black wrote:jesen/zima![]()
E vala,bas mu je ovaj sheshir plah,a jos ona kuba,ma cista petica!
Moderator: anex
black wrote:jesen/zima![]()
ladyblue18 wrote:Joj sto bih ja volila da otvore i new yorker u Sa
to ozbiljno ?liliput99 wrote:ladyblue18 wrote:Joj sto bih ja volila da otvore i new yorker u Sa
otvaraju ga pocetkom novembra
bumo videlliliput99 wrote:tako sam procitala u novimana, nadajmo se da je istina
madner wrote:Nema nista, raja previse brzo trci.
Ehvo, surfam.zena21 wrote: madneru bleso jedna![]()
![]()
![]()
djes ti ba
ja sat maximalnomadner wrote:Ehvo, surfam.zena21 wrote: madneru bleso jedna![]()
![]()
![]()
djes ti ba
Razradjujem plan kako da pitam za povisnicu. Radim i po 3 sata!![]()
Kod tebe?
a za tebe nema broja.. mora da nisi po JUSumadner wrote:Lako je vama zenama, ima brojeva za vas. Doduse muskog kroja, ali ima!
Treba napravit neki oglas: Mi smo visociji od patuljastih i nadasve malih: Albanaca, Grka, Talijana, Spanaca, Portugalaca, Francuza i Turaka.zena21 wrote:a za tebe nema broja.. mora da nisi po JUSumadner wrote:Lako je vama zenama, ima brojeva za vas. Doduse muskog kroja, ali ima!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni je najteze cipele naci... ne prave stikle 43![]()
![]()
imas od mene kafuBond_JaneBond wrote:evo ti dokaziladyblue18 wrote:bumo videlliliput99 wrote:tako sam procitala u novimana, nadajmo se da je istina
Opis radnog mjesta
New Yorker je vodeća međunarodna modna kuća za mlade. Vlastiti brand distribuiramo u 24 zemlje na preko 625 prodajnih mjesta. Karakteristike New Yorker-a su brz rast i aktuelna moda za mlade.
Rastemo ubrzanim tempom, za naš tim u Sarajevu tražimo:
Saradnike u prodaji (m/ž) puno/skraćeno radno vrijeme
Više informacija o poslu na stranici:
http://www.newyorker.eu/jobs
ja gledala neke slikice na netu, roba mi super izgledaapsurdina wrote:new yorker je bas ono zadnje smece, kvalitet nula