Dame i muški parfemi/kozmetika :)
Moderator: anex
-
Mina_sa
#26 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
Meni je još pravo dobar muški Lacoste Essential i naravno ženska Bvlgari Omnia Crystal......uhhhhh

- lolita_xx
#27 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
joj meni omnia nesto nije odgovaralaMina_sa wrote:Meni je još pravo dobar muški Lacoste Essential i naravno ženska Bvlgari Omnia Crystal......uhhhhh![]()
-
Mina_sa
#28 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
a ja kako god opet se vraćam omniji...baš mi ležilolita_xx wrote:joj meni omnia nesto nije odgovaralaMina_sa wrote:Meni je još pravo dobar muški Lacoste Essential i naravno ženska Bvlgari Omnia Crystal......uhhhhh![]()
-
fixer
#29 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
da li vi muskarci koristite vise parfema ili samo jedan univerzalni zima ljeto?
ja nekako volim kad koristim samo jedan, on postane moj potpis, i svi me pamte po njemu, ili njega po meni - doesn't matter
ja nekako volim kad koristim samo jedan, on postane moj potpis, i svi me pamte po njemu, ili njega po meni - doesn't matter
- lolita_xx
#30 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
meni je code najbolji nekako... pogotovo za zimu
ljeti je prejak ...
-
Mina_sa
#31 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
fixer wrote:da li vi muskarci koristite vise parfema ili samo jedan univerzalni zima ljeto?
hehehe
- Dr.Cuddy
#32 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
jel hodaju za tobom?Bond_JaneBond wrote:Nina Ricci, dovodi do toga da me ljudi na poslu njuskaju i kazu " ah sto ti dobro mirises uvijek, mmmm" ...pashe mi miris vopra.
sjela ja neki dan u baštu faksa da ručam, kad će ti lik (njuška okolo za mnom) ... uuuuu što dobro mirišeš (tu se ja zacrvenim
- slavkoimamodilera
#33 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
Uvijek koristim dva ili tri paralelno... obicno imam neku laganicu za svaki dan... ono, pos'o - kuca - dzamija, a u nekim "prilikama" kombinujem najcesce nesto s drugim parfemom...fixer wrote:da li vi muskarci koristite vise parfema ili samo jedan univerzalni zima ljeto?
- lejlasa
#34 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
ubjedljivo je najbolji aqua di gio, odlican je i klasicni zino davidoff, a onda i dior fahrenheit
Tri meni najdraza
Tri meni najdraza
-
mamica papucarka
#35 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
pa da mu to poklonim ne bi tri dana pricao sa mnomBumbar wrote:
veri najs![]()
![]()
...
kod nas obicno svak sebi bira kozmetiku. nekad mu nesto kupim ako mi se svidi bocica, pa pridjem i pomirisem
- Citizen-X
#36 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
Ma ja, vas zene nikad i ne interesuje sustina - vazda okolo kalaj unutra belaj - samo nek je auto crven prelijep je a bocica dizajniranamamica papucarka wrote:
pa da mu to poklonim ne bi tri dana pricao sa mnom![]()
kod nas obicno svak sebi bira kozmetiku. nekad mu nesto kupim ako mi se svidi bocica, pa pridjem i pomirisemInace, ja vise parfeme biram po dizajnu bocice nego po mirisu. jedino sto u zadnje vrijeme zaista ne volim prejake mirise.
-
mamica papucarka
#37 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
sta ces kad smo povrsne
a ja fino rekoh da ne volim prejake mirise

a ja fino rekoh da ne volim prejake mirise
- flora.sa
#38 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
Ja volim miris ovih muškaraca, pardon parfema 

(baš me interesuje da li iko od forumaša ovo koristi?
)

(baš me interesuje da li iko od forumaša ovo koristi?
- nebojeplavo
#39 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
Ovaj mi je pravo dobar, preporucujem 

Inace, volim muske parfeme koji bas ne mirisu ono muski
od ovog parfema dobijem nagon za povracanje, a rekose mi u parfemeriji da je pravo popularan

Inace, volim muske parfeme koji bas ne mirisu ono muski

- slavkoimamodilera
#40 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
Ja jucer kupio Pi Neo...flora.sa wrote:(baš me interesuje da li iko od forumaša ovo koristi?)
- popi
#41 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
mmmm, Givenchy ∏ - nesto najljepse kad mi zamirise ....
- flora.sa
#42 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
...hm...niceslavkoimamodilera wrote:Ja jucer kupio Pi Neo...flora.sa wrote:(baš me interesuje da li iko od forumaša ovo koristi?)
- iceman ze
#43 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
Znam da je tema malo zamrla, ali sta mislite o Armani parfemima, nekad sam koristio Code, i stvarno je bio elegantan i muževan. E sad nisam bas u toku sta je aktuelno, nebih one tete iz shopa da pitam, nemam bas povjerenja u njih.... 
- black
#44 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
parfemi se ne kupuju na takav nachin, po "aktuelnosti", vec ono shto se tebi svidja i shto ti odgovaraiceman ze wrote:Znam da je tema malo zamrla, ali sta mislite o Armani parfemima, nekad sam koristio Code, i stvarno je bio elegantan i muževan. E sad nisam bas u toku sta je aktuelno, nebih one tete iz shopa da pitam, nemam bas povjerenja u njih....
- Loulou
#45 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
Kad sam vidjela ovu temu, nevjerovatno, ali prvi mi je pa na pamet Armani Code. Fantastičan. I baš razmišljam: "što sam se ja "natovarila" na te Armani parfeme"iceman ze wrote:Znam da je tema malo zamrla, ali sta mislite o Armani parfemima, nekad sam koristio Code, i stvarno je bio elegantan i muževan. E sad nisam bas u toku sta je aktuelno, nebih one tete iz shopa da pitam, nemam bas povjerenja u njih....
EDIT: I ovaj novi je odličan

- Mis mekinjas
#46 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)

mmmmmmmmmmmmmm
- iceman ze
#47 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
Sto se tice Extreme, bas mi je ova prodavacica pokazala na njega, kad sam je pitao za Armani, probao sam na testeru i nije los bio. Jedino sto mi se Code nije svidjalo, jeste da nije bas najpostojaniji na tijelu. Ne znam je li to kod svih Armani parfema, ili je to neki izuzetak.
Davidoff, nisam probao jedino sto sam ja uvijek nafuran na iste stvari, u ovom slucaju i na parfem, ali cu svakako isprobati.....thx...
Davidoff, nisam probao jedino sto sam ja uvijek nafuran na iste stvari, u ovom slucaju i na parfem, ali cu svakako isprobati.....thx...
Last edited by iceman ze on 22/02/2010 08:02, edited 1 time in total.
-
MAN-lion's coach
#48 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
...
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 00:26, edited 1 time in total.
- iceman ze
#49 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)
mozes preko amazona naruciti......
ako ne nadjes ovdje.... 
-
TheGodfather001
#50 Re: Dame i muški parfemi/kozmetika :)

Old school, ali nenadjebiv:))