HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Moderator: _BataZiv_0809
- tech10
#26 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Muzikom se bavim dugi niz godina, znaci, od malih nogu. Ako postanem zvijezda, trudicu se da se ne promijenim. Jedino cu prestati da forumam. 
-
Giordano
#27 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
tech10 wrote:Muzikom se bavim dugi niz godina, znaci, od malih nogu. Ako postanem zvijezda, trudicu se da se ne promijenim. Jedino cu prestati da forumam.
Evo izgleda i Hayat konacno nadje svoju zvijezdu!
Neka,neka,ama nemoj bolan ostavljati forum!
-
d2
#28 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
gdje je dokazano, imas link ?SoFff wrote:Zavisi i sta je za koga turbo folk?!zenny wrote:o cemu vi pricate? pregled'o sam skoro citav show i cuo sam samo dvije turbo folk zajebancije... ne preuvelicavajte...![]()
Dokazano je da vecina nase omladine NErazlikuje cak ni vrste muzike...
-
life_oh_life
#29 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Cudno bas kako se svi takmicari citav zivot bave muzikom i kako vecina zeli postati zvijezda da bi pomagali siromasne, otvarali domove za djecu...bla bla bla
-
Giordano
#30 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
d2 wrote:gdje je dokazano, imas link ?SoFff wrote:Zavisi i sta je za koga turbo folk?!zenny wrote:o cemu vi pricate? pregled'o sam skoro citav show i cuo sam samo dvije turbo folk zajebancije... ne preuvelicavajte...![]()
Dokazano je da vecina nase omladine NErazlikuje cak ni vrste muzike...
Nema bolan sta tu da se dokazuje,to ti je fakat!
-
d2
#31 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
de ti nama zapjevaj jednu
mozes kakvu operu, od Šabana recimo
-
Anastazya
#32 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Ne mogu da vjerujem da od nekih dvadesetak kandidata , sedamnaest njih je turbo folk, ili neka ocajna djigera...
Zalosno zaista.
Zalosno zaista.
-
d2
#33 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
i ja sam se razocarao, ocekivao sam muziku starih maya...
- cyprus
#34 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
A gdje je granica današnjag folka i popa?
-
shown
#35 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
zdravko colic samo jos o opancima ne pjeva
a on ko nije folk
-
Leonid Breznjev
#36 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
on nije folk nemoj da si nepravedan, on je turbo folk..

- kiwi4u
#37 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Ma sve je to donekle i te audicije i ko sta slusa al jeste vidjeli one STARCE sta oni traze, nemoze mikrofon donijeti do usta i on bi da bude zvijezda
tu je trebalo odrediti od koliko do koliko godina se mogu prijaviti
slabo ce Hayat naci zvijezdu u onoj grupi
tu je trebalo odrediti od koliko do koliko godina se mogu prijaviti
slabo ce Hayat naci zvijezdu u onoj grupi
- kockica_kockica
#38 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
kad zelim oplakat od smijeha okrenem na Hayatove zvijezde....
ma ljudi moji imaju li ta djeca roditelje da mu kazu nemoj bolan sine brukat i sebe i mene i cijelu familiju
a tek oni stari pa ono je ludilo

- Bosanac_21
#39 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Gledao sam prvu epizodu na koju sam gore dao komentar - taj bi komentar sad povuk'o
Sve sam ove ostale gledao, tako da sam se uvjerio da nije turbo-folk u pitanju
Vecina ih ipak pjeva bosansku narodnu pjesmu, sevdalinke ili zabavnu!!!!
Izgleda da pojedini kritikuju, a ustvari nisu ni gledali emisije. Tog turbo-folka nema ni 2% medju tekmicatima.
Il se pjevaju pjesme Toseta Proeskog, Halida Beslica, Hanke Paldum, i vecinom sevdalinke
Izgleda da pojedini trpaju i sevdalinku u turbo-folk, jer bas na takmicenju u Sarajevu i Mostaru su sevdalinke dominirale. Otkud to da od "dvadesetak kandidata , sedamnaest njih je turbo folk" - mozda ne gledamo istu emisiju.
Pjesme narodne koje najcesce pjevaju su:
"Prvi poljubac", "Ta je zena varala me", "Vracam se majci u Bosnu", "Okuj me care" - Halid Beslic
"Zelene oci", "Mojoj majci", "Ja te volim" - Hanka Paldum
"Bosanac" - Enes Begovic
Tose Proeski
Toma Zdravkovic
Sevdalinke:
"Oci moje kletvom bih vas kleo", "Snijeg pade na behar na voce", "Sarajevo behara ti tvoga", "Pokraj puta rodila jabuka", "Prolazi jesen", ............
Strane pjesme:
Barbara Streisand, Fugees, itd.
Najmanje je nekog turbo-folka, i preko Drinjskih drmala.
Drago mi je sto ipak vecina omladine pjeva sevdalinke - za ovo mi je posebno drago

