Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- metal_rules_cura
#26 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Ima i onih koji krenu sa povjerenjem i tako te testiraju. Ako iznevjeris... Definitivni kraj.
- zena21
#27 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
ma cini mi se da danas ljubavnice najbolje prolaze.. procitah upravo da ljubavnica jednog naseg forumasha voza nova kola
ne znam kakvo je stanje sa ljubavnicima

ne znam kakvo je stanje sa ljubavnicima
- River_isle
#28 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
sto mislim da ce se sad zakuhat
- fantom slobode
#29 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
meni se cini losije, evo koliko ja znam ima primjera da se ljubavnici pozovu na svadbu i da se vodaju izvan Sarajeva po raznim pansionima u zemlji i inostranstvu. A usput dobijaju upute da se uozbilje, sto koliko ja vidjeh isti ne shvataju-ne shvataju sta se podrazumjeva pod tim...zena21 wrote:ma cini mi se da danas ljubavnice najbolje prolaze.. procitah upravo da ljubavnica jednog naseg forumasha voza nova kola![]()
![]()
![]()
ne znam kakvo je stanje sa ljubavnicima![]()
Vec kod gay populacije je moguce ocekivati bolje rezultate, no za to se mora raditi u OHR-u ili OSCE-u u zavisnosti od spola...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
ejh prošo je vakat kad si moro šta u zlatu donirat,sad kola,vikendica,garsonjerica(hebarnik) itd.......skupe švace današnje,ipak je bolje ono namazano prevaritzena21 wrote:ma cini mi se da danas ljubavnice najbolje prolaze.. procitah upravo da ljubavnica jednog naseg forumasha voza nova kola![]()
![]()
![]()
-
d2
#31 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
njima prema zaslugama, uglavnom su pjeske ili na biciklimazena21 wrote:ma cini mi se da danas ljubavnice najbolje prolaze.. procitah upravo da ljubavnica jednog naseg forumasha voza nova kola![]()
![]()
![]()
- zena21
#32 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
u zdravom tijelu ...zdrav i dugd2 wrote:njima prema zaslugama, uglavnom su pjeske ili na biciklimazena21 wrote:ma cini mi se da danas ljubavnice najbolje prolaze.. procitah upravo da ljubavnica jednog naseg forumasha voza nova kola![]()
![]()
![]()
-
njeka
#33 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
A zato je ovako puno pedalaša!!! 
-
mostarac
#34 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
ja ipak ne kontam i dalje zasto da bi volili nekoga i da bi veza bila uspjesna morate biti jedno drugom vjerni 
-
njeka
#35 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Pa ne vole svi (kao ti) da im djevojka okolo spava sa raznim likovima!mostarac wrote:ja ipak ne kontam i dalje zasto da bi volili nekoga i da bi veza bila uspjesna morate biti jedno drugom vjerni
Zastarjela balkanština!!
- otherside
#36 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
njeka wrote:Pa ne vole svi (kao ti) da im djevojka okolo spava sa raznim likovima!mostarac wrote:ja ipak ne kontam i dalje zasto da bi volili nekoga i da bi veza bila uspjesna morate biti jedno drugom vjerni![]()
Zastarjela balkanština!!![]()
![]()
![]()
trazili ste, eto vam ga
-
gajeta
#37 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Šta tačno podrazumijevate pod vjernošću?
ako nešto šmekneš u prolazu, bez da barkaš, onda nisi u prijestupu... Ili?
-
mostarac
#38 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
pa to smekanje u prolazu je normala. Jebote to radim i sa njom kad izadjem. pa ne mogu oci zatvoritgajeta wrote:Šta tačno podrazumijevate pod vjernošću?
Zna se sta je nevjera. Po meni je mnogo bitnije kako se slazete i kako organizujete svoj zivot, a sexualni zivot nek se oboji raznolikoscu
- Dr.Cuddy
#39 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
njeka wrote:Nije ljubav ako si s nekim iz nekog interesa. Bilo da je u pitanju finansijska podrška,napredovanje u društvu ili poslu,dobar sex,....ili jednostavno da imaš nekoga !
