanih razloga.

__________________________Image
Fair Life

Post by Fair Life »

Prenj wrote:Ma ni za Tite nije tako bilo vec od sezdesetih. Kada gledam danas filmove Zivojina Pavlovica i ostalih iz 'crnog vala', fakat mi nije jasno kako ih je masila robija...
Ili "Gluvi barut" Bate Cengica.
margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:
fritfrut wrote:... (ja jos nisam cuo ni vidio da je zenska zenskoj napravila dijete ili da je frajer rodio- osim Shwarzenegger u 'Junioru')...
Moze, moze... carskim rezom, posto nije bio moguc vaginalni porod iz opravdanih razloga.

__________________________Image
Kakav li si ti čovjek, moralista, demokrata i koje li su tvoje nakane, i nije baš teško procijeniti.
Vidim da si našao svoj profil što je tvoj problem ali nemoj da opstruiraš
bitne političke teme.Naravno ako ti cilj nije suprotan.
S' BOGOM i
S' ĐAVLIMA

PS kad ti se prva prilika ukaže da nešto ozbiljno kažeš potrudit ću se da te spustim tamo gdje ti je mjesto.
Fair Life

Post by Fair Life »

margareta wrote:
Fair Life wrote:
http://www.iskon.hr/2002/09/26/0012007.17.jpg
Kakav li si ti čovjek, moralista, demokrata i koje li su tvoje nakane, i nije baš teško procijeniti.
S' BOGOM i
S' ĐAVLIMA

PS kad ti se prva prilika ukaže da nešto ozbiljno kažeš potrudit ću se da te spustim tamo gdje ti je mjesto.
Image
Image
margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:
margareta wrote:
Fair Life wrote:Moze, moze... carskim rezom, posto nije bio moguc vaginalni porod iz opravdanih razloga.
http://www.iskon.hr/2002/09/26/0012007.17.jpg
S' BOGOM i
S' ĐAVLIMA

Image
Image
Obzirom da si ti ISKON. HRVAT, što sam već odavno znala, ja sam :x
http://www.ISKON.ČOVJEK.BA
a svoje iskonske povijesne frustracije idi i liječi na udruzi "tempora" u beskonačnim šupljim filozofijama.
Fair Life

Post by Fair Life »

BYE...BUE...

Image
margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:BYE...BUE...

Image
Ja sam barem mlada a pametna i moje nije odzvonolo, za sve razlike od tebe.Ne brini ti za ZDRAVLJE moje djece, nego čuvaj svoje pozne godine,
i uživaj u "mirovini". Ne spominji mi više moju djecu !
Tvoji postovi sa "maksumima" su odraz tvoga "zdravoga" uma.
Možeš druge vozati po forumu ko mamlaze, ali shvatio si da ja nisam tvoj tip.
PS sada sam sama bez "tehničke" porške,
ali za dan -dva , da si uz Svetoga Oca Papu , bit češ
prohakan i dohakan.
Fair Life

Post by Fair Life »

Image
margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:Image
Moj sin je najljepši (to SVI koji ga znaju kažu i dive mu se)
ne liči na tog (ne smijem se rugati) sa slike.
Idi na diskusije i mlataraj praznu slamu.
Ja HOČU glasati ZA SDP
Fair Life

Post by Fair Life »

margareta wrote:Ja HOČU glasati ZA SDP
Jel' na ovoj temi: Nasi stari znanci iz Vecernjeg Lista about GO WEST ...
Post Reply