Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#26 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Chmoljo »

maccarona wrote:
Chmoljo wrote:
maccarona wrote:to pod tackom broj 1 :D je definitivno moj problem :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
upravo si upoznala MENE. ti više nemaš problema bejbe Image

neizmjerno sam sretna :D :D :D
zaista? ja...ja...ja bih sad mogo...od sreće Image

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
goga+

#27 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by goga+ »

Sve su predrasude nepotrebne. Glupo je da se unapred odustane. Pa šta ako ništa ne ispadne od pokušaja. To se unapred nezna. Ja sam jednom prišla lepom momku, ali mi se posle nije dopao jer nije bio inteligentan i duhovit. Nisam se uopšte loše osećala što to nisam unapred znala.
njeka

#28 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by njeka »

Kod mene zimska gardaroba sva u tamnim nijansama!!! Znači ništa do ljeta!! :shock: KuKuuuuuuu!!!
Amazonka27

#29 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Amazonka27 »

njeka wrote:Kod mene zimska gardaroba sva u tamnim nijansama!!! Znači ništa do ljeta!! :shock: KuKuuuuuuu!!!
:lol: :lol: :D
Chmoljo

#30 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Chmoljo »

njeka wrote:Kod mene zimska gardaroba sva u tamnim nijansama!!! Znači ništa do ljeta!! :shock: KuKuuuuuuu!!!
preostaje ti gledanje zastava ili jarbola kod pacijenata do ljeta :evil: :evil: :evil:
njeka

#31 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by njeka »

Chmoljo wrote:
preostaje ti gledanje zastava ili jarbola kod pacijenata do ljeta :evil: :evil: :evil:
uf,a sex shop?! :D :D :D :D Šuti a radi!! i nema predrasuda!!
Chmoljo

#32 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Chmoljo »

njeka wrote:
Chmoljo wrote:
uf,a sex shop?! :D :D :D :D Šuti a radi!! i nema predrasuda!!
jes jes, a nema ni dlakave guzice... :mrgreen:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#33 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by anjusha »

Chmoljo wrote:
maccarona wrote:to pod tackom broj 1 :D je definitivno moj problem :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pazi pazi sta radis, zarucnice... Gledam ja na tebe iz prikrajka.... da ne bi dosao u situaciju da ti se svi ti problemi ne udvostruce... :P
Chmoljo

#34 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Chmoljo »

anjusha wrote:
Chmoljo wrote:

Pazi pazi sta radis, zarucnice... Gledam ja na tebe iz prikrajka.... da ne bi dosao u situaciju da ti se svi ti problemi ne udvostruce... :P
pa ne znam zaručnice. ne javljaš se, ne dolaziš... postelja hladna... moram se usrećiti :( :D
Loreley

#35 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Loreley »

Moonlight & Magnolia wrote:Zbog predrasuda si muškarci nepotrebno sužavaju izbor i unaprijed donose odluke koje ne moraju uvijek biti pravilne. Dok god bolje ne upoznaš curu, ne možeš sa sigurnošću reći ni kakva je kao osoba, ni na kakve se frajere pali, ni ima li dečka...

Generalizacija i predrasuda ima bezbroj, valjda zato što je uz njih lakše ljudima funkcionirati, jer svijet se čini uređenijim. Ovdje ćemo spomenuti samo one najpoznatije predrasude, koje muškarcima ograničavaju izbor cura na minimum.

1. 'Zgodna je, SIGURNO ima frajera!' – istina, fizički privlačne cure ne vole biti same i ne moraju biti, jer uvijek je pregršt zainteresiranih kandidata za njih. No, zbog tradicionalno lošeg ukusa, veze lijepih djevojaka često su u krizi, pred prekidom ili se pak nalaze u međufazi između dva frajera koji će se loše odnositi prema njima. Kako god, suludo je zbog dobrog fizičkog izgleda unaprijed odustati. Ako si poradio na svojoj osobnosti i zavodničkoj tehnici, isplati se prići i pokušati...

