Jeli,ovaj covjek uopste normalan ???
-
kijametdedo
jelde, sad nasjedamo na kakaniju o ugrozenosti nacije, dok smo gladni...
inace, zaboravio sam dodati "nepismenog i zatupljenog DIJELA bosnjackog populusa". onaj malo, kako nam sam jekan rece, emancipovaniji i educiraniji dio je ili van zemlje, ili ne glasa po sistemu broja krvnih zrnaca, nego po strucnim referencama...
jelde jekane, nema veze sto ni jedan od one trojice kretena ne zna ni beknuti niti jedan strani jezik, vazno je da im je krvna slika cista...
"ako je zemlja camac, znamo ko je kapetan, sto smo blize brodolomu on je vise sretan, duboko uvjeren kormilari u svom dvosjedu, dok on sere veslaci govna jedu."
zivjela nacija!
inace, zaboravio sam dodati "nepismenog i zatupljenog DIJELA bosnjackog populusa". onaj malo, kako nam sam jekan rece, emancipovaniji i educiraniji dio je ili van zemlje, ili ne glasa po sistemu broja krvnih zrnaca, nego po strucnim referencama...
jelde jekane, nema veze sto ni jedan od one trojice kretena ne zna ni beknuti niti jedan strani jezik, vazno je da im je krvna slika cista...
"ako je zemlja camac, znamo ko je kapetan, sto smo blize brodolomu on je vise sretan, duboko uvjeren kormilari u svom dvosjedu, dok on sere veslaci govna jedu."
zivjela nacija!
-
St.Germain
upravu si. gore je u moldaviji i bjelorusiji. i krugova pakla ima devetEngram wrote:stvorimo sliku beznada, apatije i strave kako bi vratili sdp na vlast...
ahaa
-
Gluhoprdic
Sta kukate ko babe na samrti. da su vam komunisti ostali nebi smjeli ni rijeci pisnuti. Dok su komunisti bili cekalo se u redovima a i para nije bilo.
Sada imate sve, a bice i para!!!!!!!!
Ova je dobra, ha!!!!!!
-
Gluhoprdic
Pa nema zemlje u svijetu gdje se vise raznjeva okrece nego u Bosni.
Sta biste vi, samo da se mezi i pije piva ili mehka sljiva. Hajde molim te, prihvatite se posla.

Sta biste vi, samo da se mezi i pije piva ili mehka sljiva. Hajde molim te, prihvatite se posla.
-
St.Germain
kad god pomislim da ne moze nesuvislije pojavi se ovaj lik sa svojim komentarima
-
St.Germain
u ovom slucaju se radi o suptilnoj gluposti. ako takvo sto do sad nije postojalo, ovaj tip je tu kategoriju izmislio. djula i skljoco su samo dosadni...ili bili dosadni.... 
-
privremeni
da Bog da te Mirnes vodio a jeko liječio
jel dobro
meni izgleda previse i za Aprililili
jel dobro
meni izgleda previse i za Aprililili
-
RPM
i tek ponekad se pitam, ko je normalan, mirnes ili ini sto spavaju snom pravednika ('ne talasaj')
...zamislite koja bi tu 'hrka' bila da nema mirneta
...skupstina se nebi zvala skupstina vec hrkupstina, parlament mozda hrklament, a vlada bi parlamentu dala prijedlog uspavnake na usvajanje za koju sigurno nebi bilo preglasavanja
...ovako se barem covjek posteno nasmije... 
-
amnesiac
danas sam na lijevoj nozi pa moram malo da pametujem...
1.je i li se pisu odvojeno, a zarez treba izbrisati...
2. ne znam da li je ovaj covjek normalan, ali pretpostavljam da je na krivom mjestu, kao i 90% likova u parlamentu...
3. akcija mijenjanja primanja parlamentaraca za primanja radnika je sasvim ok, kao i objavljivanje njihovih primanja i primanja direktora sindikata u novinama...a ako ti novinari zele da budu konsekventni, onda bi trebali fino objaviti i svoje vlastite dohodke u novinama, pa ih onda zamijeniti za radnicke...
1.je i li se pisu odvojeno, a zarez treba izbrisati...
2. ne znam da li je ovaj covjek normalan, ali pretpostavljam da je na krivom mjestu, kao i 90% likova u parlamentu...
3. akcija mijenjanja primanja parlamentaraca za primanja radnika je sasvim ok, kao i objavljivanje njihovih primanja i primanja direktora sindikata u novinama...a ako ti novinari zele da budu konsekventni, onda bi trebali fino objaviti i svoje vlastite dohodke u novinama, pa ih onda zamijeniti za radnicke...