SDA pobjedjuje u Tuzli

Post Reply
colt

#26 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by colt »

escobar_ wrote:
colt wrote:Ne bulazni kad i sam znas da zemlja nije prodata za marku.Koliko je prodato Avazu i Tehnogradu (do Merkatorovog). Ono parce zemljice od Avaza 7 miliona a do njega parce zemlje Tehnogradu 4 miliona. Skontantat ces sta sam mislio...(nekad nesto prodaj i jeftino da bi kasnije zaradio)

Zaposlavanje, je u nadlesnosti Kantona, Federacije i drzave. Dakle SDA, a ne SDP stvorio nezaposlenost. .
Dalje, putevi koji su u nadleznosti Tuzle (citaj opet SDP) su bolji od onih koji su u nadležnosti SDA & Co . .

Ti ocito brkas nadleznosti . :-)
Drugim rijecima sve sto je pozitivno je u nadleznosti opstine (citaj SDP-a), a sve negativno je u nadleznosti kantona, entiteta, drzave (citaj SDA)? Jel' nam to hoces reci?
Procitaj nadlesnosti Opcina, Kantona, Federacije . . razdvoji to i vidi sta kome pripada. Tuzla se nekad mijesa u nadlesnoti Kantona/Federacije (koji je u rukama SDA), jer ulazu u kategorije koje grad uopce nema nadlesnosti. Rezultati na terenu sve govore .
Ne mozes kriviti grad Tuzlu sto penzioneri nemaju velike penzije, sto zaposlenost nije veca, sto nisu uvedene dodatne trake na putu od Kreke do Sickog, sto je los put koji je u nadleznosti Federacije/Kantona . .

Valjda se zna kojem nivou vlasti to pripada.Ali ocito SDA plasira neupucenom svijetu suplje sto to SDP nije uradila.
tranquil

#27 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by tranquil »

"Ja sam penzioner i volio bih da prenesete moj problem Miloradu Dodiku. Onaj kamion za čišćenje ulica u Vilsonovom šetalištu jako loše obavlja posao, ništa ne valja, sve samo razbaca i rasturi, ništa ne očisti."

"Dobro, razumijem vašu zabrinutost, ali zašto Dodiku, kakve on veze ima sa Vilsonovim ?"

"IMA IMA, ON JE KRIV ZA SVE ŠTO SE DEŠAVA U DRŽAVI!"

:lol:
spreca

#28 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by spreca »

SDA nejma sanse da pobjedi u Tuzli mozda ne zbog Imamovica nego zbog lazi kojima se sda uvijek koristila i koristi a narod koji pamti to rijetko zaboravlja.sda samo obecava i nista ne ispunjava pogledajte ostale opcine u nasem kantonu gdje su oni na vlasti i vidjecete da tamo vladaju samo oni koji imaju neki svoj biznis i rade samo u interesu svog biznisa a narod dobija samo ono STO PREKO DVOJE VISI.
Imamovic ipak radi nesto za svoje gradjane bar prema mogucnostima koje grad ima.
tranquil

#29 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by tranquil »

spreca wrote:SDA nejma sanse da pobjedi u Tuzli mozda ne zbog Imamovica nego zbog lazi kojima se sda uvijek koristila i koristi a narod koji pamti to rijetko zaboravlja.sda samo obecava i nista ne ispunjava pogledajte ostale opcine u nasem kantonu gdje su oni na vlasti i vidjecete da tamo vladaju samo oni koji imaju neki svoj biznis i rade samo u interesu svog biznisa a narod dobija samo ono STO PREKO DVOJE VISI.
Imamovic ipak radi nesto za svoje gradjane bar prema mogucnostima koje grad ima.
Ma ja sam, dok sam živio u Tz, bio uvijek glasni kritičar tamošnje vlasti, niti 97 niti 2000 nisam glasao za njih. Sada kada živim negdje drugo i vidim kako funkcioniraju stvari tamo gdje SDA ima vlast, pomislim na to i stresem se, i kada vidim na šta Tuzlaci kukaju, pomislim kako bi bilo lijepo kada bi svugdje bili samo takvi problemi.

