Mustafa Nadarević lobira za SDP
- sffovac
#26 Re: Izet Fazlinovic
cuj izet inzinjer, aaa to nisam znao, a cega ? more bit da je zlatku mentor bio, dok je fax pohadjo 
- suncica24
#27 Re: Izet Fazlinovic
Onaj...jok!HAVANA wrote:Shejla Gratz-Naša Stranka
SDP
- HAVANA
#28 Re: Izet Fazlinovic
Pardon Denis Gratz-Naša stranka
- suncica24
#29 Re: Izet Fazlinovic
To...japHAVANA wrote:Pardon Denis Gratz-Naša stranka
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#30 Re: Izet Fazlinovic
I ja sam se maloprije provozao gradom i paznju su mi privukli ti jambo plakati "...sta mislite za koga ce glasati Izet Fazlinovic!!??"
Meni je odma' na prvu to dijelovalo da bi mogla biti "Nasa Stranka",neznam zasto,ali mi djeluje da bi mogli biti oni.
Primjetio sam jos da najvise plakata,i to ubjedljivo ima SDP,pa Seferov BPS,pa SDA,i samo na jednom mjestu Sza,BIH,i to dva velika plakata,jedan pored drugog .
,i da HDZ(neznam koji
)ima 5-6 sa standardnim porukama tipa..."glasajte da bi opstali"..
i tako to.
Liberali,"Nasa Stranka",USD,Boss.....itd nisam primjetio ni jedan plakat,neznam ,mozda ljudi i nemaju love za to
Lijepimo do pobjede.....

Meni je odma' na prvu to dijelovalo da bi mogla biti "Nasa Stranka",neznam zasto,ali mi djeluje da bi mogli biti oni.
Primjetio sam jos da najvise plakata,i to ubjedljivo ima SDP,pa Seferov BPS,pa SDA,i samo na jednom mjestu Sza,BIH,i to dva velika plakata,jedan pored drugog .
Liberali,"Nasa Stranka",USD,Boss.....itd nisam primjetio ni jedan plakat,neznam ,mozda ljudi i nemaju love za to
Lijepimo do pobjede.....
Last edited by -LIBERO- on 06/09/2008 00:05, edited 2 times in total.
- Mehmed Fatih
#31 Re: Izet Fazlinovic
Nastavlja se ofiraža 
Mandali ba ovo, niđe veze s vezom
Mehmed Fatih wrote:Vi od svega napravite dramu
Radi se o tome da će u narednoj sezoni LZN biti između ostalog i tematika izbori u nekoj od epizoda
Jao nagađanja, niste normalni ba![]()
Mandali ovo da se ne ofiraju više
-
Leonid Breznjev
#32 Re: Izet Fazlinovic
samo ti mehmede.. ima dana..

