u poslednje vreme me budi sopstveno jecanje. jecim na glas i to me probudi.
verovatno neki post-stres.
Moderator: anex
da sam na tvom mjestu ja bih se zapitala jesam li previse protektivno nastrojena u odgoju svog djeteta. ako je jos u tvojoj prici otac odsutan ili ga nema, san je vrlo jasan. moguce i da se dijete buni protiv "cvrstih stega" ili pretjerane povezanosti.iz dna duše wrote:Sinoć sam imala ružan san, probudila sam se u 5 i više ne mogu zaspati...
Sanjala sam da idem sinu na mezar, mezar sa svježom zemljom i nišanima, u njegovoj veličini...
Saplćem se dok idem prema mezaru, umiremskoro od tuge, nosim u rukama nešto što je on voli (ne znam tačno šta je to, da mu stavim na mezar...
Sjedim evo kao bloirana, znam da je san, ali sam izmučena kao da sam stvarno to doživjela...
Sreća pa je sin kod kuće, prvo što sam uradila kada sam se probudila je da odem do njegovog kreveta i dugo ga gledala dok spava...
U tom klasiju sto lezi tu pod namawalkabout wrote:sanjam...
da se opet
volimo u klasju...
Sanjaš samo se ne sjećaš i kod mene je isti problem.pesak wrote:ja nesto retko sanjam ili se slabo secam snova. kad meditiram, desava mi se da sanjam nesto sto se posle desava u realnosti. jedno vreme sam jako mnogo razmisljala o snovima i pokusavala da ih analiziram, ali tesko to ide za nekog ko je laik.
u poslednje vreme me budi sopstveno jecanje. jecim na glas i to me probudi.![]()
![]()
verovatno neki post-stres.
River_isle wrote:nema potrebe da vam drugi tumace snove...naucis sam na sebi na osnovu prijasnjih snova i dogadjanja.
crveno - uvijek ce se desiti nesto neocekivano
muska beba - ono sto zelim desi se
bivsa treba momka - prekinut cu snjim (brez zeze)
kad vozim auto - desit ce se nesto zaista zaista dobro,poso, familija, fax sta god
ono sto mrzim jeste kada sanjam snijeg jer znam da tu nema nista dobro kao ni vodu koja je bistra - tu ga oplacam momacki
e sada ako ima neko da zna sta znaci vozit se liftom neka mi to protumaci, jer taj san se ponavlja kod mene svako malo... uvijek su tu neke provalije il se lift trese, il nema dna a ja stojim na nekim ivicama... to jos nisam dokucila
ejj, i ja godinama sanjam lift . ne znam negdje sam vec pisala, ako mi se desilo u stvarnom zivotu, da lift nije mogao stati, pa sam zavrsila u samom potkrovlju solitera. Do tada sam godinama sanjala kako se vozim lifotm koji ne moze stati, krov se otvara i ja zajedno sa liftom izlijecemRiver_isle wrote:nema potrebe da vam drugi tumace snove...naucis sam na sebi na osnovu prijasnjih snova i dogadjanja.
crveno - uvijek ce se desiti nesto neocekivano
muska beba - ono sto zelim desi se
bivsa treba momka - prekinut cu snjim (brez zeze)
kad vozim auto - desit ce se nesto zaista zaista dobro,poso, familija, fax sta god
ono sto mrzim jeste kada sanjam snijeg jer znam da tu nema nista dobro kao ni vodu koja je bistra - tu ga oplacam momacki
e sada ako ima neko da zna sta znaci vozit se liftom neka mi to protumaci, jer taj san se ponavlja kod mene svako malo... uvijek su tu neke provalije il se lift trese, il nema dna a ja stojim na nekim ivicama... to jos nisam dokucila
ti mora da si neki dosadan u sexu..River_isle wrote:a sta si ti majke ti neki frojd pa sve zivo mora biti sexualno; et sad nema nista, nit se spustam nit penjem u liftu neg idem pjeske![]()
![]()
![]()
sta je sad to?