Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U tri tekme s turcima smo dokazali, da znamo s njima igrat. Mislim da se treba nadigravati pa sta bude. Ako budemo igrali kao protiv Spanije, branicemo se i jednog cemo sigurno dobiti. A onda se postavlja pitanje, hocemo li i mi uspijeti nakon toga da se vratimo..Znamo kakvi su turci kuci i kakve navijace imaju...Idemo otvoreno,ali pametno. Od turaka katastrofu sigurno ne mozemo dozivjeti.
Ko turke prati u zadnjih godina,zna da su najslabiji kuci kada "moraju" dobiti.A ovu kuci protiv nas su sigurno upisali 3 boda unaprijed.Sjeti mo se samo njhovi tekmi u dodatnim kvalifikacijama protiv ja mislim Litve za evropsko i Svice za svijetsko-oni imaju slican kompleks kao i mi u tekmama koje se moraju dobiti.Pored mene mogu razviti mentalitet koji su imali sada na evropskom,pa neka nam ga zabiju u 92´min. za 1:1,ja bi bio zadovoljan!!!!
Spanija je 5 puta jaca repka od turaka,a u toj tekmi smo mogli i morali povesti (Dzeko). Ne vidim razloga da protiv turaka opste krenemo sa jednim spicem,pogotova ne poslje ove tekme sa estoncima-Ova tekma opste nije veliki rizik odigrati na kladionici da necemo izgubiti-sigurno dobra kvota!!!
Elvo wrote:Ko turke prati u zadnjih godina,zna da su najslabiji kuci kada "moraju" dobiti.A ovu kuci protiv nas su sigurno upisali 3 boda unaprijed.Sjeti mo se samo njhovi tekmi u dodatnim kvalifikacijama protiv ja mislim Litve za evropsko i Svice za svijetsko-oni imaju slican kompleks kao i mi u tekmama koje se moraju dobiti
Ovo stoji... mozda im budemo nova Svica samo bez onog after-partyja
Ehhh da nam je sad u ovim kvalifikacijama ona pobjeda sa Koseva,i one Redzberove bravure....bemti...
Pietje_Bel wrote:Ja sam totalni laik kad se radi o bh fudbalu. De mi na brzinu ako mozete recite:
1)Kada ce se Barbarez i Salihamidzic prikljuciti igri? 2)je li ova pobjeda nad estonijom rezultat novog trenera?
pozdrav
Barbarez se oprostio od fudbala a Salihamidzicu ne pada na pamet da se vraca u reprezentaciju
Ovo drugo ne mozemo znati posto je novi trener prvi u istoriji bh fudbala koji ima na raspolaganju sve najbolje igrace (izuzev Saliha i Papca) ako se izuzme Blaz Sliskovic (koji se i ne moze nazvati trenerom jer su njegovi sastavi i taktika najvise podsjecali na eksperimente Ogle Culibrka)
konto sam otici pogledati ovu tekmu ...imal ko ideju kako najlakse(ali da je takodje cheap) doci do istanbula... imal kakva direktna linija busom(mislim da ima iz beograda voz al nesto al nisam ni u to siguran )..imal' ko iskustva ,,,
Ne znam možete li vidjeti ovaj link, ali ako ne vidite, svaki dan u 8:40 ima vlak iz Beograda za Istanbul. Dakle, krenete u petak, 10. listopada i tamo ste u subotu, 11.10., nekad na sabah...
turci nisu odigrali prve dvije utakmice kako su se nadali.ljudi bili gladni ,ramazan je.no kada im mi dodjemo onda ce da iftare .pobjeda turaka sa dva gola razlike.
raja se ufurala nakon utakmice protiv estonije ,misle da mogu i proitv turske .
estonci su jednostavno imali los dan,a mi dobar.zbog toga i onako visok rezultat.
Brisbane wrote:Interesuje me hoce li navijaci ici orgnizirano (nema viza) ?
I hocu da vidim ta 2 miliona Bosnjaka u Turskoj koji davno emigrirase!
I mene interesuje ima li nesto organizovano, ili ce nam Savez zabraniti da idemo organizovano, pa cemo morati svako sebi? Organizatori, javite se!