Nikad od SDA normalne stranke, ne mogu da ih zamislim kako rade nešto konstruktivno u Tuzli niti bilo gdje uostalom.

Mora se biti pošten i reći kako SDP u Tuzli smišljeno pravi projekte koji se završavaju u periodu pred izbore, međutim ako već hoćete da poredite dvije vlasti, fokusirajte se na moju riječ "završavaju" - u Tuzli je u predizbornom periodu otvoreno još jedno jezero + slapovi, moderna klinika, a do izbora se očekuje obnova trga Oslobođenja i "Baroka". Najveća urađena stvar od svih - voda - čak nije niti išla pred bilo kakve izbore.

Nasuprot tome, u Sarajevu evo imamo obećanje da ćemo dobiti novu "šetnicu" i bazen kod Robota, ali da će radovi za obje stvari početi krajem godine - poslije izbora - tako da to više zvuči kao ucjena nego obećanje - glasajte za nas ili ništa od bazena. To znači da prije izbora od gradske vlasti imamo od toga svega samo kamen temeljac, vjerovatno pred kamerama, i kontroverzni ljušteći zeleni trotoar od pola miliona maraka koji, kako je krenulo, izbore vjerovatno neće ni dočekati.

Eto kako je mene, Tuzlaka koji u Tuzli nikad nije glasao za SDP, Sarajevo i njegova vlast natjerala da promijenim glas. Uz sve prigovore SDP-u, ipak bih radije glasao za njih, samo kada pomislim da je alternativa SDA kojoj ne bih prepustio da vodi kućni savjet.

BTW razlozi mog preseljenja su ekonomske prirode, i to u mom slučajno konkretno vezano za neke loše stvari koje sprovodi DRŽAVNA vlast a koje su mi onemogućile da svoj posao jednako uspješno mogu obavljati u bilo kojem dijelu BiH. Zato ću uvijek glasati za SDP, Našu Stranku, jebeni GDS Ibre Spahića ako je on najbolja alternativa u tom momentu, samo da SDA i kompanija (znamo svi na koje stranke mislim) nestanu sa mape. Sada kada imam perspektivu jer sam živio u dva grada sa različitom vlašću, zaokruživaću protiv SDA dok mi ruka ne utrne, eto toliko.
NIN

#30 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by NIN »

Vozdra raja wrote:Dovoljno je pogledati i stanje u Tuzli. Osim sto je Jasmin dao Slovencima zemlju(Merkator) za marku, nezaposlenost je ogromna, putevi nikakvi, itd... itd...

Kao sto bi bilo fino da neka druga stranka pobijedi na drzavnom nivou, tako bi bilo osvjezavajuce da neko drugi pobijedi i u Tuzli!

A kad je SDP vec tako dobra(?) stranka, kako to da je na drzavnom nivou nema ni na spisku... :lol:

Valjda jedino tuzlaci jos uvijek boluku od CK-ove bolesti zvane "kimni glavom i ne trazi promjene"...
Siguran sam da nema sanse da to ovaj gore skonta:

REG: They've [Romans] bled us white, the bastards. They've taken everything we had, and not just from us, from our fathers, and from our fathers' fathers.
LORETTA: And from our fathers' fathers' fathers.
REG: Yeah.
LORETTA: And from our fathers' fathers' fathers' fathers.
REG: Yeah. All right, Stan. Don't labour the point. And what have they ever given us in return?!
XERXES: The aqueduct?
REG: What?
XERXES: The aqueduct.
REG: Oh. Yeah, yeah. They did give us that. Uh, that's true. Yeah.
COMMANDO #3: And the sanitation.
LORETTA: Oh, yeah, the sanitation, Reg. Remember what the city used to be like?
REG: Yeah. All right. I'll grant you the aqueduct and the sanitation are two things that the Romans have done.
MATTHIAS: And the roads.
REG: Well, yeah. Obviously the roads. I mean, the roads go without saying, don't they? But apart from the sanitation, the aqueduct, and the roads--
COMMANDO: Irrigation.
XERXES: Medicine.
COMMANDOS: Huh? Heh? Huh...
COMMANDO #2: Education.
COMMANDOS: Ohh...
REG: Yeah, yeah. All right. Fair enough.
COMMANDO #1: And the wine.
COMMANDOS: Oh, yes. Yeah...
FRANCIS: Yeah. Yeah, that's something we'd really miss, Reg, if the Romans left. Huh.
COMMANDO: Public baths.
LORETTA: And it's safe to walk in the streets at night now, Reg.
FRANCIS: Yeah, they certainly know how to keep order. Let's face it. They're the only ones who could in a place like this.
COMMANDOS: Hehh, heh. Heh heh heh heh heh heh heh.
REG: All right, but apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, a fresh water system, and public health, what have the Romans ever done for us?

