Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post Reply
sffovac

#26 Re: Izet Fazlinovic

Post by sffovac »

cuj izet inzinjer, aaa to nisam znao, a cega ? more bit da je zlatku mentor bio, dok je fax pohadjo :D
suncica24

#27 Re: Izet Fazlinovic

Post by suncica24 »

HAVANA wrote:Shejla Gratz-Naša Stranka
Onaj...jok!
SDP
HAVANA

#28 Re: Izet Fazlinovic

Post by HAVANA »

Pardon Denis Gratz-Naša stranka
suncica24

#29 Re: Izet Fazlinovic

Post by suncica24 »

HAVANA wrote:Pardon Denis Gratz-Naša stranka
To...jap
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#30 Re: Izet Fazlinovic

Post by -LIBERO- »

I ja sam se maloprije provozao gradom i paznju su mi privukli ti jambo plakati "...sta mislite za koga ce glasati Izet Fazlinovic!!??" :D

Meni je odma' na prvu to dijelovalo da bi mogla biti "Nasa Stranka",neznam zasto,ali mi djeluje da bi mogli biti oni.

Primjetio sam jos da najvise plakata,i to ubjedljivo ima SDP,pa Seferov BPS,pa SDA,i samo na jednom mjestu Sza,BIH,i to dva velika plakata,jedan pored drugog . :D ,i da HDZ(neznam koji :D )ima 5-6 sa standardnim porukama tipa..."glasajte da bi opstali".. :roll: i tako to.

Liberali,"Nasa Stranka",USD,Boss.....itd nisam primjetio ni jedan plakat,neznam ,mozda ljudi i nemaju love za to :D

Lijepimo do pobjede..... :D :D
Last edited by -LIBERO- on 06/09/2008 00:05, edited 2 times in total.
Mehmed Fatih

#31 Re: Izet Fazlinovic

Post by Mehmed Fatih »

Nastavlja se ofiraža :)

Mandali ba ovo, niđe veze s vezom
Mehmed Fatih wrote:Vi od svega napravite dramu

Radi se o tome da će u narednoj sezoni LZN biti između ostalog i tematika izbori u nekoj od epizoda

Jao nagađanja, niste normalni ba :lol: :lol:

Mandali ovo da se ne ofiraju više
Leonid Breznjev

#32 Re: Izet Fazlinovic

Post by Leonid Breznjev »

samo ti mehmede.. ima dana.. :D :D
tranquil

#33 Re: Izet Fazlinovic

Post by tranquil »

Mehmed Fatih wrote:Nastavlja se ofiraža :)

Mandali ba ovo, niđe veze s vezom
Mehmed Fatih wrote:Vi od svega napravite dramu

Radi se o tome da će u narednoj sezoni LZN biti između ostalog i tematika izbori u nekoj od epizoda

Jao nagađanja, niste normalni ba :lol: :lol:

Mandali ovo da se ne ofiraju više

Hihihi al nas sve navuče. A pomislio sam (jes' sad se izvlačim :lol: ) kako stranke vjerovatno ne bi smjele koristiti lik iz serije zbog autorskih prava.

A otkud tebi ova informacija ? Moram priznati da je prilično originalno, okrenuti stvari naopako i iskoristiti ovu frku oko izbora u svoje svrhe :lol: Do sada nisam vidio da se ovakvo oglašavanje koristilo za TV seriju
Mehmed Fatih

#34 Re: Izet Fazlinovic

Post by Mehmed Fatih »

Izvor: Feđa Isović :)

A bilo je i u jednom prošlom broju Avazovog priloga TV Extra
tranquil

#35 Re: Izet Fazlinovic

Post by tranquil »

Mehmed Fatih wrote:Izvor: Feđa Isović :)
E onda je tačno. Da je izvor njegov kolega iz filmske industrije Danis, onda bi vjerovatno ona teorija o stranačkoj kampanji pila više vode :lol:
suncica24

