Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?+v
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- rajvosa^
#26 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Kakav je to passat pijacar? 
-
LeKo
#27 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Passat II karavan.rajvosa^ wrote:Kakav je to passat pijacar?
- rajvosa^
#28 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
aha...znaci ovako nesto...meni nije nesto posebno ruzan.LeKo wrote:Passat II karavan.rajvosa^ wrote:Kakav je to passat pijacar?
- trinaesti
- botanicar
#30 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
to je delfin buraz...rajvosa^ wrote: aha...znaci ovako nesto...meni nije nesto posebno ruzan.
![]()
- Epitop
#31 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Nije ovo delfin, delfin je naredni, ali koji je skoro isti kao i ovaj.botanicar wrote:to je delfin buraz...rajvosa^ wrote: aha...znaci ovako nesto...meni nije nesto posebno ruzan.
![]()
- botanicar
#32 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
hmmm predpostavljao sam da je delfin samo sto je ovaj karavan! 
- atko
#33 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Pasat pijacar ili sirotinjska majka kako ga drugacije zovu
... vidio sam lolu sa takvim pasatom, nazad nema sjedista nabacano nekog gradjevinskog alata a sa vanjske strane iznad zadnjeg blatobrana pricvrscena ona zidna kockasta uticnica

- trinaesti
#34 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
to mora da je bilo ADAC-ovo auto. ili je neka kamp verzija. zato ima uticnicu.
- rajvosa^
#35 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
trinaesti wrote:ovo je pijacar
-
d2
#36 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
pasta pijacar ili lubenicar, kako vam draze 
- bpsang
#37 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
a da mu čvoku opališ pao bi u nesvjestAenemA wrote:Na ovim mojim cestama se jezim kada vidim nekog klinca u nekoj japanskoj ili njemackoj konzervi (citaj honda civic ili nesto iz vw grupe),lezi u autu samo mu glava viri,auto spusten do zemlje, iz njega udara neki hip-hop jal' tehno, zatamnjena stakla,felge od 18 inch-a,rora pozadi ko minobacacka cijev,spojler na kojem bi mu i Schumaher pozavidio i naravno zajeban izgled lica kada prodje pored tebe.
- bpsang
#38 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
mozda ide na strujuatko wrote:Pasat pijacar ili sirotinjska majka kako ga drugacije zovu... vidio sam lolu sa takvim pasatom, nazad nema sjedista nabacano nekog gradjevinskog alata a sa vanjske strane iznad zadnjeg blatobrana pricvrscena ona zidna kockasta uticnica
![]()
![]()
-
shown
#39 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
pasat 2 tkz.magare,tako i izgleda
- rajvosa^
#40 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
A sto ne volite zatamnjena stakla? Kod mene je fabricki zatamnjeno, sad mi nekako nezgodno sto ne volite

- ProS
#41 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
mrzim prljava i bucna kola,autobuse stare i kamione zbog kamiondzija...
-
dimu
#42 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
ares_the_archer wrote:ford ka definitivno mi je najmrže vidjeti na ulici
KA - Kurvanjsko Auto
-
d2
- _tulumba_
#44 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
duboka_misao wrote:gay peugeoti sa vozačima u rozim majicama
-
beka_mo
#45 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Joj koji smijeh
Ma mani je najodvratniji golf 2,pa nek me napada ko hoce. Ima jedan u mom naselju takav,frajer ga pere svaki dan,bijele boje,a pozadi heklana cipka(krpa) za ukras . Odron zesci!
A tek klinci,kad maznu od babe golf 2 ,pa po naselju udare 100 na sat-ono sad sam pravo vazan ...