Legende!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zimzelen

#31 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by zimzelen »

politicar wrote:Prema nekim istrazivanjima SDA u Tuzli na ovim lokalnim izborima pobjedjuje.Salko Bukvarevic kandidat SDA za nacelnika Tuzle vodi ispred kandidata SDP-a.Takodjer prema tim istrazivanjima SDA ce imati vecinu i u OV opcine Tuzla.
Dakle,SDA ce na ovim lokalnim izborima pobijediti i u bastionu SDP-a, Tuzli.To govori o jacini,kvalitetu i popularnosti SDA.
Kako sve ovo komentarisete?
Ovakav naslov i sadrzaj posta najbolja su potvrda ne znanja o politickoj situaciji u Tuzli. Salko Bukvar nece imati vise od 20% koliko tradicionalno SDA u Tuzli dobije na izborima. Pa znate li vi samo kako izgleda taj kandidat?
Glasam za Jasmina, naravno.
Area_51

#32 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by Area_51 »

Ovi iz ove jedne od SDA jako su smijesni. Prvo istrazivanje napravili oni sami, kao fol metodom slucajnog uzorka. Kao drugo NDI i IRI prave stalno istrazivanja i oni dobro znaju kako na tim, recimo ipak relevantijim istrazivanjima stoje. Znaju oni jako dobro da svi sto kazu da nece glasati za SDA, to kazu radi Nedzada Brankovica. Nije frka.

Stranka za Njih po ova dva izvora, a i oni to, takodjer, dobro znaju biljezi rekordan pad na glavu, imace manje glasova nago sto su ikada imali. Zahvaljujuci kome, imate samo jednom pravo da pogadjate. :)

SNSD pada, doduse malo, po malo, za nas nedovoljno ali ipak ide losije. S druge strane raste SDS, sto sad kao treba biti dobra vijest, za mene nikad u zivotu. PDP lagano nestaje.

SDP kao fol raste, ali oni vazda rastu ali nikada da izrastu. To vec svi znamo.

Nasa stranka jos je nigdje ne pojavljuje sa cenzusom od 3%, krecu se negdje izmedju 1.5-2% sto mjesed dana do izbora znaci veoma lose. Razlog, navedena izjava nekog od njih da u opcinama gdje nemaju BOLJEG kandidata za nacelnika, nece se pojavlivati, pa ispade onda da imaju tog boljeg u 70% opcina u drzavi, a radi se u stvari o anonimusima, koji ne da nemaju neko politicko iskustvo nego je njihova pojava izavala zgrazanje. Primjer, mozda neko zna ko je Muhamed Gracic, kandidat za nacelnika Opcine Centar Sarajevo.
spreca

#33 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by spreca »

tranquil wrote:
spreca wrote:SDA nejma sanse da pobjedi u Tuzli mozda ne zbog Imamovica nego zbog lazi kojima se sda uvijek koristila i koristi a narod koji pamti to rijetko zaboravlja.sda samo obecava i nista ne ispunjava pogledajte ostale opcine u nasem kantonu gdje su oni na vlasti i vidjecete da tamo vladaju samo oni koji imaju neki svoj biznis i rade samo u interesu svog biznisa a narod dobija samo ono STO PREKO DVOJE VISI.
Ma ja sam, dok sam živio u Tz, bio uvijek glasni kritičar tamošnje vlasti, niti 97 niti 2000 nisam glasao za njih. Sada kada živim negdje drugo i vidim kako funkcioniraju stvari tamo gdje SDA ima vlast, pomislim na to i stresem se, i kada vidim na šta Tuzlaci kukaju, pomislim kako bi bilo lijepo kada bi svugdje bili samo takvi problemi.