Mislim da nema organizovano nista, samo ti mogu reci da su svi letovi prema Istanbulu 09 i 10 oktobra puni, stim da je jedan od tih letova nogometni savez zakupio, da li je to za igrace ili navijace nazalost neznam
Brisbane wrote:Interesuje me hoce li navijaci ici orgnizirano (nema viza) ?
I hocu da vidim ta 2 miliona Bosnjaka u Turskoj koji davno emigrirase!
I mene interesuje ima li nesto organizovano, ili ce nam Savez zabraniti da idemo organizovano, pa cemo morati svako sebi? Organizatori, javite se!
Mislim da nema organizovano nista, samo ti mogu reci da su svi letovi prema Istanbulu 09 i 10 oktobra puni, stim da je jedan od tih letova nogometni savez zakupio, da li je to za igrace ili navijace nazalost neznam
Hvala na informaciji. A znas li gdje i kako se mogu kupiti karte za utakmicu?
Belgrade -> Istanbul 11 Oct 08 poletanje: 16:10 - Belgrade (BEG) terminal 2
sletanje: 18:40 - Istanbul (IST) terminal I
Jat Airways (JU 420)
tip aviona: Boeing 737-300
Istanbul -> Belgrade 12 Oct 08 poletanje: 12:00 - Istanbul (IST) terminal I
sletanje: 12:35 - Belgrade (BEG) terminal 2
Jat Airways (JU 421)
Sto se tice karata za utakmicu ja bih vam preporucio da kontaktirate direktno Turski Savez. Na gostovonjima na koje sam ja isao to je bio najjednostavniji nacin za nabavku karata.
Na prosloj utakmici u Istambulu nasi momci su imali ozbiljnih problema da dodju do karata, s obzirom da su ovi majmuni iz Saveza rekli Turcima da nece biti nasih navijaca. Jedan broj karata im je nabavio Bolic, ostale su morali kupiti od tapkarosa.
Htjeli su nam ga suknuti i u Madjarskoj, ali su Madjari skontali da je bolje da budemo na stadionu, nego da lunjamo po gradu. Stoga se nisu obazirali na ono sto im je govorio nas Savez i uredno nam prodali karte na dan utakmice.
Malo da vas obavjestim sta prenose Turske medije povodom meca sa BiH. Prica se puno o tome treba li Fatih Terim otici ili ostati, a sto se tice utakmice protiv BiH smatra se da se apsolutno mora pobjediti, jer oni nista sem pobjede ne smatraju uspjehom. (Izvor: TRT Int)
Murat Sabanovic wrote:turci nisu odigrali prve dvije utakmice kako su se nadali.ljudi bili gladni ,ramazan je.no kada im mi dodjemo onda ce da iftare .pobjeda turaka sa dva gola razlike.
raja se ufurala nakon utakmice protiv estonije ,misle da mogu i proitv turske .
estonci su jednostavno imali los dan,a mi dobar.zbog toga i onako visok rezultat.
Ma oni su veci cafiri od nas iz povjerljivih izvora, aaaaa gledao sam u Turskoj Turska-Belgija i uopste me nisu odusevili tj. do sesnaest i nekako, a dalje nikako. Sve nekakvi pokusaji iz kornera ili slalomska rijesenja. Da ne bi penala (opravdanog) izgubili bi! Elem, nasi ih hladno mogu uzeti u sred Carigrada ako ne podlegnu pritisku koji je nevjerovatan od strane svih, kako navijaca, igraca, Terima...
P.S. Normalni ljudi (turci) su razocarani nastupom njihove reprezentacije iiiiii nimalo im nije bilo drago cuti rezultat BiH-Estonija!
campa_xxx wrote:Belgrade -> Istanbul 11 Oct 08 poletanje: 16:10 - Belgrade (BEG) terminal 2
sletanje: 18:40 - Istanbul (IST) terminal I
Jat Airways (JU 420)
Istanbul -> Belgrade 12 Oct 08 poletanje: 12:00 - Istanbul (IST) terminal I
sletanje: 12:35 - Belgrade (BEG) terminal 2
Jat Airways (JU 421)