#36 Re: Izet Fazlinovic

Post by suncica24 »

:thumbup: :thumbup: :thumbup: za Fedju
alphonse kauders

#37 Re: Izet Fazlinovic

Post by alphonse kauders »

Ne znam, ja sam vidio danas blizu Grasa ima veliki plakat "za koga će glasati izet fazlinović?", a s druge strane je plakat SDP-a...
Mehmed Fatih

#38 Re: Izet Fazlinovic

Post by Mehmed Fatih »

alphonse kauders wrote:Ne znam, ja sam vidio danas blizu Grasa ima veliki plakat "za koga će glasati izet fazlinović?", a s druge strane je plakat SDP-a...
I?

Ja sam isto tako danas vidio plakat SDP-a a 10 cm pored oglas HOT LINE - vruće djevojke
tranquil

#39 Re: Izet Fazlinovic

Post by tranquil »

Nešto kontam, izaći ću opet na izbore, nisam propustio niti jedne od 1996, uključujući one za izbor načelnika općine Novo Sarajevo prošle godine gdje je pao rekord kada je u pitanju nizak procenat izlaza i gdje sam bio u polupustoj sali sa par penzionera i članova izborne komisije, ali svejedno izlazim jer sam tako nekako shvatio tu dužnost, i opet ću imati izbor između loših i gorih opcija i opet ću da zaokružujem "Protiv" nekih a nikako "Za" neke i tako će biti još jako dugo.

S druge strane, kada bih na tom listiću vidio ludog Izeta, ili još bolje Dinu i onog njegovog Čombeta, možda šašavog Điđimilovića, hebemu sve pa možda bih ih i zaokružio. Naravno, to je fiktivna situacija, fiktivni likovi i fiktivan moj glas. U stvarnosti odlučujem između stvarnih Čombeta, Điđimilovića, Fazlinovića...

Kako su samo u našim humorističkim serijama stvari jednostavne :( Kada bi barem tako bilo i u životu. Misleći o tome, počnu mi se u glavi stvarati razne teorije zavjere, pa pomislim, ili nas podhebavaju, ili nam mažu oči, ili nam ih možda otvaraju, ili možda prave ventil za naše frustracije da ih ne bismo ispraznili na drugi način.

A možda previše mislim o tome. Možda je u pitanju obična humoristička serija.
sffovac

#40 Re: Izet Fazlinovic

Post by sffovac »

tranquil wrote:Nešto kontam, izaći ću opet na izbore, nisam propustio niti jedne od 1996, uključujući one za izbor načelnika općine Novo Sarajevo prošle godine gdje je pao rekord kada je u pitanju nizak procenat izlaza i gdje sam bio u polupustoj sali sa par penzionera i članova izborne komisije, ali svejedno izlazim jer sam tako nekako shvatio tu dužnost, i opet ću imati izbor između loših i gorih opcija i opet ću da zaokružujem "Protiv" nekih a nikako "Za" neke i tako će biti još jako dugo.

S druge strane, kada bih na tom listiću vidio ludog Izeta, ili još bolje Dinu i onog njegovog Čombeta, možda šašavog Điđimilovića, hebemu sve pa možda bih ih i zaokružio. Naravno, to je fiktivna situacija, fiktivni likovi i fiktivan moj glas. U stvarnosti odlučujem između stvarnih Čombeta, Điđimilovića, Fazlinovića...

