Iced Earth - Discography
Moderator: _BataZiv_0809
- So What!
#26 Re: Iced Earth - Discography
Hajmo sad, ko sve ide?
- ExNihilo
#27 Re: Iced Earth - Discography
Snimite štagod večeras i postavite kasnije. Po mogućnosti A Question of Heaven 
- So What!
- ExNihilo
#29 Re: Iced Earth - Discography
Kakvi su utisci?
Daj nam malu recenziju.
-
Kpet
#30 Re: Iced Earth - Discography
@ExNihilo
bilo je super sto se bendova tice, sto se tice sitnih tehnikalija, opet nije do bendova, oni prokleti stolovi u Slozi! Warbringer pozitivno iznenadjenje, pare da su klinci a sviraju dobar old school trash, prvi bend nisam stigao slusati. Nisam nesto danas da kao u ranoj mladosti pratim sve pokrete i izjave clanova slavnih bendova pa sam bio odusevljen nastupom frontmena Iced Earth. Prvi put ga vidim live, covjek je rasturio. Dao je sve od sebe, imao sam osjecaj da bi i krv prosuo da bude sto bolja svirka. Imam problem da mi se inace svidjaju neke stvari "sa strane" na albumima kod raznih bendova, tako da redovno ostanem razocaran repertoarom. Dao bi sve da su bar Coming Curse odsvirali, ali shvatam i njih, mora se paziti na kondiciju i kolicinu shreddinga koji ogranicava ruke cak i najboljih
Sve u svemu odlicna svirka uz poziv organizatorima da malo revnosniji budu u reklamiraju i da nam nastave dovlaciti prave stvari. Mozda i jedan hint (laicki hint, ako se to moze), da dovuku grupe koje nisu po turneji po cijelom regionu da bi se vise ljudi sjatilo u Sarajevo
Evo i par silka od skoro 1000 koliko sam uslikao
PS. Nemam video nazalost.

bilo je super sto se bendova tice, sto se tice sitnih tehnikalija, opet nije do bendova, oni prokleti stolovi u Slozi! Warbringer pozitivno iznenadjenje, pare da su klinci a sviraju dobar old school trash, prvi bend nisam stigao slusati. Nisam nesto danas da kao u ranoj mladosti pratim sve pokrete i izjave clanova slavnih bendova pa sam bio odusevljen nastupom frontmena Iced Earth. Prvi put ga vidim live, covjek je rasturio. Dao je sve od sebe, imao sam osjecaj da bi i krv prosuo da bude sto bolja svirka. Imam problem da mi se inace svidjaju neke stvari "sa strane" na albumima kod raznih bendova, tako da redovno ostanem razocaran repertoarom. Dao bi sve da su bar Coming Curse odsvirali, ali shvatam i njih, mora se paziti na kondiciju i kolicinu shreddinga koji ogranicava ruke cak i najboljih

- ExNihilo
#31 Re: Iced Earth - Discography
Hvala na utiscima. Je li bilo puno (raje)?
-
Kpet
#32 Re: Iced Earth - Discography
Pa onako, 2/3 prostora je bilo puno, od oka.ExNihilo wrote:Hvala na utiscima. Je li bilo puno (raje)?