Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedino je grehota sto ga montiraju na poljice, po meni bi bilo bolje da ga 'ture' umjesto ogorjelica... ali valjda znaju sta rade....
uglavnom svaka cast, za razliku od onih na bjelasnici sto popravise dvosjed nakon 17 godina, kojim se malo ko provoza
gurabija78 wrote:jedino je grehota sto ga montiraju na poljice, po meni bi bilo bolje da ga 'ture' umjesto ogorjelica... ali valjda znaju sta rade....
uglavnom svaka cast, za razliku od onih na bjelasnici sto popravise dvosjed nakon 17 godina, kojim se malo ko provoza
Jedan je na Poljicama, a drugi se postavlja umjesto dvosjeda Ogorjelica 1. Vidi se na slikama mjesto gdje je bio dvosjed prije.
gurabija78 wrote:jedino je grehota sto ga montiraju na poljice, po meni bi bilo bolje da ga 'ture' umjesto ogorjelica... ali valjda znaju sta rade....
Jedan je na Poljicama, a drugi se postavlja umjesto dvosjeda Ogorjelica 1. Vidi se na slikama mjesto gdje je bio dvosjed prije.
i meni se tako ucinilo na slikama, ali nisam bio gore od prosle zime pa ne skontah! to je vec nesto drugo!
Ima li kakvog planinarskog doma gore, da je neka normalna cijena nocenja, na ovim stranicama sve ponude hotela i apartmana po cijenama koje su za mene ipak prevelike. Dobre su ponude vikendica ali ko ce danas skupiti 8 do 10 ljudi pa da bi bilo isplatljivo, oko mene sve penzije od ljudi, daj im samo kafic,pusti tekmu i donesi pivu
pozdrav dragom Sarajevu i pogotovo starim drugarima iz SSK. Bio sam tamo prije rata godinama takmicar ...
oko one informacije da se eventualno dom mladosti renovira nema nista, jos su nerijeseni vlasnicki papiri ....
Rauber wrote:Ima li kakvog planinarskog doma gore, da je neka normalna cijena nocenja, na ovim stranicama sve ponude hotela i apartmana po cijenama koje su za mene ipak prevelike. Dobre su ponude vikendica ali ko ce danas skupiti 8 do 10 ljudi pa da bi bilo isplatljivo, oko mene sve penzije od ljudi, daj im samo kafic,pusti tekmu i donesi pivu
ima buraz, samo treba potrazit. krajem jan su je nocenje sa doruckom 18 eura. od toga nema jeftinije.!
...Ne postoji na Jahorini webcam koja moze da vam zabelježi ovakav prizor...
kakav je ovo ba partizan? nije webcam da parvi umjetnicke slike ne da docara stanje.
Last edited by jahorina on 22/10/2009 23:46, edited 1 time in total.
prejeben osjećaj kad sjednem u auto pustim ZP ...ti ćeš s njime da ideeeš na Jahooorinu.. prođem lijevom obalom miljacke,izbijem kroz onaj tunel i stignem do OC Jah. izađem iz auta otvorim ćuturu krenem prema blagajni potegnem,kupim kartu ,potegnem i udrii muujooo,op op Ne znam ali mi nad Bjelašnicom lebdi nekakav ružan oblak postratnog napretka i kobejagi vizionara i stratega.
Kolega sa Alipasinog wrote:Ima li SSK-ovaca. Prica se o obnovi Doma Mladost.
Ima.
Svejedno mi je. Niti će to biti ona Mladost, niti smo mi oni stari.
Upravo tako ali što jest mnogo je lepo bre.
naravno da necemo biti kao sto smo bili, a dobro nam je bilo, vrijeme se mijenja.
i merak mi je proci kroz one kapije sto ih novi narastaji postave po stazam jahorine. i to nije vise to, ali je opet merak.
nego ovi danasnji klinci treniraju cesto na poljicama, ja se nesto ne sjecam da smo tamo ikad trenirali?
Sigurno neće izgledati tako jer se vaš primjer odnosi na četvorosjed.
Jun 30th 2009, 09:59 Citat našeg izveštivača:
JAHORINA wrote:Evo najsvežije informacije. Radovi trebaju početi 15.07. a već je izabran i dizajn i boja korpi. Naime korpe će imati zaštitnu plastiku (poklopac) a biće kombinacija crne i sive boje sa crvenom linijom preko sredine. Sjedišta će biti crvene boje.. Isti izgled kao na slici samo druge boje.
PS Lajtner je najavio tužbu protiv Doplemajera zbog neopravdanog ulaganja žalbe i odlaganja početka radova...
Zna li iko gdje ima na Jahorini finih staza za sankanje
Jest da smo malo prestari za sankanje, ali djevojka i ja ne skijamo i ne bordamo (neki zbog povrede, neki zbog smotanosti ) ali bi otišli malo da se zezamo, prohodamo, ručamo, sankamo se, ai pošto nisam bio prije na Jahorini zanima me ima li iko kakvih prijedloga gdje se može fino sankati i nešto pojesti?
Gray wrote:Zna li iko gdje ima na Jahorini finih staza za sankanje
Jest da smo malo prestari za sankanje, ali djevojka i ja ne skijamo i ne bordamo (neki zbog povrede, neki zbog smotanosti ) ali bi otišli malo da se zezamo, prohodamo, ručamo, sankamo se, ai pošto nisam bio prije na Jahorini zanima me ima li iko kakvih prijedloga gdje se može fino sankati i nešto pojesti?
Pa evo da ti pomognem malo, ispod Košute je Ogorjelica I i II, tu imaš novi šestosjed koji još nije u funkciji tako da taj dio staze, pri kraju do ski-lifta, ne koriste skijaši i borderi jer ne radi vertikalni transport (šestosjed) pa oni ranije skrenu na dvosjed Ogorjelica, a idealan je za vas. Auto odmah iznad parkiraš na plato, sanke pod tur i raspalite a kad ogladnite, digni pogled preko ceste, imaš "Lavinu" odmah do Košute, dobra klopa za normalne pare...
Gray wrote:Zna li iko gdje ima na Jahorini finih staza za sankanje
Pa evo da ti pomognem malo, ispod Košute je Ogorjelica I i II, tu imaš novi šestosjed koji još nije u funkciji tako da taj dio staze, pri kraju do ski-lifta, ne koriste skijaši i borderi jer ne radi vertikalni transport (šestosjed) pa oni ranije skrenu na dvosjed Ogorjelica, a idealan je za vas. Auto odmah iznad parkiraš na plato, sanke pod tur i raspalite a kad ogladnite, digni pogled preko ceste, imaš "Lavinu" odmah do Košute, dobra klopa za normalne pare...