A dobro, nekakvi "mi" smo krivi i ovako i onako, to je istina.
U principu, tema je promasena, koliko god to nama ruzno zvucalo, svako kome na um padne ima pravo da se sprda sa nama a vezano konkretno za Visocke piramide.
Onaj tip sa sesirom i danas dobija bezobrazno puno prostora u medijima, novac sa racuna drzavnih firmi kapa li kapa, piramide nisu makle dalje od mjesta na kojem su bile i prije godinu, dvije, nigdje. Negdje u paralelnom svemiru, valjda. I samo ih Semir vidi, i to samo kad je sam.
Neka se sprdaju sa nama.
Uostalom, nismo li famoznu humoristicku "karijeru" kao narod (mislim sad na sve beihance) napravili sprdajuci se na svoj racun.
Film Zatrpana zemlja trebao poniziti BiH?!
- Miki123
#27 Re: Film Zatrpana zemlja trebao poniziti BiH?!
Neka neka.. a semir se prije par sedmica pohvalio kako BBC opet dolazi snimat film o "piramidama".
Kud ga ne snimiše. Moglo bi se pofatat budala koji bi se za ruke držali od jalije do visočice heheeh
Kud ga ne snimiše. Moglo bi se pofatat budala koji bi se za ruke držali od jalije do visočice heheeh
-
*mima*
#28 Re: Film Zatrpana zemlja trebao poniziti BiH?!
stochar wrote:ne moze nas niko ismijat' kol'ko mi sami od sebe znamo pravit' budale...
Dugo nisam nesta bolje procitala na ovom forumu.
-
Neregistrirani
#29 Re: Film Zatrpana zemlja trebao poniziti BiH?!
Pokazalo se da producenti imaju sasvim ozbiljne namjere da snime film o gradu i ljudima cije zivote je, na bolje ili gore, promijenila pojava "piramida", te da je sve "gross journalistic negligence" novinarke koja je neozbiljno odradila svoj posao.
- uozo
#30 Re: Film Zatrpana zemlja trebao poniziti BiH?!
'nako usput.
Dje Barakat, car, koji je verifikovao piramude, pardon piramide, na konferenciji?
Haman bi bio red da svoje verifikovanje kako predstavi!
A tema filma se ubila za dobru sprdachinu. Ko se ne bi sprdo sa ovakovom budaleshtinjom!
Dje Barakat, car, koji je verifikovao piramude, pardon piramide, na konferenciji?
Haman bi bio red da svoje verifikovanje kako predstavi!
A tema filma se ubila za dobru sprdachinu. Ko se ne bi sprdo sa ovakovom budaleshtinjom!
-
Neregistrirani
#31 Re: Film Zatrpana zemlja trebao poniziti BiH?!
@uozo - dolazi Barakat:
27. 08. 2008 - Dr. Aly Abdulah Barakat, geolog, Thani Dubai Mining, Kairo, Egipat: BP3 - Geološke i geoarheološke observacije Bosanskih piramida u Visokom
27. 08. 2008 - Dr. Aly Abdulah Barakat, geolog, Thani Dubai Mining, Kairo, Egipat: BP3 - Geološke i geoarheološke observacije Bosanskih piramida u Visokom
- arbosan
#32 Re: Film Zatrpana zemlja trebao poniziti BiH?!
stochar wrote:ne moze nas niko ismijat' kol'ko mi sami od sebe znamo pravit' budale...