Sve sam ove ostale gledao, tako da sam se uvjerio da nije turbo-folk u pitanju
Vecina ih ipak pjeva bosansku narodnu pjesmu, sevdalinke ili zabavnu!!!!
Izgleda da pojedini kritikuju, a ustvari nisu ni gledali emisije. Tog turbo-folka nema ni 2% medju tekmicatima.
Il se pjevaju pjesme Toseta Proeskog, Halida Beslica, Hanke Paldum, i vecinom sevdalinke
Izgleda da pojedini trpaju i sevdalinku u turbo-folk, jer bas na takmicenju u Sarajevu i Mostaru su sevdalinke dominirale. Otkud to da od "dvadesetak kandidata , sedamnaest njih je turbo folk" - mozda ne gledamo istu emisiju.
Pjesme narodne koje najcesce pjevaju su:
"Prvi poljubac", "Ta je zena varala me", "Vracam se majci u Bosnu", "Okuj me care" - Halid Beslic
"Zelene oci", "Mojoj majci", "Ja te volim" - Hanka Paldum
"Bosanac" - Enes Begovic
Tose Proeski
Toma Zdravkovic
Sevdalinke:
"Oci moje kletvom bih vas kleo", "Snijeg pade na behar na voce", "Sarajevo behara ti tvoga", "Pokraj puta rodila jabuka", "Prolazi jesen", ............
Strane pjesme:
Barbara Streisand, Fugees, itd.
Najmanje je nekog turbo-folka, i preko Drinjskih drmala.
Drago mi je sto ipak vecina omladine pjeva sevdalinke - za ovo mi je posebno drago
-
saveznica
#40 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Jel ima neko info, ko ce biti ta nova zvijezda medju voditeljima koju su najavili veceras na hayatu??
da nije slucajno amra silajdzic / samo to jos nije probala/ citah neki dan u novinama da pocinje neki novi biznis ...
da nije slucajno amra silajdzic / samo to jos nije probala/ citah neki dan u novinama da pocinje neki novi biznis ...
-
Dzemidzic
#41 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Nocas pogledah tih cetrdeset kandidata.Nijednu turbo folk pjesmu ne cuh.
Meni se jako dopala ona mala sa lijepim glasom sto je izvodila pjesmu Zajdi,Zajdi mislim da se Dzenana Durek zove.Ona mi bi bas nekako posebna.
Meni se jako dopala ona mala sa lijepim glasom sto je izvodila pjesmu Zajdi,Zajdi mislim da se Dzenana Durek zove.Ona mi bi bas nekako posebna.
-
life_oh_life
#42 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Jaaaaaaaooooooo Amre, klasika-ugasi ton i gledaj kako je lijepa. Ali fakat ona prilicno lose prica bosanski, sve neke greskice, kaze nekom momku: "Ti biH trebao..."saveznica wrote:Jel ima neko info, ko ce biti ta nova zvijezda medju voditeljima koju su najavili veceras na hayatu??
-
life_oh_life
#43 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Kako djevojka pjeva, navijam za nju, ima prelijep glas....Dzemidzic wrote:Nocas pogledah tih cetrdeset kandidata.Nijednu turbo folk pjesmu ne cuh.