2. 'Sve se one pale isključivo na novac i skupe automobile!' – bogati frajeri možda jesu okruženi ljepoticama, i oni se zbilja ne moraju pretjerano truditi da bi im ljubavni život bio ispunjen, no teorija da se sve žene pale isključivo na novac malo je ipak prenapuhana. Zapravo ih se velika većina ne pali, a i one koje se pale moguće je osvojiti, ako im priđeš na pravi način. Zar mislite da su playboyve zečice vjerne Hughu Hefneru? Mo'š mislit, samo čekaju priliku da ga prevare s nekim mlađim i uzbudljivijim. A ako je sponzoruše tog kalibra moguće imati u svom naručju, onda stvarno možemo zaključiti da ogromne količine novca nisu presudne da bi netko bio poželjan muškarac...

3. 'Gle kako se oblači, to dovoljno govori o njoj!' – kad je ženska odjeća u pitanju, tu predrasudama i generalizaciji nema kraja. Zamislite, jedan je čovjek čak zaključio da ''ako cura nosi bijele ili prozirne hlače, tu večer traži nekoga za neobavezni seks''. Neka ga je sram zbog te izjave. Odjeća ipak ne čini čovjeka, barem ne u 100% slučajeva. Bilo da cura u svojoj večernjoj toaleti izgleda jeftino, previše skupo ili možda neatraktivno, odstupanja između trenutnog dojma i njezinog pravog izgleda, a također i osobnosti, svakako su moguća...
Pa nemam nikakav problem sa muškim predrasudama, neka ih, neka :lol:

A nosim bijeli short i bijele capri hlačice, doduše ne naveče već samo u popodnevnim satima, valjda sam tad najnapaljenija :lol:

Ima li šta za crne minjake i čizme do koljena? :lol:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#36 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by anjusha »

Imala problema sa kompjuterom... A ti odmah iskoristio priliku... :( Smrc, smrc Gdje je ona tema o varanju preko interneta....
Rambo-Amadeus

#37 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Rambo-Amadeus »

Da vam nesto Rambo kaze

IZ ISKUSTVA: po d 1. je 10000000% tacno, osim ako nisi clooney (sto ja nisam ni na kilometar), redovno ima momka, sta ces...sudbina nije bila na mojoj strani...i tako te vadione...(naravno, ovdje je problem i moj extra dobar ukus, perfekcionizam skoro... :D )

IZ ISKUSTVA: pod 2. nemam pojma, kao ni para (kao ni cure) , što će reći da je ipak i to istinito...

IZ ISKUSTVA: pod. 3. cini mi se sve i kad bi gole hodale, a ja by the way bio posljednji muskarac na planeti, redom bi mijenjale orijentaciju, tako da to jedino mozda ne podrzavam

Dakle, idealna je kombinacija izgled & pare, ali ako ne moze oboje onda barem jedno od tog dvoje...

:( :( :( :( :(
Layne

#38 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Layne »

Rambo-Amadeus wrote:Da vam nesto Rambo kaze

IZ ISKUSTVA: po d 1. je 10000000% tacno, osim ako nisi clooney (sto ja nisam ni na kilometar), redovno ima momka, sta ces...sudbina nije bila na mojoj strani...i tako te vadione...(naravno, ovdje je problem i moj extra dobar ukus, perfekcionizam skoro... :D )

IZ ISKUSTVA: pod 2. nemam pojma, kao ni para (kao ni cure) , što će reći da je ipak i to istinito...

IZ ISKUSTVA: pod. 3. cini mi se sve i kad bi gole hodale, a ja by the way bio posljednji muskarac na planeti, redom bi mijenjale orijentaciju, tako da to jedino mozda ne podrzavam

Dakle, idealna je kombinacija izgled & pare, ali ako ne moze oboje onda barem jedno od tog dvoje...