Nikad od SDA normalne stranke, ne mogu da ih zamislim kako rade nešto konstruktivno u Tuzli niti bilo gdje uostalom.

Mora se biti pošten i reći kako SDP u Tuzli smišljeno pravi projekte koji se završavaju u periodu pred izbore, međutim ako već hoćete da poredite dvije vlasti, fokusirajte se na moju riječ "završavaju" - u Tuzli je u predizbornom periodu otvoreno još jedno jezero + slapovi, moderna klinika, a do izbora se očekuje obnova trga Oslobođenja i "Baroka". Najveća urađena stvar od svih - voda - čak nije niti išla pred bilo kakve izbore.

Nasuprot tome, u Sarajevu evo imamo obećanje da ćemo dobiti novu "šetnicu" i bazen kod Robota, ali da će radovi za obje stvari početi krajem godine - poslije izbora - tako da to više zvuči kao ucjena nego obećanje - glasajte za nas ili ništa od bazena. To znači da prije izbora od gradske vlasti imamo od toga svega samo kamen temeljac, vjerovatno pred kamerama, i kontroverzni ljušteći zeleni trotoar od pola miliona maraka koji, kako je krenulo, izbore vjerovatno neće ni dočekati.

Eto kako je mene, Tuzlaka koji u Tuzli nikad nije glasao za SDP, Sarajevo i njegova vlast natjerala da promijenim glas. Uz sve prigovore SDP-u, ipak bih radije glasao za njih, samo kada pomislim da je alternativa SDA kojoj ne bih prepustio da vodi kućni savjet.

BTW razlozi mog preseljenja su ekonomske prirode, i to u mom slučajno konkretno vezano za neke loše stvari koje sprovodi DRŽAVNA vlast a koje su mi onemogućile da svoj posao jednako uspješno mogu obavljati u bilo kojem dijelu BiH. Zato ću uvijek glasati za SDP, Našu Stranku, jebeni GDS Ibre Spahića ako je on najbolja alternativa u tom momentu, samo da SDA i kompanija (znamo svi na koje stranke mislim) nestanu sa mape. :thumbup: Sada kada imam perspektivu jer sam živio u dva grada sa različitom vlašću, zaokruživaću protiv SDA dok mi ruka ne utrne, eto toliko.[/quote]

SDA &comp ako odu (samo nazivom)uvijek cemo prepoznat tragove njihove politike inikad nas nece moci prevariti da to nisu oni (kao jadovan Dabic) :mrgreen:
escobar_

#34 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by escobar_ »

colt wrote:Procitaj nadlesnosti Opcina, Kantona, Federacije . . razdvoji to i vidi sta kome pripada. Tuzla se nekad mijesa u nadlesnoti Kantona/Federacije (koji je u rukama SDA), jer ulazu u kategorije koje grad uopce nema nadlesnosti. Rezultati na terenu sve govore .
Ne mozes kriviti grad Tuzlu sto penzioneri nemaju velike penzije, sto zaposlenost nije veca, sto nisu uvedene dodatne trake na putu od Kreke do Sickog, sto je los put koji je u nadleznosti Federacije/Kantona . .

Valjda se zna kojem nivou vlasti to pripada.Ali ocito SDA plasira neupucenom svijetu suplje sto to SDP nije uradila.
Najprije da razjasnimo da je za mene politika u globalu jedno veliko zlo. Dakle nema tu za mene dobrih i losih, svi su mi isti, tako da ne pomislis odmah da sam naklonjen mafiji iz SDA.

Samo hocu reci da me ponekad nervira to sto se svaka dobra stvar, konkretno u Tuzli, pripisuje gradonacelniku i vladajucem SDP-u, dok se za sve lose stvari optuzuje SDA, kantonalna i federalna vlast i sve sto je vezano za njih. Da nije smijesno bilo bi zalosno.

