ma kakvi branioci morala, branioci tradicionalnih duhovnih vrijednosticallmethebreeeze wrote:al' se pederluk siri k'o gripa. zar ti to nije jos jasno?turban wrote:Je li to toliko ima pederluka u Bosni...![]()
Pustite pedere,oni i onako ne mogu da se razmnozavaju...![]()
![]()
![]()
ne bi se nasi branioci morala bezveze digli na noge.
Peticija protiv gay parade u Sarajevu
-
fixer
#26 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
- kockica_kockica
#27 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
opet tema o pederima... pa ni Angelina Joli nije ovako popularna kao pederi na nasem forumu... kakva parada.. nidje veze ... pustite ljude da zive.... 
-
callmethebreeeze
#28 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
jos drvo da zasadis i knjigu da napises i ti si svoje odradio...portfast wrote:Potpisao peticiju.
- Baltazar_khan
#29 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Ne želim da potpisujem peticiju koju organizuju VEHABIJE.
P.S. Ne volim homosexualce.
A bogami ni vehabije
A bogami ni vehabije
-
fixer
#30 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
i mnogo toga rekao o sebiportfast wrote:Potpisao peticiju.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#31 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
potpisite i da pristajete na RTV preplatu od 20 km kako je predlozio ovaj filipovic...sto se izborio za hrvatski tv kanal...
aferim...jos bolje, umjesto potpisa kupite vazelina da nas lakse ...
joj gdje zivim....majko mila...
aferim...jos bolje, umjesto potpisa kupite vazelina da nas lakse ...
joj gdje zivim....majko mila...
- shiz
#32 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
nemoj sa vrha, visoko je... sa vidikovca probajCompos_Sui wrote:ako jos jednom cujem rijec o festivalu i gay-evima skacem sa onog skakavca!
dajte vise..zar nije dosta?????????????
-
callmethebreeeze
#33 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
ja sam neki dan pregledao ko je clan ove grupe "protiv parade" na facebooku. jako je puno mladih djevojka, mnoge kao da su s pinka pobjegle, pa nesto kontam znaju li one, hudnice, kako bi im veselo bilo da se drustvo uredi onako kako druzina sa islabosne to zeli.Baltazar_khan wrote:Ne želim da potpisujem peticiju koju organizuju VEHABIJE.
A bogami ni vehabije
-
homar
#34 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Pridruži se doktoru Dabiću i on ima istu dijagnozu kao i ti.komeba wrote:A sta mislis da neko pokrene peticiju da srusimo pola suvisnih dzamija u Sarajevu? hebo te koji bolesnici...
- amrica
#35 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Nisam homofob ni u kom pogledu (jedino sam homofobicna kad su razni homofobi u pitanju), tako da mi ne pada na pamet potpisati onaj vjerski pamflet. Treba postovati ljudska prava, i dok god oni, bilo koji "oni" ne ugrozavaju druge, zasto bih ja imala nesto protiv njih?
Osim toga, vise cijenim ljude koji ce izaci na ulicu i reci otvoreno ja sam homo, bi, trans... nego ove kukavice sto hoce da komanduju sakriveni iza nekog famoznog "MI", pa naredjuju: potpisujte, prospiaju svoju (plaho siroku) pamet anonimno, cuce iza FB.
Sto se fino ne predstavite, potpisite, ime i prezime, ko ste, sta ste..
Osim toga, vise cijenim ljude koji ce izaci na ulicu i reci otvoreno ja sam homo, bi, trans... nego ove kukavice sto hoce da komanduju sakriveni iza nekog famoznog "MI", pa naredjuju: potpisujte, prospiaju svoju (plaho siroku) pamet anonimno, cuce iza FB.
Sto se fino ne predstavite, potpisite, ime i prezime, ko ste, sta ste..
-
BornInHell
#36 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
ja sam protiv peticijeportfast wrote:Potpisao peticiju.
-
klixober
#37 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Rekoh "sta mislis",a ne da to treba.Doktor Dabic je vas istomislilac.Tako su i cetnici koji su napali ljude pri postavljanju kamena temeljca za obnovu ferhadije trazili razloge zasto ne treba dopustiti,govorili da je to provokacija jer se eto desava na dan nekog sveca.Sve u svemu izgovor za fasizam i mrznju prema drugacijem.homar wrote:Pridruži se doktoru Dabiću i on ima istu dijagnozu kao i ti.komeba wrote:A sta mislis da neko pokrene peticiju da srusimo pola suvisnih dzamija u Sarajevu? hebo te koji bolesnici...