:( :( :( :( :(
Znam da ne bi trebalo bit smiješno, al' :lol: :lol: :lol:
I usput da i ovo potpišem, isti sam taki :D
Chmoljo

#39 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Chmoljo »

Loreley wrote:
Pa nemam nikakav problem sa muškim predrasudama, neka ih, neka :lol:

A nosim bijeli short i bijele capri hlačice, doduše ne naveče već samo u popodnevnim satima, valjda sam tad najnapaljenija :lol:

Ima li šta za crne minjake i čizme do koljena? :lol:

Image

:mrgreen:
Rambo-Amadeus

#40 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Rambo-Amadeus »

Layne, brate, samo me ti mozes razumjeti...mada nemam neke fajde posebne od toga, ali sta sad... :( :-) :cry: :-D
Chmoljo

#41 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Chmoljo »

anjusha wrote:Imala problema sa kompjuterom... A ti odmah iskoristio priliku... :( Smrc, smrc Gdje je ona tema o varanju preko interneta....
ja sam tu. prevara nije počinjena... zaručnice... zar ćemo sve odbaciti zbog jednog besmislenog nesporazuma :zoka:
Layne

#42 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Layne »

Rambo-Amadeus wrote:Layne, brate, samo me ti mozes razumjeti...mada nemam neke fajde posebne od toga, ali sta sad... :( :-) :cry: :-D
Jebi ga, ostaje nam samo da se obogatimo, al ono praaavooo obogatimo (Bill Gates :D ) i lagano na plastičnu operaciju, pa ćemo imat oboje :D :D
Loreley

#43 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Loreley »

Ja imam strašne predrasude prema bogatim muškarcima da oni misle da sve mogu za pare kupiti :lol:

A najveće predrasude imam prema onima koji nose nabrekle novčanike i plaćaju kafu novčanicom od 100 KM :lol:
Rambo-Amadeus

#44 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Rambo-Amadeus »

ili da se ubijemo, da se ne patimo... :D :D :D

glooho bilo, nego kazu i corava koka ubode nekad, mada mi se cini da bih i ja ubo lakse da sam corava koka, nego ovako... :mrgreen: :(

inace pod ubadanjem ne mislim na...jel', nego opcenito na...ubadanje, ne znam kako da se izrazim... :D
Chmoljo

#45 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Chmoljo »

Loreley wrote:Ja imam strašne predrasude prema bogatim muškarcima da oni misle da sve mogu za pare kupiti :lol:

A najveće predrasude imam prema onima koji nose nabrekle novčanike i plaćaju kafu novčanicom od 100 KM :lol:
ja sam frotnalni kokuz, udaj se za mene :lol: :lol: :lol:
Layne

#46 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Layne »

Loreley wrote:Ja imam strašne predrasude prema bogatim muškarcima da oni misle da sve mogu za pare kupiti :lol:

Eh, da je meni novčanica od 100KM :sad:
Chmoljo

#47 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Chmoljo »

Layne wrote:

Eh, da je meni novčanica od 100KM :sad:
ja ih imam nekoliko pa opet ništa... :lol: :lol: :lol:
Layne

#48 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Layne »

Chmoljo wrote:ja ih imam nekoliko pa opet ništa... :lol: :lol: :lol:
Kako ništa, jes probo pod mostom? :D :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#49 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by pici »

Pa kad nemam sitno sve po stoja a kartice u djepu Master,Visa,American.....i cime da placam dugmicima :D
Loreley

#50 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude

Post by Loreley »

Ja poznajem jednog Nijemca koji je pred rajom iz zabave spalio novčanicu od 1000 DM. Navodno je prije 15-ak godina bio faca, ali danas je debela konjina (36 godina) i samo za pare može naći žensku. Mogu ga zamisliti za nekoliko godina da dovede neku sa Filipina ili Tajlanda. Vani gladac a unutra jadac.
Post Reply