Ovaj je gradonacelnik uradio dosta toga za grad, to se svakako ne moze negirati, a bilo bi smijesno i pokusati uraditi sta tako. Ali sve to nije nimalo promijenilo moj zivot nabolje. Vjeruj mi da postoji mali milion nerijesenih stvari, a koje su u nadleznosti opstine, i koje su daleko prece od pravljenja je*enih fontana na svakom koraku, slapova i ostalih pizdarija.
zelenashica

#35 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by zelenashica »

ma sad dok čitam ove postove samo mi se nameće pitanja zašto sa Jasmin Imamović toliko kuje u zvijezde,pa to šta radi je sasvim normalano,pa plaćen je da najbolje što umije obavlja svoj posao....i nomalno radi ga kako treba.Nama je očito ne obično da neko zaradi svoju platu od političara...
escobar_

#36 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by escobar_ »

Fakat pozelim da na vlasti vidim SDP, cisto jer me zanima sta bi to oni uradili da se stanje u BiH u svim segmentima promijeni... :bih: Image (Ima li gdje ovakav smajli sa ljiljanima? :D )
emra_a

#37 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by emra_a »

escobar_ wrote:Fakat pozelim da na vlasti vidim SDP, cisto jer me zanima sta bi to oni uradili da se stanje u BiH u svim segmentima promijeni... :bih: Image (Ima li gdje ovakav smajli sa ljiljanima? :D )

bili su na vlasti. :D
seln

#38 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by seln »

mišica wrote:ma sad dok čitam ove postove samo mi se nameće pitanja zašto sa Jasmin Imamović toliko kuje u zvijezde,pa to šta radi je sasvim normalano,pa plaćen je da najbolje što umije obavlja svoj posao....i nomalno radi ga kako treba.Nama je očito ne obično da neko zaradi svoju platu od političara...
Jeste neobicno, jer nas je SDA naucila da se ljudi biraju za nacelnika samo da bi obezbijedili sebe, djecu i unuke.
emra_a

#39 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by emra_a »

zanimljiv odogvor SDA na optuzbe SDP-a iz TZ

22.08.2008.
OO SDA Tuzla
Demanti povodom saopćenja SDP Tuzla od 22.08.2008
.

U svom saopćenju od 22.08.2008. godine SDP nas podsjeća da je SDA na vlasti u Kantonu, Federaciji i u BiH, što je tačno. Ali podsjećamo da je i SDP dvije godine bio na vlasti (pomenulo se, ne povratilo se ) pa su pohapsili što se moglo uhapsiti, rasprodali što se moglo rasprodati, a o razvoju za vrijeme njihove vladavine se ne može ni govoriti.

Što se tiče napretka i projekata u Tuzli koje SDP spominje, možemo ocjeniti da su oni na nivou male kasabe, finansirani iz potrošačkog, a ne iz razvojnog budžeta. SDP i njegov odmetnuti načelnik u svim projektima uposlili su radnika koji mogu stati u jedan autobus. Pitajte vlasnike i uposlenike firme u inkubatoru, na koji se SDP poziva, kako im je. To su načelnikova potemkinova sela.

Nek građani procijene da li ima više pogona, fabrika proizvodnih i novih radnih mjesta u Tuzli ili u susjednim općinama. Trebalo bi da je u Tuzli otvoreno više radnih mjesta nego u čitavom Kantonu. Na žalost, nije! SDP i njegov odmetnuti načelnik nemaju šta više obećavati. Šta su znali oni su uradili. Na kraju, podsjećanja radi, u posljednjih osam godina niko iz Općine Tuzla nije položio račun za utrošena sredstva iz budžeta. U saopćenju se SDP-ovci pozivaju na Boga, nadajući se da će tako biti onemogućena smjena vlasti u Tuzli. Kako SDP-ovci mogu moliti Boga, kad u Boga ne vjeruju? Ili je to dogorjelo do nokata, jer dolazi vrijeme polaganja računa građanima na izborima.