-
nihoniho
#38 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
nemam nista protiv gay populacije i smatram da imaju puno pravo da organizuju festival, ali , s obzirom da je tolerancija "dvosmijerna ulica" i podrazumijeva uvazavanje specificnosti sredine i okolnosti,tj. sve sto je legalno ne mora biti i tolerantno, konstruktivno bi bilo da pomjeren desetak dana kasnije.
nazalost mi nismo danska ili holandija i doljevanje ulja na vatru nije recept za ostvarivanje progresa u bilo kom segmentu bih zivota .
ovo sve me podsjeca na ex-YU model "zastite vitalnih interesa", ovaj put gay interesa.
nazalost mi nismo danska ili holandija i doljevanje ulja na vatru nije recept za ostvarivanje progresa u bilo kom segmentu bih zivota .
ovo sve me podsjeca na ex-YU model "zastite vitalnih interesa", ovaj put gay interesa.
- portfast
#39 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
BornInHell wrote:ja sam protiv peticijeportfast wrote:Potpisao peticiju.
E pa vidiš , to se zove demokracija
-
callmethebreeeze
#40 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
da je udruzenje queer trazilo da se izlozbe i predstave odrzavaju u haremu begove dzamije i zamolilo vjernike da klanjaju teraviju negdje drugo, onda bi to bila provokacija. ovo nije provokacija, ovo je festival koji se planira godinu dana unaprijed i koji ce se trebao odrzavati na mjestima na koja vjernici svakako ne zalaze. pogotovo ne u vrijeme ramazana.nihoniho wrote:nemam nista protiv gay populacije i smatram da imaju puno pravo da organizuju festival, ali , s obzirom da je tolerancija "dvosmijerna ulica" i podrazumijeva uvazavanje specificnosti sredine i okolnosti,tj. sve sto je legalno ne mora biti i tolerantno, konstruktivno bi bilo da pomjeren desetak dana kasnije.
- Baltazar_khan
#41 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
A jel? Možda su to neke djevojke koje su imale loša iskustva sa tim, možda su to bivše lezbe, koje su se razočarale u ljubav (onaj između djevojke i djevojke), pa ovo rade iz inata, da bi se osvetile svojim bivšim ljubavnicamacallmethebreeeze wrote:ja sam neki dan pregledao ko je clan ove grupe "protiv parade" na facebooku. jako je puno mladih djevojka, mnoge kao da su s pinka pobjegle, pa nesto kontam znaju li one, hudnice, kako bi im veselo bilo da se drustvo uredi onako kako druzina sa islabosne to zeli.Baltazar_khan wrote:Ne želim da potpisujem peticiju koju organizuju VEHABIJE.
A bogami ni vehabije
![]()
![]()
Ne bi im moglo srce da podnese, kad bi vidile svoje bivše kako se volU na tom skupu
-
ludacha
#42 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
bez uvrede bilo kome, ali meni su pravo debilne ove online peticije
-
callmethebreeeze
#43 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
vidis, i to je jedna od mnogih alternativa.Baltazar_khan wrote:
A jel? Možda su to neke djevojke koje su imale loša iskustva sa tim, možda su to bivše lezbe, koje su se razočarale u ljubav (onaj između djevojke i djevojke), pa ovo rade iz inata, da bi se osvetile svojim bivšim ljubavnicama![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bi im moglo srce da podnese, kad bi vidile svoje bivše kako se volU na tom skupu![]()
![]()
-
homar
#44 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
O rušenju vjerskih objekata razmišljaju samo umni bolesnici i fašisti, tebi se to vrti u glavi, sam sebi određuješ dijagnozu.komeba wrote:Rekoh "sta mislis",a ne da to treba.Doktor Dabic je vas istomislilac.Tako su i cetnici koji su napali ljude pri postavljanju kamena temeljca za obnovu ferhadije trazili razloge zasto ne treba dopustiti,govorili da je to provokacija jer se eto desava na dan nekog sveca.Sve u svemu izgovor za fasizam i mrznju prema drugacijem.homar wrote:Pridruži se doktoru Dabiću i on ima istu dijagnozu kao i ti.komeba wrote:A sta mislis da neko pokrene peticiju da srusimo pola suvisnih dzamija u Sarajevu? hebo te koji bolesnici...
