milivoje wrote:Oženi se, ba!!
Ako se ženi desi to što se tebi desilo imaš na koga da baciš krivnju.
Ne ide da se na sebe ljutiš.
![]()
![]()
![]()
istinu zboris!
Moderator: anex
milivoje wrote:Oženi se, ba!!
![]()
![]()
![]()
povlačim rečeno...Compos_Sui wrote:milivoje wrote:Oženi se, ba!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
istinu zboris!
da ti kazem, visoka je to cijena da bi prostiraci ostali zutimilivoje wrote:Oženi se, ba!!
![]()
![]()
![]()
hahahaha sto jedna dama sa foruma rece - svi ste vi papucari samo se dijelite na one koji to znaju i one koji jos toga nisu svjesnimilivoje wrote:svi smo mi očajni kućanac
![]()
![]()
d2 wrote:ponovo ja sa pitanjima za mlade i malo starije domacice
sinoc stavim u masinu par zutih prostiraca, ubacim i plavo zeleni stolnjak, okrenem na 60 i kao rezultat te fantasticne akcije dobijem na kraju zelene prostirace i plavo zeleni stolnjak istina sada malo zuckast, nije pomoglo jos jedno pranje, prostiraci ostadose zeleni iako bi mi jako odgovaralo da su i dalje zuti...
elem navodno postoje nekakve "maramice" ili nesto slicno tome koje se ubace sa sarenim stvarima u masinu i koje pokupe boju u ovakvim slucajevima te sprijece incident koji se meni desio, navodno se te maramice mogu kupiti u merkatoru e sad zanima me kako se to zove jer ne znam sta da trazim...
hvala mladim domacicama
ja bas htjedoh predlozitiCompos_Sui wrote:ovdje se dolazi do jako dobre poslovne ideje
otvoriti hotline - podrska kucanicama i kucanima
"ako ne znamo mi ne zna ni vasa mama!"
niste se nije skupilo ali se sjecam kad mi je mama jednom otkuhala dzemper, kad je izasao iz ves masine mogao je samo bebi da se obucezamzija wrote:Nego, mene još nešto interesuje![]()
Jesu li ti se skupili ti otirači i taj stoljnjak?
a kontam sta je to 20 stepeni gore dole, sta ima veze, 40, 60 sve je to isto... nista, sad cu paziti, ima li ko zeleno sta u hodniku da mu trebaju zeleni prostiracid2 wrote:[quote="kockica_kockica
e moj ti ko te nagovori da stavis zuto i zeleno na 60 stepeni![]()
ja imam zute prostirace i perem ih sa svim mogucim bojama u hladnoj vodi... i niko nikoga ne oboji... a ako vec moras vodu grijati onda stavi na 40 stepeni i sa peskirima bijelim zutim eventualno narandzastim...
maramice nisam pronasla u mercatoru ... ali jesam prasak u dm-u za obojeni ves ... ne znam kako se zove na zalost...
d2 wrote:niste se nije skupilo ali se sjecam kad mi je mama jednom otkuhala dzemper, kad je izasao iz ves masine mogao je samo bebi da se obucezamzija wrote:Nego, mene još nešto interesuje![]()
duga je tradicija ispravnog koristenja ves masine u mojoj familiji, ja sam ponosan sto vidim da i sam nosim taj gen
uh, ja sam dvoje hlace muzu progorila peglom i to na dupetu. za jedne sam mu rekla, a druge jos uvijek nosa, neznajuci da su malo progorene (ako ovo sad ne procita nece ni saznatd2 wrote:niste se nije skupilo ali se sjecam kad mi je mama jednom otkuhala dzemper, kad je izasao iz ves masine mogao je samo bebi da se obucezamzija wrote:Nego, mene još nešto interesuje![]()
duga je tradicija ispravnog koristenja ves masine u mojoj familiji, ja sam ponosan sto vidim da i sam nosim taj gen
Ne bih se složila s tobom. Ta konstatacija je potekla od naših mama koje su opet nane / bake savjetovalealica.k wrote:ma to sareno najbolje na ruke prat
Ma kako da nealica.k wrote:ma to sareno najbolje na ruke prat
pa kad dodje kuci, a ti mu fino das tene broj 36sitno wrote:Ma kako da nealica.k wrote:ma to sareno najbolje na ruke pratJa i tenisice perem u masini!!!!
Kada su djeca bila malena, znala sam sakupiti gumene, krpene (a bogami) i plasticne igracke, pa kada muz ode na posao, jato fino ukljucim na 40 - nemate pojma kako lupa.
Upravo to!sitno wrote: Ma kako da neJa i tenisice perem u masini!!!!
Kada su djeca bila malena, znala sam sakupiti gumene, krpene (a bogami) i plasticne igracke, pa kada muz ode na posao, jato fino ukljucim na 40 - nemate pojma kako lupa.
meni je sumnjivo sto mi masina sve oboji zuto zeleno deterdzent je kupljen u DPuSkyfox wrote:procitam naslov i kontam nisi koristio Calgon... dotrcao iz DP i vidis sve ti poplavilo