Press služba OO SDA Tuzla
escobar_

#40 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by escobar_ »

emra_a wrote:pomenulo se, ne povratilo se
:mrgreen: :mrgreen:
seln

#41 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by seln »

emra_a wrote:
escobar_ wrote:Fakat pozelim da na vlasti vidim SDP, cisto jer me zanima sta bi to oni uradili da se stanje u BiH u svim segmentima promijeni... :bih: Image (Ima li gdje ovakav smajli sa ljiljanima? :D )

bili su na vlasti. :D
I za 18 mjeseci uradili vise nego nacisti za 16 godina...autoput, penzije, otpremnine vojsci...ali ti ces, u maniru fahre from sanjack, sad spomenuti alzirce, koje bi SDA izrucio pouzecem i jos pitao amere hoce li poljubac u lijevi ili desni guz.
Ne znam iz kojeg razloga navijas za SDA i nije ni vazno, to je tvoje pravo. Ali ne ocekuj od nas da vise vjerujemo tvojoj lafini nego vlastitim ocima.
seln

#42 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by seln »

escobar_ wrote:
emra_a wrote:pomenulo se, ne povratilo se
:mrgreen: :mrgreen:
Ljubav silovanog prema silovatelju....
escobar_

#43 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by escobar_ »

seln wrote:Jeste neobicno, jer nas je SDA naucila da se ljudi biraju za nacelnika samo da bi obezbijedili sebe, djecu i unuke.
Ma važno je da je u SDP-u sve med i mlijeko. Važno je da je SDP jedina svijetla tačka u mračnom tunelu bh. političke scene. I na kraju, važno je da bi BiH procvjetala u svim segmentima odmah nakon dolaska SDP-a na vlast.
seln

#44 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by seln »

escobar_ wrote:
seln wrote:Jeste neobicno, jer nas je SDA naucila da se ljudi biraju za nacelnika samo da bi obezbijedili sebe, djecu i unuke.
Ma važno je da je u SDP-u sve med i mlijeko. Važno je da je SDP jedina svijetla tačka u mračnom tunelu bh. političke scene. I na kraju, važno je da bi BiH procvjetala u svim segmentima odmah nakon dolaska SDP-a na vlast.
Eto, da se jednom slozim sa tobom.
escobar_

#45 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by escobar_ »

seln wrote:I za 18 mjeseci uradili vise nego nacisti za 16 godina...autoput, penzije, otpremnine vojsci...
:lol: :lol: :lol:

Oplakah...
Prpa.ba

#46 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by Prpa.ba »

emra_a wrote:zanimljiv odogvor SDA na optuzbe SDP-a iz TZ

22.08.2008.
OO SDA Tuzla
Demanti povodom saopćenja SDP Tuzla od 22.08.2008
.

...

Press služba OO SDA Tuzla

Saopcenje na nivou djece iz male osnovne. :lol:
escobar_

#47 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by escobar_ »

seln wrote:Eto, da se jednom slozim sa tobom.
Neka, svaki je napredak za pohvalu. Taman ćeš za par godina početi shvatati da postoje ljudi drukčijeg mišljenja od tvog te da je vrijeme jednoumlja davno prošlo. :thumbup:
seln

#48 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by seln »

escobar_ wrote:
seln wrote:Eto, da se jednom slozim sa tobom.
Neka, svaki je napredak za pohvalu. Taman ćeš za par godina početi shvatati da postoje ljudi drukčijeg mišljenja od tvog te da je vrijeme jednoumlja davno prošlo. :thumbup:
Imao sam ja 18 godina da shvatim da je pod firmom demokratije uveden begovat i uvedeno jednoumlje najgore vrste. Istina, prije se moglo desiti da te narodna milicija isprepuca zbog drugacijeg misljenja...sada te pojede mrak.
Jarane, ti si pobrkao stranicu, ovo nije bosnjaci.net.
seln

#49 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by seln »

escobar_ wrote:
seln wrote:I za 18 mjeseci uradili vise nego nacisti za 16 godina...autoput, penzije, otpremnine vojsci...
:lol: :lol: :lol:

Oplakah...
Ne moras, ti si sebi vec vidio hajra od nacista. Oplakace onaj koji nema nikoga u vlasti.
seln

#50 Re: SDA pobjedjuje u Tuzli

Post by seln »

Vidi komunisticke propagande....
http://www.panonika.ba/index.php
Post Reply