AenemA wrote:Na ovim mojim cestama se jezim kada vidim nekog klinca u nekoj japanskoj ili njemackoj konzervi (citaj honda civic ili nesto iz vw grupe),lezi u autu samo mu glava viri,auto spusten do zemlje, iz njega udara neki hip-hop jal' tehno, zatamnjena stakla,felge od 18 inch-a,rora pozadi ko minobacacka cijev,spojler na kojem bi mu i Schumaher pozavidio i naravno zajeban izgled lica kada prodje pored tebe.
A tek ovaj pasat pijacar,dobro mu ime dadoste!dimu wrote:ares_the_archer wrote:ford ka definitivno mi je najmrže vidjeti na ulici
KA - Kurvanjsko Auto
Ma mani je najodvratniji golf 2,pa nek me napada ko hoce. Ima jedan u mom naselju takav,frajer ga pere svaki dan,bijele boje,a pozadi heklana cipka(krpa) za ukras . Odron zesci!
A tek klinci,kad maznu od babe golf 2 ,pa po naselju udare 100 na sat-ono sad sam pravo vazan ...
- striker
#46 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Trola mi je definitivno najmrža.
Svaki autobus kad krene sa stajališta pustim ispred, ali trolejbus nikad. Odvratan mi nešto 'ebo mater svoo-ju.
Svaki autobus kad krene sa stajališta pustim ispred, ali trolejbus nikad. Odvratan mi nešto 'ebo mater svoo-ju.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#47 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
mrzim autobus GRAS-a koji staje gdje stigne i najcesce van stanice
mrzim one futave aute sa crnim oblacima iza sebe
a najvise mrzim nove audije ili passate sa onim plavim blicajucim svjetlima ispod maske
mrzim one futave aute sa crnim oblacima iza sebe
a najvise mrzim nove audije ili passate sa onim plavim blicajucim svjetlima ispod maske
- Aurea Mediocritas
#48 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Mrzima vozila sa rotacijama u kojima se vozaju naši političari-govnari. Mala nam država, pun klinac političara i raznih ministara, predsjednika, premijera i ostalih govana pa ih često možeš sresti na cestama. Ti vozači luđaci pretiču i sklanjaju ostala auta na takvim mjestima da je za ne povjerovati.
Pa dobro zašto oni sebi ne naprave ceste samo za njih pa nek se vozaju do mile volje i nek troše naše pare na gorivo i skupa auta?
Ali, kad bolje razmislim fora i jeste u tome da se "kurče" pred nama.....
Pa dobro zašto oni sebi ne naprave ceste samo za njih pa nek se vozaju do mile volje i nek troše naše pare na gorivo i skupa auta?
Ali, kad bolje razmislim fora i jeste u tome da se "kurče" pred nama.....
- Bullet Tooth Tony
#49 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
da punimo listu :
1.Novopecene GRAS-ove vozace u mahalama , pa ne znaju da prodju pored auta ,pa se znoje , pa se navuce kolona ... uh
2. Vikendase .... kako ih mi zovemo (vozaci cija vozacka skuplja prasinu ili voze od Skenderije do CVile pa dodju na Vratnik i onda belaj...kreni,stani,rucnane znaju se vratiti,proci,belaj....)
3.Mrzim vozace koji prelaze na moju stranu,kaze meni otac (bivsi amaterski "nije imao klub" rally vozac) "sine,ti vozi propisano ali se drzi svoje desne strane, i kad ides 100 km/h drzi se svoje strane,to ti je glavno pravilo , drzi se svoje strane)
4.Mrzim ljude koji ne koriste signalizaciju i ne postuju pravilo trokuta......"Kod careve dzamije postoji trokut....ja nemam prednost ako idem Obalom Isakovica prema Makovoj Obali , nemoj mi blicat,svirat i ostalo ...TI IMAS PREDNOST..
5.Zaboravih.... Ako idem "Ivanom" makni se covjece iz lijeve trake....jok on sa Peugeotom (u zadnje vrijeme simbol sminkera
) i cvikama do usta cuva lijevu traku kao da je kupio.....mrs
...

1.Novopecene GRAS-ove vozace u mahalama , pa ne znaju da prodju pored auta ,pa se znoje , pa se navuce kolona ... uh
2. Vikendase .... kako ih mi zovemo (vozaci cija vozacka skuplja prasinu ili voze od Skenderije do CVile pa dodju na Vratnik i onda belaj...kreni,stani,rucnane znaju se vratiti,proci,belaj....)
3.Mrzim vozace koji prelaze na moju stranu,kaze meni otac (bivsi amaterski "nije imao klub" rally vozac) "sine,ti vozi propisano ali se drzi svoje desne strane, i kad ides 100 km/h drzi se svoje strane,to ti je glavno pravilo , drzi se svoje strane)
4.Mrzim ljude koji ne koriste signalizaciju i ne postuju pravilo trokuta......"Kod careve dzamije postoji trokut....ja nemam prednost ako idem Obalom Isakovica prema Makovoj Obali , nemoj mi blicat,svirat i ostalo ...TI IMAS PREDNOST..
5.Zaboravih.... Ako idem "Ivanom" makni se covjece iz lijeve trake....jok on sa Peugeotom (u zadnje vrijeme simbol sminkera
...
- illuminated
#50 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
mrzim
1. kad vozi navece samo sa upaljenom pozicijom, ili sa nekim pederskim plavim svjetlima...
2. kad se nakaci na rep par metara udaljenosti
i onda ne smijes ni zakociti kako treba od straha da se debil ne zabije u tebe..
1. kad vozi navece samo sa upaljenom pozicijom, ili sa nekim pederskim plavim svjetlima...
2. kad se nakaci na rep par metara udaljenosti