- tranquil
#33 Re: Izet Fazlinovic
Mehmed Fatih wrote:Nastavlja se ofiraža
Mehmed Fatih wrote:Vi od svega napravite dramu
Radi se o tome da će u narednoj sezoni LZN biti između ostalog i tematika izbori u nekoj od epizoda
Jao nagađanja, niste normalni ba![]()
Mandali ovo da se ne ofiraju više
Hihihi al nas sve navuče. A pomislio sam (jes' sad se izvlačim
A otkud tebi ova informacija ? Moram priznati da je prilično originalno, okrenuti stvari naopako i iskoristiti ovu frku oko izbora u svoje svrhe
- Mehmed Fatih
#34 Re: Izet Fazlinovic
Izvor: Feđa Isović 
A bilo je i u jednom prošlom broju Avazovog priloga TV Extra
A bilo je i u jednom prošlom broju Avazovog priloga TV Extra
- tranquil
#35 Re: Izet Fazlinovic
E onda je tačno. Da je izvor njegov kolega iz filmske industrije Danis, onda bi vjerovatno ona teorija o stranačkoj kampanji pila više vodeMehmed Fatih wrote:Izvor: Feđa Isović
- suncica24
#36 Re: Izet Fazlinovic
- alphonse kauders
#37 Re: Izet Fazlinovic
Ne znam, ja sam vidio danas blizu Grasa ima veliki plakat "za koga će glasati izet fazlinović?", a s druge strane je plakat SDP-a...
- Mehmed Fatih
#38 Re: Izet Fazlinovic
I?alphonse kauders wrote:Ne znam, ja sam vidio danas blizu Grasa ima veliki plakat "za koga će glasati izet fazlinović?", a s druge strane je plakat SDP-a...
Ja sam isto tako danas vidio plakat SDP-a a 10 cm pored oglas HOT LINE - vruće djevojke
- tranquil
#39 Re: Izet Fazlinovic
Nešto kontam, izaći ću opet na izbore, nisam propustio niti jedne od 1996, uključujući one za izbor načelnika općine Novo Sarajevo prošle godine gdje je pao rekord kada je u pitanju nizak procenat izlaza i gdje sam bio u polupustoj sali sa par penzionera i članova izborne komisije, ali svejedno izlazim jer sam tako nekako shvatio tu dužnost, i opet ću imati izbor između loših i gorih opcija i opet ću da zaokružujem "Protiv" nekih a nikako "Za" neke i tako će biti još jako dugo.
S druge strane, kada bih na tom listiću vidio ludog Izeta, ili još bolje Dinu i onog njegovog Čombeta, možda šašavog Điđimilovića, hebemu sve pa možda bih ih i zaokružio. Naravno, to je fiktivna situacija, fiktivni likovi i fiktivan moj glas. U stvarnosti odlučujem između stvarnih Čombeta, Điđimilovića, Fazlinovića...
Kako su samo u našim humorističkim serijama stvari jednostavne
Kada bi barem tako bilo i u životu. Misleći o tome, počnu mi se u glavi stvarati razne teorije zavjere, pa pomislim, ili nas podhebavaju, ili nam mažu oči, ili nam ih možda otvaraju, ili možda prave ventil za naše frustracije da ih ne bismo ispraznili na drugi način.
A možda previše mislim o tome. Možda je u pitanju obična humoristička serija.
S druge strane, kada bih na tom listiću vidio ludog Izeta, ili još bolje Dinu i onog njegovog Čombeta, možda šašavog Điđimilovića, hebemu sve pa možda bih ih i zaokružio. Naravno, to je fiktivna situacija, fiktivni likovi i fiktivan moj glas. U stvarnosti odlučujem između stvarnih Čombeta, Điđimilovića, Fazlinovića...
Kako su samo u našim humorističkim serijama stvari jednostavne
- sffovac
#40 Re: Izet Fazlinovic
haveru pod hitno izadji s rajom na kafu ili popi apaurin, il se isprazni na neki drugi nacin, ne sluti na dobro gdje si otisotranquil wrote:Nešto kontam, izaći ću opet na izbore, nisam propustio niti jedne od 1996, uključujući one za izbor načelnika općine Novo Sarajevo prošle godine gdje je pao rekord kada je u pitanju nizak procenat izlaza i gdje sam bio u polupustoj sali sa par penzionera i članova izborne komisije, ali svejedno izlazim jer sam tako nekako shvatio tu dužnost, i opet ću imati izbor između loših i gorih opcija i opet ću da zaokružujem "Protiv" nekih a nikako "Za" neke i tako će biti još jako dugo.
Kako su samo u našim humorističkim serijama stvari jednostavneKada bi barem tako bilo i u životu. Misleći o tome, počnu mi se u glavi stvarati razne teorije zavjere, pa pomislim, ili nas podhebavaju, ili nam mažu oči, ili nam ih možda otvaraju, ili možda prave ventil za naše frustracije da ih ne bismo ispraznili na drugi način.
- tranquil
#41 Re: Izet Fazlinovic
sffovac wrote:haveru pod hitno izadji s rajom na kafu ili popi apaurin, il se isprazni na neki drugi nacin, ne sluti na dobro gdje si otisotranquil wrote:Nešto kontam, izaći ću opet na izbore, nisam propustio niti jedne od 1996, uključujući one za izbor načelnika općine Novo Sarajevo prošle godine gdje je pao rekord kada je u pitanju nizak procenat izlaza i gdje sam bio u polupustoj sali sa par penzionera i članova izborne komisije, ali svejedno izlazim jer sam tako nekako shvatio tu dužnost, i opet ću imati izbor između loših i gorih opcija i opet ću da zaokružujem "Protiv" nekih a nikako "Za" neke i tako će biti još jako dugo.
Kako su samo u našim humorističkim serijama stvari jednostavneKada bi barem tako bilo i u životu. Misleći o tome, počnu mi se u glavi stvarati razne teorije zavjere, pa pomislim, ili nas podhebavaju, ili nam mažu oči, ili nam ih možda otvaraju, ili možda prave ventil za naše frustracije da ih ne bismo ispraznili na drugi način.
Sutra kafe, danas imam glavobolju godine. Vjerovatno odatle i izlaze ove ideje.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#42 Re: Izet Fazlinovic
Najava za novu sezonu, da ste citali pazljivije, znali biste da je njegova Visost Husnija glumio 15 sekundi ljubimca nekog zlog predsjednika neke stranke. DakleM, il je najava za novu sezonu, il je poziv gradjanima da izadju na izbore.
-
Majjah
#43 Re: Izet Fazlinovic
Stranka vas sve prati, imamo velke' planove sa vama

