i jedan seljacki detalj koji ce uskoro biti ispravljen (jel tako da je ovo naljepljeno) lol

Moderators: _BataZiv_0809, anex

sretno i ne zali za 13l, kod mene je focus sa 100 ks i trosi preko 10 bez problema...DoradO wrote:ljudi mojji ja ga pazario ... koliko je to pametno sa moje strane ne znam al evo danas dok sam ga vozio prezadovoljan sam vjerujte mi da bi mi nesto bilo da nisam pazario ... a ako sta krene lose nedo Bog pa nece propasti pare mogu ga i ja valjda prodati ... onaj dsg sa rucicama na volanu je cudo, uzivancija pravaznam da mogu uzeti i novo i ovako i onako al kad vam se nesto svidi nema druge ... ako mi bude vadio iz dzepa previse ja cu njega mijenjati al eto jednostavno malo promjene u snazi i neke inovacije... danas svako malo pa stanem dok skontam sta kako radi ... i preci sa manulenog na ovaj mjenjac je strava
jedina mana za sad je 13l ni makac ispod -- u sred one guzve danas ... slikao sam i veceras cu stavit slike ... hvla svima

otidji u ASA auto i pitaj njih za cd sa nasim mapamaDoradO wrote:i ima navigaciju citavog dunjaluka a ove nase zabiti nemamoze li se to kako nabaviti
![]()
![]()
DoradO wrote:hvala vam svima na zeljama ... jutros sam se nadigo' ko' horoz i vozao se i evo zena mi uze kljuceve kaze nema viseee![]()
![]()
jos nisam skontao kako se ukljucuje pranje farovai ima navigaciju citavog dunjaluka a ove nase zabiti nema
moze li se to kako nabaviti
![]()
![]()
@duboka_misao .. vidi fkt ...![]()
sta je on skontao
![]()
@d2 .. ma bice to dobro samo da prodje ovih nekoliko dana dok ga iztestiram![]()
@ ado .. bmw mi je tiha patnjakad bi mogao izaci novi model 5 ice ... tu je negdje ona sa godinama kao ovaj a6 jelde
@ bezeodlijepio sam ja ono bas je nekako offirno bilo
dobre su ... ko novetopfield wrote:Felge su ti cool.

ako je tako onda ce da saceka malo ... i do sad sam bez nje vozioTheGodfather001 wrote:Navigacija za BiH se kupuje, i kosta od 450€ do 600€,to su 4 DVD-a sa mapama. Ti ne ukljucujes sam pranje farova, prskalice se same ukljuce nakon sto par puta ukljucis prskalice za sofersajbnu.
Jest, aktuelni model petice, 2002. do danas. Za 60 milja možeš ekstra uzet.DoradO wrote:
@ ado .. bmw mi je tiha patnjakad bi mogao izaci novi model 5 ice ... tu je negdje ona sa godinama kao ovaj a6 jelde