Sigurno nece stetiti, samo se treba cuvati povreda...
SAMPIONI
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Definitivno?Cape wrote:Za Gradačac!
belissima wrote:Bit ce tesko u Tuzli,jedna je utakmica u pitanju.Ako Hamzic bude na golu dobit cemo ih na penale!!!!
Dobicemo ih i sa njim i bez njegabelissima wrote:Bit ce tesko u Tuzli,jedna je utakmica u pitanju.Ako Hamzic bude na golu dobit cemo ih na penale!!!!
Care, kako Šener misli (ako on to uopste moze), nazalost gledacemo ih josh dugo u prvoj postavi.slucajan wrote:Dok sam gledao onaj jad i cemer nisam bio zadovoljan... ali sada, kada su prosla dva dana, moram biti zadovoljan.
Zasto?
Od onoga gore ne moze!
Ne znam koga bih izdvojio kao najboljeg, ali znam da Dzakmica i Dudu treba razapeti kod sebilja!
Dzakmic nije uspio isprljati dres, ali bukvalno!!! A igralo se po blatu do koljena! Dudo... bojim se da on nije los igrac, nego je retardiran, zao mi je, mozda je ovo uvreda, ali taj momak na mene ostavlja takav dojam. Jer nije presjekao ni jednu loptu, a svaku koju je dobio dao je protivniku u noge. Bolje je igrati sa igracem manje, pardon, dva igraca manje, nego sa ova dva "igraca". Mislim da je tu lezao osnovni problem, jer kada su usli Ihtijarevic i Maksumic u vezu, nesto smo ko fol i odigrali.
Bilo kako bilo, nadam se moje oci vise nece vidjeti Dudu i Dzakmica u prvoj postavi, jer je definitivno ne zasluzuju!
neki su dobijali i duzu priliku za dokazivanjem...slucajan wrote:Sener smijenjen, pomalo iznenada... jer cinilo mi se da igramo sve bolje i bolje, ali ono u Gradaccu me potpuno demantovalo. Tako da potpuno podrzavam promjenu, jer 8 bodova iz 6 kola, nikako nije dovoljno. Raduje me ovakvo razmisljanje uprave, jer ne zadovoljavaju se prosjekom.
Sretno Husnija!