- tranquil
#44 Re: Izet Fazlinovic
Ahaha zli predsjednik stranke sa mačorom, jel to u stilu negativca iz James Bonda ?mIRCerka wrote:Najava za novu sezonu, da ste citali pazljivije, znali biste da je njegova Visost Husnija glumio 15 sekundi ljubimca nekog zlog predsjednika neke stranke. DakleM, il je najava za novu sezonu, il je poziv gradjanima da izadju na izbore.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#45 Re: Izet Fazlinovic
ne znam. valjda ce je tempirati pred samo glasanje :Stranquil wrote:Ahaha zli predsjednik stranke sa mačorom, jel to u stilu negativca iz James Bonda ?mIRCerka wrote:Najava za novu sezonu, da ste citali pazljivije, znali biste da je njegova Visost Husnija glumio 15 sekundi ljubimca nekog zlog predsjednika neke stranke. DakleM, il je najava za novu sezonu, il je poziv gradjanima da izadju na izbore.Kada se emituje ta epizoda ?
- sffovac
#46 Re: Izet Fazlinovic
husnija je beli macor, right ?tranquil wrote:Ahaha zli predsjednik stranke sa mačorom, jel to u stilu negativca iz James Bonda ?mIRCerka wrote:Najava za novu sezonu, da ste citali pazljivije, znali biste da je njegova Visost Husnija glumio 15 sekundi ljubimca nekog zlog predsjednika neke stranke. DakleM, il je najava za novu sezonu, il je poziv gradjanima da izadju na izbore.Kada se emituje ta epizoda ?
onda malo vuce na powers-a kad doktor evil drzi prst u ustima i bijelu macku u ruci

- campa_xxx
#47 Re: Izet Fazlinovic
Izet ide tamo gdje su pare, pa vi vidite...
- kicky
#48 Re: Izet Fazlinovic
ma to vam šema vezana za promociju nove sezone serije, nema to nikakve veze sa strankama i izborima!!! uostalom izet je crveni...nema dileme, ako ćemo već o tome 
-
Malaa
#49 Re: Izet Fazlinovic
Ako je preizborna kampanja...onda ili je SDP ili Nasa stranka.....svakako su te dvije stranke, dvije strane jednog novcica....

- sffovac
#50 Re: Izet Fazlinovic
slucajno da nije kome naumpalo da zatvori temu
i onako ne citaju, nece procitati ni ono, tako da ce bit pravo veselo
ma i ja mislim da je to zlatko platio izetu da glasa za sdp, ovo ono bilo u avazu
i onako ne citaju, nece procitati ni ono, tako da ce bit pravo veselo
ma i ja mislim da je to zlatko platio izetu da glasa za sdp, ovo ono bilo u avazu