- amrica
#45 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Baltazar_khan wrote:A jel? Možda su to neke djevojke koje su imale loša iskustva sa tim, možda su to bivše lezbe, koje su se razočarale u ljubav (onaj između djevojke i djevojke), pa ovo rade iz inata, da bi se osvetile svojim bivšim ljubavnicamacallmethebreeeze wrote:ja sam neki dan pregledao ko je clan ove grupe "protiv parade" na facebooku. jako je puno mladih djevojka, mnoge kao da su s pinka pobjegle, pa nesto kontam znaju li one, hudnice, kako bi im veselo bilo da se drustvo uredi onako kako druzina sa islabosne to zeli.Baltazar_khan wrote:Ne želim da potpisujem peticiju koju organizuju VEHABIJE.
A bogami ni vehabije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bi im moglo srce da podnese, kad bi vidile svoje bivše kako se volU na tom skupu![]()
![]()
-
klixober
#46 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Bolesnici su svi koji ljudima brane slobode,bilo one vjerske,politicke,ili seksualne.Onom ko brani muslimanima da postave kamen temeljac za obnovu Ferhadije zelim da mu dijete prede na islam,a onom muslimanu koji homoseksualcima brani festival zelim da mu dijete bude homoseksualac.homar wrote: O rušenju vjerskih objekata razmišljaju samo umni bolesnici i fašisti, tebi se to vrti u glavi, sam sebi određuješ dijagnozu.
-
mamica papucarka
#47 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
callmethebreeeze wrote:jos drvo da zasadis i knjigu da napises i ti si svoje odradio...portfast wrote:Potpisao peticiju.
brezzeeee ba, skocit ce ti secer
nego narode dragi, za vrijeme Festivala, svi dzuture metniti maske na lice, da vas kojim slucajem ne bi spapucio kakav pederli virus
- portfast
#48 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Mislim da je ovo veoma prikladan nacin borbe protiv promocije bolesti koja se zove homoseksualizam.
Dakle nema sile, nema poziva na linč...
Pure democracy
Pure democracy
-
nihoniho
#49 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
e pa upravo o tome govorim kada kazem da je tolerancija "dvosmijerna ulica" . kao sto ,relativno konzervativna, bih sredina treba da izgradi toleranciju prema , u ovom slucaju, gay populaciji, tako i ta gay populacija treba da istoj sredini olaksa da ih prihvati.callmethebreeeze wrote:da je udruzenje queer trazilo da se izlozbe i predstave odrzavaju u haremu begove dzamije i zamolilo vjernike da klanjaju teraviju negdje drugo, onda bi to bila provokacija. ovo nije provokacija, ovo je festival koji se planira godinu dana unaprijed i koji ce se trebao odrzavati na mjestima na koja vjernici svakako ne zalaze. pogotovo ne u vrijeme ramazana.nihoniho wrote:nemam nista protiv gay populacije i smatram da imaju puno pravo da organizuju festival, ali , s obzirom da je tolerancija "dvosmijerna ulica" i podrazumijeva uvazavanje specificnosti sredine i okolnosti,tj. sve sto je legalno ne mora biti i tolerantno, konstruktivno bi bilo da pomjeren desetak dana kasnije.
to se saigurno nece desiti na ovaj nacin.
nazalost, mislim da je cilj sarajevo prikazati netolerantnim, da bi grupice i pojedinci ostvarili licni interes
-
fixer
#50 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
ako zaista vjerujes da je homosexualnost bolest, da li se onda ona lijeci na takav nacin?portfast wrote:Mislim da je ovo veoma prikladan nacin borbe protiv promocije bolesti koja se zove homoseksualizam.
Pure democracy
da li se protiv downovog sindroma bori peticijama, linchom, napadima i slicno?
bolest zahtjeva razumjevanje. da li onda zaista mislis da su homosexualci bolesni ljudi?