Ljubav,ako je prava,i prevara ne mogu da stoje u istoj rečenici!!
Samo postoji problem nazivanja stvari pravim imenom
-
Mina_sa
#40 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
potpuno se slažem s tobomAurora Borealis wrote:Po meni apsurdno i suvišno postavljeno pitanje. Vjernost prije svega. Da, on izgara od ljubavi za mnom i u ime toga ide uokolo i šara ko' vel'kiDajte, nemojte samo počinjati sa tim new age-urban-i sličnim sra**ma.
- Amazonka27
#41 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
to je isto kao da kazes...kakva droga...ne drogiram se...samo pusim travugajeta wrote:Šta tačno podrazumijevate pod vjernošću?
-
eminica
#42 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
a ne ne ne....ako se dvoje vole,vjernost je na prvom mjestu,ako ko malo uzme okuku,onda je to prevara,ma koliko ta okuka bila beznacajna
onda tu nikako nema vjernosi...
ja sam za voljeti jednu osobu,neznam sjediti na dve stolice,niti bi neku okuku da se kajem...iako toga ima na sve strane,na kraju se kaje...kasno marko na kosovo stize...
samo vjernost stvara ljubav 
ja sam za voljeti jednu osobu,neznam sjediti na dve stolice,niti bi neku okuku da se kajem...iako toga ima na sve strane,na kraju se kaje...kasno marko na kosovo stize...
-
d2
#43 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
e ovo jos nisam cuozena21 wrote:u zdravom tijelu ...zdrav i dugd2 wrote:njima prema zaslugama, uglavnom su pjeske ili na biciklimazena21 wrote:ma cini mi se da danas ljubavnice najbolje prolaze.. procitah upravo da ljubavnica jednog naseg forumasha voza nova kola![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
d2
#44 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
ja imam slaba koljena, nasljedno je, nije do menebabyline wrote:trebalo bi da ukljucuje, ali vidjela sam mnoge koji su poklekli
- x0z0y0
#45 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
prepoznat cu se ovdjemetal_rules_cura wrote:Ima i onih koji krenu sa povjerenjem i tako te testiraju. Ako iznevjeris... Definitivni kraj.
-
Benighted
#46 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Evo naucni dokaz da prevara nije izbor,nego si rodjen sa tim genima... cant help it ...
http://www.newscientist.com/channel/sex ... eople.html
http://www.newscientist.com/channel/sex ... eople.html
-
d2
#47 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
ali ja sam se samo saliobabyline wrote:svi imaju neki svjetski izgovord2 wrote:ja imam slaba koljena, nasljedno je, nije do menebabyline wrote:trebalo bi da ukljucuje, ali vidjela sam mnoge koji su pokleklial ne pomaze.
-
d2
#48 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
dodje sa godinamababyline wrote:bas si neozbiljan
-
d2
#49 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
babyline wrote:(jope izgovorid2 wrote:dodje sa godinamababyline wrote:bas si neozbiljan)
voznja bikom jaca koljena.. eto ti sanse da zeznes dnk
-
StaTeBriga
#50 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Svasta teme. Hvala Bogu pa jos ima malo normalnih, hvala Bogu pa nisu svi skrenuli s' puta! Cuj on bi "volio" svoju curu/zenu, a ovamo dirkao druge neke rukama svojim..pa ti nisi sav svoj momcino! Idi polij se vodom i dodji sebi. Cim je tebi u glavi saranje, to nije to, to nije prava ljubav. Ja znam ljude po 20 god. zive sa zenom/covjekom, nije im palo na pamet da prevare, jer nemaju razloga. Ako muz/zena nisu dobri u krevetu, treba popricati a ne trcati odmah drugom/drugoj, to je bezmisleno. Tema mi je gadna, tako da necu vise nista da pisem nja nja njaaa