Kako su samo u našim humorističkim serijama stvari jednostavne :( Kada bi barem tako bilo i u životu. Misleći o tome, počnu mi se u glavi stvarati razne teorije zavjere, pa pomislim, ili nas podhebavaju, ili nam mažu oči, ili nam ih možda otvaraju, ili možda prave ventil za naše frustracije da ih ne bismo ispraznili na drugi način.

haveru pod hitno izadji s rajom na kafu ili popi apaurin, il se isprazni na neki drugi nacin, ne sluti na dobro gdje si otiso :lol:
tranquil

#41 Re: Izet Fazlinovic

Post by tranquil »

sffovac wrote:
tranquil wrote:Nešto kontam, izaći ću opet na izbore, nisam propustio niti jedne od 1996, uključujući one za izbor načelnika općine Novo Sarajevo prošle godine gdje je pao rekord kada je u pitanju nizak procenat izlaza i gdje sam bio u polupustoj sali sa par penzionera i članova izborne komisije, ali svejedno izlazim jer sam tako nekako shvatio tu dužnost, i opet ću imati izbor između loših i gorih opcija i opet ću da zaokružujem "Protiv" nekih a nikako "Za" neke i tako će biti još jako dugo.

haveru pod hitno izadji s rajom na kafu ili popi apaurin, il se isprazni na neki drugi nacin, ne sluti na dobro gdje si otiso :lol:
:D

Sutra kafe, danas imam glavobolju godine. Vjerovatno odatle i izlaze ove ideje.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#42 Re: Izet Fazlinovic

Post by mIRCerka »

Najava za novu sezonu, da ste citali pazljivije, znali biste da je njegova Visost Husnija glumio 15 sekundi ljubimca nekog zlog predsjednika neke stranke. DakleM, il je najava za novu sezonu, il je poziv gradjanima da izadju na izbore.
Majjah

#43 Re: Izet Fazlinovic

Post by Majjah »

Stranka vas sve prati, imamo velke' planove sa vama :D :D :D
tranquil

#44 Re: Izet Fazlinovic

Post by tranquil »

mIRCerka wrote:Najava za novu sezonu, da ste citali pazljivije, znali biste da je njegova Visost Husnija glumio 15 sekundi ljubimca nekog zlog predsjednika neke stranke. DakleM, il je najava za novu sezonu, il je poziv gradjanima da izadju na izbore.
Ahaha zli predsjednik stranke sa mačorom, jel to u stilu negativca iz James Bonda ? :lol: Kada se emituje ta epizoda ?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#45 Re: Izet Fazlinovic

Post by mIRCerka »

tranquil wrote:
mIRCerka wrote:Najava za novu sezonu, da ste citali pazljivije, znali biste da je njegova Visost Husnija glumio 15 sekundi ljubimca nekog zlog predsjednika neke stranke. DakleM, il je najava za novu sezonu, il je poziv gradjanima da izadju na izbore.
Ahaha zli predsjednik stranke sa mačorom, jel to u stilu negativca iz James Bonda ? :lol: Kada se emituje ta epizoda ?
ne znam. valjda ce je tempirati pred samo glasanje :S
sffovac

#46 Re: Izet Fazlinovic

Post by sffovac »

tranquil wrote:
husnija je beli macor, right ?
onda malo vuce na powers-a kad doktor evil drzi prst u ustima i bijelu macku u ruci :D

Image
campa_xxx

#47 Re: Izet Fazlinovic

Post by campa_xxx »

Izet ide tamo gdje su pare, pa vi vidite...
kicky

#48 Re: Izet Fazlinovic

Post by kicky »

ma to vam šema vezana za promociju nove sezone serije, nema to nikakve veze sa strankama i izborima!!! uostalom izet je crveni...nema dileme, ako ćemo već o tome :D
Malaa

#49 Re: Izet Fazlinovic

Post by Malaa »

Ako je preizborna kampanja...onda ili je SDP ili Nasa stranka.....svakako su te dvije stranke, dvije strane jednog novcica.... :-D :-D
sffovac

#50 Re: Izet Fazlinovic

Post by sffovac »

slucajno da nije kome naumpalo da zatvori temu
i onako ne citaju, nece procitati ni ono, tako da ce bit pravo veselo :D

ma i ja mislim da je to zlatko platio izetu da glasa za sdp, ovo ono bilo u avazu :D
Post Reply