imam kablovsku i zelim se prebaciti na digitalnu
na njihovoj stranici stoji da je razlika u mjesecnoj pretplati 2km ! ???
znaci za digitalnu --> osnovni kanali + 24 dodatna (svi paketi) = 13.50KM
nesto mi ova racunica...ne valja
Moderator: anex
Zatamnjuje se i na elob dtv, i garantujem životom da je dtv elob bolji 10000000X od HS kablovske, prvo izbor kanala, drugo oštrina slike, ako ima nekih problema onda je to kad je baš veliko nevrijeme (mada u svim naseljima nije isto). Na dtv-u su svi kanali digitalni, dok na ovim dodatnim hs-ovim samo kanali iz paketa su digitalni, a oni iz osnovnog paketa nisu. Samo je bitno da živite u naselju koje ima nesmetan prijem signala i to je toCompos_Sui wrote:[
i jedno pitanje...sorry sto je offtopic
..jel se na digitalnoj "zacrni" HRT2 za vrijeme utakmica?
poludih veceras od onih hayatovaca i ubi boze komentara na utakmicu
moze digitalna elob gdje hoces jer ne koristi kablovsku infrastrukturu pa tako i preskace mafijaske zacrtane granice.van Basten wrote:ja nisam siguran da se mi možemo prebacivati kako hoćemo sa kablovske na kablovsku?
tj mislim da su te kablovske fino "zapišale teritorije" tj podijelile rejone i svakak gazduje u svojoj mahali.
živjela konkurencija... pih![]()
volio bih da me neko demantuje
http://www.elob.ba/digitaltv/cjenovnik.php izvoltonkaranana wrote:moze li mi neko reci tacnu cifru koju placa za elob dtv mjesecno? nije mi jasno: toliko i toliko bez receivera, sa receiverom toliko i toliko, sa pdv-om, bez pdv-a.....dajte mi mjesecnu cifru koju platim, imam samo tv i uticnicu za struju.
a zato ga nemamaharet wrote:Krasno...eno Mtv u paketu Family.....![]()
stvarno su nemoguci
fakat su uzasni .... ukidaju sve dobre kanale, a ostavljaju nam vogoscu, behar i igman.... kao da se na ovim kanalima ista pametno i normalno moze vidjet ...seljakljuk zivi.. ako su ovi kanali upravi HS televizije VRH, nek naprave paket pod nazivom " Seljacki programi" i svi nek uzmu iste , a nama nek ostave kanale zbog kojih smo i odlucili biti njihovi korisnici.... pored toga prikljucena sam preko njih i na internet , koji je katastrofa... non stop nestaje konekcija, i dok se ista povrati prodje i po nekoliko sati ...Skyfox wrote:a zato ga nemamaharet wrote:Krasno...eno Mtv u paketu Family.....![]()
stvarno su nemoguci
SHUPCHINE![]()
ne dam vam ni marku vise!
hmm po mojoj racunici ispada puno isplatnije uzeti elob digitanukaranana wrote:ja sam prije tek nekih 4 mjeseca platio 150 km i uveo HS kablovsku, ali mi nece biti ni sekunde zao tih para kad ih nazovem oko 1.oktobra da ih otkazem. uzet cu elob digitalnu pa nek sve ide u p.m. znam da za pare koje cu dati za elob digitalnu, instalaciju, reciever + mjesecna pretplata, mogu uzeti ove dodatne pakete ali necu uzainat jer na hinjski nacin skidaju kanale i prebacuju ih u dodatne pakete. opet kazem, ne bi mi bilo mrsko da su povisili pretplatu marku-dvije, ali ovo je kranji lopovluk. a nadam se da je elob digitalna i malo bolja slika.